Poradna duly
Jana Čurdová
Já jsem tady taky.Ani jedno dítě ještě nespí,Štěpán řve,Ondra si zpívá.Už mám hlavu jak pátrací balon.Jé ticho,kdyby to tak chtělo vydržet.Zítra ráno jedeme do Rakouska obléct děti na příští zimu,tak doufám,že nakoupíme.Jestli ne,tak mě ten můj snad zardousí.Stráááášně se mu tam nechce.Chjo,už zase ječí.
Ahoj, Moni i já jsem tu, celý týden vás pročítám, ale chystám pro účetního papíry za IV.kvartál a nestíhám, tak ani nepíšu.
U nás nic nového, jen mi přišla ta knížka o hře dětí ve vývoji, je tam sktuální zatím jen to, co jsem vám psala o naší poslední návštěvě, jak budu mít chvilku tak pak napíšu co tam najdu zajímavého, ale musím se k tomu dostat. Doufám, že dřív než k časopisům Máma a já, které mám dva ještě ani nerozbalené. ![]()
Gratulujeme k dalším zoubkům a Karolince k sezení. My zoubek ještě nemáme, jen neustále se nám vrací zoubkové bolení. Už aby byly venku.
Z příkrmů Beatka jí všechno, jakž takž se nám ustálil také režim, dopolko banán jablko nebo nějakou neslazenou přesnídávku, oběd malá sklenička s masem a půl skleničky zelenina, poo kojo, večer kaše, rýžová nemléčná nebo kukuřičnorýžová nemléčná s ovocem nebo zase přesnídávka a před spaním kojo, v noci se pořád budí a pak brzy ráno. Ale příjde mi, že ji hlavně zbudí prdíky, je to hrůza jak ji to bere ![]()
Tak já jdu pokračovat, dobrou noc
Holky, omlouvám se, ale nestíhám dočítat. Doufám, že mi nic důležitého neuniklo.
Všimla jsem si, že Kami asi není dobře, tak Ti přeju KAMI, ať se brzy vykurýruješ.
A proč jsem dneska nestíhala? Celej den jsem pozorovala malou s kamerou a foťákem. Ona snad za chvíli začne lézt. Ještě se neumí otáčet z bříška na záda, ale stavět se na kolínka, to jo. Já jsem z toho úplně na větvi. To jsem teda nečekala. Jednou popolezla o pár cm, ale zapomněla popolézt i s ručičkama, tak si dala na papulu. Spálila si tvářičku o deku, ale už tam zas nic nemá a zkouší to pořád dokola. A když je nejvíc vzteklá, že jí to nejde, tak se jí to povede. K večeru už byla tak unavená, že jen dělala komín. Měla obličej zabořenej v hračce a zvedala prdelku, nejdřív na kolínka a pak až na špičky, ale to se vždycky svalila na bok. No zlatíčko moje nejmilejší. Já jí táááák milujúúúú!
LOUDALKO, napsala jsem ti sz, ale teda nevím, jestli se to odeslalo, či co. Tak uvidíš, kdyžtak písni.
Zuzko, já jí to už radila, ale poprvé to nefungovalo, tak podruhé už to zkoušet nebude. Ona je děsně paličatá, musí na to přijít sama. Já jí poradila i šátek, hned jsem jí ho i objednala a zaplať pánbůh funguje. Ségra byla nadšená, že malou nemusí držet, tak aspoň tak. Ale zítra přijede, tak se jí to pokusím znova navrhnout a vyzkoušíme to. Podívám se i na tu knížku a objednám jí, třeba když to zkusí sama doma, tak jí to bude fungovat. Ale dík, jsi hodná, že sis vzpomněla.
Jo holky, představte si, nechala jsem si udělat fotky. Za celej Dorisky půlrok a moje těhulkovství, bylo toho 333fotek a oni mi zpátky poslaly ještě asi sto cizích fotek. Byly zvlášť ve futrálku a zrovna rodinka s miminem. No to se mi ještě nestalo. Ještě že mi je aspoň neúčtovali. Hned jsem jim napsala, co s tím, protože to by mi bylo teda líto, kdyby je nedostali a v pondělí je teda pošlu zpátky. Ale první co mě napadlo, jestli to náááhodou nejste některá z vás.
To by byla prča. A taky strašně malá pravděpodobnost, tak nic. To byl jen takovej výplod mojí hlavinky. Tak dobrou
Doris - Fotka jako aby ti jevyvolali a poslali klasik fotky na lesklém papíře? Mimochodem, taky se ti zdá že když chceš něco vyfotit a nebo natočit tak to jako na potforu malá neudělá?? Mě to D dělá pořád.
Jinak já čučím na zaříkávače koní, znám ten film, viděla jsem ho milionkrát a stejně u něj brečím.
Achjo, ale u tohlde jsem brečela a ani jsem nemusela bejt těhotná a nebo mamina. ![]()
Já se pro jistotu na Zaříkávače nedívám, taky ho vždycky ořvu. Jsem ještě ke všemu velkej koňák, fakt koně miluju. Nejhorší bylo, když jsem na tom filmu byla v kině, řvala jsem nahlas, vůbec to nešlo ovládnout
Jinak to je ale krásnej film.
Myslela jsem, že si dnes půjdu dřív lehnout, když jsem doma sama a zase prdlajs, visím na skypu, to je vážně závislost ![]()
Já na tom v kině nebyla, ani nevím jak je to staré.
Moc do kina nechodím. A koně taky miluju, mooooc, jsou to krásní a ušlechtilí tvorové, stokrát chytřejší než lidi, a chápavější, věrní, no prostě úžasní.
Bohužel k nim nesmím. A když, tak za to pokaždé zaplatím.
![]()
Wildcat, je to film z roku 1998, ale už si taky nepamatuju, kdy to běželo v kině, rozhodně to už nějaký pátek je ![]()
Mám alergii, bohužel na koně asi nejsilnější ze všeho, jedinou jízdu v životě na kočáře jsem zakončila na pohotovosti, tam je to nejhorší, to z těch koní jde rovnou na mě. A asi před rokem a půl mi kámoška teda splnila životní sen, nechala mě se projet na jejím koni a protože mi to od první chvíle šlo, tak jsem tam začala až do těhu jezdit pravidelně. Bohužel jsem se musela nacpat práškama, nesměla jsem si ho osedlat a po té ani vyčistit, odsedlat nic, jen mi ho připravila a já jela, jezdily jsme po louce, do lesa a tak. Krááááása
Hned bych si to zopákla, ale i tak mě dycky svědily oči a nos a když jsem tam jednou nad těma koněma spala tak mi druhej den chtěli taky volat záchranku. Ale to už jsem odmítla, věděla jsem že to přejde, přesto že jsem sotva lezla. Prostě jsem bezprostřední kontakt s ním musela omezit na minimum a do stáje jsem taky radši moc nelezla. ![]()
To je děs, takováhle alergie. Já mám teda alergii na kdeco, ale na koně naštěstí ne. Já jsem začala jezdit ve svých třinácti, to jsme ještě bydleli v Olomouci, tam jsem chodila do jezdeckýho oddílu. V Praze to pak bylo horší, vystřídala jsem několik oddílů, ale bylo to na nic. Chtěli za to spoustu peněz, na ježdění byly pořadníky a tak. Naštěstí strejda měl koně, tak jsem za ním jezdila . Teď už bohužel nežije ani strejda ani kůň. Takže teď už si taky pořádně nezajezdím. Ale je to nádhera…
Už jsme tady asi sami a já bych si mohla o koních psát až do rána. Ale už na mě padla definitivně únava, tak odcházím chrupčit. Dobrou…
Nápodobně, miluju je fakt moc. AAle bohužel, jsem alergická na kde co. A bohužel i na věci kterým se nelze vyhnout jako pyly ze stromů. Ale co nadělám, život jde dál. Dobrou nocku, já jdu taky, zase zítra, ahoj. ![]()