Poradna duly
Jana Čurdová
To jsem ráda, že Nela byla první
My totiž nemáme ani chůvy ani monitor, víš? Jenže i tak to k jeho postýlce mám cca 4,5m, tak se mi chůvičky zdají zbytečné ![]()
Ahojky,
krásné ráno.
Opožděně přejeme vše nej oslavencům a brzké uzdravení marodům.
Tak oslava v pátek dopadla nad očekávání. Sešlo se nás tam 22 včetně mě a manži. Dostala jsem spoustu krásných dárků a hlavně si užila, že jsou tam všichni kvůli mě a můžu si s nimi pořádně celý večer pokecat.
Tomík byl u babičky zlatý. Ani jednou neplakal, baštil, spinkal celou noc a přes den si hrál. Úžasný ![]()
Bohužel se musím připojit k nemocným
Někde na mě něco skočilo, mám zimnici, nemůžu vůbec polikat a z nosu mi teče jak z vodovodu. Jen doufám, že to Tomík ode mne nechytí.
Odpoledne jdeme na osmiměsíční kontrolu k dr. včetně zkoušky sluchu, tak nám držte palce ![]()
Dobré ránko ![]()
Dnes jsme měli noc o něco lepší ,než obvykle,tak námto doufám vydrží.
Děkujuza pochvalu duhy. ![]()
V jednu jdu na trhání zubu,se mně tam vůbec nescééééé. ![]()
Kaculko přeji núspěšnou kontrolu.
Novire,nejsi matka krkavec,taky bych Štěpána přestěhovala do pokojíčku,ale už je obsazen,tak nic.No a do obýváku se nastěhovat taky nemůžem,protože na tom kanapi,co tam máme se dva nevyspí ani náhodou.Ale plánujeme koupit novou sedačku,tak snad pak.Je fakt,že dokavaď koukáme na bednu,tak Štěpulka spí úplně klidně a jen co vlezem do postele,tak se začne budit. ![]()
Kaculko,tak to je super,ze sis to uzila
a ze byl Tomik zlaticko.Nemoc honem vymarod,at jsi zase fit.
dobre dopoledne,
vcera jsem vás sice četla ale nestíhala reagovat.
Ve velkém tu jsou změny metříků - všechny jsou mooooc krásné.
Doris máš pěkné historky a monology…
Kami držím palečky na trhání zubu.
Včem marodům jinak rychlé uzdravení.
Oslavencům gratulujeme.
Kaculko je to fajn, že jste si to tak užili.
My dnes pořád brečíme tak asi ani nepůjdeme do poradny na očkování a necháme to na čtvrtek.
Přejeme všechno nejlepší Marušceeeee k sedmiměsíčninááááám http://www.gify.nou.cz/…bory/128.gif
Jahudko,mam dotaz.Porad hledame tu autosedacku pro Tomika.Uz jsme meli vyhlidnutou tu od babypointu ZENITH,ale ted ji hani,ze spatne v aute drzi.Ze je nestabilni.Ta tvoje ATOS je vlastne skoro totez,akorat Zenith ma trochu vyvysenou tu zadni cast.Jak vam v aute sedi?Stejne az bychom ji sli koupit,tak to v aute vyzkousime.Pak jsem teda rikala,ze bychom zkusili sehnat 9-36 kg polohovatelnou,ale to zase maminy vymlouvaji,ze jim je stejne ten podsedak pak maly,tak asi pujdeme do te 9-25 kg. Holky mate nektera 9-36kg autosedacku? 9-18 kg je pro nas malo,to jsme zkouseli a museli bychom za rok kupovat jinou a do toho se nam nechce.Jsme moc velci.
Loudalko koukáme po stejných autosedačkách. Zatím jsem to moc nestudovala, ale chtěla jsem Babypoint Comet 9 - 36 kg. Maruška je drobnější tak jsem myslela, že nám vydrží na dlouho. Jsem zvědavá na názor ostatních. Tak uvidíme.
Tak my jsme po 1. očkování, ani nepíp hrdina, na:,–(ila jsem mu homeopatika na očkování, tak snad nebude mít reakci.
S autosedačkama vám asi neporadím, já bych chtěla vydržet s vajíčkem tak do roka, kamarádka měla stejnou maxi cosi taky na kluka do roka a něco a bylo to v pohodě. Tak nevím???
Kaculko, gratulace k zoubku. My se ho asi nedočkáme, klube se už od vánoc ![]()
Gratulace Marušce k 7mi měsíčninám, opožděně i Tobíkovi a Štěpánkovi, taky Sebíkovi k svátku, nás 7 měsíců čeká zítra. Jdeme taky prvně vlakem v kočáru do Phy na plavčo do většího bazénku, jsem z té cesty trochu nervózní, jak to bude malej snášet.
Gratulace Marusce k sedmimesicninam
.
ROXO,vydrz!Nam se prvni zoubek klubal cca od konce zari do 5.11. ![]()
ROXO vydrž nám se klubou zoubky taky už asi třetí mesíc a stále nic. Dneska byla tak protivná, že jsem ji skoro celé dopoledne nosila na rukou a vzdala jsem i poradnu s očkováním.
Ahoj
LOUDALKO, my máme 9-25 na Valentýnku. Měla ji ale až někdy po roce. Navíc k ní byl takový klín, ten se tam zespodu strčil a tak se ta sedačka trochu nahnula dozadu, jakoby naležato. Je to tuším Concord, jsme s ní spokojení. Jenže, to je už pár let…
No ataky ona už seděla, běhala, byla dost stabilní. Vítka (7 kg) bych teď do ní rozhodně nedala.