ČERVEN 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10773
16.1.08 20:47

JARGOVA, teplota a vyrážka.

http://www.ordinace.cz/…kcni-nemoci/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
932
16.1.08 20:48

Tak ohrádka je volná, co Doris? :wink:
ještě vám sem hodím fotku, ať máte představu, kolik asi zabere místa v pokoji, resp. zabere celý pokoj :lol:
jo a to bílý v rohu ohrádky není náš pes (i když to tak vypadá), ale Kubův oblíbený medvěd - pořádá s ním řecko-římské zápasy :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2405
16.1.08 20:56

KAČULKO, já myslím, že by to klidně ten protlak mohl být. Teploty by sis určo všimla. A pokud vím, tak zrovna u té šesté nemoci jsou hodně vysoké.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
433
16.1.08 21:06

Kaculko taky si myslím, že je to spíše protlakem. Myslím, že jsem někde dokonce četla, že si v prvních příkrmech na něj má člověk dávat pozor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5648
16.1.08 21:11

Manza tu vedle me chrape a me to laka jit spat,tak se s vami loucim.Tento tyden mame navstevovy.Zitra opet vyrazime na navstevu, i kdyz se mi moc nechce.Uz jsme byli dneska a mozna ze zitra budeme radsi doma.Na neco se asi vymluvim :roll: .Ale zase je Tomik rad mezi hodne lidma,tak at si zvyka.Uvidime rano!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
xyz
3294
16.1.08 21:12

Jéžiš, člověk odejde na chvíli na anglinu a vy popíšete tolik stránek!!! :roll: :wink:

Já dám lepek po osmém měsíci. Do roka už není důvod čekat, není to zatím nijak podložené. Někdy dám Vítkovi kousek rohlíku, ale on to nesní, jen rozcucá a vyplivne, spíš aby trénoval žmoulání.

JAHŮDKO, co kydych si u tebe objednala stravu? :lol: Libor by vždycky zajel s kastrůlkem… Ještě by sis přivydělala k mateřské :lol: . Já furt jím různé blivajzy, protože se mi pro mě nechce vařit.

KAMI, frbr bych si taky dala, to miluju. :wink:

ARIN, vítej!!!

KACULKO, tak našemu mladýmu pomluvy nevadí, nehýbe se :cry: . On už skoro mluví, tak si myslí, že hračky ukecá, než aby se k nim plazil. Řve na ně jak politik. :lol:

JONATAN a nemají modré oči babičky, dědové, parababičky…?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
16.1.08 21:16

Ahoj maminky,
tak jsem vás konečně přelouskala. Dneska jsem byla celý den „venku“. Ráno jsme hned vypadly na cvičení, potom jsem jela do Prahy, nechat si opět potvrdit rodičák a pak na Kladno za tchánovcema. Přijely jsme kolem sedmé, tak jsem Terezku uložila a začala jsem poklízet. Dan je na hokeji, tak mám na vás klid…
Dneska byla Terezka úplně fantastická. Na všechny se jen a jen smála a povídala jim, jen tak na potkání… Taky jsem potkala po dlouhé době bývalého. Je to pořád kus, ale on je táák jinej. Holky, on si i fusekle skládal...... Ale nedalo mi to a zavzpomínala jsem si.....

Vítám mezi náma Arin a Eliškou :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Doris vypadáš fakt dobře. Sice nevím, jak si vypadala dřív, ale teď jsi číča :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: I ségruše…
Jiank jsem na tebe malilinkato "naštvaná, že si mi vyfoukla ohrádku od Jonatan, ale fáááááááááááákt jen malilililinkato :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: A kdyby sis to přeci jen rozmyslela, tak jí obratem beru :wink: :wink: :wink: :wink:

Hani co se týče druhé večeře, tak my jí taky nějak nestíháme. terezka je nejpozději v osm tuhá a spinká až do rána (téměř) a to jí dávám mlíčko jako snídani, pak má sváču kolem půl desáté a pak papáme ccca ve tří hodinových intervalech. Tak si s tím nelam hlavu… Hlavně, že prospívá :P :P :P :P :P

Jahůdko občas lepek dám, jednou tak za 14 dní v obýdku. Některé MZ příkrmy již lepek obsahují, ale nějak ho do ní nervu… Ať si pomalu zvyká. Jinak jsem taky bojovala s pestrostí stravy, pořád vymýšlím, co jí dám, aby to neměla tak jednotvárné, ale je fakt, že dětem do jednoho roku je naprosto šumák co papkaj, hlavně, že papkaj :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Jonatan kde manža koupil tu ohrádku a za kolik. Tak trochu jsem se jí bránila, ale asi to bude opravdu bezpečnější. Máme docela dost ostré hrany na nábytku a předpokládám, že lezení nám už ťuká na dveře…

Tak já jdu zase na chvilku bojovat se žehličkou.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2464
16.1.08 21:31

Ahojky,

tak teplotku zatím nemáme ani zvýšenou. Snad to tak zůstane a bude to jen ta kopřivka. Kdyby to bylo jen jako alergie na ten protlak, tak to zmizí samo?

Anebo fakt nesnášíme ten chlór. Už minule měl malej z bazénu vyrážku, ale vypadalo to jinak. Byly to jen taková loupající se nečervená suchá místa. Pomohla na to indulona, ale trvalo to týden než se to zahojilo. Tak jsem ho dneska po plavání schválně prohlížela a kontrolovala a měl kůžičku úplně čistou bez ničeho. No a teď večer tohle :-( Uvidíme co to udělá do rána.

Mám za sebou vyžehlení tří praček, vyvaření lahviček a jsem tuhoň. Jdeme s manžou do vany a pak hurá do postýlky. Dobrou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7846
16.1.08 21:40

JONATAN, prosím tě, napiš mi za kolik bys mi jí dala. Já jí chci, ale Martin mě přesvědčuje, že v ní Doriska nebude chtít být. :roll: On má totiž divné představy o tom, co tady celej den děláme. On si asi myslí, že se tu válíme, tak na co ohrádku? No nic. Třeba ho cena přesvědčí. Ale každopádně bych si jí vzala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3538
16.1.08 21:43

No jo ono ta šestá nemoc píšou ,že teploty trvají 3-5 dní,ale u Kiki to proběhlo úplně jinak,ale asi by to mohlo být fakt z jídla,pokud k tomu není nic jiného
taky jsem dneska úplně mrtvá,jdu do hajan,brou-dneska jsem byla taky doma jen na jídlo a jinak pořád venku,tak toho mám dost

Kačulko tak je to fajn,pokud nemáte teploty-přeji ať to rychle zmizí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7846
16.1.08 21:43

SkuroKATKO, tak uvidíme, ještě to není beznadějné s tou ohrádkou. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7846
16.1.08 21:45

Jo a s tou kočkou to zas není tak žhavé. Kdyby k tomu účesu byla i lyposukce a plastika, tak by to bylo lepší. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Jednu dobu jsem vypadala jak stará mladá, hrůza! Ještě strašně tlustá. Pak jsem zhubla, tak to bylo fajn, to jsem i chlapy musela odhánět. :lol: Jenže pak těhu a jsem zase rozkydlá a ne a ne cvičit. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2111
16.1.08 22:08

Krásný večer,
vítám nově příchozí Arin a Elišku, vítejte a neboj za chvíli budeš v diskuzi profík a závislák.

Jahůdko, tak to jsem ráda, že Vendulka není jediná, která bojkotuje UM nebo MM po zavedení příkrmů. Už jsem si myslela, že je snad jediná. Jinak já vařím už jen domácí stravu a kupovanou budeme mít pouze na cestování.
Já chtěla vařit pouze z Bio potravin, ale bohužel nabídka na našem trhu není až tak velká a moje peněženka zase není bezedná, takže vařím z normální zeleniny. Jen se snažím vybírat menší plody a hlavně zdravé bez kazů. To je tak jediné co můžu udělat. Jinak používám brambory, mrkev, celer, petrželovou nať, kukuřici, hrášek, z masa kuřecí a krůtí prsíčka a domácího králíka. Řidší polévky zahušťuju kukuřičko-rýžovou kaší natural ze zdravé výživy a dneska jsem místo bramboru dala rýži a Venda to zbaštila bez problémů. Z tuků používám pouze olivový olej extra virgin. Teď jsem koupila cuketu a bílou ředkev, tak jí zkusím taky zařadit do jídelníčku.
Nevíte, jestli můžou prďolové i chřest? Koupila jsem v Makru baby chřest a uvažuju jestli ho Vendulka vůbec může.

Zuzko, to je fajn že se Sebíkovi koupání ve velkém bazénu líbilo. Já se děsím už teď jak bude Venda zvládat plavání v bazénu. Ve vaně se jí líbí, ale bazén je bazén.

Jonatan, taky jsem uvažovala o ohrádce, ale takhle velkou bych nikam nenacpala, teda do dětského pokoje ano, ale tam je mi na nic. Tak snad Doris zdolá manžela a ohrádku od tebe odkoupí.

Hani, dneska jsem potkala dvě maminky s těma golfáčkama od Chicca a jedné jsem se ptala na zkušenosti a ona si ho nemohla vynachválit, tak jsem ráda, že jsem snad koupila dobře. Pořád je vytahuju z krabice a kochám se, Vendu jsem do nich už taky po:,–(ila, ale má je fakt na výrost.

No nic Vendulka má dneska nějaké lehké spaní, to zas bude noc. Dobrou Ivule

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2111
16.1.08 22:09

Doris, zapoměla jsem pochválit tvůj nový účes, vypadáš parádně a ta fotka s Doriskou je super, hned je vidět, že si mateřství užíváš. U tvé sestry to vypadá jako by měla Barču za trest, teda podle výrazu tváře.

Teď už fakt dobrou noc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
932
16.1.08 22:23

Doris, máš SZ :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...