Poradna duly
Jana Čurdová
Wildcat já myslím, že jsem tě tu už viděla.
Je prima, že se diskuze rozrůstá, ačkoliv i tak už v tom mám semotamo guláš. A co že se bude asi zamykat? Někdo šmíroval?
S tím stavěním jsme na to přišli náhodou, když jsem ho ze sedu zkusila přitáhnout a šup - najednou stál. Sice je boží, jak má ty nožičky vratký, ale jak na to přišel, tak už ani sedět nechce. Rovnou by se stavěl.
Zatím jsme byli v bazénu poprvé, ale vzal to s ledovým klidem, jen potopení obrečel…on nemá vodu na obličeji rád. Ale myslím, že to půjde.
Skurokat my to máme obráceně…přes den Mikula usne sám relativně bez problémů, ale večer málokdy.
Skurokat - U něj to je strašně individuální, někdy usne že o tom nevím, jak přes den tak večer, a jindy u toho hučí a kňourá a mrská se a mlátí nohama a tak podobně
a nakonec usne, ale naštěstí převažuje ten klidnější způsob.
Ovšem ani u jednoho mu neasistuju. Jen ať si usíná sám.
![]()
Popekla - Některé holky mají strach že by je tu mohly číst tchýně, nemilé švagrové a podobně. Protože ne vžy se tu o takových osobách mluví zrovinka miloučce no.
Což mě je sice fuk, tchýně je tááák blbá že ani neví co je to počítač, ona to srovnává s televizí. A s ostatními vycházím dobře.
Ale holky plně chápu, takže mi to nevadí.
Jen nové maminy si budou muset požádat Loudalku aby je přivzala do diskuze když budou chtít později se zapojit.
Ona byla tááák moc hodná, ona je na nás vůbec pořád hodná, že vzala vedení té zamčené diskuze. ![]()
Jinak já jsem zvědavá jak bude malej zvládat plavčo, už se na to moc těším. ![]()
Ahoj holky!!
Nestíhám vás ani dočíst!!
Vítám nově příchozí a přejeme vše nej všem oslavencům - ať už malým tak i velkým!! ![]()
Novi - mail mám Bedhann@post.cz, tak to kdyžtak pošli tam, děkujííííííí!! ![]()
A už jsem zapomněla, co jsem všechno chtěla napsat…
Jo, gratulujeme k dalšímu zoubku Tomíkovi!
Katko - ta matka je teda fakt kravka, takhle topit dítě a cpát takovým jídlem… některé by potřebovaly mít ve škole rodinnou výchovu… my jí teda měli, ale tenkrát to bylo takové o ničem…o dětech jsme se neučili… ![]()
Tak a určitě jsem na hodně věcí zapomněla, tak to prosím tolerujte..
Není tu ještě nějaká mamča z Ostravy a okolí???????? Tak a teď jsem si vzpomněla, že jsme úúúplně zapomněli na sraz mezi svátkama s Novi, když byla u rodičů, co?? ![]()
Koupila jsem Terezce na MMB army bundičku - jenom i když je to velikost 3-6 měsíců je jí trošičku větší…
BEDHANN, posláno
No my jsme se právě u mamky moc nezdrželi (od středy večera do soboty to rána), tak jsem vám ten srazík ani nepřipomínala…
WILD - já někde četla, že malý mimča i malý děti by ty light jogurty jíst moc neměly, že právě že toho tolik ještě nesní, tak jim ty tučnější nevadí - tím teda nemyslím pribiňáky a spol, ale klasické jogurty s 3 % tuky. A zase je tam místo cukru nějaké to umělé sladidlo a to asi taky není nejlepší. Nicméně, pokud mu takový jogurt občas dáš, tak se určitě nic nestane, spíš aby to nejedl denně. Ale s příchutěma ti neporadím, my jsme zatím u jablko-banán-meruňka-hruška.
No tak Novi - vypadá to asi na tak, že mám jiný kočárek!!!
Tedy jiný typ toho mechanismu… ![]()
Holkýýýýý, má tu někdo kočárek X-lander X3?? Mě z toho bazmeku na zadělávání při složení asi fakt jebne!!
Probůh, manuál už mám přečtený a vím z něj stejné prd jako předtím, tak nevím, čím to je… ![]()
Zdravím ztracenou Popelku.
Novinky od nás:
Stručně a jasně o nás. ![]()
Teda Jahůdko to čučím jaká je Kája šikulka.
Kde plave hastrmánek? Myslela jsem, že bydlíte v Polabinách…něco mi uniklo?
Neuniklo, bydlíme pořád stejně. Říkám tomu všemu za mostem Polabiny. Nerozlišuji Cihelnu, Stavařov atd. Takže jsem asi kdysi psala, že jsem z Polabin. ![]()
Podle fotek jsem tvého manžela potkala jednou u popelnic, když jsme se tam sešli s odpadkami. ![]()
Hastrmánek plave v hotelu Labe. Je nás tam pět. Nejdříve se cvičí a pak se plave. Je tam několik turnusů až do 3 let. Od 3 let plave Hastrmánek v Bohdanči a tam je to taky super.
Fíha takže ty vlastně bydlíš hned „vedle“ a ještě jsme se nepotkaly…no to je švanda.
Jestli to byl opravdu tvůj manžel, tak asi bydlíme poblíž. Tehdá jsem ti chtěla napsat, ale nebývala jsi tu. ![]()
Ahojky,
tak jsem vás dočítala i za včerejšek
, uf.
Popelko, ztracená etetko, vítej ![]()
Taky mezi náma vítám Ivonelu, máme holčičky narozený ve stejný den ![]()
Jsem docela zvědavá, kolik mamin se ještě přidá. ![]()
Kačulko, užij si dnes oslavu. Já jsem taky dělala jen oslavu svých třicetin, akorát asi v jiném duchu. Byla jsem s partičkou kamarádů na víkend na horách. Jinak já moc na pořádání oslav nejsem, narozdíl od manži, ten by pořád něco slavil ![]()
Skurokat, krásný fotky, asi budete mít doma vážně modelku ![]()
U nás nic nového, zub žádný, neplazíme se, nelezeme. Jen se nám teď několik dnů posobě výrazně zlepšily noci. Nechci to zakřiknout, ale Lůca se budí jej jednou
a po nakojení hned usíná. Nebudí se ani na dudlík, prostě paráda. No stejně nevěřím, že to tak zůstane, ale bylo by to super.
Už si nepamatuju, co jsem chtěla napsat, bylo toho nějak moc ![]()