ČERVEN 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20840
17.1.08 11:34

ZUZKO, to seš fakt dobrá, že máš vystudovanou chemii 8O 8O Díky moc za vysvětlení :wink:

KAMI, golfky včera nedorazliy, tak dneska snad už jooo… taky jsem jak na trní, ale balíky nám chodí až tak po poledni.

DOROS, švagrová je fakt koza, to si neuvědomuje, že mu tím může fakt vážně ublížit??? Asi ne co, přece nebude macecha :evil: :evil: A jak píše Kami, odnese to malej, co se bohužel sám neubrání :cry:

Jo holky a ta soutěž Miminko 2007… tak tam se bude 5 výherců losovat :wink:

JONATAN, Šternberk znám, bratranec tam má optiku a bydliště 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2104
17.1.08 11:35

Jahůdko, já mám mamku - tchýni v jednom bytě, je rozdělený na dvě části a za malým sama přišla tak 10×? Jinak nevozila, nekoupala, nepřebalovala. Zato tchán je u nás i 2× denně. To je super.Dokonce už i krmil. Malý ho miluje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
xyz
3294
17.1.08 11:40

Ahoj

KAMI, ty máš problém jako já :cry: - celkem hubená, ale hnusný břicho. Víš co mi pomáhá? Když si napustím vanu, tak elží a zatínám břicho - přímé i šikmé svaly. Nebo u televize. Někdy i v posteli, když jen ležíme a kecáme. A pomáhá to. Cvičit úplně, jako ňáky lehy sedy, to mi by mohlo líbat......

JAHŮDKO, tak v blivazech vedu já. :lol: Dneska mám těstoviny a neměla jsem nic na ně. Tak jsem tam kydla malou skleničku od Hippu. Je v tom mrkve a to Vétek nemůže. Tak jsem to osolila a opepřila a je to skvělé. :lol:
Toho mléka má malá dost, to uděláte celkem víc než 500 ml. To Vítek to neudělá ani náhodou.
Ty máš jen 152 cm???? :roll: Já mám 161 a připadala jsem si malá. Libora kolikrát považovali za pedofila. Víš jak my vypadáme? :lol: Víš jaký je Libor… 8O Co tvůj mažel? Je taky velký nebo spíš k tobě?
Ty čaj v notebooku, já včera polívku v koši s čitým prádlem, fakt debil :evil:

ZUZKO, ty jsi potravinový chemik? Manžel taky! Kde děláš ty?
Já si teda podle svých chabých znalostí myslím, že dusičnany škodí hlavně dětem do 4 měsíců, to jsem kdysi psala o té vodě. Já bych to s nimi neviděla až tak černě, samo, že ej to lepší bez nich.

KAMI, ty maceho! :lol: :lol: :lol: Val to má vždycky jako strašné dobrodružství, když jí dovolíme spát na zemi. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8561
17.1.08 11:42

Nazdárek holky a miminka. :wink:

Tak, dneska byla v noci phoda všech pohod, usnul znaven a řádně napapán mlíčkem cca v 21:30. Vzbudil mě kolem 8:30. :wink: A ptáte-li se co dělal mezi tím, tak spal, spal a zase spal, občas se zavrtěl, zmlel, kňournul, a spal a spal a spal. :wink: :wink: :wink:

Ad - Pejsek Já ho beru tak že abeceda je samo k ničemu teďkonc, ale malej je rád že mu něco povídá, i když sám si ho nespustí, a na rytmické písničky tancuje. :wink: Jinak hlasitost se dá měnit, vzadu pod tím sucháček kde jsou baterky se dá ztlumit, jsou tam dvě hlasitosti. :wink: A jednou bude k něčemu třeba i ta abeceda, části těla a tak. A je pěknej. Mě se líbí, ale ty písničky znám na zpaměť už především já. :lol: :lol: :lol:

Ad - jídlo Taky nechápu některé maminy co všechno svým dětem nacpou, z tohodle důvodu nedám Domču nikdy tchýni, narvala by mu vše co potká, co asi jiného může napadnout ženskou s IQ 50 co nevychovala vlastního syna že? A jedna holka z jiné diskuze kam jěště chodím dává malé i omáčky od půl roka a prá i lehounce osolené s odůvodněním že jí by to taky bez soli nechutnalo, no to je logika jak prase. :? :roll: A nedavno jsem viděla v globusu chlapa co měl holčičku ve vozíku, uvnitř, ne na tom sedátku, cca rok a půl. to bych pochopila ale ona tam stála a on na ni zařvaůl: "Ty debile, dřepni si na tu prdel a drž hubu, sereš mě. " Holčička stála dál, vypadala jako že jí to je fuk, zřejmě to slýchala častěji, ale já měla chuťmu jít dát pěstí fakt že jo. :evil: :evil: :evil:

Ad - ohrádka Nemyslím si že by to pro dítě byla vyloženě klec, myslím že to je pro něj bezpečnost když je matka sama doma a přesně, potřebuje na wc a podobně. Já Domču nemůžu nechat samotného ani na vteřinu. Když jdu na WC letí prozatim do cestovní postýlky kde to má udělané jako hračkárnu. :wink: :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
xyz
3294
17.1.08 11:53

ZUZKO a kde jsi studovala??????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
932
17.1.08 11:54

Doris:
Já teď jedu na dva dny k rodičům do Přerova, ale po neděli bych to poslala. Pořádně to ještě zabalím do té fólie (krabici na to neseženu) a snad to bude v poho. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
932
17.1.08 11:56

Novire:
Já pocházím z Přerova - tam to taky dobře znáš,co :wink: Ve Šternberku jsem teprve měsíc (postavili jsme tu baráček a manžel odtud pochází) a horko těžko si zvykám :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2104
17.1.08 12:05

Zorko, pracuji ve školství. U nás jsem sice hledala práci v oboru, ale tady je to trochu problém. Byla jsem i na konkutrzu ve Walmarku, celkem jsem se jim líbila, ale nějak nerozdýchali, že jsem se jich zeptala na plat. Bylo mi pak řečeno, že jsem to nezvládla psychicky. Stejně to bylo místo dotované pracákem, musela bych jedit přes 50km jednu cestu tak at si ho narvou… Taky je tady Opávia, ale zase min. 40 km jedna cesta a ty cesty kolikrát stojí za to. Jinak bych ještě mohla pracovat na jatkách, ale to bych asi nezvládla, nebo v mlékarně Martinov, ale ten už byl za tu dobu asi 3× zavřený. Já si ve školství nestěžuji. Práce se mi líbí, peněz je taky celkem dost, mohlo by být teda víc, ale buďme rádi za ty dary a hlavně jsou tady prázdniny.

Studovala jsem VŠCHT v Praze, fakultu biochemckou a potravinářskou, analýzu potravin se zaměřením na senzorickou analýzu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
xyz
3294
17.1.08 12:12

To máš skoro jako manžel, senzoriku dokonce učí, myslím, že i analýzu potravin. pak ješte fyziologii výživy a myslím že nějaké kontaminanty a aditiva. Ještě k tomu dělá mikrobiologii potravin. Já nevím přesně, prdek se v tom vyznám, jak se to všechno nazývá, co dělá. Teďd dělá na docentůře, už má 14 stránek :lol:
On je v Pardubicích, Pražáci jsou pro ně nemilá konkurence :lol:
Už jsem se lekla, že jsi jeho studentka :wink:
A jo, vím že jsi psala, že učíš. Na základce? Chemii?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10773
17.1.08 12:13

ZORKO, manžel já čára. Hubený a vysoký. Takže určitě vypadáme jak otec s dcerou. Paní v obchodě mi tipovala 18 a to my je za měsíc a půl 30. ;-)

Dnes jsem taky měla pěkný blivajz. Uvařila jsem si houbové raviolli a na to si prskla hermelín. Nechtělo se mi pro mě nic vařit. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20840
17.1.08 12:19

KAMI, golfky jsou tůůůů :! Nakrmím malého a jdu na ně :lol:
Ovšem krabice je to taková malá, sympatická :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2104
17.1.08 12:35

Zorko učím na střední škole, nejen obyčejnou chemii, ale i laboratorní metody, potravinářskou chemii, biochemii, takže jsem pořád tak trochu v oboru :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4554
17.1.08 12:39

Novire no tak honem honem,jsem napnutá jak kšandy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10773
17.1.08 12:50

JONATAN, odkud přesně z PR? Manžel je taky z PR. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4554
17.1.08 12:54

Štěpulka dneska poprvé dostal šlichtičku od maminky a moc nadšenej teda nebyl.Byly v tom kousky a mělo to jinou chuť.Snědl teda celou porci,ale žádný ham se neozývalo.Normálně u jídla neustále křičí ham,ham,celej se na to třese a dnes jsem mu to málem musela nutit.No uvidíme jak to bude zítra.Doufám,že mu to zachutná,kupovaný skleničky přece jenom lezou trochu do peněz.No Ondrovi jsem do každýho jídla musela strouhat jablíčko,aby to jedl,tak to přinejhorším zkusím i u Štěpulky.Teď jdem chrnět a dneska to s ním zalomím i já.Jsem z toho plavča nějaká utahaná. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí