ČERVEN 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2104
24.1.08 22:33

Jonatan, super fotečka.

Já jdu spát, dobrou noc.

Doris, vydržela jsem to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
932
24.1.08 22:46

Taky se nesu na kutě, brou noc http://www.1web.cz/smile/a%20(35).gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
24.1.08 22:50

Hezký večer!

JONATAN - to je paráda :lol:

Musím vám sem taky dát jednu fotku - je teda už ze Tří králů, kdy u nás napadl poprašek, tak jsme vyrazili „sáňkovat“ :wink: Marjánka z toho byla unešená a lidi na nás čučeli jako na šílence :lol:
 http://rodina.cz/…xmkyxxxx.jpg

Dobrou a klidnou noc!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20840
25.1.08 07:45

Čau holky,
jsem v šoku, malej spal V KUSE od 22.00 do 7.20 8O 8O 8O Kéž by mu to vydrželo… Jen škoda, že jsem byla stejně nad ránem každou chvíli vzhůru, tak se moc vyspaná necítím :roll: Ale jinak žůžo, bájo :lol:
JANI, sáňkování je super :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1719
25.1.08 08:21

Dobré ráno, Novire to jsem nezažila už ani nepamatuju. Unás se spalo od 19:20 do 1:00, v 5:00 bylo další papáníčko. Naštěstí ihned po jídle usínáme,takže je to celkem v pohodě. stávaly jsme v půl osmé.

Ohrádku ztím nemáme, jsem zvědavá za jak dlouho ji budu shánět.Zatím nelezeme,tak si myslím,že to zvládneme bez ní :wink: :wink: :wink:

U nás začal večerní bojkot flašky,takže i kaši papáme lžičkou. Papáte ji taky někdo lžičkou, zajímalo by mě jaké množstí ty kaše vaše mimča snědí. Nele jsem včera dala už 70g toho prášku + vodu a všechno zblajzla,takže krabici mléčné Nestlé banánové kaše máme na třikrát :twisted: . Nechci ji přecpávat,ale když to sní tak je to asi o.k.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1551
25.1.08 08:32

Dobré ránko,

tak já se dneska chystám na velké vyvařování pro malého, mám zmraženou nějakou zeleninu a králíka. Chci se zeptat, to maso krájíte nebo nějak rozmixujete???Vůbec k těm příkrmům, já vím, že jste tu určitě psaly, ale já jsem to v té době ještě tolik nevnímala, protože jsme nepřikrmovali. Můžete mi napsat jenom tak přibližné množství, kolik by mělo mimino teď sníst k obědu, svačině a večeři (myslím MZ, ovoce, kaše). Mám občas pocit, že má málo, pak mi to zase nesní :roll:

JANI T. to sáňkování je super, taky máme saně, ale zatím chybí sníh, jak jsi malou na ty saně upevnila, přepásala jsi ji něčím???

JONATAN, krásný, ale já mám v hlavě pořád to varování od holek, že nemám dávat nahé děti na net, aby si to nestahovali úchyláci, všechny nahé fotky jsem pro jistotu smazala :oops:

Spaní celou noc závidím, můj manža pro nějaké odvykání nočního kojo nemá žádné pochopení, vždycky na mě kouká jak na macechu a špatně snáší to jeho noční vztekání, takže vždycky vyměknu a dám prso.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20840
25.1.08 08:44

IVONELO, však to je poprvé, co mi Tobík takhle spinkal, jednou vydržel do pěti, ale jinak furt vstává…

ROXO, podle knížky, co mám doma by měli mimča teď sníst 150-200g MZ příkrmu, začínat s 20g masa, od 7. měsíce 35g - ale to se mi zdá hodně, já dávám míň. Maso mám uvařené na mražáku, rozdělená v pytlíkách po 30g, je nakrájené na kousky. Mixuju ho až před podáváním. Postupem času budu mixovat na větší kousky nebo jen krájet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
440
25.1.08 08:55

Dobré ránko

konečně jsem se sem taky dostala, měla jsem teď šrumec s DPH. Včera jsem odevzdala poslední a dnes ještě musím na finančák se svým přiznáním.
My jsme měli taky suprovou noc, Eliška se asi 3× vzbudila kvůlí dudlíku a papala až v 6 h. to už jsme ale museli vstávat, protože měla vyspáno.
Když jsem si vás dočítala a viděla, jaké pokroky dělají dětičky, budu mít asi depku. Eli ani nesedí ani neleze ani nepovídá /brumlá si pro sebe, to jo/ :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1719
25.1.08 08:59

Roxo malá mi sní max. 150g masozeleninového příkrmu,ale většinou jí stačí 120 g, ovoce sní okolo 100g, a kaše okolo 180g (už umíchané). Jinak je to asi 70g prášku plus voda. Po kaši se někdy ještě domlaskne Frutapurou 100g. Nevím jestli je to podle tabulek,ale víc do ní nedostanu a nevypadá,že by strádala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4554
25.1.08 09:07

Dobré ránko. :P Štěpánek spal dnes v noci taky dobře,jen jedno kojo v půl čtvrtý,ale já se celou noc převalovala,budila,pak jsem nemohla zabrat,tak jsem jak praštěná palicí. :-(
Dneska přijedou naši,tak se jim pokusím udat starší dítě na víkend,ale myslím,že to neklapne. :nevim:

Dodatečně přeju vše nej Terezce k sedmiměsíčninám :srdce: :dance:
No a dnes je na řadě Natálka a Marjánka (od Jany T.),tak holky,všechno nééééééj :srdce: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4554
25.1.08 09:11

Jé a taky Tomášek od Kačulky dneska slaví. 8 měsíců!!! Tak to gratulacéééééé :-) :-) :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3538
25.1.08 09:17

Dobré ránko,u nás byla noc taky v pohodě
Kami ty máš někde tahák s datumem narození??jinak si to nedovedu vysvětlit-ty si snad vždycky vzpomeneš jako první na všechny dítka :lol: :lol:
tak já přeji taky Tomíkovi ,Terezce Marjánce i Natálce k"výročí" :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2464
25.1.08 09:25

Ahojky, krásné ránko

Tomík děkuje etetkám za gratulace :-)

Přidáváme se také s přáníčkem pro Marjánku a Natálku.

U nás noc dneska nic moc. Doufám, že po skoro půlročku spaní celou se to teď nezmění. To by mě asi kleplo :-( Asi třikrát v noci malý hejkal, tak jsem nandavala dudlíka a v šest bylo po spaní, napapkal se a pak už nespal.

Venku vypadá, že bude dneska fajn, tak vyrazíme na prochajdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1719
25.1.08 09:27

Připojujeme se ke gratulacím všem co dneska slaví :-) . Odpoledne se chystám do Tesca na akční Pampersi a papáníčka. Od doby co jsme začali s příkrmy máme málo tepláčků,tak taky omrknu hadříky. Pokud jsem včera dobře postřehla overaly s pejsky se už sehnaly,takže pokud nemůžete ještě někdo něco sehnat klidně písněte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7846
25.1.08 09:43

Ahoj holky, já už jsem dneska vzhůru od sedmi, napapaná a připravená vyrazit ven, ale ten náš lezec ne a ne baštit. Tak bude ještě jeden pokus a když to neklapne, tak holt půjde do kočárku hladová.

Už jsme v ohrádce, jukněte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital