Poradna duly
Jana Čurdová
Doris tak to jsem „ráda“, že to s tou ohrádkou není zas tak marný
![]()
A co se kočky týče, tak já jsem jako bečka kytu a ať se snažim, jak se snažim,tak snad nikdy už nebudu žádoucí žena. Někdy se divim Danovi, že má tu chuť na mě vlíst. Já bych o sebe ani nezakopla. Doma se mi svičit nechce a do fitka jít, tak to je jen o další depku. U nás chodí do fitka jenom manekýnky ve značkovejch hadrech a to není nic pro mě. Navíc jít tam sama je další nechuť… Ty fakt vypadáš dost dobře. Nemám ani pro srovnání žádnou fotku, abys mi věřila
Ale co - mám doma zlatíčko, které mi vše vynahradí.....
Holky tak jsem zase tady. Byla jsem se dnes podívat na malinkaté mimuško kámošky, Kačenka narozena 30.12. a ta je táááááák kráásná. Moc moc moc. škoda že celou dobu spala, bych si ji poňunala. Ale radši ne, je v šestinedělku, tak je to tak možná lepší. ![]()
Kaculko - Já mu taky dala jednou něco od HAMI a pozdě jsem si všimla že v tom je šťáva z rajčat a měl z toho červené fleky po těle. nesvědilo ho to, samo to zmizelo asi za den nebo dva.
Od té doby si sakra dávám bacha co v tom je. ![]()
Arin - Vítej mezi námi. A na věku přeci nezáleží, asi to tak mělo být, tak to tak je. Důůležité je zda jsi tak šŤastná a jste zdraví a vyhovuje ti to.
Doufám že se ti mezi námi bude líbit
![]()
Mimochodem, docela by mě zajímalo kolik maminek nás jěště jen tak čte a až posbírají odvahu tak se ozvou.
A nebo nenahnalo vám strach to plánované zamčení diskuze???
![]()
Postupně dočítám, ale že jste toho nabrebentily.
![]()
skuroKATKO, tak krásnou holčičku nemohla porodit žádná ošklivka. Já bych řekla, že to miminko 2007 můžete s přehledem vyhrát. Taky bych malou přihlásila, ale kde a jak? Mimochodem, jak jsi přišla na takovej nick?
SKUROKAT, vždyť vypadáš dobře, co blázníš? A Terezka s Karolínkou, to budou modelky. Karolínka vypadá jak namalovaná a jak tam leží na boku, to je suprový. Šikulky
LOUDALKO, Tomášek si tak krásně hraje ve vaně? Já myslela, žes psala, že se ještě nestaví na čtyři. Ta fotka nemá chybu! ![]()
DORIS, a to si myslíš, že vybírám „normální“ fotky???? To je to nejnejnej co mám…
![]()
Jojo, holky budou modelky… nastavujou se na foťák jak divý
![]()
Ale je to fofr, nestihla jsem dát ani všechny fotky do galerky a ty už je máš prostudovaný
![]()
Do soutěže miminko 2007 můžeš Dorisku přihlásit přes galerku - soutěže. Jen vložíš její fotečku, napíšeš jméno, narození, míry a ještě nějakej malej blábolík k tomu a je zaregistrovaná… Terezka už tam je
![]()
Ad můj nick - to je můj login do práce. Nějak jsem si nemyslela, že tady budu s někým „diskutovat“, tak jsem to nějak ani neřešila - je to první 5 písmen mého příjmení a 3 jména
no jo jsem bez fantazie…
Jinak díky za lichotky, ale za celý můj život jsem se je nenaučila příjmat. Sebevědomí mám na bodu mrazu (teď). Jako pubík jsem docela chlapům motala kebule a doooooooooost jsem si to užívala, ale jak kila rostla, sebevědomí sláblo.....
Jinak Terezka se taky naučila ležet na boku, někdy jí musím cvaknou, tváří se u toho tak důležitě. Je to frajerka. Koukala jsem že jsme dávaly fotky společně. Ta vaše na puzzlíkách je krásná…
Kami, Dan by zase chtěl chlapečka, ale já bych neměnila ani za zlatý prase
![]()
A co ten třetí pokus????
kočky, taky jsem vám vyfotila Domískův veletaneční prostor, ale stejně je behem minuty mimo něj.
![]()
http://rodina.cz/…m/4468_1.jpg
Jo už vim co jsem chtěla, Arin, já jsem z Roztok. Skoro kousek. ![]()
Mimochodem, přidávám se do klubu tlustých a líných cvičit, taky bych někam i chodila, ale s někým, sama taky ne. Třeba i na aerobic nebo tak něco no.
Ale budu muset začít se sebou něco dělat. Taky si kolikrát říkám že kdyby si F našel milenku tak se mu snad ani nebudu divit podle toho jak vypadám. Na břiše pneumatiku, no fuj.
![]()
Holky to máte jedno,já tlustá nejsem,ale to břicho vypadá příšerně.Vytahaná kůže,která mi přetejká přes pásek kalhot a taky se nemůžu dokopat k nějakýmu cvičení.Už se radši ani nedívám do zrcadla a před manžou se stydím slíct.
![]()
No nic,jdu chrnět,zítra hned ráno jedeme plavčit,tak musím být čerstvá abych Štěpulu neutopila.
Brou.....
Jo a plavky mám naštěstí vcelku,tam se leccos schová.
Že bych v nich chodila i doma?
![]()
No, plavky mám dvoudílné. Bohužel, a vážím 86kg, před těhu jsem měla 83 a kdysi 65, měřím 180cm, tak si to přepočítejte. Ale když nezatahuju břicho a povolim ho tak z profilu vypadám jak když jsem v 5. měs.
Asi začnu hubnout a budu vám psát výsledky, abych měla pocit že v tom nejsem sama. ![]()
A pokud by se někdo chtěl podívat tak tady je jedno videjko.
Wildcat, tak já se k tobě přidám. Budeme hubnout spolu. Budeme se navzájem povzbuzovat a podporovat.
Ach jo, já dneska tu čokošku neměla žrát a zase jem necvičila, no raději už jdu fakt spát.
Holky, kdyby to hubnutí bylo jen o podpoře, tak jsme všechny jak nitky.....
Já jsem pako, chtěla jsem si změnit fotečku na metříku a mám prd, nějak se mi nechce zobrazit
![]()