ČERVEN 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
417
18.1.08 08:12

Vše nejlepší Elišce k sedmiměsíčkám

http://www.sirmi.ic.cz/kytka/4.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
18.1.08 08:15

Holky, já jsem pako, já si vás prostě nějak pletu - Jahůdka - Kačulka - nevím proč, ale motáte se mi dohromady :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: Tak se omlouvám za zmatenou reakci - naštěstí jste holky inteligentní, tak se s tím poperete :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5648
18.1.08 08:52

hezke rano!Opet noc OK.Papani az ve 4,30.Ted si hraje.Vypadalo to,ze ma hlad,tak jsme dali svacu a on snedl jen par lzicek presnidavky a vic nechtel,tak jsem myslela,ze by si dal mlicko,ani to nechtel.Tak se z neho zacina stavat diblik z naseho zrouta 8O .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20840
18.1.08 08:59

Holky koukejte 8O
http://www.novinky.cz/…mocneni.html

… jdu vyhodit pastu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5648
18.1.08 09:10

Mame paty zub!!!!! :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
18.1.08 09:10

Tak to je mazec, s tou pastou, já ji koupla minulý týden, ještě jsou celé (3), tak je dneska vrátím - jedu do města… Uff :evil: :evil: :evil: :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10773
18.1.08 09:15

LOUDALKO, dala jsem se do úklidu - prach, vysávání a samo že koupelku. Teď sednu, že si dočtu, co jste nacvakaly a ty mluvíš o svačince. Mrknu na čas a ono je skoro čtvrt na deset. Tak to my za chvíli taky dáme sváču. Dneska je dopoledne klasicky 1/2 Activiie a k tomu dnes dám borůvku, ta nám jede. Asi jako všechno ostatní.

SKUROKAT, v poho, já to pochopila. :D Holt jsme obě Katky. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
433
18.1.08 09:23

přeji krásné dopol.
Loudalko gratulujeme k dalšímu zubu …vy tedy jedete (my stále nemáme nic)
Skurokat, ta matka je tedy kr…Terezka je nádherné miminko. Moc jí to sluší.
Jinak dneska nám možná manžel zajede pro tuhle židličku ¨- kvůli cestovánní http://www.detskezbozi.com/…ty-2007.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10773
18.1.08 09:32

Před krmením ještě jedna perlička. Kolem půl třetí ráno mě probudil zvláštní zvuk klapání dřívka. Otevřu oči a naše dítko si vesele sedí v postýlc a mlčky si hraje s dřevěnou myškou na pružině zavěšené na nebesích. Vylítla jsem jak srnka z postele, že žádné hraní nebude a uspím jí na ruce. Ale omyl, omyl. Usla před čtvrtou. Byla vyspalá a veselá. Nechápu jí, spí přes den max. 3h, aktivity má dost a ve 3 se jí chce hrát. :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10773
18.1.08 09:38

LOUDALKO, vy jste tedy fofrníci. Gratulujeme. :-)

My už od Silvestra krmíme v židličce Geuther. Je to dřevěná klasika. Dá se rozdělat na židličku a stoleček, což malá využívá, třeba když vařím. Já totiž na ten plast moc nejsem.

http://www.baby-centrum.cz/…64990220.jpg

Teď tam ještě máme vložnou zmenšovací výplň.
http://www.baby-centrum.cz/…86492749.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5648
18.1.08 09:54

Tak holky,ted jsem se na sebe nastvala.Vsichni makate (kdyz si tu pisu sama) a ja tu sedim jak lemra.Jdu aspon vytrit,zacneme trenovat Tomikovu samostatnost :-) .Výchově ZDAR!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4554
18.1.08 09:59

Dobré ránko,u nás byla noc příšerná .Štěpánek od 2 do 5 nespal,pak na dvě hoďky usnul,v sedm už zase oči veliký,já byla úplně grogy,tak jsme ještě leželi a v osm opět na hoďku usnul.

Holky díky za chválu plavek,manža je docela šílenec,je pro každou srandu a natáhne na sebe leccos.

Loudalko gratulujeme k dalšímu zubu. My máme pořád jenom ty dva z listopadu a dál nic.Jé teď jsem si vzpomněla,v pondělí jdu na trhání zubu.Fůůůůůůj se mi nescéééééééé.

Kačulko vše nej k narozkám.Já je mám za pár dní taky ,ale už 34. :evil: To to letí. :roll:

Jo ještě k pejskovi od FP.Štěpulka si s ním docela vyhraje.Pere se s ním,už pochopil,že když tam někde něco máčkne tak to hraje,ale úplně nejradši mu ožužlává ucho. :lol:

Tak jdem svačit a pak hurá na trať.Kdybych dnes zůstala doma ,tak snad usnu.Doufám,že mě čerstvej vzduch probere.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
18.1.08 10:15

Holky, Terezka je dneska nějaká rozvrkočená. Ani spinkat se jí nechce. Tak jsem jí dala do postýlky, jestli náhodou neusne sama, zatím si tam prozpěvuje a na spánek to nevypadá.

Jahůdko, Terezka zase, když se ráno probudí, tak se doplazí k mému nočnímu stolku a otevírá mi šuplík, tak buší do postýlky a přitom pozoruje, jestli jsem vzhůru nebo ne, pokud dělám, že spí, tak nepřestává. Dneska to vydržela 15 minut. Pak jsem otevřela oči, tak couvla a dělala jako že se nic neděje :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Aaaaa, v ložnici je podezřelý klid, jdu de mrknout, jestli neusnula…

hmmm, tak nic, sundala si fusekle a z vesela je žužlá :roll: :roll: :roll: :roll: Jdu za ní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1719
18.1.08 10:21

Ahoj,tak jsem se odhodlala a snad mi dovolíte se připojit do vaší diskuse. Čtu ji celkem pravidelně a dost by mi to chybělo až si jí zamknete. Něco o mě/nás. Nela se narodila 13.6.2007 v 18:10 v Brně, 49 cm a 3400g.Zuby máme 4,dole a v sedmi měsících váží 8 kg a měří 74 cm. Jsme z Brna a je to moje první mimčo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20840
18.1.08 10:28

Huráááá, vítej Ivonelo, konečně krajanka :lol: To budu mít za kým jezdit na kafe :lol: :lol: Odkud z Brna jste?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí