ČERVEN 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10773
12.1.08 22:27

Ohledně diskuze velikostí oblečení. My máme 74 a v Tescu 9-12 měsíců. U 6-9 měsíců nám jsou krátké rukávy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5648
13.1.08 08:37

hezke rano! Koukam,ze tu jsem dneska prvni.Manza vcera prisel o pulnoci z hospody,tak ted musi dospavat,tak ja s Tomikem jsme v obyvaku.

JAHUDKO - ja chci taky koupit autosedacku 9-25 kg.Napis mi jakou mate,prosim! :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20840
13.1.08 08:41

Dobré ráno,
ZUZKO, já už jsem taky na druhý nahlodaná a manžel taky :lol: Usoudili jsme, že i když by to byl ze začátku masakr - zvlášť pokud by druhý prcek nebyl tak hodný jako Tobík - tak by bylo výhodnější, když by byli prcci málo od sebe :) No my ale narozdíl od vás proti tomu nic neděléme :oops: Ale zas furt kojím, tak nevím :nevim:
Na škole jsem měla učitelku, co má o 9 měsíců mladší sestru - mamka otěhotněla v šestinedělí :lol: Pry si připadala jak slon, že byla těhotná v podstatě v kuse skoro 2 roky :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2104
13.1.08 08:49

Dobré ránko holky, já vlastně ani nevím, jestli chci hned druhé dítko. Sebík je občas pořád na mašli, navíc je to děsnej vztekloun, takže nevím jak by to šlo. Byblíme v malinkatém 2+1, sice s nadějí na rozšíření až na 5+1, ale to je otázkou kdy. Moje původní plány byly, že první dítko, pak tak 6 let pauza, mezitím se snad vyřeší situace s bydlením napořád a pak další 2 děti rychle po sobě. Ale ted fakt nevím. Mám se kam vrátit do práce, navíc mě ta práce byví a je i celkem dobře placená, takže mám dilema. Navíc já až ted pomalu začínám přicházet na krásy mateřství. První 3-4 měsíce to byl fakt mazec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5648
13.1.08 09:16

Tak to nas Tomasek ma taky sve dny,ale jinak je s nim legrace a je i hodny,ale do druheho bych jeste nesla.Ty 2 roky pauzy,co mi naridil po cisari primar,mi ani nevadi,protoze bych druhe decko chtela tak 3 roky po TOmikovi :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2464
13.1.08 10:59

Ahojky,

přesně se podepíšu pod to, co napsala Loudalko. Druhé dítko určitě ano, ale ideálním rozestupem 3 roky od Tomíka.

Zuzko, těmi krásami mateřství jsme na tom stejně. Musím přiznat, že první 2 měsíce to bylo fakt psycho a to byl malý zlaté miminko. Uměla bych si představit, aby to druhé bylo rovnou tak čtyřměsíční, ale zase rodit bych ho takhle veliké nechtěla :-)

Jahůdko, taky poprosím o napsání značky autosedačky.

A gratulujeme k včerejším nákupům. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
13.1.08 11:12

Ahojky maminky,
tak jsem se k vám zase po dvou dnech dostala. V pátek v podvečer mě skolila střevní chřipka a já do včerejšího večera nedělala nic jiného, než jen zvracela, kadila a spala. Byla jsem KO. Ještě, že se to trfilo do víkendu a Dan byl doma, jinak si nedovedu přestavit, že se ještě starám o Terezku, stála jsem sotva na nohou… No fuj, už je to za mnou a je mi celkem dobře.

Jinak nějak nemám čas vás dočítat, tak doufám, že mi neunikli nějaké důležité informace… Určitě jste psaly o dalších pokrocích vašich miminek a tak - gratulace…

Jinak Terezka se mi dneska uhodila do hlavičky o komodu. Plakala jak divá. Teď jsem zjistila, že má n hlavičce modřinku, tak doufám, že to bude všechno, ža je to jen povrchové :cry: :cry: :cry: :cry: Málem jsem plakala s ní.

Jo a taky jsem vám chtěla napsat, že běží soutěž miminko 2007 , já jsem tam Terezku už přihlásila.....

No nic jdu dodělat obýdek… Zatím papapa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2104
13.1.08 14:45

Tady to dneska nějak vázne, to asi tím, že je venku tak hezky. Já jsem právě „prodala“ dítě za cukýnu a jdu si na chvíli lehnout. Moje maminka si přišla pro Sebíčka a šla s ním na procházku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5648
13.1.08 14:57

Tak jsme doma! Odesli jsme v 11 na zapas jindrichohradeckych basketbalistu proti Pardubicim (mimojine vyhrali jindrichohradecti :-) ).Pak se nam nechtelo varit a Tomik zrovna usnul v kocare,tak jsme jeli do nekuracke restaurace na obed.Tomik si tam dal svoji pulhodinku spanku a my se v klidu najedli.Ted lezi na puzzlikach a vzteka se,protoze samozrejme chce lezt a nevi jak!!!! Jinak vcera poposel nozickama,zapomnel na rucicky a bum rana.Zacal hrozne plakat,nevedli jsme kam se uhodil a dneska ma odreny nosik,tak je nam jasno!!!

Skurokat, snad bude Terezka OK a bude to jen ta modrinka!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2405
13.1.08 15:57

Ahojky, dnes je tady vážně nějak mrtvo 8O

Mně za chvíli skončí klídek, naši přivezou Áju. Manža přijede až zítra, tak mě čeká zábavnej večer, chjo.

IVULE, jak bylo na autoburze :D :D :D To mě teda celkem pobavilo :D

Dnes mi poslal SMS můj bývalý student, dělá step a je v tom hodně dobrej, vlastně v republice nejlepší. Dnes bude v TV v pořadu Kultura.cz, tak snad mi holčičky dopřejí, abych se mohla dívat. Jsem zvědavá, jak teď vypadá, už jsem ho několik let neviděla. Jen před týdnem v novinách, byl o něm článek v mladé frontě. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8561
13.1.08 16:08

Ahoj holky, zdravím při neděli. Malej před desti min usnul, tak snad mu to chvíli vydrží. Doufám.

Ad oblečení - Máme většinu 74, různé značky, no spíš neznačky. Koupím většinou kde se mi co líbí. Od cherokee máme jen zimní bundu a ta je 6-9 74cm a je mu akorát, pravda měří 72cm. :wink: :wink: Kombinézku nemám, je v bundičce a fusaku. :wink:

Ad - alerie, astma Mám obojí prakticky od narození, kam moje paměť sahá nepamatuji si dobu bez léků, zato si pamatuji že jsem jich vystřídala už pěknou řádku, momentálně beru symbicort, zodac a při dušnosti berodual, komu to něco poví. Ale naštěstí mě to drží celkem ve stabilitě, ovšam stačí si jedinkrát zapomenout vzít symb a mám dušnost i bez alergenů. :? Byl ajsem 8× v lázních z toho 4× v Luhačovicích kde se mi líbilo nejvíc a hned bych se tam vrátila. :wink: Takže asi tak, hrozím se jen toho co ode mě pochytil malej, ale zatim se neprojevilo nic, tak uvidíme v létě no. :roll:

Ad - autosedačka Zatím je ve vajíčku, je mu tak akorát, nepřijde mi že by mu byla těsná, i v ní celou cestu kamkoli většinou spí. :wink: Ale už máme u kámoše co má obchod s děstkýma věcma www.eshopbaby.cz :wink: ( omluva za reklamu :oops: ) připravenou tuto:
 http://www.babypoint.cz/…ith07_v5.jpg

Doufám že se ukáže mrška. Ovšem její reference z praxe vám nepovím zatím no. Ale je polohovatelná a to velmi snadno jednou rukou. Potah pratelný a je 9-25kg, osobně si ale myslím že při 25ti kilech už by mu byla malá, no, uvidím, ukáže čas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8561
13.1.08 16:32

A jěště malá ukázka, do této pozice se dostal včera uplně sám, do večera to dopiloval k dokonalosti že už seděl i bez opory té ruky. :wink:

http://sweb.cz/Wildcat/045.jpg

A tady je fotka z první vycházky ve sporťáku.

http://sweb.cz/Wildcat/005.jpg

Doufám že vám tu ty obrázky nevadí. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2405
13.1.08 17:03

WILDCAT, moc hezký fotky, malej je šikula, ještě teda s Jahůdky Karolínkou :D Lucka zatím jen válí sudy :roll:
Chtěla jsem se zeptat, ten symbicort a zodac bereš během celého roku? Já jsem brala v těhu pulmicort, ale teď už mám doma taky symbicort, ale mám ho brát jen ve své pylové sezoně. V únoru mám jít na kontrolu a máme se s dr radit, co dál. Mluvila o nějakých dalších lécích, ale ty se nesmí při kojení. Takže budu asi řešit, jestli už odstavit. No uvidím, co mi dr za měsíc řekne.
Tyhle naše potíže se zatím u prcků neprojeví. Dr mi řekla, že u takhle malejch je zatím projevem AE. Astma je až později. No a mě se třeba objevilo až v asi 27 letech :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8561
13.1.08 17:16

Renko - Tak, tolik mi jěště ani neni a už s tím cca 24 let žiju. 27 mi bude zanedlouho, a pravda, prý se to u mě projevilo někdy okolo druhého třetího roku, máma si nepamatuje přesně, každopádne v 5ti už jsem byla v lázních. :wink: Jinak ty léky beru celoročně, te´d jsem na jednom vdechu denně a pohoda, ale byla jsem taky na 4, což už teda mělo i vedlejší účinky. :? A brávala jsem kdysi hodně spofylin, syntofilin, a před tím jěště intal. Ale ono je to téměř na jedno brdo. A moje dr mi řekla že symb bych v těhu taky neměla, ale než se dusit a tím dusit i malého, tak je lepší na jedné dávce denně být, prý to zase tak moc neublíží. A obojí jsem brala i při kojení. :wink: Takže asi tak.

A jako, zodac bych asi nemusela, ale zase bych si musela myslet na to si ho vzít než jdu někam kde jsou alergeny, takže si ho radši vezmu každé ráno a mám pokoj. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2405
13.1.08 17:30

Mně právě dr v těhu napsala ten pulmicort. Berou ho i děti, takže nevadil. Problém ale byl, že jsem musela mít dva vdechy a stejně to nestačilo, je moc slabej. Ten symbicort by měl být silnější. A k tomu jsem brala xyzal. Pokud bych zatím brala jen ten symbicort, u kojení ještě zůstanu. Já mám nevětší alergii na břízu, takže jde o to přežít ty měsíce, kdy kvete. Nejhorší to mám tak od března do června. Vloni to byla síla, už se pomalu děsím, co se bude dít letos :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí