ČERVEN 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3538
11.1.08 10:02

Dobré ránko,Kami snad rohlík s čajem brzo zabere :wink:
Já jsem koupila Ríšovi na ježíška hrníček s pítkem od Nuku-má uši a gemovou násosku-né tu plastovou,tak se taky učí,něco vypije-dřív nepil ani s flašky čaj,a pak si stím hraje :twisted:
teď spinká spokojeně v kočárku,byla jsem něco málo nakoupit,rodičák pořád na účtě není :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: už mi fakt hodně chybí

Loudalko u nás .kydž chlap vydělá 12-13000kč je taky móóóc málo :cry: ,ale jiný kraj…

Wildcat ještě jsem chtěla k té škole ,jak jste řešili včera-je pravda ,že se dneska na školu dostane kdejaký blb,ale dřív když si chtěla jít i na ten učňák ses musela učit,u nás platilo kdo měl už nějaké ty 4 tak čel makat do Svitu-výroba obuvy-jinam se nedostal-„šprti“na ekonomku nebo gympl jinak nějaké ty učnáky a nic

tak jdu rozvařit obídek,ale vůbec se mi nechcééééééééééé-dneska bude na přání segedínský guláš-už jsem ho snad 2 roky nejmín nevařila,tak snad se povede :oops: :oops: a snad bude i na zítra,já už chci ať máme dodělaný domeček-to věčné vyvařování mě nebavííííí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8561
11.1.08 10:02

Krásný den přeji kočky.

Tak jsem se dokopala a už dva dny po sobě zavřela nouta o půlnoci a v půl jedné jsem byla tuhá a je to znát. Hned je mi líp. Cítím se líp. :wink: Už né tak vyřízená a nevyspalá. :wink: Malej dostal včera odpol jogurt smíchanej s přesnídávkou a snědl toho 3/4, takže celkem hodně ke svačině, pak po osmé mlíčko, cca 220 ml. Usnul v 21:00 a nevěděla jsem o něm do 8:45 kdy mě vzbudil lehkým kníkáním v postýlce. :wink: Prostě pohoda.

AD nočník - Já si taky myslím že je na to jěště brzy, nejde o to jestli sedí nebo ne, ale podle mě je brzy aby to dítko pochopilo že může a má vědomě ovládat kakání a čůrání. :?

AD pítko - Tak já si ho taky koupím a uvidíme, za zkoušku člověk nic nedá. časem to to dítko pochopí určitě. :wink:

AD piškoty - Piškoty já sama miluju, kolikrát jich sežeru celej pytel, ale taky jsem přemýšela kdy je může dítko no.
A jaké to křupky vlastně máte na mysli vy??

Kami - No, to ti vůbec nezávidím, tyhle stavy nesnáším snad ze všeho nejvíc. Hlavně se snaž alespoň ten suchej rohlík a čaj do sebe dostat pravidelně, a hodně čaje, ta věc tě vysiluje tak potřebuješ zase posílit. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1551
11.1.08 10:13

Tak u nás zub pořád nic.Noc docela ušla.
Kdy vlastně chodí rodičák, vůbec nemá potuchy. Mě naštestí přišel ještě zbytek dovolené, jinak jsem po těch svátcích taky na suchu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5648
11.1.08 10:28

Tak ted jsem koukala na minuly vypis a v prosinci mi prisel rodicak 14.12.,tak asi neco okolo toho 15. v mesici :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
261
11.1.08 10:57

Ahojda tak nase kocicka jeste nema zoubek,kazdym dnem cekam a nic nic,vsechno strka do pusy a uz ma tak tvrda dasna,tak uvidime.Jinak nase beruska uz 4 dny nekakala,ale prdi o stosest,tak nevim,normalne ji davam pikrmy,tak nevim jestli dneska nemam vynachat obydek,aby ji to nejak netlacilo,ale asi to je blbost ne??Davam ji napit fenyklovyho caje,tak snad to pomuze??Neporadite mi co na zacpu??Normalne ji kojim,tak fakt nevim proc ma takovy problemy s kakanim. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4554
11.1.08 11:08

Martinecko zkus švestkovou šťávu od Hippu,nebo švestkovou přesnídávku také Hipp a dávej míň mrkve a rýže,jestli dáváš.Obojí staví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5648
11.1.08 11:11

Martinecko,kdyz kojis,tak kamaradcinu holcinu prohnal kefir.Kamaradka ho vypila a Renatku to pekne prohnalo.Jinak nam pomaha jablecna presnidavka,ale tu ty asi jeste nedavas.Tak ty stavicky jak psala Kami.Jinak neboj,ono se to srovna,my zase kadili tuha hovinka a uz je to OK.Suprovy je,ze vim,ze rano jen co vstane a prekuli se na puzzlikach na brisko,tak hned kadi (do 10 min. je plna plina).Nejradsi bych ho rano neprebalovala a pockala az se vykadi,ale ta je vzdycky tak nacucana pres noc,ze musim!!!!

Kami,ted me tak napadlo.Jeste kojis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1551
11.1.08 11:28

Jééé Loudalko, kde si sehnala takovej seznámek, chtěla jsem si ten svůj předělat nepočítá mi dny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2104
11.1.08 11:28

Ahoj holky, tak jsme právě zamrazila 2 krabičky cukroví a vařím oběd. Dneska jsem se rozhodla, že budou šišky s mákem. To jsem teda zvědavá co z toho vyleze. Ještě jsem to nikdy nevařila.
Na něco jsem se chtěla zeptat, ale už jsem to zase úspěšně zapoměla. Tak já jdu něco dělat, třeba si vzpomenu.

Jinak dneska je v sama doma část věnovaná psychomotorickému vývoji. Bude to prý na pokračování, Uvádí to moje kolegyňka z práce. Je to taky laktační poradkyně, hodně mi ze začátku pomohla a chodila jsem k ní i na kurz.

Ale pořád nevím na co jsem se chtěla zeptat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8561
11.1.08 11:35

Kami - Všimla jsem si na tvém metříku odkazu na popis porodu, tak jsem tam ze zvědavosti nakoukla a nestíhám vůbec nic. Málej jsem začala brečet a poslední větě jsem se musela smát. No, nejen té. Ale krásný, fakt. :wink: Až na to že já takhle rodit tak asi rodím v autě někde cestou. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4554
11.1.08 11:36

Loudalko stále kojím.Proč?.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4554
11.1.08 11:42

Wild díky.Aspoň nějaká výhoda malých měst,nikde není daleko,tak stíháš i překotnej porod v porodnici.Naštěstí i manža dělá jenom pod kopcem tak byl doma asi tak za 5 minut i s převlečením,ale je fakt,že kdyby dělal na druhým konci města,kde dělal dřív, tak už jsme to asi fakt nestihli.Zkrátka jsme měli štěstí. :wink: Ráda na to vzpomínám a klidně bych rodila znova,jen manža už nechce. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20840
11.1.08 11:44

WILDCAT, křupky máme přesně tyto
http://www.biosfera.cz/…ucts_id/4073 … zkus se podívat ve zdravé výživě :wink:

… jo teď mi došel balík s věcma na jídlo pro Tobíka a koukám, ony jsou ty Bio pohankové vločky původem z Číny :evil: Hlavně, že špaldové kroupy té samé firmy jsou původem z ČR. No to mi teda vysvětlete…

ROXO, když klikneš na Kami metříky, měla by se ti v novém okně objevit stránka, kde je dělala :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8561
11.1.08 11:48

Kami - No, myslím že takovej porod je i trochu nebezpečnej ne? Kdyby jsi se včas nedostala do porodnice. A jak dlouho jsi rodila poprvé?? Asi by jsi si musel azavolat záchranku, kdyby dělal daleko, oni by si už poradili. :wink: Jinak já jak jsem těsně za prahou tak bych mohla buď do kralup a tam jsem fakt nechtěla rodit a nebo motol a nebo apolinář. Vybrala jsem si Apolináře, ale i na prázdných silnicích to tam máme asi 25 min. :? No, nakonec nebylo třeba, voda mi odešla 30 hod před porodem a do porodnice mě vezl můj táta od rodičů. :wink:

Novire - No to jsem zvědavá jestli je někde seženu teda. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20840
11.1.08 11:51

ROXO, a jo, ty ses ptala Loudalky :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie