ČERVEN 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1551
22.1.08 15:36

Jahůdko, já jsem takhle uvařila dudlík, čučela jsem vesele u mimina. Zapínání jiných plotýnek je u nás domácí sport. ve starém bytě jsem ještě vedla v počtu vytopení bytu pračkou, protože se hadice dávala do vany. Achjo, to budou asi geny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2464
22.1.08 15:37

Díky za gratulace. Jak tak koukám, tak se nás tu potkala v krásném věku spousta :-)

Kami, moc gratulujeme Štěpánkovi k lezení na čtyřech. My to zatím ne a ne pochopit a stále jsme padlým vojákem 8)

Wildcat, díky za lichotku, ale přece jen to potřebuje zpevnit a k mé výšce 170cm si myslím, že by těch 59 bylo naprosto ideální. No uvidíme, jestli to dokážu. Zkoušela jsem už mockrát a vždycky slabá vůle mrcha zvítězila. :cry: Tak že by s vámi? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20840
22.1.08 15:45

MONIKO, právě že až v březnu :roll: No snad se naši pochlapí a dostanu dárek dřív :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5648
22.1.08 16:08

JEJDA,VY JSTE toho tolik napismenkovali.Reagovat budu az vecer,za chvilicku prijde babi s dedou.

Ja se teda presne k tricetinam hlasim 2.5. a oslavime to spolecne na Radikove,to jsem rada,ze mi to tak vyslo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bedhann
22.1.08 16:16

Kaculko - taky se přidávám ke gratulaci k 30tinám!! Jejda, vás tu je…myslím tím ročním 78!!

Já budu mít 30 až 1.9. ale roku 2010!! :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:

Holky, díky za info o kaši, dneska jí zkusím teda dát místo kojo v 18 hodin, a plácnu jí tam přesnídávku!! Díky!! :wink:

Jinak malá pomalu ale jistě končí s kojením, jídla sní tak kolem 150 gramů a ještě to zaplácne 100ml vody s ovocnou šťávou!! A u kojení /stále jí u toho vážím/ vysosne max. 80, ale většinou jenom 50!! Dneska jsem jí po kojo ráno chtěla dát ještě UM, ale já pořád nevím. Na můj vkus toho sní dost, ale je fakt, že mléka (ať už MM nebo UM) má denně cca 400ml a to není asi dobré, že? Měla by mít více, ale já zas nechcu, aby mi praskla!!! Ona nebyla od mala zvyklá na takové dávky… :roll:

• Citovat
  • Upravit
417
22.1.08 16:26

Tak jsme byly venku asi hodinku, potom začal foukat dooost silnej a protivnej vítr a tak jsem to raději obrátila a šly jsme doma, myslela jse, že mi bude Terezka ještě spinkat v kočárku, ale to bych nesměla bydlet s dvouma hluchejma, sobeckejma, blbejma… důchodcema, který na mou výzvu, aby Terezku neprobudili, že spinká v kočárku, absolutně nereagovali a naopak ještě víc řvali. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Ani netušíte jak jsme nasr*****.

Teď se pokusím Terezku opět uspat, je protivná a mne si kukadla, tak snad se to povede.

Štěpánkovi gratulace ke „čtyřce“ :potlesk: :potlesk: :potlesk: je šikulka…

Já se oslavím třicet 10.9.2009 !!!!!!! (Takže Hani skoro o rok :lol: :lol: :lol: )

Teď jsem jí koukala do papulky a dásničky má nateklý dost. Obě jedničky dole, pravou dvojku dole a obě jedničky nahoře. Tak jestli jí lezou všechny najednou, atk se ani trochu nedivím, že jí je zle a je protivná. Chuděrka moje milovaná :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Tak já jdu uspávat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3538
22.1.08 16:27

Kami gratulace Štěpulkovi
http://www.beruska8.cz/…minka/15.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
22.1.08 16:28

Jahůdko, ještě jsem se tě chtěla zeptat - klik máte doma stupňů? Karolínka je docela na lehko, já takhle u nás oblíknou Terezku, tak mi zmrzne. Tak když nemá tepláčky, tak je celá ledová :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bedhann
22.1.08 16:28

Kačko - no ještě, že to není stejné!!! To už by bylo jooo podezřelé!!! :lol: :lol:

Ad zoubky - u nás NIC, ani stopa, ani náznak!!! :lol:

• Citovat
  • Upravit
932
22.1.08 16:30

Stef :Cvičíme už od 6ti týdnů, ta rehabka je naše známá, takže se na něho „z protekce“ byla podívat už takhle brzo. A hned se jí zdálo, že má hlavičku víc na pravou stranu, že se moc zaklání (při pasení koníčků si nikdy nepoložil hlavu a měl tendence dělat letadlo) no prostě takový běžný věci, co podle mě dělají všechna miminka a co se časem samo spraví. Nicméně jsem byla vyplašená, nechtěla jsem nic zanedbat, tak jsme se do toho pustili. Kdybych věděla co mě čeká, tak nikdy do toho nejdu. Navíc manžel s tím nesouhlasí, takže jsem na to sama a to taky v odhodlání nepřidá. Navíc naše dětská doktorka, řekla, že žádný důvod ke cvičení nevidí a že v podstatě cvičíme jenom proto, aby byl malej stoprocentní. Takže ta mě taky nahlodala. Už několikrát jsem s tím chtěla praštit, ale mám strach, abych neco nezanedbala a neprojevilo se to později. Predilekce hlavičky se spravila za pár dnů a hypertonie za pár týdnů. Jenže jak správně poznamemenala moje dětská Mudr, jakmile se rehabkám dostane dítě do spárů, jen tak ho nepustí. Jedou si svůj program a už je nezajímá, že se vše spravilo. Podle nich se to může otočit a problémy se vrátit. Jenom doufám, že to cvičení nezanechá na malým nějaký psychický následky…stokrát mě může rehabka přesvědčovat, že ho to nebolí, že řve jenom proto, že ho nutíme do něčeho co se mu zrovna nechce dělat.....kdo to někdy viděl na vlastní oči ví své. Ze začátku jsem brečela s ním, pak jsem se jakš takš otrkala, ale když to cvičení viděla moje mamka, těžce to rozdýchávala o manželovi ani nemluvím.
A vy cvičíte jak dlouho a kolik civků? už jste u cvičení na čtyřech?

Kaculka: vše nejlepší k narozeninám http://www.1web.cz/smile/a%20(61).gif

A jinak všem hubnoucím držím palce a přeju pevnou vůli!!!! Mně se nejvíc osvědčila dělená strava, protože nesnáším pocit hladu a takhle jsem se mohla najíst co hrdlo ráčí,ale jen v té správné kombinaci. A fakt mi to vždy zabralo. Hubla jsem pravidelně každej rok před létem, co jsem přes zimu nabrala. Jinak ale musím říct, že po porodu mám nejmíň co jsem kdy vůbec měla (naposledy snad někdy na střední) ale přičítám to kojení a tomu nočnímu vstávání. jakmile přestanu kojit, počítám, že to poleze nahoru :twisted: :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4554
22.1.08 16:34

Bedhann,já rozdělávám kaši v sunaru,protože kojím už jeom 3krát za 24 hodin,tak aby bylo dost mléka.A ta kaše je taky chuťově lepší,já už do ní nic nepřidávám. :wink:

Teda holky tady je třicítek.Tak všem blízkým třicítkám všechno nej a Kačulce zvlášť,když je ta dnešní. :srdce:

Já slavím ve čtvrtek,ale o čtyři ročky víc. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2405
22.1.08 17:18

Ahojky,
Kačulko, všechno nej… :D

Kami, já jsem slavila před měsícem o čtyři ročky víc :) Jinak gratuluju Štěpánkovi :D

Holky, myslíte, že může být angína jen se zvýšenou teplotou? Ája má zvýšenou teplotu, ale strašně huhlá, tak jsem se jí před chvílí podívala do krku a lekla jsem se 8O Má strašně nateklý mandle a bílý povlaky, docela hnus. No už jsem pro jistotu volala manžovi, že možná pojedou na pohotovost. Nebo počkáme do rána a půjdeme k naší dr. Jenže je blbý, že budu muset vláčet i Lucku :roll:

Ad hubnutí. Já mám momentálně o 4kg míň, než jsem otěhotněla. Ale vypadám o dost hůř. Vytahaný břicho a hlavně ty prsa. Začínám mít opět velký problémy se zádama. Jenže tady to jistí jen skalpel, mám doporučenou operaci na zmenšení prsou. No nevím, jestli na to seberu odvahu. Zase by se mi ale asi dost ulevilo. No ještě mám čas, pořád asi třikrát za den kojím a na tu operaci se smí až nejmíň půl roku po skončení kojení.
Jo a když jsem přestala kojit Áju, přibrala jsem dost rychle 6kg, tak teď čekám něco podobnýho. Cvičení zatím nehrozí, nemám na to se dvěma dětma chuť ani sílu. Ale s tím hubnutím vám fandím a závidím to odhodlání, já nemám absolutně pevnou vůli, tak bych to nedala :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bedhann
22.1.08 17:40

Kami - já si právě taky říkala, že Terezka už toho mléka moc nevypije a tak že bych to zkusila do Nutrilonu.. Je sice hnusný hořký, ale Terezka už si na něj zvykla, takže jí to asi chutnat bude. No asi to fakt udělám do toho mléka, ať má dostatek za den! No a když to jedno kojení teď vyřadím, tak už budu kojit jen ráno (pokud tedy ne ještě v noci)! Takže to kojení na dlouho už nevidím!!!

• Citovat
  • Upravit
3538
22.1.08 17:41

no já už od porodu přibrala 7kg-ted jsem se vážila :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: nechápu to,když se říká že u kojení se nepřibírá :oops: :oops:
Renko na fotkách vypadáš na hubenou holku :?:
Holky od 23.1.budou mít v Tescu akce i na příkrmy a UM 2+1zdarma,tak kdo to kupujete,se to asi vyplatí
dneska sice celý den odskakuju za váma,ale jinak žádná změna ve zdravíčku :roll: :roll:
a ještě jsem si vzpoměla-Ríša taky pořád jakoby „plave“na břichu a někdy se zapomene a jde na 4,ale myslím,že to u nás půjde pomalu-na záda z břicha se umí taky otočit,ale nechce se mu-dělá jen to co sám chce.ale o cvíču jsem zatím nepřemýšlela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3538
22.1.08 17:44

jo a kojo je u nás od neděle skoro jedinnou stravou-v poledne jsem mu dávala vývar a pořád to plival-jak kucká a má rýmu(teplotky)tak chce jen prso-už jsem musela znova vytáhnout vložky do podprdy,které jsem už měla zbalené :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí