ČERVEN 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8561
21.1.08 13:16

Ahoj všem krásným maminkám. :wink: :wink: :wink:

Loudalko - A nemohl by se s růstem třeba někdy spomalit? Nemůže takhle přibírat do nekonečna. :wink: Jinak já jsem toho názoru že uplně univerzál neni dobrej. Něco jiného potřebuje batole s 9ti kilama, a něco jiného 36ti kilovej už školák. Já sama mám zenith, ale zatim u kámoše v garáži co ji objednával. Jěště nemá 9 kil, tak nebyl důvod pro ni jet. Ale myslím že do těch 25ti se tam vejít nebude, no, to ukáže čas a pak budu řešit nějakou další no. :wink: Jako u té comet když ti usne tak mu bude padat hlava dolu, Domča pořád v autě spí, ta zenizh je polohovací že ho dáš do pololehu. :wink: Nevím no, toť celé můj názor, chci aby to bylo pohodlné především pro něj, jestli budu muset koupit za dva tři roky novou už mi tolik neva. :wink: Přeber a pober si to dle svého. :wink:

Jinak zatim je ve vajíčku a doufám že do jara bude, ale už je dosela fuška se s ním tahat. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
xyz
3294
21.1.08 13:25

No fakt je, že WILDCAT má pravdu, že se časem růst zpomalí.
Mrkni do grafu co máš u očkováku, z toho se to dá odvodit.
Ale v 36 kg v tom určitě Týnku vozit nebudeme. Už to vídím, jak chodí na druhý stupeň a vážu ji do sedačky, to mi mi dala. To bude dávno na podsedáku.
 Z

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20840
21.1.08 13:29

Ahoj holky,
když už rozebíráte autosedačky, my máme vybranou tuhle:
http://www.autosedacky-kocarky.cz/…xpsquirl.JPG /> MAXI-COSI Priori XP … jen ještě pořádně nevím, jaký potah. No my máme na rozhodování ještě dlouho, Tobášek je vyžle, tak se nám do vajíčka vejde v pohodě. Spíš se bojím, aby uz něho nevyrostl na délku, protože když ještě nebude mít 9kg, tak bych ho do téhle dávala nerada…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1719
21.1.08 13:35

Uvažuji o Kiddy Infinity http://store.bejby.cz/good.php?…te ji někdo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8561
21.1.08 13:42

Novire - To by se mi taky nechtělo, já to řešit teda nebudu muset, ale nejsi jediná kdo má dlouhé vyžle, mamka pracuje v hračkách a prodávají i to a maminky se jí při koupi s lcčíms svěří a některé taky dají dítko do téhle i když má třeba 8,5 kg právě proto že je dlouhé a z vajíčka vyčuhuje. :wink: Zase si myslím že když mu přesahuje hlavička, tak je lepší v této trošku lehčí, než ve vajíčku kde v případě nehody by se mohl o horní hrabu bacit do hlavičky. :wink: jinak tvá sedačka je hooodně podobná té zenith. :wink:

Zorko - V těch grafech jsem to vřera právě hledala a pokud dál poroste tak jak roste podle té tlusté čáry na 50ti percentilech tak by mi v té zenith měl vydržet do nástupu do školy, čemuž teda osobně nevěřím, ale nějakej ten pátek nám vydrží no. :wink: Mě jde hlavně o to že dokud je takhle malej a všechny cesty prospí tak aby byla polohovaqtelná, aby se mu dobře spinkalo po cestě. :wink: A ono je to lepší, alespoň je za jízdy zatim klid. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1719
21.1.08 13:50

Právě jsem si potvrdila,že mi mlíko fakt leze na mozek. Jak tu někdo psal,že e-obchod biosféra rozváží v Brně zdarma,tak jsem si objednala ty Vámi chválené jablečné přesnídávky a k tomu jsem ještě objednala kukuřičné keksíky. Dnes to dovezli a já koukám,že to je se solí a já se ucvakla a místo natural bez soli jsem vzala se solí.Místo mimíse to budu bašti zase já.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2405
21.1.08 14:34

Ahojky,
my máme pro Áju Maxi Cosi Priori XP, je super. Teď ji chceme nechat Lůce a pro Áju koupit novou. Jen teda vůbec netuším, jakou :nevim: Ještě je ale čas, Lucka se zatím v pohodě vejde do vajíčka.

Jinak Ája celou noc chrčela a pokašlávala. Teplotu zatím nemá, tak uvidíme, co se z toho vyklube :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8561
21.1.08 14:37

Renko - a kolik ája váží??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2405
21.1.08 14:38

Váží 15 kg, ale je velká, má kolem 105cm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3538
21.1.08 15:20

Ahojky,zdravíme všechny-lehla jsme celá rodina,je to zajímavé-Ríša pořád pobrekává,Tynča je na tom o kapánek líp

ad zuby:nám rostl od září do začátku prosince a od té dobay(od září)čekáme i ten druhý-bylo to nateklé úplně stejně :oops: :oops: :oops:

ad autosedčky:Ríša se už dávno nevejde do vajíčka-jen v něm krmím doma,v autě má sedačku po Kikce,ale stejně nevím co je to za značku :oops: :oops: :oops: Kikča nedávno vyhodila ze svojí podpěru zad a jezdí jen na bobku :oops: (22kg/125cm)no jdu se zase věnovat dětem-Ríša je pod stolem a zase brečííííííííííííííííí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8561
21.1.08 15:25

Tááák jsem se ptala kámoše co vlastní www.eshopbaby.cz a v této kat jsou prej nejlepší tyto dvě

http://www.eshopbaby.cz/…ritax-p2358/

http://www.eshopbaby.cz/…nm-hle-p718/

ale já bych adi vzala tuto, kdy už tu storchen bla cosi

http://www.eshopbaby.cz/…m-hle-p1301/

No, asi tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20840
21.1.08 15:40

Holky, mluvila jsem s účetní kvůli spol.zd.manž. a prý se tam počítá jen můj plat - žádná nemocenská, mateřská ani rodičák 8O Souhlasí to? Vyznáte se v tom některá? Ivule, Silem? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1719
21.1.08 15:58

Novire,zatím jsem to moc neřešila,ale pokud vím tak se ti nemocenská a mateřská nepočítají jen do zdanitelných příjmů, jinak do příjmů by se to počítat mělo.Tzn.,že pokud by si na tebe manža uplatňoval odpočet nesměla by celá ta částka překročit nějakých 38000Kč(přesně teď nevím kolik to je).Finančáky v tom prý,ale mají bordel a někdo to uzná a někdo ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2927
21.1.08 16:18

AHOJKY
NOVIRE Ivonela to napsala dobře, nemocenská a PPM se započítávají jen do tvých příjmů kvůli odpočtu na manželku u manžela. RP se nepočítá.

Vidím nové tváře, tak vás moc vítám :wink: červen byl fakt silný :wink:

Já jak mám doma manžela, tak se na PC vůbec nedostanu, takže vás musím i dočíst, asi až dneska večer :roll:

No a my dneska byli na prohlídce v 8 měsících, tak vážíme 9350g a ještě jedna novinka, v sobotu si Maty sám sednul, takže už konečně regulerně sedíme :D v dovednostech jede asi pomale, ale jistě, dá se říct podle tabulek, tak snad v roce budeme chodit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2405
21.1.08 16:22

WILDCAT, moc děkuju za optání. Ta poslední vypadá dobře, i cena :D Hned jsem si to uložila a proberu s manžou.

Silem, gratuluju k sezení :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital