ČERVEN 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8561
10.1.08 10:19

On si normálně dělá z ložnice a postele pracovnu a ten kdo musí pryč jsem já s dítětem, no je to logické??? Achjo.

Jsem si dojela do pekárny pro mlíko a samo tady v obýváku mu ufík ani nekníknul. Mě by byl protivnej až hrůůza. A koupila jsem si dva povidlový šátečky, mňam, si dám do nosu alespoň.

Loudalka - Takhle dokonale hlídá náš tatínek občas taky, jen to končí pádem z postel a pak se dycky hrozně diví a říká že ho spustil z očí jen na momentíček malinkatej. :roll: Jinak na zuby mám clagel a řekla bych že pomáhá, ale myslím že nás teď netrápí. :wink: Jinak já jsem skrz naskrz tak procpaná chemií že by na mě už žádný homeopatika nezabraly. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
xyz
3294
10.1.08 10:25

LOUDALKO, už asi píšu pozdě, ale… Poslechem se laringitida pozná, teda spíš se vyloučí bronchitida nebo zápal plic. Pozná se to ale i pohledem do krku. To štěkání ale může být laringitrida, ale horšila by se vrazně v noci, v leže, mohla by ho i budit.

IVULO, taková dálka? :roll: Jedině, že by šla Vendulka za Vítečkem sem k nám :lol: .
Těstoviny jako oblilniny, to znamená po sedmém měsíci,ale někdo říká až po osmém. Spíš jde o to, jestli ti snese kousíčky.

HANKO, v těch ovocných červených je dost Ibišku, ten může dělat alergie. Takže spíš bylinky. Záleží ale, jak jste na tom s alergiema.

KAMI, nééé, nejsem mudra :lol: . Dej pokoj :lol: Jsem sestra s vysokou školou. Což v době, kdy jsem studovala vypadalo, že budu jako něco víc, než kolegyně se střední školou, ale teď je to úplně stejné, takže jako kdybych nestudovala :evil: .
NOVI, tvoje maminka taky? Že jsme radši místo studovat nešly do hospody :evil: .
KAMI, Bc, je vysoká, nejnižší akademický titul :wink: . Tak mi to neber, ať si připadám, že mám aspoňněco, když už mi to je k prdu. Já mám normálně Karlovu Univerzitu, na lékařské fakultě.
No a VOŠ je úplný paskvil. To je úplně na prd. Já uvažuju, že si udělám Mgr, abych mohla učit všechny předměty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
261
10.1.08 10:28

Ahoj holky tak jak se mate??
Chci se zeptat kdo z Vas dela doma prikrmy??Dejte mi nejaky tip co delate detickam??ja zatim dela mrkev+brambor,mrkev+kukurice+brambor,pak i masicko pridavam kureci,kruti,dnes Adriance delam brambor s kvetakem,uz mela i brokolici.Dikas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5648
10.1.08 10:37

No dneska je Tomik zase lepsi,moc neplace.Ted si dokonce na puzzlikach povida.Teda povida,dela tygra :lol: :lol: .

Kami,zkusim si je poridit.Uz jsem nad nimi uvazovala v listopadu,jenomze najednou to preslo,a pak jsem na ne zapomnela a ted jsem si na ne vubec nevzpomnela.A jak dlouho se ty granule davaji?Kdyz se davaji kazdych 10 min. to vyjde to jedno baleni tak max. na 2 dny ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5648
10.1.08 10:40

ZORKO, dneska skoro nezakasle a kdyz tak je slyset,ze vykaslava.V noci kuckal asi 3×,tak to necham do zitra a uvidim :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8561
10.1.08 10:45

martinecka - Já si dělám příkrmy doma, ale většinou brambor mrkev maso páč to mu šmakuje nejvíc a do toho mu občas přidám trochu něčeho dalšího, ale aby to nezměnilo nijak drasticky chuť páč jinak mi to prská. :? A rýži mu doma nedělám vůbec protože to mi nechce jíst, ale v kupovaných mi to sní, zvláštní. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20840
10.1.08 10:52

ZORKO, no jo, mamka taky :) A taky je jí to naprd… spíš to má v práci horší, všechny staniční jsou na ni raději hned nakrknuté, co kdyby chtěla na jejich fleka, že, když už má tu školu, že :evil:
Když dělala u nás na MěÚ na sociálce (vedoucí oddělení sociálně-právní ochrany dětí), tak ji kvůli tomu vyštípali - dostala se totiž na magisterské a to by byla jediná z celého odboru s „celou“ ( :lol: ) výškou, což se nelíbilo tajemníkovi, protože už měl na šéfa sociálního oboru někoho vyhlídnutého - samo, že bez vysoké. Mobbying je fakt hnus :evil: :evil: :evil: Tak šla mamka zpátky do špitálu, tam má rozhodně větší klid a teď na té JIPce je spokojená, jen se toho musí zase spoustu učit :) … to je zas román, když já jsem vždycky děsně vytočená, když si vzpomenu, jak chodila z práce na té sociálce úplně psychicky rozložená :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
xyz
3294
10.1.08 10:58

Jééé LOUDALKO, my taky děláme tygra :lol: :lol: :lol:
U rozjeté laringitidy by se ti po tolika dnech začal v noci dusit. To poznáš, to je štěkání, pak úplně kokrhání a pak nemůže podadnout dech. Větší dítě se po:,–(í, nechce si lehnout, jevyděšené. Začíná to, jako by mělo to dítě chrapot a ty zvuky jsou při nádechu, ne při výdechu, jako třeba chrčení u rýmy. Teplota být nemusí. Ve dne bývají celkem bez potíží.

MARTI, tak u nás kombinujeme: brambory, petržel nebo pasytňák, cuketu, brokolici, květák, kapustičky, pórek, špenát… už mě nic nenapadá. No a maso. A my hodně ovoce a ne mrkev a rýži, protože máme zácpu.

WILD, já myslím, že doma tu rýži nerozmixuješ tak,jak je v těch skleničkách (mně to teda nešlo). Kdyžtak to zahušťuj rýžovou kaší.

Jo, dneska mi mladej spadl z pohovky, naštěstí se jen sesunul. Bylo to o vteřinu, než jsem k němu natáhla ruku :cry: No, tak ho sleduju, vypadá dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4554
10.1.08 11:05

Zorko,já vím,že Bc. je nejnižší stupeň akad. vzdělání,to jen tam bylo v uvozovkách,akorát jsem měla pocit,že si mudra celá. :lol: Taky uvažuju aspoň nad Bc,ale s oděvní průmkou?No nevím,co bych si vybrala za obor.Vypadá to ,že skončím aspoň u nějakého PC kurzu,protože k práci,kterou jsem dělala se už asi nevrátím a se vzděláním který mám tady žádnou práci neseženu,leda tak za pár korun za pásem a to fakt néééééééé. :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
xyz
3294
10.1.08 11:06

NOVI, chudák mamka. Já jsem byla staniční a řekli mi, že si mám školu udělat. No a teď říkají, že vysokou nepotřebuju, že musím mít doškolovák v Brně (specializace). Takže oni vlastně nadřazují rok a půl studia pár předmětů nad vysokou. No, to jistě tvoje maminka ví.
No a úplně vidím ty její nadřízené bez vysoké, jak se jí „bojí„. Je to síla, ale vzdělání člověku akorát v práci uškodí. V „kapitalistické“ firmě by to člověku přilepšilo. Tady u nás je blbé, že se změnil ten systém a nejsou prachy. Takže maminku pozdravuju a vím úpřesně, jak se cítí. Studovat na starý kolena, při práci, s dětma, nadělávat si to, učit se po nocích a pak mít z toho to, co máme… No, tak jí to vyřiď. :wink:

KAMI, já vím, jak jsi to myslela :wink: . Ale v některých dotaznících fakt Bc. zařazují mezi vyšší střední, což není.
Ty máš oděvní průmyslovku? Ty jsi jako návrhářka? To je super, ne?????? Tak mi můžeš něco navrhnout :lol: Tak proto umíš zkrátit rifle a není to vidět :D
No ale vysoká v tomhle oboru… tady jde spíš o talent a taky trochu styky a štěstí, ne?

No, Vítek usnul, jdu balit. Jedeme zítra ke tchánovstvu, když jsme nejeli na svátky.
Jo a v Olomouci, máme to po cestě, je butik „pro opravdové dámy“. No, přesně na to moje veliké břicho. Už se těším, jak si koupím nějakou echt nóbl tuniku, nebo svetříček :D Prostě nějaký extra elegantní kousíček.
Teď jsme chtěli s manželem dělat hogo-fogo :lol: v jedné luxusní restauraci a já zjistila, že jak jsem teď tlustá, tak nemám nic extra na sebe. Ach jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1551
10.1.08 11:18

Jani, ta tymiánová mast od justa je super na kašel, ale tymián je pro miminka ještě moc agresivní.Teď je ještě lepší používat eukalyptus citronový, je jemnější než normální eukalyptus.

Zorko, ještě, že tě tu máme, taková první pomoc online.Někdy lituju, že u nás v rodině se tímto směrem nevydal. I když…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
xyz
3294
10.1.08 11:28

No ROXO, v dnešní době není o co stát :cry: A já měla takové ideály, jak budu pomáhat lidem… jo, mladá a blbá :lol:
Ale zrovna tobě na ten opar moc neporadím, toho moc nevím. Snad ten Zovirax a hlavně netulit se k dítku a pečlivě mýt ruce. Oparje svinstvo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5648
10.1.08 11:34

ROXO, ja pred tehu jsem na opary trpela opravdu hodne.Nic na ne nepomaha.Musis vydrzet!Mne nepomohly ani ty masticky,co ti zabrani,aby se udelal.Proste nic! Je to hajzl opar!!!Jedine co mi pomohlo,byl lejzr na koznim.Tim se to aspon zmensilo a nebolelo to tolik.Ale jinak prevence u me nepomahalo ani vit. B.Stacilo jit do hospody,oliznout sklenicku spatne umytou a byl tam!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4554
10.1.08 11:36

Zorko,tak návrhářka nejsem ani omylem,jsem pouhý oděvní technik.V době kdy jsem studovala se ještě na návrhářství moc nehrálo a mně stejně chybí taková nooo maličkost.TALENT :lol: :lol: :lol: :lol: Výšku bych mohla dělat jen textilku v Liberci,je ti inženýrský studium a co vím,tak hooodně matiky a chemie a to jsou předměty,na který jsem fakt tupec.Přemýšlím spíš o nějaký sociálně-právní v Č.B.Musím na to juknout,co je k mámí,ale nejdřív se vrhnu na ty počítače,abych uměla aspoň něco.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4554
10.1.08 11:38

Roxo na opary dobře zabírá mast KOSMÍN ,manža na ně dost trpí a tohle mu zabere líp,než zovirax.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí