ČERVEN 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
278
23.1.08 12:00

To já jsem také protivná. To je jasný - spánek chybí. A když to řeknu manžovi, tak mi odpoví, že on se taky nevyspí. Že ho malej v noci také budí, když brečí. JEnže kdo musí vstát, vyndat ho z postýlky, nakrmit - snažit se neusnout při tom a pak zase ho dát do postýlky. To člověk tak procitne,že pak znovu zabrat dá problém. On ho malej třeba vzbudí,ale on se pak jen převalí na druhý bok pokračuje dál,ale já tam lítám kolem malého.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20840
23.1.08 12:51

Vavuš, to je jak kdybych to psala já :lol: U nás je to to samé… že prý on se taky už dlouho nevyspal :evil: :roll: A taky mívám problémy po kojení usnout…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
278
23.1.08 13:02

Mně právě přijde,že poslední dobou je on ten chudáček co vstává a nevyspí se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
xyz
3294
23.1.08 13:27

JONATAN, my malému dudlík dáváme a tak jednou cucnout šťávy. Já taky v noci piju, takže i mimino může mít žízeň.
U nás nebyl problém, že by se malý budil a chtěl prso, nekojím. Ani mlíko v lahvi nechce. On měl jednou hnusnou rýmu a spal v sedačce v polosedě. My ji mám en akolečkách a vozili jsme ho. On si na to zvykl a chtěl celou noc vozit. Tak my ho teď učíme hlavně na postýlku. Takže nevyndáváme a nenosíme, nehoupeme.....
Pokud ti usne bez dudlíku jako Terezka Katce, tak to zkus.

Jéé, teď čtu, jak malý spal. No, to mohla být vyjímka. Jinak to trvá tak týden. Přeju, aby další nocbyla taky ok!!!
Máš skvělého manžela. Jako já, on je taky v noci víc ve „službě" než já.

Jinak u nás asi nic nového. Nelezeme, neklečíme. Jen se začal sunout dozadu - aspoň nějaký pokrork. Zuby taky nemáme.
Týnka je lepší, nemá teplotu ani kašel, jen rýmu. Tak je ještě doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2405
23.1.08 14:46

Ahojky,
tak jsem byla s Ájou u dr a má podezření na mononukleosu 8O Brala jí krev, dělala výtěr a výsledky budou až v pátek odpoledne. Už jsme ale dostaly ATB. Naštěstí nemá teplotu. Před rokem měla taky hnusnou angínu a dr si taky myslela, že je to mononukleosa. Tak doufám, že teď to bude taky „jen“ angína :roll:

U nás teď noci nejsou tak strašný, většinou vstávám jen jednou a to se dá. Nejhorší to bylo, když jsme přijeli z porodky. Lucka měla převrácený režim a usínala až po páté ráno. To jsme se s manžou střídali. Jinak on je taky v klídku, nějak ho nenapadá, že jsem unavená a ještě si stěžuje, že se mnou večer nic není. :twisted: Bych ho chtěla vidět poskakovat kolem dvou dětí. Já jsem večer schopná se tak akorát svalit k emiminu nebo TV :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bedhann
23.1.08 14:47

Pěkný den přeji!!

Noc byla OK, kojo bylo až v 6:30!! Ale mezitím byla párkrát vzhůru… :roll:

Novi - je to 9.díl třetí serie, ale manža musel ten díl stáhnout znovu z jiného webu, páč na něj titulky už nesehnal, takže dneska večer nás čeká 9. a 10. díl třetí serie!!! Já to začala sledovat když jsem v těhu byla na nemocenské…no, musela jsem „ležet“, tak jsem ležela a čučela na PB. Ta čeština na Nově nebo kde to dávají je strašná!!!!!! My se vždycky na filmy koukáme s původním znění a pouštíme titulky…tady to dabují pořád ti stejní herci a stojí to ve většině případů za PRD!!

Manža má dneska půlden dovolené, tchýně měla v jednu soud ohledně zatepleného baráku /soudí se s nima, páč to blbě udělali a ještě k tomu ani neměli papíry…takže to ani nesměli dělat!! Tak jsem zvědavá, jak to celé dopadne. No a pak chudák můj Jeník bude s tchýní jezdit všude možně - ona si napsala celé lejstro kam chce všude zajed!! :roll: Takže dom přijedou asi až večer.. :?

Ad hubnutí - právě obědvám buchtu.. 8O :lol: Vůbec nevím, co mám ukuchtit na oběd, nic se mi nechce a na nic nemám chuť :roll:

• Citovat
  • Upravit
Bedhann
23.1.08 15:09

Jonatan - tak to je tvůj manža teda frajer!!! To by se u nás nemohlo stát ani omylem… :roll:

Reni - tak snad to nebude tak zlé a bude to „jen“ ta angína!!

• Citovat
  • Upravit
20840
23.1.08 15:12

BEDHANN, tak třetí sérii nemáme, chybí ním i pár (asi 3) posledních dílů druhé série… ten dabing je fakt příšerný, vůbec se na to nedokážu koukat :lol: Naštěstí máme oba dva s M raději filmy s titulkama v originálním znění, tak je to v poho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bedhann
23.1.08 15:15

Novi - máme všechny, chceš poslat? Můžeme i nové!! Kdyžtak písni SZ a domluvíme se.

• Citovat
  • Upravit
7846
23.1.08 17:14

Ahoj holky,
tak my máme doma 20-21 stupňů, ale někdy taky kolem 18ti, to když se pořádně netopí. V ložnici to kolísá víc, protože tam nejsou nový, ani zatěsněný okna, tak dávám malý pořád spacáček, aby jí bylo teplo i když se odkope nebo když se míň zatopí. Jinak malá taky nesnáší vedro. U našich bylo 25 stupňů a malý začaly téct očička a teklo jí z nosu. Přijeli jsme domů a byla v pohodě. No a venku v kočárku sice usne i nabalená, ale za půl hodiny se vzbudí horkem a huláká. Když je oblečená akorát, tak spí i tři hodiny a když se vzbudí, tak jen kouká a nebřečí.

ROXO, Dorisku když mám na klíně, tak se zády neopře. Když jí nutim být opřená, tak bejčí a dělá „břišáky.“ Ale ona je taky tak strašně šťastná, když může sedět. Asi jak má rozhled.

Holky, hlavně kvůli kabelům jsem si kupovala novej nábytek. Náš stolek pod televizí nejen pamatoval císaře pána, ale taky byl úzkej a ta změť kabelů za ním vykukovala, tak jsem se bála, že by to Dorisku časem lákalo. Teď už jsou schovaný. Na linku zatím nedosáhne, jediný, co budu muset hodně hlídat, je trouba. KDyž peče, tak je hodně horký sklo. Ale až bude ohrádka, tak to bude vyřešený. Když budu péct, tak bude malá buď se mnou nebo v ohrádce.

Růžovka se mi teda taky nelíbila, vždycky si špatně zvykám na nové tváře a vadí mi, když někdo skončí, ale to trvá tak tři díly a už si zvyknu, takže příští díl Růžovky se mi už určitě bude líbit jako dřív. Myslela jsem si, že bez Šebka se na to dívat nebudu a taky jsem si zvykla.

Jo holky, tak u nás to taky tak bylo, Martin mi nevěřil, že jsem unavená. Vždyť přece „spím“ do dvanácti a nemusím do práce! Tak jsem mu to vysvětlila. Sice se to neobešlo bez práskání dvěří (mnou) a pak jsme měli dva dny tichou domácnost, protože já přece přehánim, ale nakonec pochopil a teď si malou pravidelně bere o víkendu do obýváku, abych se vyspala a když přijde z práce, tak si s ní hraje. A když na mě vidí, že jsem hotová, tak mi sám říká, ať si jdu lehnout.
Aby vstával v noci, to po něm nemůžu chtít, protože jednak malou nenakojí a taky bych nerada, aby byl nevyspalej a pak to někam napral v autě. Jezdí denně tak 600km, takže by to bylo o hubu.

A teda nechci to zakřiknout, ale my už máme taky lepší noci. První kojení je když jdeme spát, protože to malou vždycky vzbudíme. To je tak kolem jedenáctý nebo dvanáctý a pak až po pěti hodinách a spí do půl osmé. Víc ani ránu. Jenže stejně jsem ráno jak praštěná palicí a nemůžu v těch půl osmý vstát. Dám si malou k sobě, dám jí hračky a snažím se spát. Jenže ona se nudí a chce prostě pryč z ložnice. Tak na mě huláká a štípe mě do obličeje, prostě mě budí. Když se konečně zvednu, tak je úplně hotová. Směje se, ječí a tancuje, je prostě přešťastná. To se musím vždycky smát. No a v obýváku si hraje v pohodě sama. To jí nevadí. Ale v tý posteli ani ránu. Ona prostě ví, že postel je na spaní. :wink:

Ad hubnutí.- dneska jsem ráno oprášila orbitrek a míč. Jenže jsem měla malou u sebe, hrála si na dece a když viděla ten obr míč, tak se připlazila a asistovala mi. No a já se bála, abych jí nepřiplácla ručičku, tak z toho bylo nakonec asi jen čtvrt hodiny. Ale aspoň něco. Ale včera večer jsem sežrala obrovskej jogurt, ten 400ml a po půl hodině ještě půlku dalšího, bílýho s kukuřičnýma lupínkama. Sice to není nějak zvlášť nedietní, ale přece jen toho byla hromada. To jsou ty moje večerní úlety.

O jakých filmech si to povídáte? Nemá to i českej název? Anglicky mi to nic neříká… Já teda nejsem televizní tip, sleduju tak maximálně růžovku a sama doma a když mám zapnutou televizi, tak jen jako kulisu a to málokdy, to si radši pustím rádio. Jo a ještě si po uložení Dorisky sednu k ulici. To je první oddychový čas po celým dni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7846
23.1.08 17:16

Ježíši marjá, to jsem zas přepískla, co? Tak sorry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bedhann
23.1.08 17:34

Doris - není to film, ale seriál, jinak česky je to Útěk z vězení…

• Citovat
  • Upravit
7846
23.1.08 18:24

Ahá, tak to už vím. Já teda myslela, že to bude stejná kravina jako to Ztraceni. Ale neviděla jsem ani jeden díl, jen upoutávky a ten potetovanej chlap se mi líbí. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3538
23.1.08 19:00

tak se sledováním filmů nebo seriálů jsem na tom podobně jak Doris,sleduju Ordinaci-ale ted me to moc nebere :cry: :cry: ,a nekdy stihnu ulici,ale spíš né, :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
já se z toho mojého chlapa asi zblázním-tak nemocní jsme všichni,já lítám jak hadr na holi-uklidit,nakoupit,navařit,postarat se přes den o děti a v noci vstávat k Ríšovi-jo ještě nachystat chlapům jídlo na barák-no a on tu chodí jako by umíral-ani teplotu neměl :twisted: :twisted: chudáček-a to spím s dětma u nás v ložnici a on spí u Kiki v pokojíku od neděle,protože Kikča jak měla teplotu nechtěla být sama u sebe,tak jsem si ji vzala k sobě a on si v klídku spinká vedle celou noc :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: jéžiši radši at jde snad do práce-má dovču,ale onemocněl-bohužel :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3538
23.1.08 19:02

snad jsem někomu nenarušila romantický večer s manžílkem tím mojím citovým výlevem :cry: :cry: na chlapy-

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí