ČERVEN 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2104
17.1.08 10:49

Cituji: Dusičnany nejsou v běžných koncentracích pro dospělé jedince nebezpečné, nebot se vylučují rychle močí. Potencionální toxicita spočívá v možnosti jejich redukce na dusitany. Ty mohou v organismu vyvolat methemoglobinemii. Jedná se o oxidaci červeného hemoglobinu a ten pak není schopen přenášet kyslík. Dusitany jsou nebezpečné především u kojenců ve stáří 2-4 měsíce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
932
17.1.08 10:51

add ohrádka:
ta slouží pouze k tomu (aspoň u nás), když se potřebuju vzdálit od malýho, tak ho dám do ní a vím, že se mu nic nestane. Jinak jsem ho pořád nosila na rukách, což teda pěkně odnášely moje záda-10kg se přece jenom pronese anebo jsem ho musela dát do postýlky. A tam by měl být pouze na spaní. Pokud se mu věnuju a hraju si sním, tak má samozřejmě prostor k dispozici. Je to pouze pro pocit bezpečí, protože dítě je schopné si ublížit během vteřiny. (vím o čem mluvím-malej mi už spadl z letiště a dokonce vypadl i z kočárku, když dopoledne spal v předsíni 8O 8O )A otevřít pošťačce, nebo na záchod si dojít musím, že? :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10773
17.1.08 10:57

NOVIRE, je to přesně tak, jak psala Zuzka. Je v tom rozdíl podle kyseliny, z které vznikají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4554
17.1.08 11:06

Ahojky,tak jsme zpátky z plavání,Štěpánek,chrní v autosedačce
No dnes jsem tam byla v šoku.My tady furt řešíme jídlo a tam byla maminka,co svojí sedmiměsíční holčičku cpala pribiňákem :x Chjo některý ženský maj zkrátka v hlavě nasr.....

Vendulce přejeme všechno nej ke krásným sedmi měsícům. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4554
17.1.08 11:07

NOVIRE,už máš golfky?Hořííííím zvědavostí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7846
17.1.08 11:12

ahoj holky, tak jsem taky posílila červnová miminka v soutěži. Prohlížela jsem si ty fotečky, no tam je tolik nádherných miminek! Konkurence jak sfiňa. 8)

LOUDALKO, tak šanci máme všichni stejnou. Já si původně myslela, že to je soutěž z nějakého časáku, tak jsem fandila Terezce, ale pak jsem si to teda našla a všechny jsem vás tam poznala, jen teda Janýska od Vykyny jsem nepoznala, to je asi tím, že Vyky vkládá málo fotek? :oops: No ale jak říkám, konkurence veliká.

Ohrádka bude praktická, přesně jak říká Jonatan, na wc si dojít musím. A když vařím, tak bych taky nerada, aby se mi Doriska připletla pod nohy. To by byl hned malér jak vyšitej.

Pejsek od FP je podle mě moc hezkej, ale jako hračka pro půlroční dítě mi teda nepřipadá. Taky je na můj vkus moc hlasitej. Ale až Doriska povyroste, tak ho určitě využijeme. Teda už se na něj i směje, ze začátku se ho lekala. Kdyby tam byly jednodušší říkanky nebo třeba jen slabiky, prostě pro mimina, tak neřeknu, ale ta abeceda apod. jsou celkem zbytečný v tomhle věku, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7846
17.1.08 11:13

XXX

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7846
17.1.08 11:17

No a já ta macecha jsem, protože chudinka Doriska ještě nedostala ani rohlík!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4554
17.1.08 11:21

Doris promiň,že to musím říct,ale tvoje švagrová tam nemá ani nasr…,ale přímo vakuum. :evil: :twisted: Nezlobíš se viď?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7846
17.1.08 11:23

KAMI vůbec ne. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7846
17.1.08 11:25

JONATAN, tak se to dá poslat poštou, ale musí se to pořádně zabalit. Aspoň rohy a zabalit třeba tou folií, aby to ti umělci na poště nerozflákali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4554
17.1.08 11:26

Doris,nejhorší na tomje,že to odnese to dítě,který se bohužel nemůže bránit.

Jinak já se taky hlásím k matkák macechám,takhle Ondra spí asi tak poslední týden. :oops: :lol: 

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7846
17.1.08 11:27

A JONATAN, odkud vlastně jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
932
17.1.08 11:30

Doris:
Co bys od Chebu Kamenem dohodila :lol: :lol: :lol: Šternberk u Olomouce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10773
17.1.08 11:31

DORIS, v klidu. My jsme podle tchýně taky hrozní rodiče, když jí nedáme rohlík. Ale do 8. měsíce to bez lepku vydržíme. Křupky má akorát do ruky. Mám prý jí po:,–(it do kočárku a dát jí rohlík. No nevím proč. Doma se nají a pak jdeme ven. Na další jídlo jsme zpátky nebo někde na kávičce. Tak hlady netrpí. Až bude ve sporťáku a větší, tak to taky bude o něčem jiném.
To víte že jo, já jí dám rohlík v kočáru a pak bude zasranej jak u cikánů. Protože budu poslouchat, že jen peru.
Ona je celkově trochu jinde. Když malá brečí, tak s ní třese, jak s pytlem brambor a nezajímájí, třeba proč brečí.
Normálně se podržte. Ona jí za celých 7 měsíců ani jednou nepřebalila, nepřevlékla, nevykoupala. Tak 3× s ní byla na procházce a to se vždycky jela pochlubit po vesnici, tak to ani nebyla procházka.

HOLKY sorry, ale už jsem zase notnou dávku tchýně v sobě dusila. :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

A honem do uzamčení, jinak by sem mohl někdo vlézt a zjistit, jak jí drbu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí