Poradna duly
Jana Čurdová
Joooooooooooooooooooo, tak jsem to dokázala
![]()
No a teď už jdu spinkat, tak krásnou dobrou noooc
Tak jsem ještě koukal ana miminko 2007 a je nás tam už dost - Terezka, Štěpulka, Tomík, Janýsek, Tobík a Natálka - brzo se knám určitě přidají i ostatní - a rozválcujeme je
![]()
Tak už jsem tu asi sama, jdu opravdu už spinkat
Pěknou půlnoc. Jsem zpět ze squashe.
Vysprchovaná a celá voňavá. ![]()
ZORKO, jasně, pošli Libora s kastrůlkem.
Já jím taky blivajzy. Nějak tu svojí stravu nehrotím. Teplou stravu mám většinou jen o víkendu. Manžel nechodí v práci na obědy, tak mu vařím alespoň večeře a často si to bere druhý den s sebou. Navíc pak nemůže říct, že s vámi kládbosím 24h denně. ![]()
SKUROKAT, taky odmítám ohrádku. Malá je nerada v uzavřeném prostoru, tak by to stejně nemělo smysl. Holt musím obložit, co dá. ![]()
IVULE, Karolínce dávám UM jen ráno na snídani (200ml) a někdy na odposváču (taky 200ml). Jinak na doposváču a odposváču má přesnídávku, activii s banánem nebo přesnídávkou nebo banán. Na oběd MZ příkrm a na véču kaši (260 ml) a někdy se hned dorazí UM (60 ml). Během dne má pak kukuřičné křupky. Je ale vidět, že UM není favoritem, na příkrmy se doslova třepe.
KAMI, teď jsem si vzpomněla, že jsem ti slíbila foto s křupkami.
Zítra to napravím. ![]()
DORIS, díky za poklonu. Karolínku foťák vždycky rozesměje. Nevím proč, ale často se dívá do objektivu a nahodí úsměv.
Tobě skláníme poklonu. Jsi šik maminka. ![]()
HOLKY neblázněte s těmi kily. Může být přeci i hůř. Já mám sice stejně jako před porodem (48 kg na svých ubohých 152 cm), ale od těhotenství žeru a žeru. Na snídani třeba pytlík ledové čokošky a tak. Naštěstí se to neprojevuje.
Podle mě nemá smysl žádná drastická dieta. Stačí 5× denně menší porce a nejpozději v 6 večer a cvičit, třeba i doma. Já takhle na střední zhubla 15 kg za 1/2 roku.
Teď už jím volněji, ale večer jím jen při oslavách nebo tak.
Dobré ránko,my jsme dneska od půl6 vzhůru
![]()
Wildcat Domča je moc šikovný-ted jsme s Ríšou mrkli na video-malý čučel,co to je za mímo
![]()
Taky se přidávám k těm,co nemají odvahu na cvičení „venku“od porodu jsem už přibrala asi 6kg-jak vypadám,ani nebudu popisovat
![]()
Dobré ráno. My jsme vzhůru od 6:45.
A hromotluckého manžela už brzy klepnu. Malá mohla ještě chrupkat. Samo že jsem nadávala jak čert, ael prý nemám být po nocích na netu a žehlit můžu s ní. HA HA HA, když mi tahá šňůru od žehličky. ![]()
K tomu všemu jsem si teď vylila čaj do notebooku. ![]()
To bude teda den. A to jsem si plánovala, jak si v klidu posnídám, vysprchnu se atd., když už mě vzbudil. A zase nic.
Ahoj holky,
jsem v šoku, malej usnul 19.15, vstvál 7.30 a budil se jen 2× na krmení a jinak spal celou noc
A to ho ješte na to druhé krmení vzbudil M, když vstával do práce, jinak myslím, že by spal až do rána
Ale vy jste tady včera teda řádily
To mám co dělat, než to dočtu ![]()
Dobré ráno všem,
Skurokat , je to ohrádka SISI 150×150 borovice a nejlevněji ji maji na www.alenkaobchod.cz http://www.alenkaobchod.cz/…95409595.jpg /> my jsme pro ni byli ve Val.Meziříčí, ale přišla nás trochu dráž…
Holky, vy co máte taky mluvícího pejska od Fischer Price, už má z toho prcek rozum? Nebo to necháváte na později? Je u něj sice psaný od 6. měs. ale nevím, nevím ![]()
Hezke rano,teda vy jste toho vcera jeste napsali
. My za chvili pujdeme si dat presnidavku a vyrazime na tu navstevu. V noci to bylo celkem OK.Sice se TOmik budil co 2 hod.,ale dostal dudlika a spal dal.Papal az v 6,15 (mel hrozny hlad spapal 280 ml
),a pak jeste spinkal do 7,30.
Ja bych taky chtela ohradku,ale v tom nasem bytecku to nejde.Vesla by se nam sem tak max. 1mx1m a to by byl jak v kleci
,takze budu muset hlidat o to vic.Mame taky dost ostrych hran.Uz ale na ne lepime chranice,ale nevim,co to pomuze ![]()
Kaculko,z toho chloru by to klidne mohlo byt.My kdyz jedeme s TOmikem do Trebone do bazenu,tak uz jenom z toho vzduchu mi taky vzdycky zcervena,ale do vecera to ma dole.Je tam morska voda!Zehleni me ceka dneska a mozna i vyvarovani tech lahvicek
.Vyvaruji fakt tak max. 1× tydne.
DORIS, bacha s tim urcovanim vyhercu MIMINKO 2007 je nas tam vic
.Na emiminu si najed do fotogalerie - najdi soutez - MIMINKO 2007 a dej tam fotku Dorisky s popisem kdy,kde se narodila a kolik merila,vazila.To uz uvidis,podle toho co tam tak pisou ostatni maminy
. Tomik uz na 4 je.Uz i popoleze,ale jenom jednou a zase pada na brisko,ale uz je vic na 4 nez na brisku.
WILD,Jargova - pridavam se k vam k hubnuti.