Poradna duly
Jana Čurdová
Novi - tak jsem se vrátili z Tesca a bohužel tam ty overálky taky nemají
. S tím pejsek tam měli jen set bodyček s kr. rukávem. Overaly tam měli pouze s nějakým bagrem či co to bylo - stejně ale ta vel 6-9 měsíců tam ani v tomto designu nebyla. A nezměnili kolekci. Dělá se ještě ten pejsek vůbec????
Jargova - co je to ten Laskymáček??? NEmá to být Eskymáček? To je ale blbost zmrzlina k večeři ![]()
JInak fakt ty chlapy, to je kapitola sama o sobě. Já řeknu,že mě bolí hlava a on hned že taky. Mě je blbě - jemu taky.Tak je to pořád. No a také si pořád stěžuje že se mnou nic není atd a že se mu nevěnuji. Ty jo, to mě vždycky nasere. Já jsem vycucaná jak citron a večer už prostě nemůžu a ted když mám ještě vidinu probděné noci, tak to mi na náladičce nepřidá.
Tak jsem si trochu vylila srdíčko.
Laskymáček je něco jako Pribináček, jen od jiného výrobce. Ale on to byl nakonec stejně Pribináček.
JO ještě jsem chtěla reagovat na hubnutí. Tak do toho s vámi nejdu. Mohlo by to zase dopadnout jako v 15. letech. To jsem měla diagnozu mentální anorexie,takže z toho jsem vyléčená. Sažím se hodně chodit,abych měla pohyb, protože já a cvičení
. To nejde k sobě. Prostě tehdá jsem si to vzala do hlavy až moc a prostě jsem se do toho obula. No, spíš mi to uškodilo než pomohlo. Takže holky hubněte,ale s rozumem.
Jagrova, flákni mě taky na seznámek. Potřebovala bych tak 20 kg dolů, ale to je sci-fi. Tak dám půlku. Chci dát dolů 10kg
![]()
Moni s chlapama je to fakt všude stejný, i u nás si manža dvakrát kýchnul a ležel o víkendu celé odpoledne, protože přece musí do práce.
Jargova jak dlouho chodíte plavat,že už se potápíte? Je to šikula.
S hubnutím vám fandím,taky se většinou cpu večer, když malá usne a je to znát.
Loudalko o té helmě jsem taky přemýšlela jsou to děsný rány,ale zase si říkám abychom ji neměli jak skleníkovou květinku.
tak jsem si asi vybrala od manzi darek k 30-tinam.Chtela bych jet na Lord of the Dance http://37001.cz/LOTD2008.htm je to uzasny zazitek.Miluju irsky step atd. a tancovani vubec, tak bych si to vychutnala ![]()
Hubnu, hubneš, hubneme
Doris - 7 kg
Roxa - 4 kg
Zuzka -10 kg
Skurokat -10 kg
Ivonelo, my jsme chodili od 3.měsícu plavat do vaničky a dneska jsme byli podruhé ve velkém bazénu.
Já jsem dneska prozměnu vybrala manžovi dárek, koupím mu box na lyže na auto. A tatínek bude mít 50 tak dostane tandemový seskok padákem.
Loudalko byla jsem na nich asi před dvěma roky a byl to super zážitek, stojí to za ty prachy. ![]()
VAVUŠ, no možná změnili kolekci… ono je to jedno, bagr nebo pejsek, hlavně že nebudou s růžovýma vílama
Hm… asi je po nich velká sháňka, že nikde nejsou
Zatím má Tobík ještě dobré 3-6 měsíců, ale raději jsem už začala shánět ty větší, protože u nás jsem je v této velkosti ještě ani neviděla
No každopádně díky za zkouknutí
Já jdu chrupčit, dobrou noc vespolek…
Ahojky,
tak koukám, že s chlapama to je až na malé vyjímky všude stejný ![]()
Áje je pořád stejně, naštěstí se teplota nerozjela. Dostala druhou dávku ATB, tak doufám, že už teplotu mít nebude. Jen se děsím toho, že by to fakt mohla být ta monča. Vůbec netuším, kde by to mohla chytit ![]()
Lucka se taky děsně práská do hlavy, když se točí na záda. Naštěstí to teda nedělá moc často. Ona je pořád nejspokojenější na bříšku.
Manža je dnes pro změnu na basketu, jó, to je život ![]()
Jééé holky a zapomnela jsem napsat,ze uz se taky skoro tocime i na druhou stranu - HURA! JEste 2-3 dny a bude valet sudy ![]()
Doris, ohrádka už je na cestě, možná dorazí už zítra, max. v pátek ji máš doma ![]()
Zuzí tak jo,asi tak jak napsala Skurokat chtělo by to tu 20ku,ale budu ráda,kdybych se pokusila o 10-tak prosííííííííííím piš 10kg(jo a to jsem se teď upsala a napsala jsem 110
) aspoň to,co jsem nabrala od porodu-t.j. +7 a něco pro radost na zakulacení
tak ta 10 ![]()
vavo no snad jsme všechny v pohodě a nějaký malér nehrozí,já mám spíš opačný problém,abych opravdu vydržela
![]()
no ale šlehajda šla zpět do lednice-trochu jsem si dala,to jo,ale kdybych se nepouštěla do hubnutí,tak bych to asi zblajzla celé
![]()
asi se s váma pro dnešek loučím,jdu spát,brou
Loudalko myslím,že to chce pár dnů a Tomík si osvojí i pády a bude to OK-dá si pozor
a ještě vám musím napsat co zas Ríša umí-je to sranda-posílá pusinky a když je na bříšku a řeknem hají,tak si položí hlavičku na 1 stranu a hned na 2 stranu-to je tak pěkné(a ještě děláme tak-tak,pápá,nenene-no milunké)