Poradna duly
Jana Čurdová
DORIS, diky za nabidku uz nechci asi nic vic diky,diky,diky!!!!
ZORKO, no manzel ma neco pres 12 tis. a ja mela nemocenskou a materskou pres 13 tis.,tak se nam to opravdu nevyplati ![]()
Dneska je Ruzovka pekne smutna,polykam slzy,aby si ze me nedelal tatka zase bzundu. Jinak tvaricky mame porad cerveny.Homeo jsem nedala,uvidime rano a kdyz tak vyzkousime,ale mozna ze uz bude vse OK a zoubky nahore venku.Vecer uz byl pohodovej,sice se po pul hodine vzbudil,ale neplakal,cca 15 min. si jeste pohral a v klidu usnul.Tak snad zitra - kez by byl zoubek venku!!!!
DORIS, diky za nabidku uz nechci asi nic vic diky,diky,diky!!!!
ZORKO, no manzel ma neco pres 12 tis. a ja mela nemocenskou a materskou pres 13 tis.,tak se nam to opravdu nevyplati ![]()
Dneska je Ruzovka pekne smutna,polykam slzy,aby si ze me nedelal tatka zase bzundu. Jinak tvaricky mame porad cerveny.Homeo jsem nedala,uvidime rano a kdyz tak vyzkousime,ale mozna ze uz bude vse OK a zoubky nahore venku.Vecer uz byl pohodovej,sice se po pul hodine vzbudil,ale neplakal,cca 15 min. si jeste pohral a v klidu usnul.Tak snad zitra - kez by byl zoubek venku!!!!
Taky to chci stihnout ![]()
TAk holky, doslzet a chrupčit, ať jsme ráno čerstvé na drobečky
Ale že je ta Růžovka nějaká divná, bez Gity, co? ![]()
Dobrou… ![]()
Venda mi při Růžovce zbaštila 120ml UM + kaše, zapila to čajem a při položení do postýlky už víceméně spala. Tak uvidíme jak dlouho bude spát dneska.
Nám se to SDM asi vyplatí, ještě uvidíme. Jen musím napsat doporučeně do zaměstnání ať za mě nepodávají daňové přiznání, stejně to bylo většinou špatně a na několikrát. Tak si to letos vypočítám a podám sama a bude, naštěstí mám známého na FÚ, tak se mi na to snad koukne pro kontrolu.
Díky za odkazy na nextové prodavačky, ale na jejich stránkách jsem nenašla oblečky, které mají dotyčné na obrázkách na MMB a ty se mi líbí některé víc a nevím jestli je budou mít, když to je asi stará kolekce. No uvidíme.
Teda ta Růžovka byla tento týden dost drsná. Hlavně mě naštval ten Richard, hned myslí na prachy, chápu jde o jeho dítě, ale i tak se nemusí chovat jako sup.
No nic jdu do hajan, manžel má noční, tak si to užiju...........
Dobrou noc Ivule
Tak teda Růžovka mě zas dostala.
LOUDALKO, ty ubrousky Johnsons taky nepoužíváš? Že bych ti tam přihodila aspoň ty, já je nekupuju, protože mi zrovna nevoní. Lahvičky taky už nebudu kupovat, tak jedině, že by se nám ještě v okolí narodilo nějaké mimčo. Takže zalepuju a posílám.
jj, je to fakt divné, když člověk už několik týdnů ví, že Gitu zabijou ![]()
Tak jsem taky tu, a uklidním vás, taky jsem brečela, ale buď si toho F nevšiml, a nebo to radši nekomentoval. Spíš to první. ![]()
A mám dotaz, už dětem dáváte hrníčky od aventu s ouškama a s tím pítkem co je na naučení z hrnečku??
Mě to přijde brzo, navíc malej málo kdy vůbec vypije třeba čaj, včera mi ho vypil 100 ale to byla nějaká asi vyjímka. ![]()
Loudalka - A z toho se dá normálně žít?? Vůbec si to nedovedu představit. ![]()
DORIS, ubrousky nepouzivam.Ja vlastne nepouzivam nic od Johnsona.Uz v porodnici se Tomik osypal na obliceji z jejich koupele,tak radsi od nej ruce pryc.
WILD, to ti prijde jako malo
?To my jeste na mistni pomery mame vysoke rodinne prijmy
Jinak lahvicky jsem si puvodne koupila ty umelohmotne obycejne nejlevnejsi.V zivote bych to uz neudelala. Nekoupila bych si zadnou a pokud by byla potreba koupila bych je dodatecne.Ted je mam doma,je mi lito je vyhodit,ale pouzivat je nebudu a davat je nekomu je blbe,uz jsou pouzite.Takze je proste zitra vezmu a vyhodim!!!!
Tak jsem taky dobulela. Mám pocit, že teď roním skoro u všeho. A těhotná nejsem ![]()
Vidím, že stránku 1200 už asi nestihnu ![]()
Wildcat, občas zkouším Tomíkovi hrníček dávat, ale mám pocit, že zatím s tím víc blbne než pije, takže většinou skončíme u lahve. Tam si alespoň občas cucne. Jinak vypijeme max. 100 ml denně a to je veeelky úspěch. Většinou je to jenom kolem 50 ml.
Kaculko, my vypijeme cca 150 ml,ale to to do nej cely den cpu kazdou chvili.Jinak stavicek vypije klidne i celou naredenou lahvicku behem chvile,kdyz mel horecku,tak stavicka hruska - jablko bylo jedine co bumbal.
njn, když já se zapoměla kouknout odkud jsi, já jsem zvyklá na Prahu, navíc já brala 17tis měsíčně u tramvají a kolik má přítel měsíčně nevím ani já a myslím že to neví ani on. ![]()
No, on právě taky moc nepije, ale moč má světlou a plenu počůranou každou, takže si říkám že snad má tekutin dost.
Teď nevím kdo to tu psal že se zvedá dítko zvláštně, znám to, malej to dělal taky, pyl jak pravítko, celej ve vzduchu jen na rukou a špičkách nohou. Ale netrvalo dlouho a klečel na 4, ovšem lézt se mu nějak nechce, dělá takové legrační přískoky. ![]()
WILD, jihocesky kraj je chudy.U nas je prumerna mzda 8000 tis. a to neprehanim
.My s manzelem mame platy vysoky na J. Hradec.
ad priskoky - Tomik se naucil na 4 couvat,to zaleze vsude,ale dopredu se mu nechce
,to dela taky tak max. 1 priskok.