ČERVEN 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5648
22.1.08 09:25

VAV,jeste me nikdy nechytli policajti.Mam stesti :-)! Ja vim,ze je to bezpecny poutat se,ale slysela jsem z mnoha stran,ze je to prave zachranilo,ze nebyli pripoutani.Urcite kdyz ma auto arbag,tak se poutam,protoze nepripoutana te udusi,kdyz vystreli,ale jinak ne.Ale slibuji,ze zacnu :-)

Tomik v 5 rano vypil 270 ml mlicka ted usnul bez svaci.Jeste vubec nemel hlad a nebo ty zoubky. Nechtel mlicko,presnidavku nic.Jenom krupku si dal.Naucila jsem ho pres den usinat s flaskou,takze lehne do postylky a vypije co mu dam ve flasce a usne,tak dneska vypil 140 ml svestkove stavicky.Kazde rano kadi a dneska jeste nic,tak snad ho to procisti,a pak prijde hlad :-).Nemam strach,ze by umrel hlady :lol: :lol: :lol: !!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5648
22.1.08 09:41

HOlky JanaTerezie pise:

Ahoj, zdravím tě a všechny holky, moc se omlouvám, ale nějak nestíhám - už ani číst (blush) Mám zkouškové - 9 zkoušek před sebou, Marjánku právě zlobí průjmy - zítra jdem na výtěr, snad to nic nebude. Jinak se ale máme krásně, papáme (teda teď ne, při těch průjmech) příkrmy a „říkáme“ „ahoj“. Už jsem se chystala několikrát napsat, ale vždycky jsem chtěla napřed dočíst, což se mi vůbec nedaří, ale napravím to ;) zatím prosím všechny moc pozdravuj - holky i mimísky a Tomíka speciálně (wave) Jdu se šrotit (yawn) těším se na naší diskuzi, až bude zas volněji. Jana a Maru

a ted prisla jeste jedna zprava:

Ahoj, operaci pořád odkládám - jsem srab (blush) a už jsem si na tu dietu tak zvykla, že si nedokážu představit, že bych zase někdy jedla řízek apod., právě vyrážíme k doktorce na výtěr, tak snad to bude OK. Dneska bych měla dodělat jednu blbou seminárku, tak pak si za odměnu naordinuji emimino (agree) Papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4554
22.1.08 09:54

Dobré ránko. :P
U nás byla noc po dlouhé době nádherná,kojo ve 4 a pak v půl sedmý,chrněli jsme do devíti.Nádhera,jen mě bolí zub.Včera mi ho netrhala,ale obrousila až k dásni,čistila kořeny,fuj,kus dásně mi musela odstřihnou,byla tam divně vrostlá,fuj a příští tejden mi tam bude montovat čep a přijde tam korunka.No a jak se v tom tak hezky vrtala,tak mě z toho bolí půl pusy.Nesnáším bolení zubů. :twisted: :twisted: :twisted: To radši budu furt rodit. :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5648
22.1.08 09:57

Kami,jsi hrdinka a preji ti,aby te to moc nebolelo.Jeste ze muzes psat :-) ,kdyz nemuzes mluvit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1604
22.1.08 10:13

ahoj tetinky,
hlásí se ztracená teta. občas vás čtu, tak trošku vim. hlavně tady přibylo tet, juuuuuuu. tak je vítám. i když spíš by mohly vítat ony mě :)

čtu vždycky jak jste moc šikovný, tak s mařenkou gratulujeme :) my jsme trochu línější. válíme sudy, točíme se na obě strany a tím to končí. taky teď chodíme v lounech dvakrát týdně plavat a je to moc fajn.

řešily jste autosedajdy. my máme od včera novou … romer.

KAMI uff, ty zuby ti tedy nezávidim. já jdu v pátek, bojim se jak čert kříže. ale nerodila bych místo toho :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
932
22.1.08 10:16

Ahoj holky,
tak máme za sebou výlet do Ostravské Ikei, nakonec se to protáhlo na celý den, vrátili jsme se až o půl 9. Ale malej to zvládl ukázkově. Jenom musím co nejdřív objednat tu novou autosedačku - malej se vyvlekl z poruhů, přetočil na břicho 8O a čučel mi přes rameno :lol: :lol:
Novire , mám vybranou stejnou autosedačku, jo a ode dneška taky dáváme Kubíka samotnýho do pokojíčku. Čeká nás ta odvykací kůra, protože noční časté kojení neustává, tam nám držte palce.
Doris , snad se mi podaří dnes vyslat manžela na poštu s tou ohrádkou!
Kaculka , to plazení jakoby na jednu stranu vůbec nevadí, dělá to většina dětí a časem se to srovná. Toť slova mojí rehabky, ke které chodím na Vojtu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
22.1.08 10:27

Dobré dopoledne,
tak jsem Terezku uložila ke spánku a jsem zvědavá, jak dlouho jí to vydrží. V noci spala už celkem dobře. Jsme pořád nemocný, má rýmičku a to takovou zákeřnou, která neteče ven a hromadí se vzádu v nosánku, tak jí pravidelně odsává, to je doprovázené šíleným řevem, ale musím… Je mi jí chudinky líto. Zoubek pořád žádnej. Naštěstí nemá už teploty, tak snad bude brzičko zdravá…

Nějak nemám energii vás dočítat, musím uklidit, dokud prdelinka spinká. Nějak se teď beze mě neobejde a já nemám sílu jí nechat plakat a přitom ulízet…

Jínak vše nejlepší včerejším i dnešním oslavencům… Gratulace k novým zoubkům a pokrokům…

http://www.sirmi.ic.cz/kytka/84.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1551
22.1.08 10:33

Dobré ránko, u nás noc standard, malej zase spí, nějak ho to lezení zmáhá.Začíná mi uřadovat ve všech kabelech, zejména od počítače. :twisted:
Chtěla jsem se zeptat, jakou mají vaše děti stolici po té švestkové šťávě, já jsem mu ji teď 2× dala, protože se nemohl vykandit, pak to z něj na několikrát vyšlo, ale zelený jak špenát. Když jsem mu ji přestala dávat, tak kajdil zase normálně mrvičkově???

KAMI, bolí mě zuby za tebe, jen to slyším, mám taky ve předu štíplej zub, jediná možnost je dát zbrousit a korunku, pořád to odkládám, zas tak hrozně to nevypadá :(

Kdo že se tu chystá hubnout, já bych se přidala, přibraĺa jsem přes svátky 2 kila, tak bych potřebovala dohromady 4 dolů. Nedáme si nějaký termín :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1551
22.1.08 10:34

SKUROKAT, zkus si koupit nějaký fyziologický roztok se stříkacím dávkovačem. My jsme používali MAR PLUS s mořskou vodou, to je i pro kojence. Trochu to tu rýmu uvolní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7846
22.1.08 10:41

Holky, tady je příšerně a to já chtěla dneska zkusit jít ven i dopo i odpo. Aby malá spala a nebyla protivná. :cry:

JONATAN, super, už se těším. Zatím jí sice nepotřebujeme, ale odhaduju to tak na čtrnáct dní, než malá přijde na to, že na kolínkách se dá i lézt. :wink:

A Doriska se taky plazí tak, že se přitahuje jen jednou rukou a pokrčuje jednu nohu. Druhou ručičkou se snaží dosáhnout na cíl, ke kterému leze. Např ovladač. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
22.1.08 10:42

Roxo, mar máme a stříkáme, ale i tak je to boj…

mmj. zhubnout plánuju i já, ale nějak na to není čas a energie. Snad až bude malá OK, tak začnu chodit na to cvíčo… Uvidíme, jak se bude chtít tatínkovi hlídat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7846
22.1.08 10:43

Roxo, tak hubnout bych potřebovala jako sůl! Jsem pro hecovací akci. Potřebuju minimálně sedm kilo, nejlépe deset. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2104
22.1.08 10:45

Ahoj holky,
u nás byla noc v pohodě. Vzbudil se ve 3 na dudlíka a o půl 7 na mlíčko. Spal do 7 a mě nechal ležet do půl 8, takže pohodička. Ted už zase spinká.

Skurokat, zkus jí nechávat spát s vyvýšenou hlavou. Je to pro děti lepší, nedusí je hleny. My jsme to taky udělali a malému to pomohlo. Zvedli jsme mu matraci, nebo spíš spustili jsme mu nožičky o jednu polohu níže. A spí tak doteď.

Holky oběvila jsem super věc, vy to asi znáte, ale já děvucha z dědiny jsem to objevila až ted. A co že to je? Čistící ubrousky na nerez. Mám spotřebiče v kuchyni v nerezu a jsou věčně upatlané, takhle to jen přejedu a je to jak nové, nemusím to zbytečně leštit a tak. A taky tím čistím i dřez, baterie na vaně a umy¨vadle. No je to pohoda a žádné šmouhy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7846
22.1.08 10:46

mimochodem, už jsem kilo zhubla, asi za tejden a to jsem jen omezila sladký. Ale pořád dělám tu příšernou věc, že jakmile Doriska usne, tak já dostanu hlad a vymetu lednici. Jím kolikrát i v deset večer. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5648
22.1.08 10:47

SKUROKAT, my mame na rymicku Physiomer baby a je taky super,akorat je to sprej a je to boj ho Tomikovi vstriknout.Libenar si necha spis kapnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí