ČERVEN 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1551
10.1.08 13:58

Tygra teda zatim nedělá, zato pořád něco vypráví, často i v noci, naštěstí se u toho dobře i spí :P

KAMI a co na peďáku, tak je taky dost oborů neučitelských, který se dají studovat dálkově.

Ještě mě napadlo, řešíte nějak zabezpečení bytu, já jsem se dneska trochu snažila odstranit různé zrádnosti a jedovatosti v bytě. Chystám se do Ikei koupit nějaké záslepky a chci sehnat někde něco na šuplíky.
Tady je docela dobrá stránka o bezpečnosti, mě se teda docela líbí nápad zakrýt květináče mulčovací textilíí. http://sweb.cz/…zpecnost.htm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7846
10.1.08 14:02

Loudalko, prosím tě, co používáš za UM? Nutrilon, Sunar nebo Hami? A za kosmetiku? A máte v JH drogerii DM?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
xyz
3294
10.1.08 14:22

WILD a vidíš, u nás píšou všude: „přijmeme prodavačku, jen vyučenou“. Teda na hypermarketech ne, ale jinde jo. Tak jsem si říkala, že bych ani prodávat nemohla, když vyučená nejsem. Ale řídit tramvaj, to musí být super, ne?

ROXO, my jsme zabezpečili akorát spodní skříňky, které se vyklápěly a hrozily velkým úrazem. Pak jsem zabezpečila rohy a samozřejmně elektrické zásuvky. Týnce stačilo říct párkrát, že nesmí a ona poslouchala - kupodivu, to je asi jediné, v čem i dosud poslouchá :roll:
Jinak léky a chemikálie, to je snad jasné, že to dá člověk nahoru.
Dál uvidíš, co bude prcek provádět. Týnku třeba květináče skor nezajímaly, dala jsem akorát jednu kytku nahoru z podlahy. Ségřiny děti zase kytky vyhrabávaly a likvidovaly. No a kamarádla má holčičku, budou jí dva a neřeknou jí jinak než „škodič“. Ta fakt likviduje všechno, na co přijde. A jak jí u toho září očička! To jsem viděla na vlastní oči, to bylo jak když má drogu :lol:
My jinak uvidíme, do čeho půjde Vítek a co bude provádět :roll:
Nevím, co píšou v tom článku,a le bacha na záchod! Jakmile spadne dítě po hlavě do záchodu, tak je konec - utopí se, protože se nedostane ven! To mi nikdy dřív nedošlo.
Jdu přečíst ten článek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
399
10.1.08 14:27

ahoj etety!

opět nestíhám dočíst :oops:
hlásíme se po náročném dni.. včera :arrow: DRUHÝ ZOUBEK a NÁUŠNIČKY! :D bylo mi Natálky při tom píchání uší tak strašně líto :cry: manža s ní zůstal v ordinaci a já jsem musela až přes dvoje dveře na chodbu.. a stejně jsem jí slyšela řvát. doma pak chytla strašný hysterák, až z toho měla záškuby :(
dneska, když jsem koukala na zubáky, tak mám pocit, že se čím dál tím víc rýsuje stolička taky dole :roll:

jinak, včera se Naty na výletě tak strašně moc pokadila, že to měla na celých zádičkách, za krkem.. no prostě úplně všude 8O štěstí bylo, že měla hrubou kombinézku, jinak by měla celou novou autosedačku pokajděnou :oops:

WILDCAT, pokud se nám nové bydlení se vším všudy podaří/vydaří, tak budeme skoro sousedky :wink: vypadá to, že budeme bydlet asi 4km od vás 8) včera padlo rozhodnutí, teď náš čeká vyřizování, papíry, úřady, atd. :?

letmo jsem zaregistrovala Katčinu úvahu.. doufám v to samé :wink: že bychom si mohly semo tamo písnout i za nějaký ten rok :)

ještě se musím trochu pochlubit.. vypadá to, že byl u nás 1/2rok zlomový v pokrocích :idea: začínáme se konečně přetáček o106, máme dva zoubky, náušničky, děláme větší hovadinky a povídáme než před pár týdny a tak :D nevím, jestli ta větší aktivita nesouvisí s nedávnou návštěvou mladého frajera (Tomíka od Kačulky) :lol: dám foto do galerky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
xyz
3294
10.1.08 14:30

No, tak u toho hasičáku ta paní nedopsala, že se prý musí nechávat kontrolovat a po určité době kupovat nový. Tak jsme do něj nešli.
Nevíte někdo opravdu, jak to je? IVO, tchán je hasič, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4554
10.1.08 14:36

Jj,Zorko na hasičák musí bejt pravidelný revize a za nějakej ten rok se musí koupit nový,ale za jak dlouho to nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4554
10.1.08 14:40

Jo a stou televizí má paní pravdu,už jsme kupovali novou,naštěstí se Ondrovi nic nestalo.Ondrášek se bohužel taky řadí mezi děti likvidátory.Kdyby jsme ho furt nehlídali,tak už máme z bytu kůlničku na dříví.Jen tiše doufám,že Štěpulka bude jinej.No a jestli bude stejnej jako Ondra,tak už doma nebudeme mít jen malého likvidátora,ale rovnou demoliční četu. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8561
10.1.08 14:51

No, tak Domča je zatim jak zhypnotizovanej jen když vidí nouta, přileze a začne do toho hlava nehlava bušit, párkrát mu řeknu že ne, tak se dycky zarazí, podívá na mě, položí ruku vedle a za 10 vteřin do toho majzne. A když ho od toho odtáhnem nebo dáme prostě pryč tak je schopen se slušně vztekat. :roll: Ale jinak zatím pohoda. :wink:

A s tím záchodem by mě to asi taky nenapadlo.

Kámoška má hyperaktivního kluka, potrvrzeno několika psychology a to je dílo, ten kluk je věčně někde jinde tu tam, tu tady, v jednu chvíli sedí v obýváku a v druhou mi nesl domu vítězoslavně pamprdlici, tu s padáčky a než jsme stihli něco říct tak to rozfoukl po sedačce a zmizel zase venku a přilítl s hlínou, no děs běs. Cokoli jen ne hyperaktivní dítě. :?

Gábi - A kde budete bydlet?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
399
10.1.08 16:10

budeme bydlet, KATKO(wildcat), s velkou pravděpodobností ve Velkých Přílepech.. 8km od hranice Prahy 8)

pravda, pravda, s tím záchodem by mě to taky nenapadlo :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
399
10.1.08 16:14

:x nejdou mi nahrát do galerie fotky.. zatím jen jedna :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8561
10.1.08 16:20

Gábi - Jo, to je pravda hned za námi a staví se tam, to jsem taky viděla, no. Tak když budeš chtít tak se můžem vídat, autem to je deset min, busem taky podobně. Je to na tobě. Já tu nikoho neznám. Jsem tu naplavenina. :wink:
S fotkama ti neporadím. Pokud ti to jindy jde a teď ne tak je to divný. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20840
10.1.08 16:22

Ten pitomý Vanish fleky od mrkve nevypral :evil: :evil: Já jim dám motorový olej či co to mají v té reklamě :evil: :evil: Práda, sice to jsou jenom domácí trička a body, ale i tak mě to pěkně štve :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5648
10.1.08 16:56

hezky den!Tak jsem zajela do kauflandu do lekarny a koupila Tomikovi ta homeo.Ted je v pohode,tak nevim,jestli mu je davat :oops: . Ted nechci to zakriknout,ale on je dneska fantasticky.Ted si tu hraje,couva a zalejza pod topeni a je to hrozna legrace :-).Miluji ho!!!

NOVI, Tomasek mel s prdiky hodne problemu a prikrm s fazolkami uplne miluje a zadne boleni nebylo.To nas vic boli po samotne brokolici treba s ryzi :-(.

HOlky, kdo letos podava za me danove priznani?Nebo musim ho vubec podavat?Prislo mi vyuctovani zivotka a mam tam nejaky papir,ktery mi dava ulevu na dani a ja nevim,kam s nim :-(.

DORIS, pouzivam Nutrilon a sebamed. DM drogerii v JH mame,proc se ptas?

ad bezpecnost - mame zatim jenom zakryte rohy u konferencniho stolu.Mame desku,co jsou na nich kolecka a ta deska ma dost ostre rohy,tak jsme koupili takove ty krytky,ale stejne mam jeste pres to hozeny muj nepouzity kojici polstar.Mam ten veliky,tak je skvely :-).

NOVI, klidek.Ja uz koupila Persil misto Lovely.Strikam uzasny Kronstar a skvrny jsou porad dal. Prijde mi,ze mam od mrkve vsechno :-(.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2464
10.1.08 17:28

Ahojky,

tak jsem dostala od Tomíka předčasný dárek k třicetinám :D Dneska nám cinkla lžička o první zoubek. Sice ještě není moc vidět, ale je tam 8O Mám z toho obr radoooost :D

Ten článek o bezpečnosti si také musím přečíst. Tomulka už nám několikrát posunul reprobedny. Zesílil popř. ztlumil na minimum domácí kino. Dále se vrhnul na spodní knížky v knihovně a vrcholným zážitkem bylo shození na sebe sloní nohy (poměrně veliká pokojovka). A to zatím pouze válí sudy. Nevím co bude následovat, až polezeme popř. budeme chodit. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
399
10.1.08 17:41

OBR gratulace, Káčo, k prvnímu zoubku!!! :potlesk: pohlaď za nás Tomíka :D tak jsme vás alespoň v tom zoubku předběhli :lol:

Katko(wildcat), to víš, že se určitě budeme vídat.. taky tam budu jako kůl v plotě :?
jen mě mrzí, že se tak daleko odstěhujeme od Káči a Tomíka :( no, ale ti určo sednou do bobíka a přijedou za náma na zahradu.. co, Káčo? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí