Poradna duly
Jana Čurdová
BEDHANN, Terezka spí do 8:30??? Pokud ne tak bych jí dala dřív MM, pak kolem 10 doposváču, kolem 13 oběd, kolem 16 odposváču a pak kolem 20 večerní kaši.
ROXO, každé dítě nejí kousky brzo. My pomalu začínáme, ale nic moc. A ségry kluk je nejedl snad ještě v roce. Do polívky mu mixovala maso, jinak by byl vegetarián.
Já blivajzy s bramborama mrazím. Samotní nemrazím, to je hnus.
Kami za tebe mi je to líto,za mě mám radost
My máme domek,takže když vařím si beru Ríšu sebou do kuchyně a už jsem přemýšlela ,jak to budu řešit,–zatím jej dám pokaždé na deku nebo do sedačky-ale sedačka začíná být malá- a jak se začal víc pohybovat ,tak mám strach na té zemi-že se mi připlete pod nohy
![]()
Jonatan-pokud by byly volná ,tak bych se ráda domluvila
Zorko já když náhodou navařím víc,taky to dám celé zamrazit-většinou teda vařím na 2 dny-1porci sní ten den a 2por.nadalší-to nechám jen v lednici,ale někdy to neodhadnu,tak dám na mrazák-zatím asi dvakrát
nechala jsem Ríšu chvíli nahatého na dece,at se luftne,ale ta podložka je pořád mimo -asi bude loužička
![]()
Jahůdko - ona většinou vstává v sedm, ale ještě min. hoďku si hraje a povídá a teprve pak se jí začínám plně věnovat - vlastně ještě u toho jejího povídání podřimuju…
Ale nějak to budeme muset přizpůsobit.. ![]()
Holky - a ty příkrmy s kouskama…vždyť to bude polykat, ne? Nemělo by se to kousat? Já jsem jí jednou zkoušela dávat hroznové víno /po kousíčkách/ a ona to akorát hltala…tak jako všechno… ![]()
Jonatan - Kubík je šikulka
My se asi jako Kami Štěpánek teprve pokoušíme na čtyři…ale z bříška na záda se taky neotočí…ovšem není to proto, že by to neuměla, ale proto, že je lenoch!!!! ![]()
Ahojky,
tak jsem se taky konečně urvala k počítači. Podařilo se mi zahnat obě cácorky do postele ![]()
My jsme měli asi taky nejlepší noc. Lůca se poprvé probudila až v 5.30, takže bylo rovnou kojo a následoval spánek do 8.30
, prostě paráda ![]()
ROXO, Ája měla s kouskama taky velký problémy, trvalo to taky téměř do roka
a Lucka vypadá, že bude to samý. ![]()
Ohrádku máme podobnou, jen asi o něco menší. Jenže jsem ji půjčila známým mé kamarádky a oni nám ji vrátili bez šroubů, přišla jsem na to teprve teď. Půjčenou ji měli před rokem, tak už ani nedoufám, že bych se se šroubama shledala. Já bych ji asi teda stejně nepoužila, moc mi to nevyhovovalo. Jenže Ája si neuměla vystačit sama, tak to skončilo tak, že jsme v ohrádce seděly obě
Ale chtěla jsem ji aspoň prodat. A taky nám zabrala půlku obýváku, my máme bohužel jen byt.
Vy máte všichni nějak moc šikovný dítka. A taky mi na těch fotkách připadají starší. Lůca je pořád takový ležící mimčo
Je to lenoch. Na čtyři se ještě vůbec nesnaží. myslím, že na srazíku budou všichni chodit a Lucka sotva poleze. No ještě že budeme mít i Áju, ta pro změnu nechodí, ale jen lítá jak splašená.
Moni, tak jsem napsala Jonatan sz, že bych si tu ohrádku vzala a tys mě předběhla. Bééé. Ale že jsi to ty, tak ti odpouštím. ![]()
holky, já vás vlastně ještě ani nepozdravila. Tak vás zdravím!
JONATAN, to by se mi nestalo, že by mi přibalili něco dvakrát. To já mám spíš smůlu, že mi věčně něco chybí nebo mám popřípadě něco rozflákaný. Koupila jsem si postýlku, chtěla jsem s vyndavacíma šprušlema a ona byla s pevnýma. Objednala jsem si kuchyň a tři skříňky byly jiné, než jsem chtěla. Koupili jsme křovinořez a ty plastový díly na něm byly celý rozflákaný. Naposled jsem objednala tepláčky pro malou a místo 80ky mi poslali 102ku. Tak si na ně malá ještě počká, protože posílat to zpátky se mi nechce. Prostě smůla.
Akorát před vánoci měl Martin štěstí. Byl nakupovat v Obi a jako tisící zákazník vyhrál nějakou flexku, či co.
No a malá se krásně plazí dopředu a to je teda fofrovačka! Na kolínkách péruje dopředu a dozadu, tak to bude otázka času, kdy začne lézt, takže se jdu podívat taky po té ohrádce.
Taky dva dny pořádně nekadila, jen takový připrdnutí a dneska mi to vynahradila. Nejdřív v poledne, když jsme měli jet k doktorce (nechala jsem se očkovat proti klíšťatům), jsem jí zvedla z postýlky a ona byla žlutá až pod krkem. Celý břicho posraný. Takže sprcha. No a před chvílí to měla kolem nožiček, takže dneska už třetí body. Pak se divím, že pořád jen peru.
A jen doufám, že jsme v čekárně u dr. nic nechytly, protože to tam byla samá chřipajzna. Mně bylo blbý předbíhat a bohužel z těch dospěláků, co tam byli až dva poslední chlapi napadlo nás pustit, když jsem s miminem. ![]()
teda já si sem vždycky sednu v době, kdy tu nikdo není. Tak to já jdu vařit.
DORIS, já už tu jsem taky. Po obědě do odposváči chodíme každý den ven, ale dneska je tam hnusně, tak jsem malou dala do předsíně a spí.
Já mám klídek na PC.
RENKO, připojujeme se k vám. Vítek je taky ležící. jen se otáčí. Ani není na kolínkách, ani se neplazí. Občas se trochu někam posune, ale to je tak dvacet čísel, víc ne. A to nám je 7,5 m.
já jsem tu taky, ale dočítala jsem zpět příspěvky.
Ale nebudu ani na nic reagovat - protože jsem vše zapomněla - nedělala jsem si poznámky vedle ![]()
Jen se přidám k těm línějším miminkům. Pokoušíme se plazit, ale moc nám to nejde. Natož stát …to fakt nehrozí.
HOLKY, teď mě napadlo. Dáváte už někdo lepek? Vím, že čím déle tím lépe. Říká se, že do 6.měsíce vůbec. Doporučuje se až po 8. měsíci, nejlépe po 1 roce. Ptám se kvůli příkrmům. Karolínka jí věčně to samé zelenina+krůtí+rajčata, hrozně tekutou jarní zeleninu+krůtu nebo zeleninu s telecím od HAMI. Doma nevařím. Zelenina ze zahrádky není a biozelenina je v obchodech sporadicky. Jak vaříte vy? Klidně bych vařila, ale z čeho???
Jinak pro mlsné jazýčky (ZORKO
) dnes vařím kančí Halali podle pí Hromádkové s rýží.
HOLKY, buďte rády za ležící miminka. Já jsem každý večer těším, až malou manžel vykoupe, nakrmí a já jí šupnu do postýlky.
Ahoj holky,
tak Janýsek spal do jedenácti v postýlce, to je zázrak. Pak jsem si ho vzala k sobě. Taky kojím v noci dost často, na hodiny nekoukám, protože, když mu nedám prso hned, chtí ho vztek a probudí celý panelák ![]()
Jahůdko, nám bylo teprve půl roku, kojím de ukončeného 7. měíce kvůli tomu, že je manža alergik. Jinak pak příkrmy zavedeme
![]()
Doris, moc ti to sluší, jste se segrou jak dvojčata
![]()