ČERVEN 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1364
20.1.08 17:04

Ahoj etetky,
tak koukám, že s ovocnýma přesnídávkama nás tady bojuje víc. Já jsem myslela, že když mi Verča baští krásně zeleninku, tak ovoce nemůže být problém a on to problém docela je. Dávám jí přesnídávky dopoledne a jak kdy - ale moc mi toho teda nesní. Nejvíc toho sní, když jí nastrouhám banán nebo banán s jablíčkem - ale ty kupované jí moc nejedou. To takové telecí se zeleninou od Sunárku, to mi zblajzne celou skleničku (190 g).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
xyz
3294
20.1.08 17:12

JANI, tak se přidáváme k vám. Valunka má od včerejška teplotu, v noci i přes 38C. :cry:
Zatím se nám to daří ukočírovat, k doktroce půjdeme kdyžtak později. Ona by stejně řekla, že tři dny počkáme, než dáme atb, kdyby to byla viróza. Tak uvidíme. Jen jsem zvědavá, kdy to chytí Vítek.

RENKO, takhle nám to začlo. Včera jí bolela hlava a šla si lehnout. Což je u ní opravdu na pováženou. 8O

DORIS, my jsme jezdili přes Náchod do Klodska nebo Kudowe. Boty mi vydržely déle než české z kamenného obchodu. Ale už jsme tam leta nebyli.

MONI, vy taky choříte? Nepřenáší se to po netu :roll: ? Vy to máte vždycky jako my.

NOVI, já mám stejné metříky, jsem na to líná.

ZUZKO, Týnka taky není v kalendáři. Jen Valentýn.

JONATAN, Ikeu v Ostravě mám nejradě. Nikdy tam není tolik lidí jako na Čerňáku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3471
20.1.08 17:13

Ahoj holky,

vymyslela jsem na prcka novou fintu, mám ho v šátku a on na klávesnici nemůže :lol: :lol: .Ale na myš se sápe statečně :wink:

Co se pití týče, tak kamrádka taky kojila do šesti měsíců, Honzík jí vůbec nechtěl a pak najednou začal, asi kolem osmého měsíce.Takže si myslím, že každý prcek začne, až to bude potřebovat.Já osobně se toho děsím, protože malej je docela závislák na cecíku :lol: .

Gratulujeme všem k sedmiměsíčninám a Sebíkovi k svátku :lol: :lol:

http://sirmi.ic.cz/deti/15.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2405
20.1.08 18:13

Tak Ája má hlas jak z kanálu a odpo spala dvě hodiny. To nevypadá dobře :roll:

Já dávám Lůce čaj po obědě, dlouho chtěla jen prso. Několik dnů jen tak cucala flašku, teď vypije tak stovku. Myslím, že to zatím stačí. Jinak přesnídávku měla zatím párkrát, docela ji jí, ale pak ji zase vyblindí :(

Tady teda frčí krásný metříky :D , vy mě snad taky přinutíte udělat novej :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3538
20.1.08 18:51

jj Zorko opět jsme nemocní :cry: :cry: :cry: :cry: tuto zimu se nás to nezvykle drží-vždycky je chvíli klid a pak nanovo-mám pocit,že fakt celou zimu
tak přidám naše teplotky-Ríša 38.7 v prdelce,Kikča 38.2 pod křídlem :cry: :cry: do toho kašel Ríša má nudli u nosu a Tynulu bolí všechno-navíc ,když zakašle,tak se rozbrečí,že ji to bolí v krku,už jsem ji chtěla vzít na pohotovost,ale nechce jet,tak asi půjdem ráno s oběma k naší mudře-pokud se to v noci teda nezhorší :roll: :roll:

Renko u nás jsou nemocní pokaždé oba dva :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5648
20.1.08 18:52

RENKO,nadopuj Aju vitaminkama - caj s citronem atd. a treba se z toho vyspi.Co mlicko s medem?Jenomze vy jste alergicky vid,tak toho asi chudinka moc nemuze :oops: .At vas nemoc nedostihne - to prejeme my dva

MONI,tak snad taky budete brzy fit a doufam,ze se tyhle nemoci neprenasi pres internet.U nas uz to stacilo a uz chci jit konecne ve stredu na 3.hexavakcinu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7846
20.1.08 19:32

Holky, Doris taky není v kalendáři, jen v německých a to taky ne ve všech, třeba v bavorským není.

Dneska jsem zkoušela lžičkou zoubky, ale zatím nic. Malá je posledních pár dnů děsně protivná, do všeho kouše, mě při kojení štípe a co dělá s jazykem, to ani nemluvim, tak si myslím, že to každou chvilku přijde. Je mi jí líto, vypadá, že se jí chce spát, ale nezabere ani náhodou.
Ale co jsem zjistila… když jsem jí chtěla strčit tu lžičku do pusinky, tak ona jí tak ochotně olizovala, tak snad to tak bude i s jídlem. No, už to máme za pár. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5648
20.1.08 19:34

Tak ten nas prdik zase nechce spinkat.Od te doby,co se koupe ve velke vane,tak se vzdycky v ni probere,a pak nevi,kdy usnout.Dala jsem ho do postylky,ale za chvili byl na brisku,tak jsem myslela,ze kdyz si bude hrat v postylce,tak se unavi a usne,tak jsem si ho pritahla k posteli a takhle to dopadlo.Dolezl ke mne a protoze se chtel mazlit,tak si az kleknul :-).Zitra davame postylku dolu.To by se naklonil a prepadl hned :-( :roll: ,tak nebudeme nic riskovat :wink: 

a pak doslo na mazleni,ale musim uhybat hlavou,nebot mam 4 opary a mam strach,aby to nedostal taky,tak moc velke muckani u nas ted neni :-(

Ted si hraje na puzzlikach a dela „APA,APA“.

DORIS,nezkousela si ji namazat dasnicky?Prvni lezou jednicky dole,tak ji to tam maznes a uvidis,jestli se na chvilinku zklidni.Nebo aspon pred spankem,aby ji to netrapilo a zabrala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3538
20.1.08 19:54

tak jsme byly naotočku na pohotovosti-Kika se vzbudila s hrozným brekem,že ji bolí v krku 8O 8O naštěstí tam byla jedna mamina před náma,hned jsme šli,ale z ordinace jsme šli taky hned-během 3minut-napsaná adresa,vybraných 90kč a zpověď,co že nám to je-poslech a pohled do krku-a rada co si máme všechno koupit-tak jsem se ani nedozvěděla,co jí je :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: jen mám jistotu,že to není angína-no suma sumárum-půl hodiny z domu nás vyšla na 320kč :roll: :roll:

Loudalko Tomík je šikula

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1551
20.1.08 19:55

Loudalko, to je hezký. Taky už jsem postýlku radši dala níž, přeci jen člověk nikdy neví, co se jim povede.Jinak malej taky po koupeli vždycky ješte pookřeje.

Moniko, Zorko, Renko, nemoci vám fakt nezávidím, my jsme se z toho vykřesali oba dva asi po měsíci, byla jsem z toho už hotová. Nedej bůh, že bych měla ješte jedno nemocný dítě.Já jsem malýmu dělala teplý zábaly na průdušky, když kašlal, nažehlila jsem mu na noc plínku. Mazala jsem mu hrudníček a záda olejem s kapkou eukalyptu, otřela jsem jim i trochu spánky a kolem uší na rýmu.Doktorka mi jinak radila i odvar z cibule s cukrem či medem, ale to jsem neriskovala vzhledem k tomu, že byl v tý době jen na koju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
932
20.1.08 19:58

Holky, asi to znáte, ale mně to prostě připadá geniální. Takže něco máĺo pro pobavení ze života........ :D

Otec se vrací z práce a vidí, jak jeho tři děti sedí před domem v pyžamech a hrají si v blátě mezi prázdnými krabičkami od číny, které jsou rozházené po celé zahradě. Dveře od manželčina auta jsou otevřeny, stejně jako dveře do domu a nikde není ani stopa po psovi.

Muž vešel do domu a uviděl ještě větší nepořádek. Lampa byla převrácená, běhoun skrčený pod zdí. Uprostřed pokoje hlasitě hrála televize na kanálu s kreslenými pohádkami a jídelna byla zaházena hračkami a různými díly šatníku. V kuchyni to nevypadalo lépe. Ve dřezu stála hromada nádobí, zbytky snídaně rozházené po stole, lednice byla otevřená, psí žrádlo vysypané na podlaze. Rozbitá sklenička ležela pod stolem a u zadních dveří byla uplácaná hromádka písku.

Muž rychle vyběhl schody, stoupajíce na další hračky a šlapajíce po oblečení. Ale nehleděl na to, jen hledal svou manželku. Bál se, že je nemocná, nebo se jí něco vážného stalo.

Viděl jak dveřmi od koupelny prosakuje voda. Nakoukl tam a uviděl mokré ručníky na podlaze, rozlité mýdlo a další rozházené hračky. Kilometry toaletního papíru se vinuly mezi tím vším a zrcadlo i stěny byly pomalovány zubní pastou. Rychle se otočil a spěchal do ložnice, kde našel svou manželku, ležící v posteli a čtoucí knihu.

Podívala se na něj, usmála se a zeptala se jak se měl celý den. Podíval se na ní nedůvěřivě a zeptal se: ?Co se tu dnes proboha stalo?? Usmála se znovu a odpověděla: „Pamatuješ si, drahý, že každý den, když se vracíš z práce, ptáš se mně - Co jsi prosím tebe dnes celý den dělala?“

„Ano“ odpověděl muž nejistě.

„Tak dnes … jsem to prostě nedělala!“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4554
20.1.08 20:09

Ahojky,tak koukám,že to tu pěkně marodí.Tak všem marodům přeju brzké uzdravení.
Ondra taky pokašlával,ale zažehnala jsem to ditustatem,tak snad to vydrží.

To je hrozný,já už zas nevím,co jsem chtěla,no tak nic,tak slez.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5648
20.1.08 20:21

Tomik ted ulehl,dala jsem ho uz v pul 8,ale ocicka mel zavreny a nemohl zabrat.Najednou zacal hrozne plakat.Uklidnila jsem ho a sla delat mlicko (to je jistota,ze to pomuze k usnuti a 2 hod. nejedl),byl u tatky - znovu hrozny plac - uklidnila jsem ho a sla pokracovat v priprave mlicka - zase u manzi hrozne plakal.Spapal cca 150 ml,namazali jsme dasnicky a uz spinka.Pres den jsem mu davala ta homeo a byl klid.Zitra uz je dostane vecer taky,ale voda byla horka,tak jsem mu je nedala.

KAMI,duha je moc pekna!
MONI,jojo to je dneska hrozny u tech dr.Ale kdyz to potrebujes,tak to das a na to oni hrajou.HRUZA!!!!!!

Jonatan,tak to je zivot, i kdyz ja toho doma opravdu pres den moc nedelam.Staci mi hlidat toho naseho loupeznika :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
278
20.1.08 20:31

Jonatan - tak to je fakt dobrý vtip. Chtělo by to občas těm chlapům takto udělat,aby si začali vážit naší celodenní práce, protože co my ženský děláme není na první pohled vidět a že toho není málo,že?
Jinak mě těší, že to máme s Kubíčky podobně.

Všem děkuji za info ohledně papání přesnídávek a pítí čajíků. Doris děkuji za odkaz na stránku. Jdu jí pročíst. Co se týče takových těch radilů neradilů, tak těch mám kolem sebe taky dost. Je to ale taková ta „stará škola“. Nejraději by aby malej jedl už všechno - hlavně moje babička (malého prababička). Nejhorší ale je,že i moje doktorka mi říkala,že malej má jíst to co jíme my. Ráno,že mu mám namazat chleba se sýrem nebo něčím jiným a prý mu to mám zkusit nabídnout. Pak ovoce, pak nějaký ten oběd co jíme my (ale to fakt nechápu - kolikrát máme třeba řízek a to si nedovedu představit krmit ho řízkem a manža zase nebude pořád jíst špenát,že)No doktrorku moc nechápu v tomto,že má jíst stejně. Dokonce i lepek prý už může, že nové studie zase říkají,že čím dřív ho začne,že se pak u něj nevytvoří alergie. Já na ní koukala jak na blázna. POvídala jsem jí,že to mám nastudované jinak a ona,že byli na semináři a tam jïm toto říkali a že to nějakou dobu trvá než se to dostane do knížek. Myslím si o tom své a budu si to dělat po svém. Jak mu mám dát chleba, když nemá ani zub :lol:

Že by se tady rozšířila nějaká chřipková epidemie? Jestli ano, tak vám přeji brzké uzdravení. Není nic úmornějšího než nemocné dítě. Kubík má téměř pořád rýmu. Odsáváme vysavačem a to už totálně nesnáší. Jen ho vidí a ječí. To se říká,že kojené děti rýmu neznají Ha,ha, ha. Jo a že nejsou nemocné - už jsme měli antibiotika ve 3. měsících. Tak že bychom byli vyjímky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3538
20.1.08 20:42

vavo
Ríša měl už taky atb :cry: :cry: a doktorka má „zajímavé“názory,ale přiznávám před pár dny Ríša ochutnal chleba,když jsem jedla-on to úplně hltá očima a mlaská na prázdno,tak kousínek-spíš takový drobek dostal a jak mu šmakoval :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí