ČERVEN 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20840
9.1.08 17:14

Jasný Renko :) Na netu jsem někde četla, že jedna mamina házela prckovi od počítače křupky, aby měla chilku klid, prcek to sbíral jako slepička :lol: Ajá má víno v misce, jsi skvělá :D :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4554
9.1.08 17:36

Holkýýý máme jeřááááb.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4554
9.1.08 17:37

Zorko o spacích sirupech jsem taky nikdy neslyšela,ale beru všechno,sem s tííííím. :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20840
9.1.08 18:37

Ach jo, ustřihla jsem Tobíčkovi při stříhání nehtů kousek malíčku :cry: A tekla mu krev, bobeček, ani neplakal :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4554
9.1.08 19:10

Tééééda NOVIRE ty jsi macecha.Né neber mně vážně,i to se stává.Tobíček je hrdina a než se ožení,tak se mu to určo zahojí. :lol: :lol: :lol: :lol: Kdybych měla holku,tak bych Tobíka brala i s ustříhnutým malíčkem,že bych přece jenom překecala taťku? :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bedhann
9.1.08 19:45

Novi - to se stává!! Já Terezce jednou přistřihla paleček a ona sice taky neplakala, ale to byla ještě malinká a měla tu pěst pořád zavřenou ..no a jak si tlačila na ten paleček, tak jí z toho krev tekla pěkně dlouho… :roll: Tobík z toho vyroste, neboj!! :lol:
A jinak souhlasím s Kami!! Tobíka bych pro tu naši princeznu brala i s ustřihnutým malíčkem!! :lol: :lol: Nám se Tobík moc libí!! :wink:

• Citovat
  • Upravit
5648
9.1.08 19:46

Hezky vecer! U nas zase den hruza :cry: . Tomik pres den kucka jako o zavod,rve a rve a rve.Ja mam ruce jako opicak.Doufam,ze se to kazdym dnem zlepsi nebo to psychicky uz nevydrzim.Ani jsem nechtela jit kvuli tomu jeho kuckani ven,ale abych si psychicky trochu odpocinula,tak jsme sli.Kdyz jsme se vratili,sla jsem delat veceri a manza mel Tomika hlidat.Nechal ho na zemi,hrat si s letaky.Mozna i neco ochutnal,protoze kdyz jsme mu je jednou vzali,tak rval,tak ho manzel nechal,aby nerval.Kdyz jsme sli koupat,tak najednou zacal jakoby se davit.Pak hodil savli a za chvili jeste jednou na osusce v kuchyni.Tak doufam,ze uz si to vybral a bude klid.Ted spi!Ale to stejne jako posledni 3 dny,se po 1/2hod. probudi a bude rvat…chjo.A to jsme dneska sami doma,manza ma volejbal :cry: :cry: . Uz je vzhuru - plac - dala jsem opet nurofen (prvni za dnesek) :oops: a uz je zase samy usmev.Chjo!

Jo a k tem zaloham.Nevim,jestli jsem vam to uz nepsala,jestli jo,tak se omlouvam.Nam vypocitali doplatek vloni v cervnu za teplo,tep. a studenou vodu na cca 2000,– Kc. Jenomze vzdycky nam tak 3000,– vraceli,tak se to manzovi nezdalo,ze bychom protopili 5000,– to se mu nezdalo.Tak do toho zacal stourat a zjistil,ze ten chlap (spravce domu) co to rozpocitava si proste pripsal o 121 GJ vic nez barak skutecne protopil (to jsme si zjistili na firme,ktera teplo distribuuje). :evil: Takze to delala na panelak (14 bytu) o 65 tis. vic. A je spravcem 2/3 panelaku v J. Hradci.Mrzak!! Do dneska nemame opravne vyuctovani,takze uz jsme se nastvali,napiseme mu doporucene dopis a kdyz to s nim nehne,tak to proste platit nebudeme.Nejradsi bychom se s nim soudili,ale s doplatkem nesouhlasila vetsina lidi a nakonec to zaplatili,tak co se budeme prat i za ne.Nam bude stacit,kdyz nebudeme letos doplacet a spravce si pristi rok da sakra pozor na nas panelak,aby se zase nespletl.Jinak uz byl jednou zavreny az podvod!!!

RENKO, zacpat diteti pusu,abychom meli chvili klid,to funguje i u nas.Kdyz uz nevim,co s Tomikem,dam ho do lehatka a cpu kukuricnymi krupkami a je na 20 min. klid :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5648
9.1.08 19:51

Jo a nejen ze je samy usmev,ale taky nebude spinkat.Tak ho tu mam vytlemeneho na puzzlikach,ale me to nevadi,protoze se mi chce brecet,ze se usmiva.Sice po cipku,ale aspon se netrapi.Uvidim do patku a kdyz tak dojdu k dr.Aspon s tim kaslem.Dneska jsem mu koupila porcovany caj na kasel a prudusky od 6m.,ale moc mu nejel.Uvidime zitra.Mukosolvan vzdavam,protoze mi ho stejne vzdycky vyblije :-(.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bedhann
9.1.08 19:56

Loudalko - tak to je pech, no snad se Tomík dá brzo dohromady!! Nemocný prcek je vážně záhul..Terezka nebyla nijak zvlášť nemocná, jenom taková běžná rýma a zahlenění, ale stálo to za to. Navíc mi jí bylo strašně líto. Moc jsem jí chtěla pomoct, ale nebylo vesměs jak. Odsávačka na vysavač byla skvělá, ale teď si nenechá na nos šáhnout ani kapesníkem… :roll: A kašel se přidal nakonec, to bylo taky dost hnusné. Tak snad to bude co nejdřív u vás v pohodě!!!!!!

• Citovat
  • Upravit
5648
9.1.08 20:03

Bedhann, ted je v pohode.Od te doby,co jsem ho polozila na puzzlika,tak tu pusu nezavrel a keca tu.Je videt,ze ho neco trapi,uz aby to byl zase ten muj Tomasek.Doufam,ze ho boli jenom zoubky a nebude to nic horsiho,ale ma obe tvaricky rude,tak to vypada na vic zoubku najednou.Nejvice jsou nabehle jednicky nahore.Tak snad to brzy prejde,uz fakt nemuzu :evil: :evil: .Nechci ho dopovat leky a cipky,ale kdyz vidis,ze mu to pomuze od bolesti,tak mu je das :( .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bedhann
9.1.08 20:13

Tak to je jasné, pokud mu to aspoň trošku pomůže, tak proč ne, že? Určo ho tím nedopuješ jako dítě lentilkama, že jo? :wink: Ale to je teda mazec, takové trápení se zoubkama… a některé děti to na sobě nedají ani vědět… 8O

• Citovat
  • Upravit
Bedhann
9.1.08 20:17

No nic, jdeme koupat!! Pak tu snad zase nakouknu… :wink:

• Citovat
  • Upravit
5648
9.1.08 20:22

Sedim u PC a rvu!!!Je mi hrozne lito,ze mu neumim jinak pomoct nez tema blbyma cipkama.Ale kdybyste ho videli,jak sel s usmevem spinkat.Nic ho netrapilo!Ja chci taky,aby mu rostly zuby jak houby po desti a nic ho nebolelo!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3538
9.1.08 20:42

Loudalko neber si to tak,každý je jiný a každý má práh bilesti jinak velký,tak když to Tomíkovi pomůže od bolesti,tak proč bys jej měla nechat trápit??Taky pořád přemýšlím nad tím proč se Ríša tak v noci budí a nevím-dneska jsem na zkoušku úplně vynechala Kafčo -uvařila jsem si jen Caro :oops: :oops: tak uvidím ,jestli to bude mít nějaký efekt.
Jo a když je někdy nevrlý taky mu nabídnu křupku a je v pohode :oops: :oops: jen je celý od toho a umývat to,je síla-to snad v momentě zaschne.Zatím jich teda ochutnal jen pár,ale když bude potřeba tak mu ji dám-on chudáček pořád otvírá zobáček :lol: :lol:

Renko tak ten vysoký nedoplatek nezávidím jo a DVD u nás funguje taky

Novire,tak snad to bude dobré a Tobík to zvládl,taky s tím někdy bojuju-prostě nevydržíme chvíli v klidu
a Tobík je fešák,tak na kráse ho neubude :wink: :wink:

jo a ještě dneska zbaštil Ríša celou activii 8O 8O a kdyby tam ještě bylo,tak by asi jedl dál :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5648
9.1.08 20:46

MONI, diky za povzbuzeni.Dala jsem si domaci vajecny konak a hned je mi lip :-).Tomik krasne spinka,tak se na nej chodim koukat :cry: .Jsem dneska nejak psychicky na dne,ale to bude zase rano OK.Aktivii taky milujeme.Presnidavky,aktivie a masozel. prikrmy je posledni dobou jedine co ji.A k tomu do nej liju pod tlakem caj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí