ČERVEN 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5648
21.1.08 19:40

Hezky vecer!Tak dneska byl den uplne suprovy!!!! Tomik byl senzacni - hral si,lezl,neknoural,smal se,dopol. spal 1,5 hod.Po obede jsme ve 2 vyrazili ven.Tomik usnul a spinkal cca 45 min. Ja mezi tim zajela do jednoho sekace a koupila Tomaskovi - 2 tricka,2 teplaky celkem za 45,– Kc.Je to tam totiz na vahu a 1 kg detskych veci stoji 150,–Kc.Ale posledni dobou uz tam nemaji nic moc vyber :( !! Pak jsem TOmikovi vecer pred koupanim dala 2× homeo na zoubky - slinta - uplne proudem,vykoupal se,napapal a do 5-ti min. spinka.Uz ma dneska postylku dole,ale jak jsem koukala,tak az si bude stoupat,bude to stejne o h**u.Prijde mi,ze je porad ta zabrana hrozne nizka.No hold i postylky byli driv hlubsi :-(.

ad nova autosedacka - dneska jsem vlezla znovu k nam do prodejny a zrovna tam byla majitelka.Ma tu moji autosedacku ve svojim aute pro vnoucata a nemuze si ji vynachvalit.Kdyby to byl smejd,tak si ji prece nekoupi,kdyz maji tolik prachu (vlastni 4 obchody nejen s vecmi pro deti) :oops: .Takze si ji objedname pres net.U nas v kamennem obchode stoji 2980,– Kc a na netu vyjde cca 2200 i s postovnym 8O .A co se tyce bezpecnosti,tak uz jsem to tu jednou psala.Babypoint jsou sice polske,ale pokud bude bouracka,tak pomuzou a pokud bude tak velka,ze by nepomohla,tak to nepomuze ani ta atestovana :oops: Ale kazdy ma jiny nazor - tot nazor meho manzela a ja s nim souhlasim.

ZORKO ,tahle je polohovatelna.Zkousela jsem ji s TOmikem - on uz je velky skoro jak rocni deti - tak si myslim,ze to bude OK a na tu vasi jeste kouknu :-)

WILD , na netu jsem prave cetla,ze ty autosedacky do 36 kg maji sice podsedak,ale stejne se do nej deti nevejdou a ta majitelka me fakt presvedcila.Mluvila docela rozumne.Jen si dej pozor pri nandavani.Musi se pry poradne dotahnout a upevnit,asi to nandavani nebude lehke,takze mi ji tam nechame a nebudeme ji pokazde sundavat

Jejda,Tomik breci.Namazala jsem dasne,dala cajik a spinka.Ja se z tech zubu fakt zblaznim :-(.

IVONELA,mam takovy dojem,ze jsem o ni cetla na testech autosedacek jako o jedne z nejlepsich :-)

KACULKO,snad se to za mesic spravi.Ja jdu ve stredu k dr. a az se zepta jestli se pretacime,tak musim kapnout bozskou,ze jenom na jednu stranu.On to umi,ale nechce se mu.Zacina me to znervoznovat,aby bylo vse OK,ale kdyz leze,tak snad bude :oops: .Jdu uklizet,je to tu jak po boji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5648
21.1.08 19:57

Hezky vecer!Tak dneska byl den uplne suprovy!!!! Tomik byl senzacni - hral si,lezl,neknoural,smal se,dopol. spal 1,5 hod.Po obede jsme ve 2 vyrazili ven.Tomik usnul a spinkal cca 45 min. Ja mezi tim zajela do jednoho sekace a koupila Tomaskovi - 2 tricka,2 teplaky celkem za 45,– Kc.Je to tam totiz na vahu a 1 kg detskych veci stoji 150,–Kc.Ale posledni dobou uz tam nemaji nic moc vyber :( !! Pak jsem TOmikovi vecer pred koupanim dala 2× homeo na zoubky - slinta - uplne proudem,vykoupal se,napapal a do 5-ti min. spinka.Uz ma dneska postylku dole,ale jak jsem koukala,tak az si bude stoupat,bude to stejne o h**u.Prijde mi,ze je porad ta zabrana hrozne nizka.No hold i postylky byli driv hlubsi :-(.

ad nova autosedacka - dneska jsem vlezla znovu k nam do prodejny a zrovna tam byla majitelka.Ma tu moji autosedacku ve svojim aute pro vnoucata a nemuze si ji vynachvalit.Kdyby to byl smejd,tak si ji prece nekoupi,kdyz maji tolik prachu (vlastni 4 obchody nejen s vecmi pro deti) :oops: .Takze si ji objedname pres net.U nas v kamennem obchode stoji 2980,– Kc a na netu vyjde cca 2200 i s postovnym 8O .A co se tyce bezpecnosti,tak uz jsem to tu jednou psala.Babypoint jsou sice polske,ale pokud bude bouracka,tak pomuzou a pokud bude tak velka,ze by nepomohla,tak to nepomuze ani ta atestovana :oops: Ale kazdy ma jiny nazor - tot nazor meho manzela a ja s nim souhlasim.

ZORKO ,tahle je polohovatelna.Zkousela jsem ji s TOmikem - on uz je velky skoro jak rocni deti - tak si myslim,ze to bude OK a na tu vasi jeste kouknu :-)

WILD , na netu jsem prave cetla,ze ty autosedacky do 36 kg maji sice podsedak,ale stejne se do nej deti nevejdou a ta majitelka me fakt presvedcila.Mluvila docela rozumne.Jen si dej pozor pri nandavani.Musi se pry poradne dotahnout a upevnit,asi to nandavani nebude lehke,takze mi ji tam nechame a nebudeme ji pokazde sundavat

Jejda,Tomik breci.Namazala jsem dasne,dala cajik a spinka.Ja se z tech zubu fakt zblaznim :-(.

IVONELA,mam takovy dojem,ze jsem o ni cetla na testech autosedacek jako o jedne z nejlepsich :-)

KACULKO,snad se to za mesic spravi.Ja jdu ve stredu k dr. a az se zepta jestli se pretacime,tak musim kapnout bozskou,ze jenom na jednu stranu.On to umi,ale nechce se mu.Zacina me to znervoznovat,aby bylo vse OK,ale kdyz leze,tak snad bude :oops: .Jdu uklizet,je to tu jak po boji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
278
21.1.08 20:29

Novire - tak přesně tato autosedačka mi v pátek přišla i ten potah mám stejný :D :D :D

Jinak jsem také slyšela,že velké rozpětí u autosedaček není dobré. Je ale fakt, že větší děti v té 9-18kg moc dlouho nevydrží a bude se zase kupovat nová. Je to i náš případ (máme dlouhána a už má téměř 10 kg),ale i tak jsem mu prvně koupila 9-18kg a pak se uvidí. Já šla do Maxi - Cosi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20840
21.1.08 20:31

VAVUŠ, tak to pak určitě napiš, jak jste s ní spokojení :) Má ji i naše sousedka (jejich Lukášek bude mít v únoru rok) a je z ní nadšená :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
278
21.1.08 20:42

Určitě písnu. Zatím jezdíme ve vajíčku,ale je to děs. Musím ho vždycky méně obléct, aby se tam vůbec vešel. V bundě ho tam nemám šanci nacpat. Jinak ten potah co jsi vložila zrovna na fotce mám a je celý takový bavlněný. Možná že vydrží méně než ten umělinový,ale až bude léto,tak si myslím,že bude příjemnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7846
21.1.08 21:20

Holky, my máme autosedačky už obě (tu prostřední i tu velkou), ale kdybyste mě zabily, tak nevím, jakou značku. Jsou v ložnici, tak se mi tam nechce lézt, ale stejně jak Kami. Když jsem je kupovala, tak jsem o nich ještě nic nevěděla. Ale jak říká Loudalka, při normální bouračce by měla fungovat snad každá a velká bouračka je průser asi s každou sedačkou… Tak věřme, že se nám všechny bouračky vyhnou. Ani na to nemyslet.

NEvím, co se děje s Doriskou, mažu jí dásničky, ale je pořád taková nevrlá. Začíná být i neodložitelná. Dopoledne si hrála asi hodinu na dece, já si zas třídila fotky a pak začala být ukňučená, tak jsem si s ní hrála, ale jí to nějak nebavilo, pořád si strkala ručičky do pusinky, tak jsem namazala a dala jí do postýlky, že by si mohla schrupnout. To ani náhodou. Válčila jsem s ní až do dvanácti. Dokola jí přebalovala, kojila, houpala, hrála si, ale prd platný, byla prostě unavená a nešlo jí usnout. Ani když jsem dělala mrtvýho brouka, že tu jako nejsem nepomohlo. To začala lítostivě plakat, tak se mi jí zas zželelo a zas jí vyndala a strčila prso, až u něj nakonec ve dvanáct usnula. Spala asi hodinu a pak byla další hodinu hodná, ale kolem druhý to začlo nanovo. Tentokrát jsem si ani na záchod nemohla dojít, protože ona jakmile mě neviděla, tak začala plakat. V půl čtvrtý jsem vytahla kočárek a šla s ní ven. Normálně chodíme v půl druhý, ale jak usnula ve dvanáct, tak se to všechno nějak posunulo. No a venku spala asi jen půl hodiny. Myslela jsem, že jí rozveselim, tak jsem šla před psí kotec a ukazovala jí HAF HAF a ona nevěděla, jestli se má smát nebo brečet. Bylo to tak napůl. Smála se, ale pusu měla do podkovy. Tak já nevím, jestli to jsou fakt ty zuby? Takovou jí fakt neznám. A ty pláče, jaký předvádí. To by se i kámen ustrnul.

:cry:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7846
21.1.08 21:28

NOVIRE, v pátek jedeme do Tesca, ale do takovýho pidiTesca, je asi poloviční než v Chebu a to taky není zrovna velký, tak nevím, co tam budou mít, ale podívala bych se ti po těch pyžamkách, jen nevím přesně, jaký chceš a tu velikost, tak mi to ještě upřesni, abych to nemusela hledat. Budu ještě sledovat do pátku, jestli je už náhodou nemáš. Kdyžtak mi napiš sz, abych to nepřehlídla. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
278
21.1.08 21:38

Doris,Kubík je také od včerejška ukňouraný a i v noci, kdy normálně spí většinou pěkně, tak tu noc na dnešek děs. Vždycky začal řvát, ale tak strašně,že jsem vždycky vylítla co se děje. Bylo to jak kdyby do něj někdo píchl. Nic a najdnou šílenej řev. Byla to hrozná noc. Že by úplněk působil?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
278
21.1.08 21:41

Novire - také asi pojedu ve středu do Tesca,ale také nevím přesně jaké by to měly být overálky.

V Tescu je od středy akce na plínky Pampers a Tesco fialové. Musí se ale vzít od každého 3 balíky,aby byla výhodnější cena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7846
21.1.08 21:44

Tak zase monolog? Já tu mám hromadu prádla a vůbec se mi do toho nechce. V pátek jsem si zapomněla vzít prášek a v neděli ráno jsem to dostala, tak jsem celá nervní a protivná. Dneska jsem se už jednou tak strašně vytočila, že to Martin málem nepřežil. Mít nože na lince, tak je mrtvej. Hledala jsem svoje výplatní pásky, který jsem mu minulej tejden připravila pro jejich účetní a měla jsem za to, že jsem mu je dala do peněženky. No a on tady ležel jak lemra a vůbec ho to nevzrušovalo. Já už pěnila jak pěnice! Nakonec se na mě nemohl dívat, tak je šel taky hledat a našel je v krabičce od hodin. Já je zbalila i s hodinama, který měly vybitou baterku a strčila jsem je do tý krabičky, v domění, že to je manuál k hodinám. No trubka. A Martin mě začal napodobovat, jak jsem chvíli před tím nadávala a nadával sám sobě a ještě si to okořenil, až jsem se musela začít smát. Tak nakonec konstatoval, že už mi z tý samoty tady hrabe a já ho u:,–(ila, že to je těma krámama, načež zvednul obočí a divil se, co prej jsem to za krámařku. :lol: :lol: :lol:

Jo a ségra, když jsem to dostala při kojení poprvé, tak se taky děsně divila, že to nikdy neslyšela, že by se při kojení menstuovalo a teď to dostala taky! :lol: :lol: :lol: A to já to měla spíš z těch prášků, jak jsem je začala brát, ona zatím žádný nebere a stejně to dostala, tak už se nediví. :lol: :lol: :lol: Ona je vůbec taková divizna, pořád se něčemu diví a pak přijde na to, že se vlastně není čemu divit. Há há, to je blbá věta, co? No nic, už mi z tý samoty vážně hrabe. Babi je nemocná, tak za ní nemůžeme, do bazénu to sama nezvládnu, na nakupování žrádla je ještě brzo, zásoby ještě jsou, tak že by výlet? Ale kam v tomle psím počasí? To je prekééérka. :cry:

Tak to jsem se chtěla taky zeptat. Jak to děláte, když jste sami v bazénu? Já si to neumím představit. Celej den jsem o tom dneska přemýšlela. Už jen převlíct se… kam odložím malou? Co když budu chtít jít na záchod? Jak se potom osprchuju? A znova převléknu?
A stačí voda teplá 31stupňů? Nebo dokonce jen 27?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7846
21.1.08 21:47

To už je zas úplněk? TEď mě napadlo, jestli to ta moje princezna neměla taky spojený s těma mojema krámama. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7846
21.1.08 21:51

NOVIRE, ještě něco. Já když si jdu koupit ty pyžámka do Tesca, tak pro změnu maj hromadu modrejch a žádný růžový. Minulej měsíc jsem tam byla, že je koupím ségře. Měli samý novorozence a pak ty obrovský a mezi tím nic. Až jsem jedny 0-3 objevila, ale byl roztrhanej obal, no ale vzala jsem je, když byla nouze a byly jediný. Ségra měla dvě pyžamka. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Si myslela, že jí to bude stačit. :lol: :lol: :lol: :lol:
Tak z toho plyne, že u nás se rodí jen holky a u vás jen kluci, jinak mi to hlava nebere. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10773
21.1.08 21:54

Ahoj holky, tak jsme zpátky z hor. Bylo to fajn, jen to prádlo, co se tu směje na pračku, mi dělá vrásky na čele. :-(

Jdu vás od pátku dočíst. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7846
21.1.08 21:55

NOVIRE, teda Tobík je fešák a co to má za punčošky nebo návleky nebo co to je? To je krásný! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
278
21.1.08 22:02

Doris, ty jsi teda číslo. Jinak malá může být nevrlá klidně z těch krámů. Nám v gravidu říkali,že dítě tu náladu tvojí přejímá. Takže když jsi nervozní, neklidná atd., tak i dítě je pak neklidné, brečí. Tak to mohla mít od toho. Měla takový „malý menstruační syndrom“ :lol: :lol:

Já když mám depku nebo chytnu nerva, tak malej taky pak furt řve. Ale možná mi to jen přijde,protože to pak v tom stavu mi vadí i to,co jindy ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí