ČERVEN 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3538
15.1.08 22:17

Ahojky
rychle co si ještě vzpomenu:
LOudalko čelní teploměry nejsou přesné
A s tém jídlem asi máte pravdu,že by nás to uvázalo na celodenní pobyt na jednom místě
A jsem zvědavá,jak budou fungovat vysílačky-když jich tam bude na malém prostoru na každou rodinu1 8O 8O
Já kojím v noci ,pak ráno před 9,když jde spát,pak si dáme obídek,zapije jej čajem-trošku,za 1-2h si žádá prso,pak svačina a pak večerní kojo na spaní-dneska jsem dala kaši a mám prso úplně tvrdé,jak se z něj nenapil :oops: :oops: :oops: a to noční kojo je časté
Jahůdko jen se chval-každá máme radost z úspěchu našich dětiček-a tady jsou „naše“všechny červňátka :wink: :wink:
Doris pěkné,jste kočky
jdu se sprchnout a do hajan-dneska jsem toho měla nějak moc
 brou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7846
15.1.08 22:18

JOnatan, tak někdy i každý dvě hoďky, ale to už málokdy. Normálně jde spát v šest, vzbudí se kolem desáté, pak v jednu, v půl páté a v sedm. Ale jsou i výjimky, když je hodně unavená, tak je první kojení až v jednu a pak po třech hodinách. To bude zřejmě dneska. Ale někdy je to fakt na budku, když se vzbudí už v osm, to mi pak připadá, že celou noc jen kojím. :cry: Ale zjistila jsem, že je to asi fakt tím vedrem, co tam manžílek občas vytvoří. Tak teď začínám experimentovat. Nedala jsem jí do pytlíku, jak tu holky psaly, ale bojím se, aby nenastydla. Máme tu přes noc kolísavou teplotu a malá se pořád odkopává. No a hned první měsíc malá spala asi týden skoro celou noc. Ale to jaksi nevydrželo. Když takhle spala první noc, tak jsem byla stejně vzhůru každou hodinu a kontrolovala jsem jí, jestli dýchá a byla jsem na prášky, proč nechce papat. Zkoušela jsem jí i vzbudit v jednu, ve tři a teď si přesně nevzpomínám v kolik se mi to povedlo, ale bylo to asi po jedenácti hodinách spánku. A to mi v porodnici kladli na srdce, že jí nemám nechávat dýl jak pět hodin. Ale co jsem měla dělat, když se nedala ani vzbudit. Kdyby to bylo dneska, tak se aspoň vyspím.

No, ale pochybuju. Já nevím, jak vy, ale já se každou noc budím a hledám malou ve svý posteli. Jednou rukou šmátrám, kde je, něco chytnu, držím to, druhou rukou rozsvítím a zjistím, že držím Martina. Nebo ho celého ošmatávám a zkoumám, jak ta Doriska zas leží, než se vzbudím a uvědomím si, co zas dělám. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7846
15.1.08 22:22

S těma vysílačkama si moc hlavu nedělám. Martin na naše klábosení o miminech určitě nebude zvědavej, tak holt bude hlídat. No a já jestli budu pokračovat tak jak do teď, tak budu stejně celou noc kojit. :lol:

Jééé, holky, děkuju za chválu. Já jsem tak ráda, že jsem se nechala střihnout! Už minulej měsíc jsem ukecávala tu kadeřnici, ať mě ostříhá a ona že ne, že jí můj Martin zabije. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4554
15.1.08 22:25

Doris moc ti to sluší a na tej fotce máte s Dorinkou úplně stejnej smíškovskej výraz,je to paráda.No a Barunka s tvojí ségrou mají taky úplně stejnej výraz ,ale připadá mi takovej trošku smutnej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7846
15.1.08 22:27

Kami dík. No oni jsou takový uplakaný. Ségra byla vyřízená z tý cesty, jak jsem jí táhla ke kadeřnici. To byl můj nápad. Já takhle chodím normálně. Rychofka, jak říkáš, abych si protáhla svaly. Ale ona chodí po městě, sice čtyři hodiny v kuse, ale lážo plážo, tak toho měla chudák plný kecky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7846
15.1.08 22:30

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: KAMI, boduješ! Já klikla hned na tu dvacetčtyřku a nepustilo mě to, tak jsem to poctivě odklikala a zas jsem ho*no viděla. TAk aspoň jsem nebyla zklamaná. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
932
15.1.08 22:35

Ještě se vám musím pochlubit…po dlouhým vybírání jsem dnes konečně objednala golfky:
 http://www.caryfuk.cz/…img/4964.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7846
15.1.08 22:50

JONATAN, pěkné. Taky jsem koupila takový podobný. Jednoduchý a maličký. Jo a teď jsem si uvědomila, že mi tu někdo radil. Myslím LOUDALKA, že prodávaj univerzální nánožník. Tak pozdě, já si ho už ušila. Takovej jednoduchej ze šusťáku. Ani to nevypadá, že to k tomu nepatří. Ale je jen takovej aby se neřeklo, oni neměli ani vatelín, abych ho zateplila, tak je fakt jen na ozdobu. No a dávala jsem si záležet, aby to zkušené oko KAMI nemohlo kritizovat, ale KAMI, už je to v pr…, už neumím rovné švy, jsem pěknej amatér. Ale když to nebudeš zkoumat, tak to nepoznáš. :lol: Já toho svého fešáka musím taky vyfotit, jak jsem vám slíbila.

Já si pořád cpu vlasy za uši a oni tam nejsou! :lol:

Tak já jdu taky do hajan, tady už strašim asi sama. Tak dobrou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bedhann
15.1.08 22:57

Jonatan - pěkné golfky :lol: My jdeme s nějvětší pravděpodobností do Chicca CT 0.4, ale ještě to není na sto péro, třeba se na jaro objeví něco nového, každopádně chci nespojenou rukojeť - kvůli skladnosti.

Jdu do hajan, tak brou noc!!!

• Citovat
  • Upravit
4554
15.1.08 23:01

Doris,já taky klikala jak blázen,těšila jsem se kdo ví co uvidím,málem jsem i slinila a pak nic.No ale aspoň jsem se pobavila. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8561
16.1.08 00:22

Ahoj holky,

uplně všechno co jsem chtěla napsat se mi vykouřilo z hlavy, tak snad si vzpomenu alespoň na něco.

Teploměr - Možná vám to bude připadat divné, ale já ho měřím rtuťovým klasikem, šoupnu mu ho pod křídlo a vezmu si ho do náruče, nosím, držím ruku a měřím. :wink: :wink: :wink:

Absolutně nechápu na co kde klikáte, někdy mám dojem že tu jsem uplně mimo mísu.

Vlasy - Mám dlouhé, mám je už od školky dlouhé, dřív často v culíku bo rozpuštěné, bo výstřelky typu dvou culíků ve 22ti letech a podobně. Jenže pak volali kaštani na dispečink že nějaké dítě ukradlo tramvaj a jezdí s ní po Praze tak mi bylo dporučeno se česat tak abych vypadala dospěle. :lol: :lol: Teď je mám nejčastěji v drdolu právě aby mi nepřekážely a malej mě za ně netahal, ale ostříhat je odmítám. :wink: :wink:

Pokojík - žádnej nemáme, máme ložnici, obývák a kuchyń. To je celé naše vlastní teritorium. :wink: :wink:

Jinak, Domča se u našich dneska postavil, motivací byl telefon u mě v ruce, vydrápal se o kanape, ale stál divně, chvilku a zase se skácel. :wink: Ale mám dojem že mi asi brzo zdrhne pokud to s ním takhe půjde dál. :? A F neni schopen mi dovalit ohrádku, achjo. :? :roll: :roll:

jo, jídlo jěště Malej snídá taky cca v 8:30, pak má až oběd, někdy mezi tím teda maličko mlíčka když je moc protivnej, ale tím se oběd většinou natáhne na 13:00 pak mezi 16:00 a 17:00 sváča, celá přesnídávka a nebo activia, a večer mlíčko, většinou po osmé, cca 200ml a někdy jěště v noci cca 120ml. Toď vše. Dneska měl prvně k snídani kaši, sunarku a nijak mu to nevadilo. :wink: :wink: F zapoměl koupit mlíčko, já ho neměla za co koupit a tak nebylo zbytí.

Gábi - No, pořád si říkám že jsou horší nemoci, a když beru co mám tak to je pod kontrolou a je to pohoda. Ale jako dítě jsem si užila moooc super věci, párkrát jsem skončila i na pohotovosti, skoro modrá, ani mluvit jsem nemohla z nedostatku kyslíku, píchli mi syntophylin, pak kortikoidy a nakonec adrenalin když nic jiného nepomohlo.

Jo, k těm kortikoidum, ne že bych je schvalovala, ale dostala jsem jich do těla nějakou dávku a myslím že jsem ok. :wink: Kdybych měla pohromadě všechny krabičky léků co jsem kdy snědla tak mám lékárnu. :D

Tak, to je snad vše, jdu spát. prozatím. Tak zase zítra na chvíli než zase vypadnu z domu, papapapapa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20840
16.1.08 08:03

Ahoj holky,
tak za sebou máme jednu z nejlepších nocí vůbec. Malej sice byl vzhůru 4× (22.00, 23.30, 2.00, 4.30).Ale jedl jen v 22.00 a 2.00 8O 8O jinak jsem ho ignorovala a on zas usnul. A ráno se vzbudil v 7.00 8O 8O Takže jsem bájo vyspaná :)
Naše jídlo:
7.00 snídaně kojo
12.00 oběd MS příkrm
14.00 (15.00) svačina ovoce s něčím (pohanka, kukuřičná kaše)
17.00 svačina kojo
19.00 večeře kojo … Ty jo, to bych neřekla, že už kojím tak málo 8O Občas si ještě na žízeň cucne přes den, zkoušíme pítko, ale to mu ještě moc nejde.
WILDCAT… dítě v šalině fakt dobrý :lol:
Nás dneska čeká poslední společná noc v jednom pokoji :? Na jednu stranu jsem ráda, že nebudeme muset být tak potichu :oops: :oops: na druhou stranu je mi to líto :(
KAMI, dneska by měly přijít golfky, tak hned písnu :wink: Snad dorazí, ale posílali je teprve včera, tak uvidíme…
DORIS, moc ti to sluší a se ségrou jste si fakt podobné 8O
JONATAN, to je Espresso? Taky jsem na ně koukala, ale chtěla jsem něco s většíma kolama. Ale jinak jsou moooc pěkné :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5648
16.1.08 08:26

hezke rano,tak u nas noc docela dobra.Tomik spinkal od tech 6 do pul 2,zabral caj a spal az do 4,30.Napapal se,ale nechtel usnout.Porad se tocil na brisko a povidal si.Tak jsem si ho vzala do postylky.Usnul cca v 5 a v 5,45 zvonil manzovi budik a samozrejme ho vzbudil,tak jsem ho do 6,30 premlouvala v postylce.Nakonec jeste usnul a spal do 7,30.Za chvili mu pujdu dat svacinku - boruvkovou presnidavku.Jsem zvedava,jak mu bude smakovat(jahodova mu smakovala moc) a vyrazime na navstevu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
932
16.1.08 09:39

Dobré ráno,
u nás noc taky standard - tzn. že už ani nepočítám kolikrát vstávám na kojení, mám pocit že to bylo 5× :roll: :roll:
Od té doby co se malej začal plazit, jsme si pořídili ohrádku, protože jinak bych se od něho nehnula ani na krok. Nikdy bych nevěřila jak dokáže být půlroční dítě neuvěřitelně rychlý. Sháněla jsem co největší, aby si v ní nepřipadal jako v kleci a nakonec jsme koupili dřevěnou150cmx150cm, je fakt úžasně velká a malej se tam pořádně vyřádí. Podle mě ani nepostřehl, že je v ohrádce. Zkusím vám sem hodit fotku. A taková perlička-manžel když ji dovezl, tak zjistil, že místo jedné mu omylem dali dvě :lol: :lol: :lol: Takže kdybyste některá sháněla, nebo věděli o někoo kdo by měl zájem, písněte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
932
16.1.08 09:46

uf, konečně jsem přišla na to, jak sem vkládat fotky…tož to je ta ohrádka :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí