Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky, myslíte, že bych se k vám mohla taky ještě přidat? Jsem taky jedna z věrných čtenářek, už celkem dlouhou dobu a mám strach, že už to přešlo do fáze závislosti
Párkrát už jsem uvažovala, že se k vám do diskuse připojím, ale odvahu jsem našla až teď ![]()
Mám Adélku, narodila se 2.6. s váhou 2,80 kg a se 48 cm, v 7 měsících vážila 7,70 kg. Zatím kojím a přikrmuji ovocem a zeleninou, ale moc jí to nejede. Zub nemáme zatím žádný. Jsem ze Severní Moravy.
KAMI, já to asi sama nasložím
V návodu je to posaný pěkně blbě, nejdou mi na:,–(it zadní kolečka
Doprčic, já to nevydržím, než příjde M z práce ![]()
Nicméně… celkový dojem - za ty peníze bych řekla hodně v pohodě, jen je tam na můj vkus dost plastových dílů, myslím, že na druhého prcka nevydrží. Ovšem jak říkám, za ty prachy se ani nic jiného moc čekat nedalo. Dost velký nákupní košík, dobře řešená bouda, ale vevnitř se mi zdá úzký. Nám to nejspíš bude stačit, ale nevím, co ostatní. S Tobíkem to testnou nemůžu, jak tam chybí ty kola. Dobře řešené polohování nožiček - myslím, že i líp, než u X-landera. To přední dvojkolo se dá celkem jednoduše znovu sundat.
Saarko vítej. Odkud přesně jsi ze Severní Moravy. Já jsem taky, bydlím kousek od Ostravy.
ahoj holky, tak jsme nakonec na navstevu ke kamaradce vyrazili.Bylo tam celkem 5 deti ve veku od 5 mesicu do 3 let.Bylo to docela super.Prijeli jsme na obed.A je tu to ceho jsem se obavala.Jak se mi TOmik pred 2 dny poblinkal (a dost) pri obede (snedl pred tim hodne presnidavky a pak dostal hami s kouskami a asi mu nechutnalo nebo se prejedl nevim,najednou mu to koplo a uz to jelo ven
),tak dneska snedl jen par lzicek a pak zacal se otacet,kroutit a plakat.Tak jsem mu dal nic nedavala,ale bylo videt,ze ma hlad.Tak jsem udelala mlicko a on vybumbal 180 ml,tak evidentne nechtel zeleninku.Doufam,ze ho to brzy prejde.Musime zase pomalu
.Jsem koza,ale kdo mohl tusit,ze se poblinka,kdyz otviral pusinku a vypadal spokojene
.
Teda ale maminky slyseli o uzamceni a uz se to sem stahuje.Vitej mezi nami,saarko!!!Napis mi,prosim,cas narozeni Adelky,miry,vahu ajestli normalne nebo cis.rezem.dekuji dam do seznamku
Ja se z toho pos**u,ted jsem blbla s Tomikem a najednou jsem ockem mrkla nad balkonovy dvere a ona tam je plisen.Dop*dele na nove vymalovane zdi.Jeste ze mame schovanou barvu.Hned jsem otevrela mikroventilaci.Snad se nerozsiri
potvara jedna
JAHŮDKO,takže manžel taky vypadá jak pedofil.
Dneska mi taky přišly golfáče, hurááá.
Jen je mám z druhé ruky z MMB. Jsou moc pěkné. Myslela jsem, že budou technicky stejné jak ty naše a ono prd
. Rozložila jsem je a nemumím je složit. Tak jsem psala paní, aby mi poradila.
A jsou vyšší, než ty naše, tak jsem ráda.
ZUZKO, tak to máš super, to aspoň svůje studium využiješ.
Ahoj ŠÁRKO, vítej. Teda Adélka byla prcíček, když se narodila.
Já myslím, že sever Moravy vede, co? ![]()
UTAJENÉ ČTENÁŘKY, HONEM SE PŘIPOJTE, NEŽ BUDE POZDĚ! ![]()
LOUDALKO, jak je to s uzavřením? Pracuje se na tom?
KAMI, tak jsem to ještě přeměřila a ty „golfky“ jsou ŠIRŠÍ než X-Lander BEZ té vnitřní vložky
Takže by to mělo být v poho. Myslím, že jsem vybrala dobře
Asi pojedem o víkendu nakoupit do brna, abych je testla ![]()
ZORKo, jaké golfky máíš ty?
ZORKO, predevcirem jsem psala Lesine mail a zatim zadna odpoved,tak jsem dneska psala i Sarce,tak uvidime,ale docela jim to trva nez odpovi
.
NOVI, já mám obyčejné od Chicca. Já jsem je měla na Valunku a byla jsem s nimi spokojená. Vydržely fakt hodně, i jízdu v lese, po horách. Ani jsem to nečekala.
Dám foto do galerky.
Zorko,ty jsem mu pořídila k narozkám.Už pár let po nich toužil,ale nikdy se nedokopal ke koupi.Akorát,když se namočí,tak ty bílý proužky jsou hoooodně průsvitný.Ve vodě to ještě docela šlo,ale když vylez z vody,to byl fakt nářez.
![]()
Novire tak to je paráda,že jsi spokojená,hoď nějaký foto do galerky.Já o nich furt uvažuju,ale ke koupi jsem se ještě nerozhoupala.Furt si říkám,jestli by nám nestačily ty starý po Ondrovi.Jsou už dost orvaný,nemaj už ani jednu pružinku v kolečkách,tak jsou to fakt drncavky,no nevím,nevím.Asi je vytáhnu ze sklepa a pořádně je omrknu a pak rozhodnu.
KAMI, tyk to bych ho chtěla vidět, když vyleze z vody ![]()
S těma golfkama - já jsem taky vytáhla po Týnce a zhrozila jsem se. Dokud v nich jezdila, viděla jsem je denně, tak mi to nepřišlo. Teď po takové době jsem myslela, že padnu, fuj. Tak jsem koupila nové, říkala jsem si, že z druhé ruky stačí, když jsem původně uvažovala o těch po holce.
Ta paní je měla jen na cesty po nemocnici, hodně chodila s holčičkou po doktorech. Jinak měla sporťák z trojkombinace, takže jsou dobré.
Ahoj holky!!
Saarko vítej!! ![]()
Zuzi - já chodím na socku na Moravskou Ostravu a s těma prachama je to přesně tak, jak si říkala…je maj v tom bordel!! Dneska tam nebylo ani živáčka, byla jsem raz dva vyřízená!! ![]()
Ad ohrádka - já to nemyslela nějak špatně - ještě jsem tam dodala, že za pár měsíců změním jistě názor… ![]()
Vy jste toho zas tolik napísmenkovaly, že nevím, na co odpovídat!! ![]()