Poradna duly
Jana Čurdová
K tomu hubnutí navrhuji termín tak do konce května, to jsou 3 mšsíce a kousek, to byste mohly zvládnout i těch 10 kilo. Já si kladu raději skromější cíle, abych z toho pak neměla depku.
Aspoň začnu tím, že se přestanu ládovat sladkým, nebudu jíst po 7 hodině (Doris, taky občas se najím i v 10 h, někdy jsem zblajzla i něco po koju
), a začnu zase cvičit, tak vyrazím hned dneska.
Mám takový 3 cíle pro tento rok:
1.zhubnout
2.naučit se řídit
3.najít si nějakej přivýdělek
Jé holky u nás se čerti žení.Fouká hroznej vichr,padá déšť se sněhem,ale hrozně,no je tam fuj.A to jsem právě chtěla jít na trasu.No nic tak zalezem do pelechu.
Spaní po roce celou noc,já už si to moc nepamatuju,ale myslím,že to tak bylo,teda aspoň od tý doby,co jsem zrušila noční kojení a nechala jen ranní.
Roxo, to by šlo, do konce května, ale to těch deset kilo rozhodně nedám, protože ještě do konce ledna plně kojím. Věřím si na těch pět, ale i tak budu ráda. Takže dám průměr a budu se snažit o těch sedm, co jsem řekla že potřebuju minimálně. Takže já mám 76kg a potřebuju mít 69kg. Takže dneska začínám.
Snídala jsem celkem zdravě, celozrnný chleba se šunkou a Caro s mlíkem. K obědu bude pečené kuře s rýží.
No a cvičit zkusím, až bude malá spát. Jé je, to jsem si na sebe upletla bič! ![]()
Holky, do toho hubnutí jdu s váma. 3 měsíce jsou akorát, ale chtělo by to nějakou motivaci…
Holky, chtěla jsem se zeptat, jestli chodíte s nemocnýma mimískama ven??? U nás je docela hezky - je 5 na nulou, svítí sluníčko a občas foukne, jinak je hezky… poraďte mám nebo nemám…
Skurokat, tak jsem zrovna četla, že když nemá mímo horečky, tak může ven. Když má rýmu, tak mu to naopak prospěje.
Doris, díky…
Teplotu nemá. Asi půjdeme, jinak mi tady docela hrábne…
Zatím papapa
Skurokat,ja taky cetla,ze naopak ten cerstvy vzduch jim procisti nosik,ale pak jsem taky cetla,ze by se melo jit az treti den po teplote.Ja sla s Tomikem po 2 dnech,co nemel teplotu,ale jestli sviti slunicko,tak klidne na chvilicku bezte.Bude vam tam lip nez doma.
U nas je dneska hnusne.Fouka vitr,poletuje neco jako snih a 3 nad nulou.Takze dneska jsme cely den doma.Dopol. Tomik spinkal 1,5 hod. v postylce.Jeste ze mi v postylce spinka,zase kdyby spinkal jen v kocarku,tak by me to donutilo jit za kazdeho pocasi
.
Do hubnuti bych sla s vami,ale nemam vydrz.Jo a s tim jidlem je to podobne.My vetsinou vecerime (teda ja),az kdyz je klid - Tomik spi.Takze vetsinou driv jak v 6 urcite ne!!!!Ale dam si predsevzeti,ze budu jist do 7.Ma se jist nejpozdeji 2 hod. pred spankem,tak to je v pohode.Cvicit se nedonutim,neb se mi vecer uz nikam nechce a jsem rada,ze mam silu vyzehlit a jeste jit nekam pryc.Mam jeste cca 4 kg nez jsem mela pred tehu,ale trapit se nebudu!!!!Zkusim to,aspon at trosku vypadam v lete v tech satech.Kdyz uz budu mit za zoubek nove
.
DORIS,co delas u PC v poledne.Ty uz nemas zamcene PC behem dne?To jsi to dlouho nevydrzela,ale je to v poradku,kdyz zavislacky,tak vsechny
Dneska Tomik prozkoumaval konferencni stolek.Mame ho s takovou malou skrinkou a nez jsem si stacila udelat kaficko,tak si do tech dvirek privrel rucicku.Koukal jak puk a hrozne plakal.Ale uz je v pohode
Ahoj holky,
tak malá mi konečně usnula - od rána nespala - tak můžu zase něco napsat. Všem marodům přejeme brzké uzdravení, my jsme naštěstí OK.
Jonatan - chtěla jsem se zpetat, proč vy cvičíte vojtovku? My cvičíme taky, malá má svalovou hypotonii, tak proto. Ale našla jsem na tom jedno pozitivum - co jsme začaly cvičit, tak jí vůbec nemusím odsávat nos - ona to fakt nesnášela - protože jak mi při tom cvičení řve, tak si ho vyčistí vždycky sama.
K hubnutí se nepřidávám, já bych potřebovala naopak pár kilo přibrat. Nějak mi to nejde - jsem asi 3 kila pod svou normální váhou a necítím se moc dobře. Takže vy do května zhubnout a já aspoň 2 nabrat. Ale myslím, že až přestanu kojit (odstříkávat), tak to půjde nahoru samo…
STEF, neprovokuj.
![]()
LOUDALKO, já musela vybírat fotky pro babičky a pro tchýni, tak jsem měla včera a dneska výjimku, ale držím se. Mám to tu zapnutý a sem tam mrknu, jinak už mám vysáto, vytřeno, uvařeno, byla jsem s malou venku a teď žehlím. ![]()
Ahojky,
taky se přidávám k hubnoucím. Začala jsem už včera. Myslím si, že ta dnešní moje třicítka je dobrý důvod pro nějakou změnu ![]()
Takže mám sice jen o necelé kilčo víc než před těhu, ale cílem je do konce května (do Tomíkova ročku) mít dole celkem šest kilo a dostat se tak pod 60 kg. Moje vytoužená váha. Zkouším to s jídlem 5 x denně max. 5000 KJ a k tomu 2× týdně aerobik. Jsem zvědavá, jestli to vydržím. Včera večer mi kručelo v břiše pořádně ![]()
Dneska je tady pěkně hnusně, takže ven asi nevyrazíme. Snad Tomíka na chvilku ukecám, aby si zdřímnul v postýlce. Zatím to tak moc nevypadá.
Zdravím všechny,
u nás snad začínáme spát lépe jídlo po 18h. pak v 23h a pak okolo 4-5ranní. Tak doufám, že to tak zůstane.
Jinak se řadíme mezi nové majitele jídelní židličky Fábula.
Novire - máme úplně stejné hračky, hodinky, mobil, přenosný telefon a dálkové ovladače. To se snaží i o plazení.
U nás se počasí dnes střídá stejně jako u Kamči. Jen jsem naštěstí mezi deštěm stihla jít ven nakoupit.
Jo a s tím cvičením. Ráda bych také někam chodila, ale nemá mi kdo hlídat. Tak s Maruškou každý den cvičím doma už asi 2měsíce. Po:,–(ím si jí na nohy a dělám takovou houpačku. Krčím a natahuji nohy, zvedám do vzduchu. Nebo ji mám posazenou na břiše a posiluji břišní svalstvo. Dá se toho vymyslet. Cvičíme 2× denně tak 10minut a šíleně se tomu směje. Má to moc ráda. Tak třeba pro někoho inspirace.
KACULKO, všechno nejlepší k narozeninám. Silnej ročník 78? Já se k tobě v srpnu přidám. ![]()
Ahojík holky
Tak se statečně přidávám k těm nemocným. Přítel chcípe už skoro týden a já od dnešní noci taky, pálí mě oči, noc, kejchám, a celkově mi je mizerně, a tečemi z nosu. Ale malej zatim vypadá ok. ![]()
Jinak, už nevím kdo se tu ptal, ale, policajtů moc nepotkávám, máme na ně štěstí a když, tak proto že jsem provedla něco jiného takže nějaké pásy je moc nezajímaj, mě zase moc nezajímaj rychlostní značky totiž.
A některé jiné nesmyslné taky ne. Většinou ten pás stahnu až když je vidím.
je to i zvyk z tramvaje, tam žádné pásy nejsou.
A že jezdí na silnici hora pitomců, to vím, ale když někdo jezdí jako já dnes a denně po Praze, tak o nich nejen ví, ale naučí se je i předvídat. ![]()
A na plavču si to sama taky dost dobře nedovedu představit.
Ale já budu chodit s kámoškou, tak to společně snad nějak zmáknem. ![]()
Ahoj holky!! Přes víkend jsete toho toooolik napísmenkovaly, že nemám ani sílu Vás dočítat… ![]()
Všem oslavencům přejeme vše NEJ NEJ!!
Jinak my jsme včera zahájili tvrdé usínání. Terezka byla zvyklá, že jsem jí držela ručičku a ona hned usla…jenže posledních pár dní, když jsem jí tu ručku pustila, tak byla hned vzhůru…no a včera jsem řekla DOST. Chuděra, 50 minut bečela než usla.....
byla jsem tam s ní, občas na ní promluvila (to mi přišlo, že pak bečela ještě víc..), tak snad to dneska bude lepší.. ![]()
Jinak už pomalu budeme stěhovat postel z pokojíku, chceme, aby spala sama, je vidět, že jí rušíme..
Joo a dneska jsme prvně spali celou noc!! Teda ve 2 se vzbudila, ale jenom jsem jí dala cumel po chvíli a ona zase usla…budíček byl v 7!! Takže paráda!! Ale moooc se neraduju, protože ona spí pokaždé jinak.. ![]()
Tak snad jsem o nic podstatného nepřišla…když vás nezvládám dočíst.
Všem marodům přejeme ať se velmi rychle uzdraví!!
PA