ČERVEN 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10773
21.1.08 22:04

LOUDALKO, my máme Dakar od Trend-line. Má korbu 100 cm a je to v poho.

Já banán rozmačkám vidličkou a přídám Activii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10773
21.1.08 22:10

DORIS, tu vložku jsem koupila v obchodě u nás. Nejdřív jsem jí nechtěla, ale nakonec jsem jí dokoupila a je fakt dobrá.

Tady máš odkaz na ten obchod, mají i internetový obchod.
 www.baby-centrum.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2104
21.1.08 22:11

Tak jsem právě doporcovala s mužíčkem kuře. Koupili jsme si od kámošky domácí vykrmené kuře - teda brojlera, at má Sebík nějaké masíčko. Nejak se mi do něj nechtěly cpát kuřata z obchodu. To domácí má úplně jinou chut. Taky jsme si objednali malé kuřátka, tak si pak vykrmíme svoje.
Jinak Sebík je pořádný otesánek. Na svačinku sní banán + jablíčko, nebo přesnídávku a pořád se tváři že má málo. na oběd dneska snědl talíř polívky a málem i můj oběd. A když mu namíchám mlíčko tak pije jak prokopnutý balon. Asi bude u nás platit - sním talíř s bucjtami a pak se dám do mámy.
Jen co jsem předtím napsala že už spí tak se vzbudil. Je to ďáblík :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10773
21.1.08 22:15

DORIS, s tím rohlíkem jsem to byla já a zvířata v kočárku taky nesnáším. :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10773
21.1.08 22:27

HOLKY, my spíme normálně celou noc, ale z PÁ na SO byla Kajinka od půlnoci do 3:30 vzhůru. Nic nepomohlo, ani kočárek. :! :! :!

A puzzle máme hrubší s obrázky 30×30cm a 40ks. Jsme spokojení. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10773
21.1.08 22:51

LOUDALKO, ty 9-36kg se dělají minimálně. Jsou to sedačky pro I, II a III skupinu a to je moc. Většinou se dělají pro 2 skupiny. Pak už děcko stejně sedí na podsedáku, protože je velké. Ten Atos drží dobře. Upíná se 2 způsoby podle váhy dítětě. Jsme s ní spokojení a Kajkule taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10773
21.1.08 23:02

Dočtenoooooooooooooooooooooooo. A můžu se jít vysprchovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10773
21.1.08 23:03

Jé a už jsem tu sama, tak nebudou žádné příspěvky a ráno začnu na emiminu s čistým štítem. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7846
21.1.08 23:06

JAHŮDKO, tak jsem koukala na tu vložku, ale připadá mi, že je jiná, než jsem viděla u tebe (nebo u někoho jinýho?) na obrázku, cos vkládala přímo sem. Já ten obrázek teď hledala asi půl hodiny a nenašla ho. Nebo to byl možná taky jen odkaz? Malá je už ve vajíčku děsně zmáčklá, tak kdybych měla tu zmenšovací vložku, tak to bych jí dala asi už do větší sedačky.

Jo a jen jsem nepřišla na to,jestli se ta naše sedačka dá připoutat proti směru jízdy. Myslíte, že se dá přidělat každá sedačka proti směru? U tý mojí je to nakreslený, ale v praxi jsem nepřišla na to, jak se to dělá. Navíc mi přijde i ta druhá poloha moc sedící. Že to na spaní asi nebude. A když jí dám navíc ještě obráceně, tak to by z tý sedačky vypadla, kdyby usnula. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8561
21.1.08 23:09

Jahůůůdko - Nic nebude, jěště já tu jsem. cheche. :lol: :lol:

Loudalka - Mám uplně stejnej názor, nevím k čemu mi bude velebezpečná autosedačka ve felicii se 240ti km na tacháči. Asi jako airbagy ve 120 škodovce. Když to do nás někdo pořádně napálí budem mrtví všichni. :? Když ne, pomůže to. :wink: A v každým případě bude malej sirotek páč já se nepoutám vůbec. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7846
21.1.08 23:22

Já tu jsem taky, ale už jdu spát. Já nevim, kdy skončit.

WILD, ty jsi teda nezodpovědná matka. Koukej se poutat! No a náš Fiat je taky pěkně jetej. Navíc třídvéřák, takže hrůza. No jo no, prachy nes*ru ani netisknu.

To mi připomnělo nákup. Byla jsem v malým obchudku a předemnou nakupoval takovej starej chlap nějakou tláču a anglickou slaninu a ptal se prodavačky s vážnou tváří, jestli je to dietní. A ona na to, no samozřejmě! Tak jsem se začala smát a on ani nehnul brvou, což mě rozesmálo ještě víc. A když platil, tak platil tisícovkou a paní prodavačka se ho ptala, jestli nemá menší a on na to, že menší se mu blbě tisknou. Tak to jsem už měla bolení břicha. No a ve finále, když jsem chtěla od prodavačky cihlu, tak se na mě otočil, že má na zahradě celou hromadu, že mi je dá klidně zadarmo, když si je očistim. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: TAkový lidi mám ráda.
Zato předevčírem, když jsem tam byla znovu, tak si tam nějaká paní předemnou zapomněla citrony. Ale byly tam předemnou dvě a ta jedna (která to bohužel nebyla) stála ještě před krámem a drbala s jinou ženskou (což jsem teda nevěděla, že ta druhá tam vůbec nebyla), tak jsem se jich zeptala, jestli byly v tom krámu, že si tam jedna z nich nechala citrony. Ta jedna řekla, že tam nebyla a ta druhá mě málem přizabila pohledem, co jí jako otravuju nebo co po ní chci, úplně se chtěla bránit, že tam nebyla, než zjistila, co jí chci říct. No klasická drbna vygumovaná.

No nic, dobrou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5648
22.1.08 07:46

Dobre rano!Ze bych byla prvni :lol: !Tak dneska me TOmasek vzbudil uz v 7,ale protoze celou noc spinkal,tak jsem OK.Papal az v 5 :-).Ted si hraje na puzzlikach

DORIS,my tam v tom bazenu,co jezdime, mame prebalovak.Takze jsem si vzala Tomika v autosedacce (nevim,jak to budu delat,az bude ve vetsi :-( ),prevlekla jeho,pak prevlekla sebe a to same nazpatek akorat nejdriv sebe a pak jeho,aby mu nebylo horko.Autosedacku jsem si brala i do bazenu a zima mu ve vode nebyla,i kdyz tam je voda opravdu tepla.U nas v bazenu je zima i me,tak si to nedovedu predstavit 8O !! Jo a kdyz se mi chce na zachod,tak to asi budes muset vydrzet nebo poprosit treba nejakou instruktorku.My jezdime s manzou,takze tady problem neni.

WILD,tak ani ja se nepoutam.To uz musim ridit a jet opravdu nekam daleko (dovolena atd.),ze nechci platit pokutu,ale jinak jsem se nepoutala ani jako tehu :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20840
22.1.08 08:04

Dobré ráno holky povídalky :lol:
Noc u nás celkem v poho, 2× budíček, tak se to dá. Fakt spí asi sám líp 8O
DORIS, VAVUŠ, sháním takové to klasické trojbalení tesco overalů pro kluky: jeden je s pekskama, jeden pruhovaný, jeden modrý s jedním pejskem. Velikost 6-9 měsíců. Do pátku do Tesca určo nepojedem, tak bych byla ráda, kdybyste je koupily a následně poslaly - zaplatím na účet.
DORIS, tak až u nás budou mít hafo růžovejch, tak je koupím a vyměníme to, jo? :lol:
Jo a Tobíček to má návleky - vymoženost co se jí teď říká babylegs :lol: Celkem drahá sranda, ale nakonec je dost využijem, tak asi přikoupím i nějaké levnější. Dávám mu je ráno, když ještě není pořádně vytopeno, nemusím ho pak vyslíkat, je to stáhnu. Taky jsme je měli u Dr., když jsme čekali na očkování - nemusel mít holé nožičky. A taky je dost používám do šátku…
WILD, LOUDALKO, koukejte se poutat :! V žádným případě nechci přivolávat nějaké neštěstí, ale po silnicích jezdí fakt magoři a nikdy něvíš, co udělaj :evil: :evil: :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
278
22.1.08 09:18

Ahoj holky . U nás noc zase hrozná. Pořád se ted budí. Já než zaberu je půl 2 a pak se budí snad po hodině,takže moc fit nejsem.

Novire - Zítra se snad do tesca vydáme,tak mrknu. Pokud je tam budou mít, tak je vezmu. Jen doufám,že ti je pak nekoupí nikdo jiný. Já bych je totiž nevyužila. Kupuji malému už pomalu 92 vel. :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
278
22.1.08 09:23

Holky co se neputáte, o kolik bodů už jste přišly? :D NEbo jste měly na policajty štěstí?

Ono zase na druhou stranu, kolikrát kdo neměl při bouračce pásy to přežil a co je měl tak to nepřežil,ale pryč o takového tématu. Fuj.Naskakuje mi husí kůže

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí