ČERVEN 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
261
14.1.08 08:10

Ahoj holky tak jak jste si uzily vikend??My jsme vcera vybrali misto na nasi sbatebni hostinu,tak jsme spokojeny.Datum jeste nemame,ale dnes se to snad dohodne.Jinak ted je tu jeste jedna vec,budeme se brat v cervnu a maly bude rok,a jelikoz furt kojim tak si to vubec nedokazu predstavit.Jestli jeste budu porad kojit,tak to budu mit uplne zabitej vecer a nic si neuziju,jelikoz mala mi usne vzdy pri kojeni.Tak nevim co delat..
A ted jeste se chci zeptat, kdyz davate mrnouskum prikrmy tak je jeste v poledne dokojite??Dr. mi rikala,ze bych ji uz postupne v poledne nemela dokojovat a vypustit to kojeni v poledne,ale me se zda,ze po tom jidle muze mit zizen tak davat napit caje nebo stavicky poradte diky??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
14.1.08 08:57

Dobré ránko,
Terezka leží na puzzlíkách a momentálně si „čte“ :lol: :lol: :lol:
Noc byla divná. ve tři se mi probudila - no spíš děsně řvala se zavřenýma očima. Nevěděla jsem jak jí mám utišit, tak jsem jí šla udělat čajíček. Trochu jsem jí obalamutila a udělala jsem já ho do kouzelného hrnečku, který používala spíš jako kousátko, než jako hrneček - no a jak bumbala. Vypila 100ml a skoro si nevšimla, že to není z lahvičky, pak hned usnula a vstávala v 5 na „snídaní“…

Martinečko, já ti moc neporadím, Terezka mi mlíčko dooost odmítala a tak už nekojíme, ale myslím si, že to co ti řekla Dr, tak je pravda a místo mlíčka dávat čajíček se opravdu bát nemusíš…

Novire, balíček dorazil hned druhý den, jen jsem nějak zapomněla napsat :oops: :oops: :oops: :oops: Už koukám na třetí sérii :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Dííííííííííííííííííky

Wildcat - tak to máte s kámoškou kliku, my jsme si to plánovaly se švagrovou a jak už jsem psala, tak to nevyšlo. A jinou kámošku, která by chtěla stejně mímo, jako my nemám. Mám dvě, které jsou stejně staré jako já, ale nějak se jim nedaří zakopnout o pořádného chlapa. Ta jedna je děsně malinká a krááásná a tak se jí normální kluci spíš „bojí“ a ta druhá samam neví, co chce. Když si s někým začne, tak na něm hledá chyby. To ale dávám za vinu jejímu otci, je to děsný hovado, magor a navíc alkoholik a ona se bojí, aby nechytla někoho podobného, nedejbůh stejného… Nemá to lehké…
A s nemocema, jsme na tom nesrovnatelně lépe, než všichni ostatní, to jen, že nás teď postihlo tohle, jinak jsme na tom dobře - ťuk, ťuk, ťuk…

Tak já si jdu udělat konečně normální snídani… Zatím papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4554
14.1.08 09:19

Dobré ránko :P
U nás byla taky noc mírně nespací,ale už jsme zažili i horší. :roll:
Včera odpoledne jsme byli v Budvajzu,manža si chtěl koupit i Buschmanna vestu,nekoupil si nic,ale já si koupila v H&M bundu slevněnou z 18 stovek na devět,tak to taky docela jde.Akorát jsme tam někde píchli kočárek o takovej ten píchák pípák z hadrů.Je dlouhej,tak tam máme hned dvě díry.Tak to chtěl manža včera ještě zalátat,ale guma i duše na kom kolečku držely jak přibitý a tak musel víc zabrat šroubovákem a do tý duše udělal ještě tři dirky. :roll: Škoda ,ře tu není nějakej nešika smajlík,by se mi hodil. :lol: :lol: :lol: No záplaty měl jen čtyři a tak jsem dneska bez kočáru. :evil: A to musím dojít koupit lepení na tu duši,protože manža má dnes do pěti a nedostane se tam.Ten krám je na druhým konci Krumlova a ani autobus tam nejezdí,tak budu muset jít pěšky se Štěpulkou v šátku.A zrovna je tak hnusně.Mlha,nevlídno,vlhko.Chjo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
xyz
3294
14.1.08 10:34

Ahoj.
Od čtvrtka odpoledne jsem něviděla počítač. Už nemám čas vás dočíst.
Tak ploším váš! :lol: Jeszli se tu stalo něco DŮLEŽITÉHO, tak mi to prosím písněte znova Díky. :lol:
Jdu vybalovat, prát, uklízet, vařit........... :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2104
14.1.08 10:43

Ahoj holky, tak nešní noc byla v poho. Vzbudil se jen ve 3, dostal trochu vody a spinkal do 5:30, dostal mlíčko a spal do 8:15. Takže super, ale co předvedl večer než usnul, to by nemusel opakovat často. Po krmení večer usnul hezky, ale pak se vzbudil a 45 minut nemohl zabrat a řval.

Jinak od rána řval zase. Sebík se umí plazit, když tam leží něco zajímavého tak leze, ale dneska jsem stála v kuchyni asi 1,5 metru od něj, on ležel v obýváku a řval. Ale za mnou nepoleze. Maminko,pomoz mi. Haha. Je to vztekloun. Doufám, že ho to přejde, ale asi jsem naivní.

Ted šel spinkat a když jsem mu pustila kolotoč, tak jsem se musela šíleně smát, ty baterky jsou tak slabé, že tu písničku natahují jak kočka koťata.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
932
14.1.08 11:02

Ahoj holky,
vím, že už jste tady zajetá parta, ale přesto prosím, nevzaly byste nás do klubu loňských červňátek? Pravidelně vás sleduju už přes rok, snad od začátku této diskuze (takže mám mylný pocit, že se s váma důvěrně znám :lol: ) a musím říct, že díky vám už nekupuju žádný betynky, maminky a podobný předražený časáky, tady se dozvím všechno co potřebuju ke zvládnutí teď už půlročního prcka. Důvod, proč jsem se aktivně nezapojila už dřív byla právě jedna negativní zkušenost s veřejnou diskuzí (už jste to tu několikrát probíraly-zamknout či nezamknout). Tak snad mi nedáte košem :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2104
14.1.08 11:11

Ahoj Jonatan, vítej v klubu. Myslím, že i holky tě rády uvítají. Napiš nám něco bližšího o sobě a o Kubíkovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20840
14.1.08 11:16

Jééé, ahoj Jonatan :) Jasný, že ti nedáme košem :lol: Hmmm… Hmm… tak bych řekla že to uzamčení zas bude aktuální, co? Tak budeme hlasovat, kdo bude správce :lol:
KATKO, prima, že už balíček došel :wink:
Tobík dostal včera první domácí stravu a jak mu šmakovalo :lol: Ani mu nevadilo, že to má s kouskama… akorát se bojí mixeru, tak jsou to manévry,než mu to nachystám - chodím to mixovat do koupelny :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
932
14.1.08 11:25

Ahoj Zuzko,
děkuju za přivítání…takže:
bydliště Olomoucko, věk 31, první dítko, Kuba se narodil s úctyhodnými mírami 54cm a 4030g, po šíleným 10ti hodinovým porodu šel nakonec CŘ, byl chudák celej zamotanej. Jinak mám pocit, že mi ho v porodnici vykoupali v nějakým urychlovači, od 3 měs. má 2 zuby, třetí se mu objevil na vánoce, od 3 měs. se otáčel, od půlky prosince se plazí a teď je to asi týden co si sám sedá a pokouší se lozit po čtyřech. V půl roce měl rovných 10 kg a 74 cm :roll: . 6 měs. jsem plně kojila, od vánoc začínáme s příkrmy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
343
14.1.08 11:30

Ahoj, holky,

vítám Jonatan, zamčení mi nevadí.

Ivule, vysavač je na koberce, dají se s ním čistit i toaleta, trouba, tak uvidím. Mamka má doma takový ruční parní vysavač, krásně to čistilo spáry v kachličkách, jen jsem tím vzala i v kuchyni izolační pásku a ta se odlepila :( . Ale byla čistá :D

Marti, malou jsem dokojovala asi měsíc poo, ted dávám reděné štávy nebo čaj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2464
14.1.08 11:56

Ahojky,

vítám mezi námi Jonatan. Určitě tě vememe mezi sebe. To je jasná věc :-)

Holky moc gratuluji k úspěchům.

Wildcat, Dominiček je šikulka. A pak, že jsou kluci línější, viď? :-) I když, mi toto rčení zase naopak plně potvrzujeme.

Zároveň gratulujeme Dorisce k lezení po čtyřech a všem dalším - teď nevím, abych na někoho nezapomněla - no určo Karolínka, Terezka, Sebík a i Tomík od Loudalky??

My na čtyřech zatím nejsme. Začínáme se plazit, ale to musíme mít před sebou něco ohromně zajímavého. :-) Mám pocit, že na těch našich parketách to malému pěkně klouže :-(

Kami, držím palce, ať zvládnete se Štěpánkem návštěvu obchodu a kočárek je brzy pojízdný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8561
14.1.08 12:07

Ahojík kočky, tak jsem zase tu. :wink: :wink:

Jonatan - Ahojík mamino, neboj, já se zapojila cca pře dvěma měsíci, a taky mě holky přijaly vlídně a s otevřenou náručí (diskuzí) :lol: :wink: :wink: Jsou tu moc hodné. :wink: Jinak aktivitou jsme na tom cca stejně, malej se plazí, od soboty si sám sedne a sedí hezky rvně, když chce, a občas se o něco i skoro postaví, ale jen do takového polostoje opřenej o ruce o něco co je výš než má nohy. :wink: Jen váhou máme méně, v 7. měs 8,13 kg. :wink: Jinak vítej ty i malej. :wink: :wink:

Ad - zamčení Holky nevím, ale jestli jsem to dobře pochopila tak zamčená je diskuze když je ukončena a pak se z ní dá číst, ale nedá se do ní přispívat. Nevím, a nebo to blbě chápu 8O :?

Kami - No, to já bych se na to vyflíkla a počkala až to někde koupí on, ale v tomhle bych s dítětem v šátku nikamnešla, už proto že to tu máme samej led a bála bych se že sebou někde seknu i s ním. :?

Skurokat - Tj, měly jsme kliku, jak říkám, ani jsme tomu nevěřily, bohužel bydlíme daleko od sebe, každá na jiným konci Phy, ale přes net jsme v kontaktu denně, vídáme se tak jednou do měsíce. :wink:

Novire - Já si na ty barvy zase až tak moc nehraju, líbil se mi červenočernej, ak je takovej, ten do modra mi přišel smutnej. :wink: autosedačku bude mít oranžovou, věci nosí žlutý, oranžový, modrý, i červený trička měl, jediné co by mi na klukovi asi vadilo by byla růžová a fialová, jinak se mi i teplé barvy na klukách líbí. :wink: A fusak je to od Emitexu http://www.emitex.cz/zimni-pytle.htm , stál asi 1200. No, u mojí mámy se slevou litra no. :wink: A je fááákt super, mám ho od podzimu a zima mu tam neni, sáhnu mu dovnitř na nožičky a má je teplé, pravda, balím mu je dovnitř do deky. Ten fusak má odepínací dolní díl, což jsem měla odeplé do korbičky, ale teď už mu to je krátké a ten dolní díl je uvnitř omyvatelnej, na příští zmu až bude běhat a budu ho tam dávat třeba se špinavýma nožičkama. A tam je to chladnější no, tak tam má tu deku jěště, ale malou. :wink: Takže asi tak. Jo a líbí se mi že je dělají ve spouste barevných variant. :wink:

šiš, holky snad vám ty moje romány nevadí, já se dycky rozepíšu no :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8561
14.1.08 12:11

Kaculka - My máme plovoučku, taky mu to tam pěkně klouže, ale má tu vyrobenej takovej koutek a tam má peřinu a tak, no, asi vám to spíš vyfotím, tak tam mu to neklouže a když přeleze na podlahu tak se nesmí divit, ale jak vidíš tak i tak to zvládl. :wink: A neboj, malej to taky zmákne určitě. Dává si načas. Ale pak to bude torpédo :lol: Buď ráda že nemusíš mít jěště oči na stopkách. :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2104
14.1.08 12:11

Wildcat, uzamknutí diskuze znamená, že se sem nedostane nikdo nepovolaný.

Já jsem PRO uzamčení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
433
14.1.08 12:17

Ahoj holky,
už jsem tu dlouho nebyla. Tak zkusím něco dočíst.
Pro LOUDALKU do seznamu doplňuji. V 6 měsících 64cm a 6050g. Koukám, že jsme pořád nejdrobnější. Jinak krásně sedíme - když se má o co zvednout. Žádné plazení. Jen se snaží rovnou na všechny čtyři nebo couvá. Zub zatím žádný, ale šíleně nás trápí. Už aby se snad nějaký vyklubal.
Jinak papáme od 1. ledna a zatím všechno krásně papá a ještě k tomu občas řekne ham.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí