ČERVEN 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20840
15.1.08 15:57

My se budeme do ložnice stěhovat ve čtvrtek - konečně nám truhláři přivezou postel, do teď jsme spali na matraci :oops: Takže Tobík bude mít pokojíček sám pro sebe, no jsem na tu první noc moooc zvědavá :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
399
15.1.08 16:53

jen tak pro info.. dostala jsem odkaz na internetový obchůdek Hami www.mujobchudek.mojedite.cz :wink:
navíc jsem před tím vyplnila dotazník Hami na www.mojedite.cz a dostala vzorky příkrmů a frutapury :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2405
15.1.08 17:13

Ahojky,
gratuluju dnešním oslavencům :D

GABČO, vítej v klubu lazarů. No vidím, že co dr, to jiný názor. Mě bylo řečeno, že pulmicort nevadí, prý ho můžou i děti :nevim: Takže já ho brala v těhu.

VYKYNO, vy máte problémy s ekzémem? Možná mi to uniklo, já jen, že Advantan je kortikoid. Kdysi jsem ho taky dostala pro Áju. Naštěstí jsme ho použili jen asi dvakrát.

Tady to vypadá na hromadný odnaučování a samostatný spaní v pokojíčku 8O To u nás nehrozí. V pokojíčku je Ája, takže tam zatím Lucku dát nemůžu. U nás je někdy noc v poho, probudí se třeba jen jednou a to teda nakojím, někdy ale taky třikrát. Zatím to zkouším řešit dudlíkem, kojit chci už jen jednou.Vyřvat ji nemůžu nechat, máme malej byt, takže by se zaručeně probudila Ája.

Ještě jsem se chtěla zeptat, kdo ještě kojíte a už přikrmujete, kolikrát denně kojíte? Já si nějak nevzpomínám, jak to bylo s Ájou :oops: Lucka toho sní docela dost, ale stejně se natahuje po prsu :(

Dnes jsem byla s Ájou na výtvarce pro prťata. Přihlásila nás tam kamarádka, ale jejího chlapečka to nebaví, tak chodit nebudou. Mě to teda po pravdě řečeno taky nebaví, já na tohle moc nejsem. Ale Ája je nadšená, tak co bych pro ni neudělala. Budeme chodit asi jen jednou za 14 dní, nechci moc obtěžovat mámu s hlídáním Lucky. A brát se mi ji tam zatím nechce, šlo by to dost těžko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
932
15.1.08 17:19

Renko, já kojím tak nějak průběžně celý den mezi příkrmama. Malej to vyžaduje, i když bych řekla, že je to jenom na žízeň, protože toho moc nevypije. Ale nevím, jak jink mu dodat tekuniny. Čaj odmítá, jediný co mi veme na milost jsou ředěný ovocný šťávy, ale to je takový pidimnožství, že to ani nestojí za řeč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
399
15.1.08 17:40

tak tak, RENKO, co dr. to názor :?
my přikrmujeme akorát mezi 12-13h (zelenina a tak) a jinak kojím pořád stejně co cca 3h. malá nechce čaj. šťávičku jsem zatím nezkoušela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5648
15.1.08 18:19

tak Tomik uz spi.Dneska nakonec spal skoro 1,5 hod. dopol. a odpol. jen asi 20 min. K svacine jsem mu totiz dala presnidavku (zbytek 1/2 velke lahvicky) a on mel jeste malo,tak snedl jeste jednu.Jenomze se nejspis prejedl.No a ve 12 zacal byt protivny,tak jsem mu dala prikrm a on otviral papulu.Ale najednou mu to koplo a vsechno vyblil.Mlicko pak nechtel,tak jsme sli ven a hlad prisel venku.Takze se vzbudil v pul 3,pak uz spinkat doma nechtel a pak uz jsem ho zase ja nedala,takze ted odpadl.Doufam,ze rano nebude vstavat v 6 :cry: :lol: !!

VYKYNO,gratuluji k prirustku.Hned dam do seznamku :-)

Gabco,ja kdyz dam Tomika do postylky a jeste to neni ke spinkani,tak zacne plakat.Ja ho vyndam,zkusim treba za pul hodiny a kdyz uz to ke spinkani je,tak si tak jenom heka,knoura atd. ale neplace nestastne a behem 5 min. spi.Neni na ni treba brzy? Tomu jezdeni jazykem po zoubkach nezabranis,ale bacha na to.Nechci te strasit,ale Tomik o ty kousky zubu si pekne rozedral jazycek a trapilo ho to tyden.Ted to mel znovu o ten 4.zub,ale jen trosicku :-(.

ZAMCENI - jeste mi neodepsali :-(.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7846
15.1.08 18:50

Ahoj holky, hlásím se z výletu u našich.

Jsem kráááásně ostříhaná. NAKRÁTKO! Konečně jsem se vyprdla na Martina, kterej po mně pořád chce maxidlouhý vlasy, který jsem měla na svatbě a mám skoro ježoura. A světe div se, vypadám kapánek hubenější. (Jen vypadám, ale aspoň něco.)

Novire, co ty to pořád holkám posíláš? Mně to nějak uniklo.

Tak jdu dál dočítat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20840
15.1.08 19:00

DORIS, holkám pořád nic, jen SkuroKATCE :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5648
15.1.08 19:07

Tak jsme se dneska byli u nas podivat na autosedacky a nakonec asi vyhraje od Babypoint - ZENITH 9-25 kg
 http://www.detatko.eu/…ith07_v6.jpg

Dneska jsem sama doma,Tomik uz byl 3× vzhuru.Vzdycky knikne a vrti se,ale oci ma zavrene.Vypil uz 100 ml caje a ted jsem mu namazala dasne.Jeste porad nevylezli ty dve horni jednicky.Uz to musi byt kazdym dnem :x

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7846
15.1.08 19:33

VÍTÁM JONATAN, teda tys mě pobavila. To jsem se zas nasmála u popisu Kubíčka, jak miluje Jonáše. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3471
15.1.08 19:40

Renko, já vím, že to jsou kortikoidy :roll: , jenže nám nic jiného nezabírá :? . A sama mi to napsala, on to měl opravdu ošklivé a já na to předtím vyzkoušela úplně všechno :( . Taky mi říkala, že mi napíše Excipial, ale tím jsem to mazala už dávno, vždycky to pomohlo na chvíli a pak se to ještě zhoršilo :? .

JInak nám naše zlatíčko překoulelo obývák a začal mi tahat časopisy zpod skolku, tak jsem je musela dát jinam. Teď se naučil dělat rrrrrrrrr takové hrdelní, tak to dělá pořád :lol: :lol: . Chce sedět, zvedá hlavičku nahoru a v autosedačce se mi včera pěkně přitahoval :lol: , takový malý diblík :lol: . Ale jinak je to náš smíšek, pořád se hrozně směje, hlavně když se nese a na někoho , kdo jde před ním, kouká.To se pak může uřehnit :lol: :lol: .

Teď spí v postýlce, tak jsem zvědavá, jak dlouho mu to vydrží :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4554
15.1.08 19:46

Renko,já už přes den skoro nekojím.Štěpánek jak objevil příkrmy,tak už mlíčko moc nechce.A tak kojím jenom ráno ,odpoledne a v noci. :( Už bych měla pomalu zavádět i odpolední příkrm,ale to už bych přes den vůbec nekojila,tak se mi do toho moc nechce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4554
15.1.08 19:48

Doris hoď fotonovýho účesu. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5648
15.1.08 20:06

KAMI,tak nez jsem vybrala nejakou fotku do galerie MIMINKA 2007,tak tam byla dalsi fotka.Rikala jsem si,ze to miminko znam.A jsem dobra,driv nez jsem se podivala,tak mi to doslo,ze je to Kami Stepanek.Moc pekna fotka :D .

DORIS, sem s fotkou. Plinky uz prisli vcera,nebyla jsem ale doma,tak si je zitra musim vyzvednout.Dneska se mi tam nechtelo cekat,byla tam fura lidi :-(.Diky,diky,diky

Jdu zehlit a koukat na novou Ruzovku.Jsem na to zvedava,mam takove obavy,ze uz to nebude ono.Tak zatim televizi ZDAR!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7846
15.1.08 20:12

Tak jsem napsala příspěvek a jak tak čtu dál, tak už je všechno napsaný, tak asi nepíšu nic nového. No nic, tak si to přeberete.

Holky, dneska jsem si dala zavináče. Jéééžiš, to byla dobrota!!! Malá je už málokdy zaprdíkovaná, tak už se s jídlem moc neomezuju, ale je pravda, že br. salát na štědrý den jí nesedl.

Dneska bylo u nás krásně, tak jsme šli se ségrou k té kadeřnici pěšky s kočárkama. Šest kiláků tam a šest zpátky. Já jsem celkem zvyklá, ale ségra chodí jen po městě, jen tak piánko, takže cítila chudák každej sval. No a Doriska cestu tam i zpátky prospala a u kadeřnice ty dvě hodiny seděla v kočárku a hrála si. No prostě zlatíčko. Ženská, co tam byla, nevěřila vlastním očím. :wink:

JONATAN, já teda nečetla o nočním kojení nic, ale já třeba jen kojím a mateřské mléko má dítě strávené asi za dvě hodiny, takže si nemyslím, že by se mi malá budila jen ze zvyku. Myslím si, že to je fakt hlady. Ale jistě to říct nemůžu, protože když se jí ptám, tak mi nikdy neodpoví a jen si cucá palec. :lol:

LOUDALKO, já jsem taky maximálně pro S+O+V. Myslím, že svačiny nebudeme stíhat, přece nebudeme pořád jen dřepět „doma“ :wink: Jinak Martin by radši do chatky, ale já mám z chatek divnej pocit, že tam jsou pavouci. Stan mi neva, ale chatky brrrr. Ale když na nás nic jiného nezbyde, tak se přizpůsobím.

NOVIRE, my koupeme v půl šesté a někdy už ve třičtvrtě spinká. :wink:

Tak jsem vás nedočetla, jdu na růžovku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí