ČERVEN 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
417
25.1.08 11:55

Ahojky,
tak jsem se sem konečně dostala. Pročítala jsem vás jen letem-světem,ale snad mi nic podstatného neuniklo… :oops: :oops: :oops:

Doris, tak ohrádka je pěkná a Dorisce se tam líbí, co??? Jinak u nás je to jako v hračkářství, ale jen proto, že jsem vytáhla z půdy plyšáky, co jsem dostala od různých frajerů a bylo mi líto je vyhodit, no a jak se teď hodí :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Jinak včera jsme byly na návštěvě za kamarádkou, co má 15 měsíční dcerku. Když za mnou byla v porodnici, tak byla jak Terezka -jojojo strašně to letí Přivezla jsem si od ní chodítko, zatím ho mám v koutě, ale nedalo mi to včera jsem jí do něj po:,–(ila. Nožičky má pěkně na zemi celou plochou, no a jak trajdala, nejdřív jenom couvala, ale pak přišla na to, že může své tělíčko sunou kam se jí zlíbí, tak nám hned prozkoumala, co mohla. No ale ještě nějakou dobu s ním počkám. Co myslíte??? Ještě alespoň měsíc,co?

Taky jsme dneska byly na kontrole, tak Terezka je celkem v piohodě, ještě jsme dostaly ATB do nosánku, protože má takovou hnusnou zelenou rýmu a nechceme, aby se jí tostalo do oušek. Mám je dávat 5× denně, ale myslím, že 3× bude bohatě stačit.

No já jdu pokračovat v úklidu. Terezka spinká a mě se peče dortík (už druhý), tak abych ho nespálila.

VŠE NEJLEPŠÍ VŠEM DNEŠNÍM I VČEREJŠÍM OSLAVENCŮM!!!!! (Jako, že jich je hooodně :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
25.1.08 12:13

Wildcat - neboj, určitě nejsi nejmladší - mně bylo v prosinci 22. a Lenule (ta už tu ale dlouho nebyla, co???) je taky 22, pak myslím, že Bedhann a Ivule jsou taky z těch „mladších“, ale nevím, už si to nepamatuju :lol:

SKUROKAT - myslím, že tohle chdítko se nedoporučuje vůbec - není dobré na páteř, ale když jí v tom nenecháš dlouho - jen pro zábavu, nikoliv na ůodložení", tak to snad vadit nebude, ale kdo ví :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
25.1.08 12:26

JaniT. - já to chodítko hodlám používat jen na zpestření dne. Na pár minutek jí tam fouknu. Rozhodně né na odložení. Počkám až si bude sama stoupat - třeba v postýlce. A na druhou stranu, já jsem byla v chodítku od půl roku a jsem v pořádku :nevim: :nevim: :nevim: :nevim: :nevim: :nevim: :nevim: :nevim: :nevim: :nevim: :nevim:

Loudalko, na srazíku by sme s Danem šli raději do chatky. Jinak ho tam snad ani nedostanu :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Tak já zase jdu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
433
25.1.08 14:05

přeji krásné odpoledne,
včera jsme byli v poradně na třetím očkování. A dneska jsme nějak protivní a asi máme i zvýšenou teploutu. Až se probudí tak ji raději přeměřím.
Všem oslavencům dodatečně vše nej nej nej …
Aaaa jídlo tak zatím máme jen polední příkrm a malá sní vše co jí dám. Někdy i 250g nevím kam to dávám tak ji dávám většinou raději tak 150-200g. S ovocem budeme teď začínat tak se musíme vydat do tesca taky na nákupy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
xyz
3294
25.1.08 14:24

Ahoj.
Jen vás zdravím, hlásím, že žiju. Není mi nějak dobře a nemám chuť na čtení ani na psaní.
Tak se nezlobte! :wink:
Pa pa pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1551
25.1.08 15:37

Tak jsem úplně hyn, dopo jsem vyrobila asi 30 skleniček různých MZ příkrmů, nakrmila malýho a vyrazila na 2 hodiny na vycházku, malej se pěkně prochrupl a teď by řádil. Zato já bych nejraději odpadla. Večer se chystám s kámoškama na plavčo,abych se tam neutopila. Já jinak chodím tak 2 týdně pryč (1× cvičit a 1× plavat), uspává a krmí vždycky manžel. Z plavání jezdím až tak o půlnoci, chodíme až večer, a nikdy nebyl problém, takže já můžu klidně chodit na flámy…

Zorko, to přejde. Ty má zítra svátek vid, tak vše nej a hlavně tu dobrou náladu a spoustu energie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10773
25.1.08 15:46

Právě jsme dorazily z prochajdy. Je tam nádherně a malá ještě dospává svojí odpolední tříhodinovku v předsíni. :-) Já jsem si udělala latte a vychutnávám klid, pohodu a sluníčko. :D

Večer musím sbalit a ráno vyrážíme k našim a v pondělí musím konečně zažádat o RP. Všichni už to určitě máte, ale já mám trv. bydliště stále u našich (nechtělo se mi přepisovat auto, pojišťovnu…). Holky poraďte mi prosím. Stačí mi jen ty dva papíry?

Uvažovala jste některá o společném zdanění manželů? Prý se PPM počítá do příjmů, ale ne do základu daně, tak by nám to všem mohlo vyjít na vrácení pár tisícovek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20840
25.1.08 16:19

JAHŮDKO, my si o spol.zd.maž. určo žádat budeme, vyjde nám to hodně dobře :wink: Počítá se tam jen moje lednová výplata, nemocenská, mateřská ani rodíčák nee.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4554
25.1.08 16:39

My taky budeme danit,mělo by nám to vyjít ještě líp jak loni,neb máme dvě dětičky. :wink:

Tak holky,Ondru jsem na víkend vyexpedovala k našim,Štěpánka jsem naložila do kočíku a vyslala s manžou na trasu,uvařila jsem si kojo čaj,ukrojímsi k němu kus dortu a hodím nohy na stůl a zkouknu odpolední pohotovost.Jéééé já se tak budu mít. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
433
25.1.08 16:55

JAHUDKO - KAMI krasne si to uzijte…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bedhann
25.1.08 16:56

Ahoj holky!!

Terezka děkuje za přání!! :wink:

Zorko - tak to vylež a ať je brzo lépe!!!

Katko - nám doktor chodítko vyloženě zakázal!!! Vůbec tam dítko nemám dávat, ničí to páteř a omezuje ve vývoji!! Ani do takových těch závěsných houpaček prý nee!!!

Jinak u nás vypadá teď jídlo asi takhle:
6:30 kojení /jediné/
9:00 160ml UM
12:00 130g MZ příkrmu, 100ml vody s ovocnou šťávou
15:00 150g ovocné přesnídávky, 100ml vody s ovocnou šťávou
18:00 130 UM + pohanková kaše - nevím, kolik to dělá dohromady, páč to míchám v misce..
21:00 180ml UM

My budeme taky podávat SZM a to mě připomíná, že mám dotaz na Ivulku…KDE JE??? Asi jí budu muset napsat SMS.. :wink:

• Citovat
  • Upravit
10773
25.1.08 17:00

Poprvé od narození Karolínky jsem si s ní odpoledne na 1/2 hodinky lehla. :-) Vždycky jsem si to říkala, ale nikdy nedodržela. :-(

KAMI, užij si pohodu s dortíkem. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bedhann
25.1.08 17:09

Joo a dneska jsem si přes net objednala na X-landera origoš pláštěnku, slunečník a taky tašku na rukojeť. No a pokud už nebude nějaká šílená zima, tak už asi přejdeme do sporťáku, páč naše Téri už je tam jak sardinka… :wink: Tak doufám, že už nebude moooc zima a mooooc fučet.. :roll: Holky, dáváte do sporťáku ještě nějaký fusak nebo jenom dítka oblečete a dáta je do toho nicmoc teplého fusáčku, co u toho X-landera je?

• Citovat
  • Upravit
Bedhann
25.1.08 17:13

joo a málem bych zapomněla..přejeme vše NEJ NEJ NEJ

Honzíkovi, Zuzance a Tomáškovi k osmiměsíčninám!!
Natálce a Marjánce k sedmiměsíčninám!!!
 http://www.gify-deny.ic.cz/…mekhkdyd.gif

• Citovat
  • Upravit
440
25.1.08 17:21

Já jsem si SZM počítala už od začátku, co to zavedli tj. od roku 2005, máme doma ještě dva kluky. Vyplatí se vám všem, protože se nemocenská, mateřská ani rodičák nepočítají do zdanitelných příjmů, jenom plat a vyplácená dovolená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí