ČERVEN 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1364
22.1.08 21:51

Jonatan - my jsme začali cvičit až v šesti měsících, doktorka to pořád odkládala a čekala - nevím teda na co - a teď tam budeme chodit určitě aspoň do roka. Teda ale my to oproti vám určitě potřebujem, protože malá se mi teprve teď v sedmi měsících začala sama otáčet. Podle toho, co popisuješ Ty, bych řekla, že vy to cvíčo fakt nepotřebujete - to bych se na to určitě vykašlala - zbytečně malýho trápíš. Já jsem ze začátku taky vždycky řvala s ní, teď už jsem otrlejší. Máme teď 3 cviky - na zádech, na boku a na břiše - na čtyři jsme se ještě nedostali.

Renko - tak Tvoje problémy s prsama taky nezávidím, já měla vždycky spíš opačný „problém“ - kde nic tu nic, ale určitě se to nosí líp než velikost H - to si opravdu neumím představit…

Jo a dudlík Verunce v noci taky podávám, když se vzbudí, ona bez něj taky neusne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bedhann
22.1.08 21:58

Jonatan - dudlíka taky nandávám, neusne bez něja ani náhodou!!! :roll:

Renko - tak ty prsa musí být teda fakt záhul, i když bych se hoodně bála asi bych o té operaci vážně uvažovala…ta páteř dostává pěkně zabrat!!!!! :roll:

Tak jsem na první véču nachystala Nutrilon s kaší a malá dostala takový záchvat breku, že jí uklidnilo až prso…ale nebylo to kvůli té kaši, tak nevím, co jí zas bylo…pak jsem jí po kojení dala asi 40ml kaše a čekala, jestli nebude mít břichabol…a vypadlo to, že nee, tak zítra zkusím dát celou porci!!

Jinak dneska Terezka usla sama do pěti minut!!! Já jsem došla na to, že ta cácorka se drží šprušle!!!! :lol: No, ale lepší jak moje ruka… :wink: :wink: Jdu juknout na MMB, musím jí do postýlky koupit nějakého pomocníka na usínání, co by ho mohla drtit!!! :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
417
22.1.08 22:06

Renko, je pravda, že po operaci jsi opravdu nějakou dobu nepoužitelná, to by bylo zapotřebí, aby si manže vzal dovolenou a o holčičky se postaral. Ty bys měla být v klidu, aby se vše hojilo dobře a ještě nenastaly nějaké komplikace. To by pak bylo na dlouhé lokty. Asi, být tebou, bych počkala ještě alespoň rok, aby holčičky nevyžadovaly tolik péče a manža to zvládnul sám… Ale taky bych z toho měla obavy, ale ta vidina „nebolestivého“ života by byla mnohem lákavější. No máš nad čím přemýšlet…

Asi půjdu do hajan. Dan zase není doma, tak si ani nemám s kým povídat. Tady se to zase rozjede kolem půlnoci a to už budu chrnět.

Tak dobrou noc

takhle budu dneska i zítra spinkat já :cry: :cry: :cry:

http://www.sirmi.ic.cz/teddy/50.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
22.1.08 22:08

Hani, tak to je Terezka šikulka, když si našla takovou náplast, jako je šprušle. A co jí budeš kupovat? Pak mi to musíš ukázat :wink: :wink: :wink: :wink:

Tak teď už dobrou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bedhann
22.1.08 22:09

Kačko dobrou noc a neboj, bez chlapa to zvládneš!!!! :P
Uvažuju o svítícím broučkovi nebo panence od Simby, ono když se to drží, tak tomu svítí hlavička, nale pořád nevím, zda do toho jít, aby jí to spíše nebudilo… :roll:

• Citovat
  • Upravit
2104
22.1.08 22:16

Hani, u nás taky občas funguje šprušle, ale já jsem mu koupila v Tescu, takového plyšového kapesníčka s hlavičkou. Má tři rožky s uzlíkem, takže občas, když nemůže najít cumlík tak cumlá uzlíky. Dá se to prát, je to příjemné, měkké a milé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2405
22.1.08 22:16

Skurokat, taky budu dnes spát takhle :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2464
22.1.08 22:17

Tak jsem zkoukla Růžovku a nějak z toho nejsem nadšená. V létě budu radši dělat jiné činnosti než pospíchat dvakrát týdně k TV. :-)

Tomík se naučil nandavat si dudlíka sám a to i v noci. Vždycky ráno slyším, jak se probere, šátrá kolem sebe a pak začne spokojeně mlaskat :-)

To dneska tedy byla oslava. K večeři jsem si vzala 100 g sýra a papriku a k tomu kotel černého čaje s citrónem.Hlad mám jako herec. Vedle gauče krabice kapesníků (už skoro prázdná), já zakrytá dvěmi dekami se zábalem na krku. Fakt kočka. Ještě, že jsem chcípla až o víkendu a v pátek si to užila :-)

Jdu do hajan, dobrou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bedhann
22.1.08 22:20

Zuzko - tak toho má taky, jenže mu štěrká hlavička a tak s ním mlátí do postýlky a dělá bordel, tak chci něco, co nevydává šterkavý zvuk… :lol:

A dudlíka si taky umí nandat, ale prvně ho musí najít…no a když ho nenajde, tak přispěchá na pomoc mamka!!! :wink:

Kaculko - tak ať si brzo fit!!!
HOLKY marodi, vypotit se na cizím těle!!!!!! Podotýkám na cizím, takže kdo nemá manžu doma postačí soused!!! :wink: :lol:

• Citovat
  • Upravit
10773
22.1.08 22:24

SKUROKAT, máme kolem 25-26°C. Ale ani ven Karolínku nějak moc nenavlíkám. Má body s dl.rukávem, punčocháče nebo tepláčky a na to kombinézu a samozřejmě čepici. Když jdeme na plavčo, tak dávám eště mikinu, aby se nenachladila. A v kočárku mám fusak Combi od Emitexu. A pokaždí je nádherně teploučká. Když bych jí návlékla víc, tak je protivná, nemá ráda moc vrstev na sobě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10773
22.1.08 22:28

Taky se hlásím k 30-kám. :-) A to přesně za 38 dní. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7846
22.1.08 22:33

LOUDALKO, malá už necouvá. Ona tam takhle vlezla popředu, nejdřív si teda odendala ten polštář a pak tam vlezla a až tam se otočila a čučela na mě. No sice nechápu, jak se mohla otočit na tak malé ploše, ale hlavně, že se jí nic nestalo. Ve mně by se krve nedořezal, když jsem vlezla do obýváku a ona nikde. 8O

BEDHANN, mně se až srdíčko zastavilo, jak jsem si představila tu prdelku, jak si myslí, že to je mámin prstík. Ale já jsem pořád ještě strašně přecitlivělá. Asi je to fakt tím kojením. Já pořád ještě u všeho řvu. Nebo je to setrvalý stav a v tom případě si du hodit mašli!!! :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
22.1.08 22:41

Tak jsem ještě tady, dala jsem si sprchu a ejště mi to nedalo a musela jsem se sem mrknout…

Jahůdko, tak to jo. My máme doma 21-22, víc ani ´tuk. A to jsem musela Dana pokárat ať kouká přidat, že 18 je na malou opravdu málo!!! U našich je taky kolem těch 25 a to je malá taky jenom v body, jinak je protivná jak činže a nic s ní není. Na ven jí taky moc nenavlíkám, nechci aby byla citlivka s po každém ofouknutí větříkem marodila, oblíkám jí asi tak jako ty Kájinku.
Jééé, jak bych si já libovala, kdyby tady bylo alespoň 23-24… Já tu večer chodím ve svetru a mám věčně studenej čumák, nohy a ruce… Achjo - mám já doma škudlu…

Tak teď už fáááááááákt jdu

brou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bedhann
22.1.08 23:02

šmarja Kačule, to bych zmrzla!!! My tu máme 24!!!!!! :wink:

Doris - neblbni, je to jen šprušle!! :lol:

Jdu asi do hajan, manža se už půl hodiny snaží najít titulky na Prison Break - na jeden díl a ne a ne najít ty správné, co by pasovaly… :( No, tak neuvidím Majkla, asi neusnu… :lol:

Brou noc, klidné spaní a ráno s úsměvem o5 zde!!

PAPA

• Citovat
  • Upravit
10773
22.1.08 23:05

Taky se pro dnešek loučím. Hodím sprchu, pověsím prádlo a jdu chrupkat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí