Poradna duly
Jana Čurdová
Bedhann s tím usínáním vydrž. Bude lépe. Já jsem vydržela a hned po 2dnech to bylo znát a stále se to zlepšovalo. Vydrž - vydrž - vydrž.
Doris, díky
Uměly jsme si k nim ale dát dáreček, co? Sice trošku s předstihem, ale za to ten nejkrásnější ![]()
Mašenko - díky, vydržím!!
Jinak to stejně ani nejde, to bych jí tu ruku musela držet celou noc!!
Zvláštní ale je, že přes den jí uspávám držením ruky, ale jakmile usne, tak jí pouštím a je to v pohodě, spí… ![]()
Jéva, teď jsem si všimla, že si většina z vás změnila metříky… no, pěkné to je, což o to, ale kdo si má na to zvyknout?? Já už vás poznala po metříku..
![]()
Štěpulka je na čtyřeéééééch a při houpání (pérování) dělá do rytmu áááá-a ááá-a vypadá to fakt srandovně.
![]()
Kaculko vsechno nej nej k narozeninám
http://www.gify.nou.cz/…ubory/85.gif /> ztrácím trochu přehled,tak pukud ještě někdo dneska slaví,samozřejmě že přeji taky štěstíčko a zdravíčko
Já bych se taky ráda přidala k hubnoucím,ale moje výdrž je minimální-mám obavy,že mi nepomůže ano podpora vás
Ted jsem si uvařila kafíčko a rozbalila k němu čokošku
a půjdu zpět do peřin-jinak na cvíčo nemám energii-náladu
![]()
Všem oslavencům jen to nej.
BEDHANN, taky mi v tom holky změnou metříků udělaly hokej. A tak krásně jsem si všechny pamatovala.
Už třetí den má Karkulka průjem a začala opět slintat.
Kadila řídce 6× denně a vždycky nám to proteklo, takže mám hafo prádla.
Nezdálo se mi to. Nechtěla jsem otravovat u doktora, když nemá teplotu, tak jsem tam brnkla a máme vy:,–(it masozelinový příkrm a dávat Nutrolin B. Často to bývá novou stravou. Podle mě tomu u nás tak není. Karolínka jí minimálně 2 měsíce to samé složení stravy. Pokud to neustane, tak máme ve ČT dojít. Kvůli zubům to prý není. I jsem to někde kdysi četla, že rostoucí zuby, teplota a průjem spole nekorespondují, ale zkušené maminky tvrdí něco jiného. Dneska už to vypadá lépe a už neslintáme. Tak snad to bude ok.
A jedna perlička. Nechala jse si dnes rozehřát troubu. Zapnula jsem jí a místo abych nastavila teplotu, tak jsem pustila plotýnku, na které jsem měla nachystanou prásdnou skleněnou mísu. No nejsem trubka? A hlavně že jsem mezitím seděla na emiminu. To ani nemůžu říct manžovi.
Kami - 74 Tak to veliká gratulace
Za chvíli poleze a nebudeš vědět kde máš hlavu. Resp kde ji máš mít dřív. Já to nevím dávno.
![]()
Kaculka - Tobě přeji taky vše nej nej nej k narozeninám.
Jinak si myslím že ty hubnout nepotřebuješ, ale jinak je to samo tvoje věc. ![]()
Bedhann - Z toho si nic nedělej, taky mám v těch metříkách bordel.
![]()
Jinak holky, do toho hubnutí jdu s váma, sice jěště nevím jak to provedu, páč pozdní večeře je jediné jídlo co máme s přítelem společné, ale budiž. Nějak se to provede, snad.
Pokusím se jíst pravidelně i přes den, aby tělo nemělo potřebu si celou večeři uložit a taky se pokusím cvičit. Tak se uvidí. Jdu se zvážit, pak vytyčím cíl.
Jo holky, co dáváte kaše ze zdravé výživy…pohanková, kukuřičná - do čeho je dáváte? Do vody asi nee, že? Já to mám tedy na zahuštění omáčky, ale na večeři bych jí to taky zkusila dát, ale míchat to do vody..to se mi nezdá…vzhledem k tomu, že jí to nebudu chutit cukrem a skořicí.. ![]()
KAMI, gratulujeme Štepulkovi, teď už to bude určo fofr ![]()
WILDCAT, asi tě moc nepotěším, ale stašně jsi mě tím svým zhrozením se rozesmála
Promiň ![]()
A ještě se musím pochlubit, vybrala jsem si k narozeninám pekááárnúúú ![]()
http://domacipekarny.dama.cz/pekarny.php?… … tak už se nemůžu dočkat domácího chlebíčku ![]()
BEDHANN, dávám to normálně do vody, když tak dochucuju přesnídávkou ![]()
KACULKO,vsechno nejlepsi k tricetinam
,ja se pridavam v kvetnu ![]()
http://www.beruska8.cz/…vevaze/9.gif
Tomik dneska cely den knuci.Ja se mu ani nedivim!!!Je tu hnusne a ja zrovna dobrou naladou taky neoplyvam.Jáááá chcííííí jaroooooo!!!!!!
Jahudko,Tomik kdyz mel v rijnu prujem,tak jsem to taky svadela na zuby a dr. mi rikal,ze prujem k zubum spis ne (davali jsme Nutrolin B a po jedne davce pomohl,dr. mi rikal,ze jsem ho ale mohla klidne davat i 14 dni, i kdyz problem uz nemel),ale mam kamaradku jeji kluci meli 2 dny horecku,pak prujem,a pak vylezl zub.My taky ted desne slintame,ale ja citim nateklou druhou jednicku nahore,tak za 14 dni mame dalsi zub.Nam lezou po 14 dnech ![]()
tak já se taky hlásím 7.2.k 30tinám
![]()
Novire pekárna vypadá fakt pěkně-a kdyže budou ty narozky??
KACULKO, gratuluju k 30, nás to s manželem čeká v červenci. To bude mega akce. Nevím, jestli se mám těšit nebo děsit, jak to všechno letí. Teda těch 78 tady je
![]()
KAMI, super, Štěpánek je šikula, je to hrozně legrační, jak jsou takoví myšánci neohrabaní.
Bedhann, já ty kaše občas dávám do vody, protože nepoužívám vůbec UM a nemám vždy svoje MM. Ochutím to rozmixovaným ovocem nebo přesnídávkou. Ńebo naopak jsem rozmixovala jablko a zahustila to kaší. Teda pohankovou, kukuřičná mu moc nejede.
Motivace k hubnutí je přece to, že budeme hubené??Krásné a neodolatelné
Nebo třeba nějaká ta dovolená u moře a moct se zase svlíknout do plavek ![]()
Tak už nevím, na co jsem chtěla ještě reagovat. Jo doktorka nám taky říkala, že nemocní můžeme ven pokud nemá teplotku a svítí sluníčko, asi aby nebyl takovej ten smog. Taky nám radila ať spí ve chladnější místnosti.