ČERVEN 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
xyz
3294
15.1.08 10:35

Ahoj.
Tak už jsem se kvůli tomu Vítkovu spaní nespaní vytočila a jdeme na to tvrdě. :evil:
Mrkněte: http://www.rodina.cz/clanek4835.htm
Jen jdeme maličko mírněji, podle jedné knížky, co pět minut k němu jdeem a pohladíme ho, aby věděl, že není opuštěný, že jsme vedle. Ale spíme v obyváku. Večer brečel, pak spal až do půl druhé, pak se najedl (jedno noční mlíko ještě nechám, ve dne mlíko skoro nepije), chvíli kňučel a pak spal až do rána. Jen musíme vydržet. S Týnkou to trvalo týden, jak podle učebnice.
Týnka večer chvíli nadávala, ale pak usnula a malý už ji nebudil.

JAHŮDKO, já už to ani nekomentuju....... :roll: :lol: My ani nelezeme a oni jsou mladší a stojí! Kde je na světě spravednost? 8O No jooo, a Kubíček od JONATHAN taky ...... :lol: To byl nějaký divný den, když se prcci narodili :lol: :lol: :lol:

Ježiš, ten zase řve. Jdu na něj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5648
15.1.08 10:44

NOVI, tak to my mame asi nejspis separacni krizi cca od 3 mesicu :lol: !!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20840
15.1.08 10:47

LODALKO, tak to jsi mě uklidnila, že na tom nejsme zas až tak špatně :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2104
15.1.08 10:49

Novire tak mám pocit, že máme separační úzkost. Stojím on něj 1 metr a řve jako by ho na nože brali.

Zorko, tak držím palce at to vyjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8561
15.1.08 11:13

Tak kočky, pro dnešek mizím, jedu k našim a s kámoškou na prochajdu a absoltuně nevím kdy se večer od našich vrátím. Asi pozdě, záleží na F kdy si pro nás přijede. :wink: :wink: Jinak malého jsem dnes pozorovala a sedne si na uplně rovné zemi kdykoli ho to napadne a sedí uplně rovně bez opory s oběma rukama ve vzduchu, i jsem ho vyfotila, ale teď už to nestihnu zpracovat. Tak už nemusím mít špatnej pocit když ho ve sporťáku po:,–(ím, mějte se krásně a papapapapa :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5648
15.1.08 11:33

Tak Tomik mi uz spinka skoro 1,5 hod.Kdybycho to vedela,tak jsem se pustila do zehleni.Takhle sebou placnu na kanape a bude :lol: !!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3471
15.1.08 11:50

Ahoj holky,

nestíhám, manža byl doma, vzal si dovolenou, aby se učil, ale stejně pořád seděl u počítače :evil: :evil: .Takže jsem se sem prostě nedostala a ještě jsem si připadala jak mentor, protože jsem mu pořád říkala, aby se učil, protože jestli proletí teď, k matuře ho nepustí :evil: :evil: .Nakonec jusem to vzdala, protože byl akorát protivný, takže se děsím, co bude.. :?

Vítám Jonatan, Kubík je opravdu kus chlapa :lol: :lol: .

Gratulujeme trojlístku k sedmiměsíčninám

:lol: :lol: :lol:
http://sirmi.ic.cz/kytka/1.gif

Za chvíli jdeme na půlroční prohlídku,tak jsem zvědavá na váhu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20840
15.1.08 14:21

Ahoj holky,
prcek posvačil broskvovou přesnídávku s pohankovýma vločkama a mooc mu chutnalo :) Ale sladké je to teda nehorázně :roll:
Já mám tak pitomou náladu, nápadně to připomíná moje stavy před MS :evil: A malej si furt cucá palec a navíc mám podezření, že nám uniká plyn z kotle - a to tu byl před měsícem technik na revizi, to je zas den :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bedhann
15.1.08 14:23

Zorko, díky za odkaz, tak jsem to přečetla a vypadá to, že začnem dělat novou ložnici… :lol: :lol: Ne, vážně, já mám strach, že jakmile uděláme ložnici jinde, tak malá spát sama nebude a co pak? To bude manža spát sám v ložnici a já pak s malou v pokojíku? Vůbec si tonedovedu představit…a spát v obýváku?? to bych ráno nevstala… :?
Ale asi nic jiného nezbude a prostě bude princezna sama v pokojíku.. :roll:
Jen si ještě nedovedu představit to nenandávání dudlíku!!! Ona jinak neusne!!! 8O 8O 8O

• Citovat
  • Upravit
932
15.1.08 14:42

taky jsem se rozhodla zkusit dát malýho na noc do pokojíčka. Od pondělí začneme odnaučovat, tak jak je to popsaný v tom článku. 8O 8O Držte nám palce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3471
15.1.08 15:01

Ahoj holky,

tak jsme zpátky z kontroly, prcek má 8500gr a 70cm, Mudra byla spokojená, dostali jsme Advantan,nemám používat žádné pěny a mýdlo při koupání, což my používáme jen jednou za čas. Pořád dál jen kojím, přírůstek měl slušný, tak s tím souhlasila.

Jdu si dovařit jídlo, tak zatím papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
399
15.1.08 15:25

ahoj etety!

nějak vás zase nestíhám dočíst, takže jsem spíše proletěla obrázky a tak :roll:
Natálka opět přes den nechce spát :? večer a v noci špatně spinká. ne a ne usnout.. převaluje se a vzdychá v postýlce třeba i 2-4h než usne :(
jo a vypadá to, že nám ke dvěma spodním jedničkám snad přibyde dole i jedna stolička :roll: rýsuje se víc a víc 8O
navíc teď pořád vyplazuje jazýček :) jakoby si jim jezdila po těch zoubkách :D

vítej, JONATAN, mezi námi! Kubík je kus chlapa :) taky asi čepuješ smetanu, co :lol:
gratulujeme k dnešním 7měsícům Terezce, Karolínce a Kubíkovi :dance:

WILDCAT, Ufík je teda pašák!!! :potlesk:
DORIS, Doriska je taky čiperka!!! :potlesk: gratulace k úlovku :wink:

WILDCAT, RENKO, vidím, že jsme na tom hodně podobně.. astma - vč. alergie na prach, bytové roztoče, apod. - mám asi od 20 (pravděpodobně mi ho vypěstovala dr., když do mě na každý menší/větší kašel rvala antibiotika). v těhu i teď při kojení beru 2×denně 2dávky symbicort200 (pulmicord prý nebyl v těhu vhodný). když jsem u moře a pak ještě nějakou dobu po té, nemusím brát prášky vůbec.

ad zamčení diskuze a falšování .. můžu hodit příklad ze zkušenosti :! nejlepší kamarád mého manžela se tak přihlásil jako ženská několik měsíců před narozením jejich dcery do červencové diskuze (nevím ale jesti sem na emimino nebo na jiný podobný server). měl těhotenství a porod vůbec teoreticky nastudovaný snad líp jak kterákoliv porodní asistentka :D byly jsme v té době v naší „bandě“ čtyři těhotné (termíny porodu → květen, červen, červenec a srpen) a ten nás kolikrát poučoval co a jak můžeme, nemůžeme.. čím se mazat, nemazat, co jíst a co ne.. no byl fakt kolikrát na zabití! :x ale je pravda, že když jsem třeba nedávno řešila jaký je rozdíl v pamperskách (active baby a sleep&play) tak on jediný mi to dovedl vysvětlit. když jezdí služebně do prahy, tak dělá prckovi nákupy oblečků a tak :) a to byste to do něho neřekli.. chodí často s kamarádama chlastat, pořád nějaké pařby, plná huba keců a tak :roll:
jinak, jak jsem už nedávno psala, jsem pro uzamčení diskuze 8)

ad píchlá kolečka.. my jsme kočárek pokřtili už někdy v srpnu :? manža vytáhl nářadí a lepil :)

VYKY, Janýsek je taky kus chlapa :wink:
já jsem dneska malou měřila a má 69cm 8O kolik váží netuším, ale mám pocit - podle toho, jak strašně mě bolí záda - že má min. 10kg :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3471
15.1.08 15:33

Nějak jsem nepostřehla, že tu proběhla diskuse za uzamčení, jsem pro.

My to se spinkáním taky nemáme růžové, Janýsek chodí spát se mnou, spí u mě a o postýlce nechce ani slyšet :? :roll: . Kolikrát se vzbudí v noci ani nepočítám :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2927
15.1.08 15:39

AHOJKY po delší době, částečně jsem na tom jako VIVINA, dočítám vás, ale nereaguju, ale reagovala bych ráda, jenže než dočtu, nevím, co jsem chtěla a navíc už jsem zralá tak akorát do postele, tak to vždycky zabalím..navíc měl teď manžel dovolenou a tak moc času u PC netrávím :wink:
Ale pár postřehů moje kojením poznamenaná hlava přece jen udržela :lol: :lol:
JARGOVA gratuluju k odhodlání s uspáváním a hlavně k výsledkům, to je ta nejlepší odměna, když se nevyspíš, je pak celej den k ničemu a i dítě z nás pak vnímá tu nervozitu, takže klobouk dolů :wink:

LOUDALKO tak jsi byla povýšena na naši „šéfku“ :wink: gratuluju..uzamknutí mi taky nevadí, ale nevadí mi ani současný stav, zatím jsem nikdy žádný problém neměla..

Vítám JONATAN a taky Kubíka, je to teda šikulka a spousta červňátek, za všechny mi utkvěla v hlavě JAHůDKY Karolínka, gratuluju k pokrokům a ke stoupání, to vypadá, že na srazíku vám už budou dětičky utíkat :wink:

MONINO tak my máme pekárnu od Vánoc - Moulinex a jsem moooc spokojená..chleba se mi zatím vždycky povedl: hodím osvědčený recept, který se dá měnit samozřejmě:
350ml vody, 2 lžíce oleje, 1 lžíce octa (používám odměrku), 200g chlebové žitné mouky, 300g hladké mouky, trochu kmínu, 2 lžičky soli, 1 lžička sušeného droždí a pak přidávám např. sezamová a slunečnicová semínka..teď jsem recept obměnila jen v tom, že dávám mouku napůl - 250g hladké a 250g chleb.žitné - chleba je pak takový hutnější.. a nebo je výborný ze stejných surovin, jen je 250g hladké mouky, 125 žitné mouky a 125g celozrnné mouky a výborné jsou do toho lískové oříšky..

Tak pardon za román, pro nepekařky nezajímavý :oops:

Jinak Matýsek se plazí, pořád je na čtyřech a hopsá, vystrkuje zadek, takže má natažený ruce, nohy a zadek nahoře, z týhle pozice přechází do šikmýho sedu, někdy se pustí, ale dlouho se neudrží a končí v předklonu tím, že si žužlá nohy :lol: ale je s ním sranda, vydává spoustu zvuků, rád se koupe, docela obstojně baští - teď jsem začala s domáckou stravou a docela mu to chutná, tak jsem ráda..i spaní celkem ujde, až na to, že se pravidelně budí kolem šestý - uááá :roll: poslední dobou ale vstává manžel, protože se zase vyspí přes noc a mě ta hodinka-dvě náramně pomůže :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
932
15.1.08 15:45

taky jsem se rozhodla zkusit dát malýho na noc do pokojíčka. Od pondělí začneme odnaučovat, tak jak je to popsaný v tom článku. 8O 8O Držte nám palce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí