ČERVEN 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4554
22.1.08 23:10

My máme doma taky jenom 20-21 stupňů,když je venku teplaji ,tak se to vyšplhá na 22 ,ale víc ani ťuk.HOlt panelák a ještě k tomu přízemí,jo a v ložnici máme tak 17.No aspoň budeme mít otužilý děti.Akorát Štěánka doma víc oblíkám,mívá bodíko s dlouhým,punčošky,tepláčky a většinou ještě mikču.U země totiž máme s bídou 19 stupňů a to mi přijde na plazení fakt málo.
Jdu chrupkat,brou… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20840
23.1.08 06:45

Dobré ráno, dneska Tobík vstával nějak brzo :?
BEDHANN, které titulky sháníte? :lol: Možná bych s tím mohla něco udělat :wink: A že je to nedabované nějaké lepší?? Já jsem zkoukla I. sérii za 3 dny 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5648
23.1.08 08:07

Hezke rano! Tak od rana jsem se nezastavila.Vcera TOmik prozkoumaval jednu stranu konferencniho stolu a dneska prisel na to,ze se to da obejit,tak prozkoumava druhou.Mezi tim se vzteka,ze ho nechci pustit ke kabelum od PC.Ted se chvili zabavil,tak si jdu vypit kaficko :-).

Ruzovka - tak me to docela bavi, i kdyz uz je to jiny serial.S Ruzovkou to ma jen spolecny nazev :-(

Jejda,mit doma 25-26 st. tak se upeceme (hlavne TOmik).My mame doma cca 21-22 st. Tomik je v dl. rukavu uplne zplaveny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1551
23.1.08 08:51

Ahoj,

tak jsem včera zvládla večení cvičení, chodim tady do sokolovny, dneska sotva lezu. Taky se chystáme s prckem jít plavat asi po měsíci a půl, kdy byl nemocný. Tak snad zase něco nechytne.

Ad lezení a sedání. Malej byl na 4 asi měsíc než začal fakticky lézt, předtím se jen houpal a pak plazil. Teď si začíná sedat do boku, ale když je rovně třeba na sedačce, tak se klátí jak vrba ve větru, tak mu to asi potrvá.
DORIS, já myslím, že nám říkali, že na klíně ho klidně můžeš nechat, když se zády opírá o tebe. Nebo já nevím už přesně.

Ad teplota doma, holky neblázněte, takový vedro doma není to nejlepší pro imunitu miminek, má být okolo 22 stupňů a v noci tak 19. Zvlášť když jsou nemocní, tak je to dráždí k většímu kašli. My teda taky máme dost studené podlahy, manžel si naivně myslel, že ho udržíme na dece a puzzle, jak začal lézt tak je to nemožný.
Loudalko, kabely jsou momentálně to nejzajímavější v bytě, bohužel.

Jo nečetli jste deníček na emiminu SPÁLENÁ KRÁSA, to je hrůza. Budu muset nějak zajistit varnou konvici, kabel máme zapojený dole vedle linky, nerada bych aby skončil podobně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1719
23.1.08 09:10

Ahoj, budu tady muset naše zlatíčko pomlouvat častěji.Dne spala skoro ukázkově od 19:15 do 2:30, to se napapala a další buzení bylo po sedmé,kdy se taky najedla a ještě jsme si hodku schruply.Jen večer začala bojkotovat flašku,tak papáme kaši lžičkou. Ještě ži ji koupu až po jídle :D :D :D .Nevím jestli ji rostou konečně ty horní zuby,ale pořád do ní jen kouše a pít nebude.

Jinak se taky přidávám k teplomilům, ve 21 bych zmrzla,ale na noc těch 20 nechávám.Malá se naštěstí už neodkopává.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5648
23.1.08 09:20

ROXO, prosim te, vcera mi psala pres ICQ kamaradka. Ma 8 mesicniho kloucka a maji zanet prudusek.To jste meli taky ne?A co vam dr. na to dala?Jim dr. vubec nic,jen vyhrozoval hospitalizaci.Je z toho cela hotova,tak aspon koupila pruduskovy caj pro deti a nejakou masticku na hrudnicek,co ji poradili v lekarne.Kloucek ma teplotu a pry v nem hrozne chrci.Ty jsi delala nejake obklady nebo co?Porad,prosim!

Jahudko,Tomikovi kdyz je horko v kocarku,tak ne ze by byl protivny,ale primo zacne desne plakat.Pred mesicem mi takhle proplakal 3 dny v kocarku,uz jsem z toho byla nestastna,tak jsem zkusila mu dat tenci kombinezu a je to zase OK.Proste nesnasi vedro,je mu lip,kdyz je chladneji :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3538
23.1.08 09:40

Dobré ránko,
my máme doma cca kolem 21stupnů,a to jsme v domku-žádné společně vytápěné stěny,jak to je třeba na bytě a je to Ok,ale nemáme plovoučku-chtěla jsem ji,ale nakonec jsme koupili koberec-právě kvůli malému,až mu nebude stačit deka
loudalko Ríša měl před vánocema chytlé průdušky a měl ATB 8O (ikdyž mu je nechtěla původně napsat,ale když si ho poslechla ,změnila názor)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3538
23.1.08 09:45

http://zena.atlas.cz/clanek.aspx?…
jestli máte někdo problém z prdelkou,tak tu máte odkaz :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
23.1.08 10:10

Krásné dopoledne,
tak Terezka zase spinkala jako dřív od sedmi do šesti a pak do půl deváté. No prostě paráda. Teď jsme po svačince a pojedeme do města kvůli rodičáku. Taky mi psala Eury, že jedou se Stef a ještě jednou maminkou na oběd, jestli nepojedeme taky. No zrovna teď, když to není ono. Chvilku jsme nad tím uvažovaly, ale současně jsme si napsaly, že to je opravdu blbost, stačí, že marodíme my, no a ještě další… No tak snad někdy jindy… Ale je mi to líto…

No tak my pojedeme, ať to mám z krku. Ještě chci do města koupit nějakou látku a ušiju Terezce polstrování do ohrádky (za 1300,– se mi to kupovat rozhodně nechce) a pak nějakej kapsář…

Tak zatím, maminky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1551
23.1.08 10:24

Loudalko, nám doktorka dala SPIROPENT, ale já jsem ho nepoužívala, protože byl malej po něm nějakej hyperaktivní a nevrlej. Dávala jsem obklady z cibule na noc, nakrájela jsem ji na kolečka, dala do plínky a přiložila přímo na prsa pod overalek na cca 30-60 minut, přes den jsem mu tam občas nahřála teplou plínku, když usnul.

Já používám i dost aromaterapii, tak jsem mu mazala hrudník a zádíčka eukalyptem a santalem (eukalypt je na kašel, santal na záněty), stačí pouze 1 kapka od každého do nějakého olejíčku, já používám mandlový, ale dá se koupit v lékárně i olivový.Na teplotu se pak dá přidat kapka nějakého citrusu (pomeranč, mandarinka, grep). Mazat několikrát denně, já jsem to dělala pokaždý, když jsem přebalovala. Stejně tak se dájí olejíčky do aromalampy, kde malej spí. Na větší teploty se pak dají namočit ponožky do octového roztoku a přes ně dát suché ponožky, tak 2× za sebou na 15 minut.

No nic já letím na plavání, kdyby mě ještě něco napdlo, napíšu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
932
23.1.08 10:55

Pěkné ráno, tak máme za sebou první noc odvykačky a ještě teď jsem z toho v šoku. Já jsem se zavřela do ložnice a manžel byl nachystaný celou noc nespat - měl navařený kotel kafe, roztáhl si gauč v obýváku, no prostě velkolepé přípravy :roll: :roll: a malej nás pěkně převezl :lol: :lol: vzbudil se jenom v jednu, prý tak 5 minut plakal a pak usnul Manžel ho chodil každou půl hodinu kontrolovat, ale spal. Teda v různých polohách, odkopanej, jak selou noc cestoval, ale spal 8O 8O 8O ! Ráno mi ho přinesl až v 6 na kojení a pak spal ještě do půl 9. Teď si dává dopoledního šlofíka. Takhle spal naposledy někdy před půl rokem. No uvidíme dnes, snad nejásám předčasně..
http://www.1web.cz/smile/a%20(19).gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5648
23.1.08 10:58

Jonatan,tak to je super!Manza je borec,ze se o nej takhle postaral.Mam muj obdiv :-).On nesel rano do prace?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
278
23.1.08 11:08

Dobré dopoledne. Tak u nás noc šílená a je to snad čím dál horší. Já prostě v noci nespím. Jak je malej u nás v posteli,tak spí,jak ho přendám do postýlky brečí. Hlad nemá, protože když mu dám prso,tak vůbec netahá. Tak já nevím. :? :?

Novi - jestli teda dneska v tom Tescu najdu ty overálky, chceš je koupit?

Ad. pokojová teplota - my máme v bytě ted přes zimu většinou tak 21-22stupňů. Na noc teda méně,ale kolik, to nevím. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
932
23.1.08 11:23

Loudalko , manžel si k vůli tomu vzal dovolenou! Byly to fakt velkolepé přípravy. Když jsem vstávala k malýmu celou noc, tak jsem pak byla přes den úplně nepoužitelná. Ani né tak fyzicky, ale byla jsem protivná, podrážděná a tak.A to manželské pohodě rozhodně neprospívalo. :? :? Takže uznal, že tech pár nocí vydrží a že proti tomu, co musím vydržet já, je to celkem prd. A je to i jeho dítě, pokud se nepletu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20840
23.1.08 11:38

VAVUŠ ano prosím, overálky mi vezmi :)

JONATAN, zrovna včera si M stěžoval, že jsem furt nervozní a podrážděná a já mu na to řekla, že bych chtěla vidět jeho, když by se víc jak půl roku v noci v kuse nevyspal :) No tolik pochopení jak tvůj manžl rozhodně neprokázal :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí