ČERVEN 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2405
24.1.08 15:10

Nám pomáhalo dávat mokrou plínu na postýlku.

JANO T., třeba se ti prsa nakonec zmenší. Minulý týden u mě byla kamarádka, po roce típla kojení, měla taky dobrý F a teď najednou kde nic, tu nic. Až je z toho chudinka špatná, že najednou nemá prsa. U mě to bohužel nefunguje. Tak maximálně o číslo až dvě :( Taky bych si představovala ty C.
Já se té operace taky děsně bojím, ale mě asi vážně nic jinýho nezbyde. No a manža se toho samozřejmě taky chytil. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
343
24.1.08 15:22

Děkuji za rady, větrám pořád, přes den má pootevřené okno, když spí,na noc na mikroventilaci, dám plínu a zkusím ten sinecod

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5648
24.1.08 16:09

Hezke odpoledne!Mame doma autosedacku,ale je jeste v krabici,tak jsem ji ani nevidela.Za chvili vyrazim na premieru,tak tu pekne kecejte.Dneska to s tim vycistenim PC nevyslo,preklada se na zitra,takze vas uvidim nejdriv v sobotu :cry: ,tak pekne pismenkujte,at mam,co cist.Ahojky!!!!

Evusko,Tomik ze zacatku taky mel suchy kasel - jakoby stekal,ale dala jsem mu MUKOSOLVAN,a pak teprve zacal odkaslavat. Taky jsem mu koupila pruduskovy caj od LEROSU.Je od 6 m. a ten nam moc pomahal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bedhann
24.1.08 16:54

Kami přidávám se ke gratulaci a přeji vše nej nej a ať tě doma všichni kluci poslouchají!! :wink:

• Citovat
  • Upravit
433
24.1.08 16:56

hezke odpoledne,
tak jsme dneska byli na třetí hexa vakvcíně. V 7měs. máme 6,2kg takže jsme stále nejdrobnější, ale fakdíky máme a pěkné :-)
Papá taky pěkně až se divím kolik toho sní.
Jediné zvuky srozumitelné co dělá tak je HAM, jinak nic. A učím ji pa pa pa…ale zatím taky bez úspěchu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7846
24.1.08 17:34

Holky, tak jsme teprve dorazili, takže vybalim nákup, uložim malou a vrhnu se na vás.
Jen jsem chtěla napsat. NOVIRE, MÁM TY PYŽÁMKA. Modrý s pejskama. Měli i bagry, ale pejsci byli hezčí. Tak mi napiš adresu, já ti je třeba zítra pošlu.

Tak já jdu na ten nákup. Zase mám vítr v peněžence! :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3538
24.1.08 17:43

všimli jste si,že se na ty narozky Kami na nás vykašlala??vždicky je tu hned ráno :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: to bude velká oslava :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5648
24.1.08 19:20

ahoj holky,tak jsem zpatky z damske jizdy!! Pekne jsme pokecali,dobre jsme se najedli a najednou telefon,abych sla hned domu.V telefonu bylo slyset nestastne placiciho Tomika,tak jsem tam kamosku chudinku nechala,zaplatila celou cestu domu bezela.Ani bundu jsem si nestacila zapnout,to zase budu pekne chrchlat z toho nadychaneho studeneho vzduchu,ale nemohla jsem jit normalne.Moc me to trapilo,ze tak plakal.Doma jsem byla od telefonatu za 10 min. Manza dal Tomikovi nurofen,tak nevim,co zabralo.Od te doby,co jsem odesla pry plakal,ale ne tak moc az ted pred spanim to stalo za to.Manza je z toho chudak cely sklesly.Co jsem prisla,tak se i napapal a uz spinka.Porad me pusinkoval (pusinkuje s otevrenou pusou),mackal se ke mne a usmival se.Asi mu chybela maminka :cry: .Na jednu stranu me to tesi,ale na druhou je to pekna mamina prdelka a musime ho to odnaucit.No raci pry jsou maminy prdelky.Ale manza byl statecny,ze to vydrzel ty dve hodiny a nevolal hned.Asi musim chodit casteji,aby si zvykli oba dva :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20840
24.1.08 19:27

DORIS, moc děkuju, pošlu ti SZ :wink: Cheb je fakt zásobenej dobře :lol:
LOUDALKO, to je škoda, že sis slezinu neužila… A manžel je teda dobrej, že to vydržel tak dlouho…
MONIKO, přesně nad tím jsme už dneska taky přemýšlela :lol: Tak doufám, že Kami opravdu slaví a nejsou třeba nemocní nebo tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3538
24.1.08 19:48

Loudalko aspon to vydržel manža ty dve hodky,ale jak jsem psala dneska,Ríša je taky pěkný „mamináč“ a mám z toho obavy-Kika byla to samé-ani na záchod jsem nemohla jít bez ní :cry:
a preventivně se vypot,pokud múžeš-je to ted samá viroza.(až je zle na to nálada není :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5648
24.1.08 19:55

Kdyz jsem prisla,tak jsem Tomikovi rekla,ze ma mama sedet na prdeli a ma chodit tatka.Manzi mi ani lito nebylo,ale toho broucka,jak mooooc plakal.To bylo jako kdyby mu slo o zivot.Uplne vidim manzu jak ho chytal nerv,ze neprestava.Nedivila bych se kdyby zacal jeste vic plakat kvuli tomu,ze na nej manza zvysil hlas.On dlouho nevydrzi!

Moni,ted jsem si vse docetla a Risa = Tomik.Taky me musi mit za zadkem.Dneska se mnou i luxoval,lezl mi po vysavaci,tahal za kabel od vysavace a byl spokojeny.

Jdu na Ordinaci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7846
24.1.08 19:58

Tak jsem vás dočetla.

PŘEJEME KAMI VŠECHNO NEJLEPŠÍ K NAROZKÁM. ŠTĚSTÍ, ZDRAVÍ, LÁSKU A NĚJAKOU TU KORUNKU DO PRASÁTKA.

http://www.gify.nou.cz/…ubory/10.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7846
24.1.08 20:05

NOVI, tak těch klučičích pyžámek měli opět hafo a holčičí skoro žádný. Já koukala i na krásný body s dlouhým rukávem, ale nejmenší velikost byla 12-nevim kolik, takže zase smůla. Ale má jich dost, tak jsem ušetřila.

Jo a teď nevím, kdo tu mluvil o tom očkování na klíšťáky. Já se taky ptala na malou a dr. mi taky řekla, že na to je moc malá. Pak to shodou okolností dávali hned druhej den v televizi, že děti očkují až od čtyř let. Ale já se od ní nechala naočkovat hned a vůbec nevadí, že ještě kojím. Jo a bylo to už v lednu a ona ani nechtěla nic za návštěvu. Tak mi to bylo divný, ale samo, že jsem se neozvala. Nejsu blbé! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2104
24.1.08 20:05

Ahoj holky, vrátila jsem se z fitka. Byla jsem na aerobiku, před těhu jsem chodila 2× týdně, tak snad to ted zvládnu alespoň 1× týdně. Manža vykoupal nakrmil, když jsem přeišla domů Sebík zrovna šel spinkat a plakal, ale viděl maminku a taky šel spinkat. Holt je to taky mamánek, ale potřebuje mě jen na to usínání. Jinak je v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2464
24.1.08 20:19

Ahojky, tak jsem vás v letu dočetla. Uff.

Kami, všechno nejlepší k narozeninám. Hlavně hodně zdravíčka a štěstíčka s těmi tvými chlapáky.

Zuzko, připiš mě prosím do seznámku hubnoucích. Dolů půjde 6 kg.

Jinak s dovednostma jsme na tom bídně jak pohybovými tak jazykovými, ale on to Tomášek všechno dožene :-)

Evuško, na suchý kašel jsme měli Tussin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí