Poradna duly
Jana Čurdová
Že my jsme těm mimčům vůbec kupovaly nějaké hračky
Tobík se ještě neplazí (jen rotuje na bříšku
), ale dneska už to vypadalo nadějně - snažil se dosáhnout na můj mobil
Takže u nás jsou nejoblíbenější objekty:
Dobré ránko,tak my jsme před chvíli všichni 4 vstávali-Ríša se sice budil celou noci ráno,ale aspoň trochu jsem se vypotila-šla jsem si už v půl9 lehnout.
Kami zuby jsou fakt asi nejhorší bolest-tak ať to je rychle za tebou
Novire my máme taky ty pyžámka -do 12m,ale taky byly jen jedny,tak nevím kolik toho dávají do prodeje???
Skurokat u nás je to boj pořád s odsáváním a stříknutím do nosu-máme Physiomer
![]()
Ríša zatím kajdí v pohodě-ťuk,ťuk,ale už jsem se dívala taky po těch švestkových šťávách nebo přesnídávkách a nikde jsem ji neobjevila
![]()
S těma autosedačkama máte docela pravdu-když už to někdo napálí,tak je asi jedno ,za kolik nebo která aut,to je
![]()
Loudalko,Wildcat-rychle do poutání-mě to nutí právě airbag,ale taky si někdy vzpomenu,až se rozjedu
![]()
Novire, tsk to jsou naše děti na tom stejně. U nás ještě boduje nerezová miska, naběračka, prázdná PET láhev, případně naplněná čočkou, tatínkové ponožky, nejlépe použité a pak všechno co visí v prostoru. Objevil už i kouzlo ubrusů.
Zuzko, tak já holka taky z dědiny to taky neznám. Koupila jsem si nedávno Cif nerez a je úplně k h*vnu a to stál kilo. Obyčejnej cif mi bohatě stačí. Jedním utřením houbičkou s cifem vypucuju ty obtisklý prsty na digestoři a pak to jen utřu dosucha utěrkou a je to. A na dřez mi stačí, když ho po každým mytí nádobí utřu dosucha. Je pořád jak novej. Ale ty ubrousky bych klidně zkusila.
Doris já jsem je koupila v Hornbachu, stály sasi 30 kč, je jich tam myslím 25 kusu a jsou od firmy Brill a voní po citronu.
Tak já letím ven, ale ZUZKO, pak to proberem. Nějaký pravidla hubnutí.
jo a nevim jak u vás, ale tady docela hustě chumelí. Tak nevím, jak dlouho to v tom marastu vydržím.
Doris- tady počasí takové všelijaké. Honí se černé mraky. Chvíli prší a chvíli svítí slunce. JO a dost fouká. Nevím,nevím jestli dneska vyrazím s prďolkou ven. On tam spí třeba dvě hodiny v teplíčku ve fusaku a já zmrzlá a ofoukaná lítám po venku. To se mi zrovna dneska moc nechce. Uvidím.
Jargova - já jsem sice v z města,ale to také neznám. Fakt to tak funguje dobře? Já mám právě všechny spotřebiče z nerezu a i tu obrovskou prostorovou digestoř,tak to je síla to udržovat v čistotě bez otisků prstů. Tohle by mi celkem bodlo. My ale Hornbach tady nemáme,takže leštit budu po staru ![]()
Malej často trpí také na rýmu. Hlavně na tu co moc neteče,ale je až někde vzadu. Nám pomáhá odsávat a odsávat. Nejlépe odsávačkou na vysavač,protože s tou odsávačkou s těma dvěma hadičkama,jsem za chvili jak opilá. No a pak malému vyvyšuji postýlku, tím že podložím nohy postýlky u hlavy časákama nebo knížkama. Pak mu dám na topení mokrý ručník,aby se mu zvlhčil vzduch a lépe se mu dýchalo a až je zase suchý,tak ho opět namočím. Pak mám od jedné firmy. Sakraš jak se jmenuje? Jo, firma Just spray Eucasol a ten mu trochu stříknu do vzduchu a ono tak eukalyptově voní a malému by se mělo lépe dýchat. Je to ale jen přes katalog na objednávku prodejné. NO a poslední věc co jsem malému na rýmu koupila jsou kapky Hysan. Zvlhčují sliznici. Stojí ale kolem 200,– . Tak asi tak to děláme ![]()
Vavo, jsou to ubrousky od Brillu, třeba je budou mít i jinde. Tesco, Hypernova atd.
Tak to musím omrknout. Jestli jsou opravdu dobré,tak jdu do nich ![]()
Ahoj, vyrazily jsme ráno ven a nakoupit a tak,tak že jsme nezmokly. Po těch ubrouskách se taky musím podívat, manža totiž nechává přes moje protesty Nelu šmatat na mikrovlnku. čistím to samozřejmě já.
Spaní se nám nějak zhoršuje, přestože jsme měly období,kdy už spala celou noc zase se budí dvakrát až třikrát, sice se nají a hned usíná,ale bylo líp. říkám si jestli nejí večer málo,ale víc kaše do ní nedostanu. Snad se to upraví samo, protože jinak nevím jak ji to budu odnaučovat, dudlíky odmítá a čaje moc nechce.
Já jsem s nimi moc spokojená, je pravda, že nrčistím tak velko plochu jako ty, ale i tak mám mikr.troubu, obyč.troubu, dibestoř, panel na myšce, dřez, baterie, víka na odpadkových koších a to čistím vždy jen jedním ubrouskem.
Jestli seženu,tak vyzkouším a poreferuji, jak otisky zmizely.
Moje mamka říkala, že viděla nějaký pořad o spaní miminek a prý do roka malokteré dítě vydrží spát celou noc. Spíš je to vyjímka, když to celou noc bez probuzení vydrží. Tak jsem se uklidnila a už i toleruji že se Kubča budí 4-5 krát. Prý se to po první roce upraví,ale s tím nemám zkušenost. To musí povykládat ty co už mají starší děti. Tak co maminky vícerodičky, je to pravda? ![]()