ČERVEN 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20840
23.1.08 19:10

Ahoj holky,
taky nestíhám koukat na TV seriály, navíc ty co mě zajímají bývají až pozdě večer :roll: Takže kde co vypalujeme :oops:
DORIS, tvoje romány mám ráááda :lol: takže co se mě týče, jen tak dál :wink:
BEDHANN, máš SZ :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7846
23.1.08 19:11

Moni, úplně tě chápu. Ženská holt víc vydrží. Chlapi jsou padavky a odneseme to samozřejmě my ženský. Martin měl dovolenou minulej tejden a ten před tím. První dny jsme se hned po ránu pohádali a já měla celej den zkaženou náladu. Přitom to byly všechno prkotiny. Jenže on tak dlouho rejpal, až jsem vybuchla. Nechápe, že mě ty jeho srandičky zrovna teď moc neberou, když jsem unavená a vím, že to ještě dlouho potrvá. A on bohužel neví, kdy skončit. Jednou jsem ho i praštila a on se děěěsně divil!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5648
23.1.08 19:20

hezky vecer!Manzel odesel na volejbal,Tomik si jeste vykoupany hraje a ja si vas jdu uzit.Zitra odvazime PC na procisteni.Pry by to melo do vecera byt hotove,ale neverim tomu. Tomik dneska skoro sedel.Myslim,ze zitra se mu to povede uplne.Ted lezi na brisku,kouka na TV a dela áááááá - a ááááá - a.

RENKO,snad bude Aja brzy fit :-)

ad ohradka - my mame objednano u jednoho truhlare od zac. rijna zabranu do kuchyne.Koupili jsme si jednu v prodejne,ale mame moc uzka futra,tak se nam tam nevejde.Mela by byt v oblouku do kuchyne,ale pan truhlar na ni zacal teprve tento tyden pracovat,tak to vidim,ze to bude hotove,az to nebudeme potrebovat :evil: !!

DORIS,na to sklo od trouby se delaji nejake folie nebo co,aby to tolik nehralo.My mame MORU a ta to urcite nabizi.

Jo jak si tu s vami pisu,tak se Tomik prekulil na zada a to byla rana.Je mi ho vzdycky hrozne lito.Ja mu snad poridim tu ochrannou prilbu.Neumim si toho nevsimat.Musim asi otupet a vzdycky se otocit,az kdyz uslysim plac.Ale uz byl unaveny,tak jsem ho dala do postylky.Pres den jsem ho naucila a bohuzel uz to zacina vyzadovat i vecer,ze kdyz ho ulozim do postylky vypije (jeste i po mlicku) 100 caje,a pak teprve usne.

MONI,uplne te chapu.Kdyz jsem byla po Novem roce nemocna,tak manzel sice kolem Tomika skakal,ale jakmile mi klesla teplota,snazila jsem se vylezt a pomoct mu.Kdykoliv byl Tomik pokadeny atd.,tak jsem mu ho prebalila.No a druhy den me nemoci lehl on.Mel stejne teplotu jako ja.Ale on prolezel cely den a jen hekal.Kdyz vstal,tak koukal na TV - zadne prebalovani,krmeni Tomika atd.

No zitra hlida sam.Dokonce bude i sam koupat a ukladat.Ja jdu s kamoskou,co ma o 10 dni mladsi holcicku na veceri.Uz v 5 hodin.Doufam,ze si neobjednam jidlo a nebude Jarda volat,at jdu domu,ze TOmik beci.No snad to chlapi zvladnou :-).

Konec romanu,jdu uklidit ten bordel po celem dni a koupani.Jinak jsem dneska delala k obedu spenat,tak jsem Tomikovi oddelila a rozmixovala s bramborem a mooooc mu to chutnalo.Jeste tam ma,tak to dam do mrazaku a sbasti to jindy.HEZKY VECER !!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2104
23.1.08 19:40

Ahoj holky, tak se hlásím po celkem náročném dni.

Dneska jsme byli na plavání a Sebík sám plave pod vodou. Ode mně k plavací tetě a zase nazpět. Moc se mu v bazénu líbí. Pak jsme jeli domů tak si na 15 minut zdřímnul a pak byl vzhůru až do 7. Ted už spí, ale tipuju to tak na ještě 15 minut a pak začne obrovský řev, než usne. Od té doby co spí lépe v noci to uspávání večer je děsné. Přitom dopoledne lehne a za 5-10 minut je tuhý a spí asi 2 hodinky.

Doris, tvoje romány mě baví, tak klidně piš dál.

Holky děláte některá pohankovou kaši s ovocem? Chtěla bych jí dát Sebíkovi občas na svačinku dopoledne, misto ovoce,ale nevím jak jí udělat.

Já vám tak závidím ty sedící děti. Sebík se plazí, často je na 4, ted dokonce vynechává i kolínka a je jen na špičkách a ručičkách, ale na sezení to nevypadá a přitom se mu to tak líbí. Myslela jsem si, že než pojedeme na hory - půlka února, tak bude sedět a budeme ho moci vozit v sáňkách, ale nevypadá to. Tak asi budeme brát zase kočár.

Ad hubnutí. Navrhuju udělat seznámek hubnoucích a pravidelně doplňovat o kolik jsme zhubly. Budeme se vážit jednou týdně a budeme to zaznamenávat až do konce, myslím, že jsme říkaly, dubna. Já ten seznámek klidně udělám, asi nebude tak pěkný jako od Loudalky, ale snad to bude stačit. Co vy na to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2104

A protože hubnu du si dát na večeři Laskymáčka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5648

Holky,ja ji tomu Tomikovi tu helmu snad koupim.To jsou rany do te hlavicky - chudacek,vzdyt bude blbej a preci nemuzu porad za nim chodit,aby se nebouchl :-(.

Jmenuje se Ochranná helma NO SHOCK
http://www.alenkaobchod.cz/…49933902.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
23.1.08 19:42

Ahojky,
tak Terezka už spinká, chuděrka plakala. Musela jsem jí nát nurofen, pak se uklidnila. Má ty dásničky nateklý. Už aby ty potvůrky byly venku.

Jinak holky, tady dneska bylo tááááák krásně, že jsem byla skoro celý den venku, malá spokojeně spinkala v kočíku… Ale myslela jsem si, že budou venku všechny maminy z okolí, ale ani prd - nikdo, všichni seděli doma…

Zítra se tady moc neukážu, jedeme za kamarádkou na návštěvu. Už se na ní těšim, dlouho jsme se neviděly…

Ad chlapy - jsou to bábovky, ten můj taky umírá když ho píchne v krčku a já když mám teploty, tak musím kmitat jak ďas.

Renko, to bude určitě „jen“ angína. Držím palečky…

Doprala mi pračku,, tak jdu něco dělat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7846
23.1.08 19:50

LOUDALKO, helma super, určitě jí kup. Máš recht, přece nebude blbej. Já si teda myslela, že si dá jednou do kedlubny a příště si dá pozor, ale koukám, že někdo má hroší kůži, co? :lol: Doriska se ještě z bříška na záda netočí, tak je zatím klid. Ale dneska se bouchla chrastítkem, takovým těžkým a jen tak koukala, zakňučela a pak tim chrastítkem třískla, jak kdyby se mu chtěla pomstít. :lol:

Zuzko, tak já dneska sežrala hromadu pečených brambor ve slupce s máslem, brutálně osolený a zapíjela jsem to plnotučným mlékem. Ty večery jsou fakt za trest. Ale říkám si, že když se budu dostatečně hejbat, tak to půjde i tak dolů. Do teď jsem takhle žrala pořád + sladký a byla jsem tak nějak na stejný váze, takže když jsem omezila sladký a začla cvičit, tak by to teoreticky mohlo jít dolů. Uvidíme, jak dlouho mi to cvičení vydrží. :roll:

Jinak se teda první hlásím do seznámku hubnoucích. Mám 76kg a chci 69!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1551
23.1.08 19:51

Hlásím se do seznámku, 4 kila do konce května, skromné cíle, ale mě se to vůbec nedaří. Mam 60 a chci 56 kg.

Loudalko, neboj, miminka prý mají pružnější lebky, jsou na ty pády přizpůsobený, já už si taky pomalu zvykám, když dělám, že jsem si toho nevšimla, tak ani nebrečí, jakmile udělám něco jako ty můj malej chudinko, ty si se bacil, tak okamžitě spustí.

Taky jsme byli plavat, od té doby co leze, je nějakej akční, moc se mu nechce spát ani po plavání, na druhou stranu přes den vůbec neřve, pořád něco zkoumá a je z toho vysmátej. Td už vytuhl asi o 1 hodinu dřív :P :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1551
23.1.08 19:56

Zuzko, já dělám kaši z pohanky a moc mu chutná.Ovoce mu tam dávám uvařené (jablka, borůvky)čertstvé (banány) nebo přesnídávky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3538
23.1.08 20:04

tak jsem ráda,že je to všude stejné a nejsme výjimky :roll: :roll:
Renko ,jak je Áje??snad se nerozjede žádna monomrška.přeji brzké uzdravení.
tak jo já jdu do toho-snad mě vyhecujete-ikdyž ted jsem ušlehala zbytek šlehajdy,co jen tak ležel v lednici-no nechte to tam,když sladké tak léčí nervy :twisted: :twisted: :roll: :roll:
no ale jak se to tu začíná rozjíždět,tak snad ani tu moji váhu nebudu psát :oops: :oops: :oops: :oops: už teď mám trauma -já se pomalu blížím skoro k porodní váze s Ríšou :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2104
23.1.08 20:06

Hubnu, hubneš, hubneme

chci mám

Doris - 7 kg
Roxa - 4 kg
Zuzka -10 kg

Roxo a jak tu kaši děláš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2104
23.1.08 20:07

No ještě to budu muse t nějak vychytat, ten seznámek. Je to zatím jen provizorní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2104
23.1.08 20:08

Moniko svou váhu taky raději nezveřejňuji, jen kolik chci dolů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20840
23.1.08 20:41

Holky, moc vám na to hubnutí drží palce… Já vás fakt obdivuju, nedokážu si představit, že bych se omezovala v jídle :oops: Ani vám raději nebudu psát, co jsem večeřela… Bohudíky za rychlý metabolismus, protože pevnou vůli opravdu nemám :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí