ČERVEN 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2405
11.1.08 15:47

MONI, já už jsem z těch nocí právě dost otrávená. Někdy si v noci řekne, ale ráno je stejně počuraná. Mně teď spíš připadá, jako by to dělala schválně, aby na sebe upozornila, fakt nevím :nevim:
S těma přesnídávkama to dělám přesně takhle, otevřu, oddělím porci na tři dny a zbytek zamrazím.
LOUDALKO, já jsem někde četla, že se v těch vařených bramborách hromadí nějaký škodliviny, ale asi je to spíš blbost. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8561
11.1.08 16:02

Tak, jsme se byli vynečit na mrazu, dole u řeky, ale cesta pěkně zamrzlá, ale malej si ve sporťáčku vesele spinkal, pohoda.

A o jakých přesnídávkách to zase mluvíte?? Malje mi norm přesnídávku sní celou a jěště mu to nestačí. Včera jsem mu ji smíchala s activii a sněd 3/4 té směsi. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20840
11.1.08 16:05

Díky holky :) RENKO, asi máme doma stejnou flašku jablkového pyré :lol: :lol:
WILDCAT, kupovala jsem Tobíkovi tohle pyré
http://www.biosfera.cz/…ucts_id/2515 … ale on to celé nesní, víš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2405
11.1.08 16:23

JJ, NOVIRE, to je ono :D :D Já jsem ho měla doma už dost dlouho, teď už moc nemám možnost ho někde koupit. Ale u nás na sídlišti budou otevírat zdravou výživu, tak tam třeba bude. Já teda budu ale kupovat i normální přesnídávky, na bio zrovna netrvám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8561
11.1.08 16:25

A holky vy dětem kupujete jen tu bio výživu???

Jinak tuhle sklenici by Domča snědl na třikrát a kdyby náhodou ne tak bych ji dojedla sama, ale já osobně bych se to bůbec nebála zmrazit, tomu se nemá co stát a jestli v tom jsou vitaminy tak ty se mrazem taky nezničej. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20840
11.1.08 16:32

WILDCAT, pokud to jde a není to zrovna echt drahé, tak mu raději kupuju bio. Z téhle flašky jsem mu udělala 7 porcí, tak je to v poho. Nedostává jen ty jabka, zahušťuju mu to třeba instantní kukuřičnou kaší nebo pohankovým vločkama a tak… To samé dělám i s čistě zeleninovým příkrmama. Ale od něděle už po něj budu vařit, tak jsem zvědavá, jak mu pošmakuje domácí strava :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20840
11.1.08 16:35

RENKO, právě, že ten biobchod, kam jsem vám dávala odkazy vozí po Brně a okolí zdarma, takže je to super :! Jinak bych taky neměla kde to kupovat… zase jezdit co dva tři dny Tobíkovi pro jídlo do Brna… to by se mi nechtělo :oops: A vozí i čerstvou zeleninu, ovoce, mléčné výrobky, vajíčka a tak, jen mají omezení, že objednávka musí být min. za 300,– Kč. Ale zase se to dá pochopit, vozit nákup za stovku by se jim fakt nevyplatilo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2104
11.1.08 16:37

Novire, tak bacha na hustotu u domácích pokrmů. Já Sebíkovi taky vařím doma, občas dám nějakou kupovanou, ale když ty domácí jsou moc husté tak to nechce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2104
11.1.08 16:44

Doris, myslím že jsi tady psala ty o své ségře, které mimi pořád pláče. Zkus jí poradit zavinování podle té knížky nejšťastnější miminko v okolí. Mi hodně pomohla. Sebík byl taky plačtivý. A zavinutí se osvědčilo báječně, a přes den jsem mu dělala pelíšek. Nesměl mít kolem sebe moc volného prostoru. Nechci se vtírat, jen jsem v noci na Tebe a Tvou ségru myslela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20840
11.1.08 16:45

ZUZKO, já myslím, že to Tobíkovi vadit nebude… on je právě na hustší zvyklý docela dobře. Zrovna včera mi dokoce zbaštil kukuřičnou kaši i s kouskama jablek - byly jenom rozhňácané vydličkou, ne rozmixované. Prvnímu soustu se velice divil, ale nějak to zvládl i bez zubů. Ovšem ten obličej, když na ty kousky narazil stál za to :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2405
11.1.08 16:47

NOVIRE, tak to je fajn s tím rozvozem:D
Já zatím kupuju skleničky, ale taky se pomalu chystám něco sem tam uvařit doma. Bio zeleninu nekupuju, takže budu vařit z normální. V létě pak budeme mít něco ze zahrádky, tak to bude lepší. Ale já to zas tak moc neřeším. U Áji jsem to asi řešila víc, teď už se mi moc nechce. :oops:

To je hrozný, jak není doma Ája, vysedávám pořád u počítače. Ještě, že jsme byly aspoň dopo na procházce. Omlouvá mě snad jen to,že Lucka do čtyř spala a teď jsme musely čekat na odečet tepla. Slečna před chvílí odešl, ale teď už se ven asi nepoženeme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2104
11.1.08 16:47

No taky budu muset na to hustější přejít, přeci mu nebudu všechno dávat tekuté ještě ve školce. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3538
11.1.08 17:22

Zuzko já dělám jen husté :lol: :lol: ale zatím mixuju,jen tak vidličkou jsem to
nezkoušela
Renko já to právě všechno prožívám až teď s Ríšou-dřív jsem to tak neměla :oops: ale nevím jak dlouho odoláme s jídlem-on totiž pokaždé,když někdo něco žvýká hned chce taky, :lol: :lol: :lol: a se sladkým se asi taky pak dlouho neuhlídáme-je tu prostě starší sourozenec :oops: :oops:

Renko rtaky hřeším s PC-Ríša bez problému usíná venku v kočárku -sám a spí dlouho,tak jak mám navařeno a uklizeno,tak mě to sem táhne :twisted: :twisted: :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3538
11.1.08 20:48

KDE JSTE VŠICHNI???? 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O děti spí ,manža ve vaně a tady nikoho :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2464
11.1.08 20:54

Já jsem tady :-) Ale jenom na skok.

Dneska jsme byli příkladem, že i jinak hodné a milé miminko je někdy na zabití :-) Nejspíš nás trápí ty zoubky nebo co, ale měli jsme dneska dvakrát totální hysterák. Nejdříve u oběda, kdy se mi v půlce jídla zasekl a začal řvát až se dusil. Výsledkem je moje poblinděná mikina, bodýčko, tepláčky, bryndák a plína. Museli jsme dát ještě mlíčko. I tak plakal a odpoledne stálo za prd. No a při odpol. krmení jsme si to zopakovali. To jsem vyměkla a dala mlíčko rovnou, protože mi bylo jasné, že se lžičkou bych neuspěla. Do toho jsme se několikrát pokajdili, celou mě počůral a jinak než na ruce nevydržel. Uffff, už spinká a já jdu uklízet to tango, co máme doma…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí