Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky,
tak my jsme měli dneska taky děsnou noc - asi bylo něco ve vzduchu, ne? Verča se vzbudila v jedenáct, to jsem jí ještě nandala dudlíka, ve dvanáct už jsem nevydržela a šla jí ohřát mlíko, tak se najedla, ale spát taky nechtěla - napřed si tam hrála a potom začala kňučet, no usnula až v půl třetí - fakt hrůza, vůbec na to nejsme zvyklí. A v pusince taky nic nevidím, že by to byly zuby. No snad to bude dneska lepší.
Doris - my máme ty puzzlíky s krtkem - jsou krásný, akorát mi vadí, že docela kloužou - kupovali jsme je v globusu za 289,– balík - a museli jsme vzít dva, protože tam je jenom osm kusů…
Jo a máš opravdu kráááásný metřík ![]()
Skurokat - Eury mě naprášila, jo? Jsem se jenom zmínila, že ses po ní
ptala
.
Helenis - tak Verča je na tom s hračkama úplně stejně - nejlepší jsou cedulky od hraček, igelitové pytlíky, dálkový ovládání a tak ![]()
Loudalko - přidávám naše aktuální míry do seznámku - v sedmi měsících máme 7840g a 71 cm
Hodně z vás tady nakupuje golfky, tak já se musím pochlubit taky s novou věcí. V pátek mi přišla konečně větší autosedačka. Mám jí přes internet autosedacky-kocarky.cz. Je to Maxi-Cosi Priori a vyšla mě i s poštovným cca 4400,– . Barva je to Squirl a je celá bavlněná,tak doufám,že se brzy neroztrhá. Umělinu jsem moc nechtěla, prý se dost žmolkatí a v létě se prckovi potí prcka. TO se hezky rýmuje
. Malej je už ve vajíčku jak sardinka, nohy nemá kam dát když v ní sedí v autě,tak už musíme do větší.
Helensis - koukám,že máte také originální hračky jako my. Kubík zase když ho svlékám na koupání a on pak nahatý leží na té pevné desce na vaně (je to ta pevná na přebalování),tak si hraje s tou houbou z té síťoviny.Houba visí kousek opodál na háčku a on pořád po ní šmátrá. Nic by na tom nebylo,ale ta houba je většinou nacucaná vodou studenou a on jí strhne vždycky na sebe a jak je nahý,tak se tak strašně leká jak ho to studí,ale jak jí pověsím zpět,tak za chvíli jí má zase na sobě. Nějak ho rajcuje a nejraději si s ní chladí pytlíka, protože tam končí ze všeho nejvíc
Sprosťák
Ahoj holky, zdravím po celodením výletu. Bylo to super, ale náročné.
Jen jsem chtěla popřát dobrou noc.
P.S. Holky krásné metříky, že bych si taky chvíli hrála?
Ahoj holky,
normálně nestíhám dočítat, nějak moc písmenkujete
.
Vítám nově příchozí, koukám kolik holek nás potají četlo
.
Dneska jsme byli venku, mám tu děti a tak jsem si připadala jak zasloužilá matka
. Janýsek celou dobu spal, což je nevídané, protože se vždycky vzbudí tak po půl hodině a to jedu!! Bylo tak krásně, že mi ani nepřipadalo, že je leden
. Nicméně prcek byl tak utahaný, že usnul brzy, sice se probudil, ale spíš hlady, tak jsem mu dala napít a zase spí. Když ho položím, tak je hned na břiše a otáčí se , aby viděl, co je kde zajímavého.Hrozně rád boří mé pracně vymyšlené hrady z kostek, když je v židličce, tak háže všechno cíleně na zem. Hrozně se mu totiž líbí, když já se por to sehnu.To totiž na chvíli zmizím a pak se mu zase ukážu.To se řehní na celé kolo
.
Metříky, co tu teď všechny máte
, jsem už měla, ale vrátila jsem se k původnímu, protože jsem tam měla tu fotku moc malou.Jinak jsou opravdu krásné a nápadité. Třeba to zase zkusím
.
V pátek jdu na srazík budějovických mamin, tak se těším, já potřebuji vypadnout, jinak se z manžela zblázním
.
Doris, ty taky pořád jen kojíš? Pro mě je to i pohodlné, ale hlavně doufám, že se vyhneme alergii, to je docela utrpení.
![]()
A úplně bych zapomněla, podařilo se mi změnit gynekologa
.Jen doufám, že ten můj původní už našel mojí kartu
.Když jsem byla minule pro prášky, nemohla jí sestra najít a častovala mě dotazy, jestli k nim vůbec chodím. A to tam chodím přes deset let
. Tak ještě změním pediatra a budu mít snad klid
.
Jdu si lehnout dokud prcek spí
Dobrou všem
![]()
Ahoj,konečně jsem vás dočeta. První plavání jsme zvládly dobře, jen polévání hlavičky se Nele moc nelíbilo, musíme trénovat.S Ikeou v Brně je to opravdu hrozný i v týdnu, navíc teď je tam díky rekonstrukci docela chaos a některý části i zrušili a rozstrkali jinam.
Golfky - taky zatí spoléhám na trojkombinaci,zatím jezdím ještě s hlubokým.
Řidičák mám několik let,ale prakticky jsem nejezdila. Dlouho měl manžel služební auto a teď máme konečně vlastní povoz,ale zase velkou káru,aby se tam všechno vešlo při našich přesunech. Nicméně jsem rozhodnutá na jaře začít jezdit,abych nebyla závislá na manžovi a MHD.
Pěkný román jsem napsala ![]()
KAMI, krásný metříky.
Děkuji za chválu metříku. Je takový výrazný, co? Paráda, aspoň mě nikdo nemůže ignorovat.
![]()
Holky, s těma hračkama je to asi všude stejný. Doriska taky nejradši cedulky a ovladače, no a pochopitelně i mobil. Já jí ho teda nepůjčuju, ale díky němu se naučila lézt. Bylo to silnější než ona, tak popolezla a když zjistila, že už na to došáhne, tak začla makat víc, až ho měla u nosu. Na to, že do té doby nic, tak to byl najednou fofr! No nádhera. Teda to asi dlouho říkat nebudu, až mi odleze přes půl místnosti. ![]()
Vavo, tak Doriska si dneska strčila gumovou žabičku na pipku. Na úplně pokajděnou pipku. Tak jsem jí sebrala a položila na plenku, že jí umeju a za chvíli, ani jsem nemrkla, jí měla málem v puse. No fůůůůůj!
MONI, já tu každou chvíli vedu monology. Mám asi jinej režim, než ostatní, či co. No a dneska bylo tak hnusně, tak se mi nechtělo trajdat po venku. Malá od půl druhý do půl pátý spinkala venku, já měla uklizeno, uvařeno a místo toho, abych dělala něco užitečnýho, tak jsem zase seděla u pc.
Aspoň jsem vás dočetla, no… No fakt na mě platí jen zaheslovanej počítač.
Vy mě všichni nahlodáváte, já ty svoje zážitky asi opravdu hodím na papír a třeba by z toho byla knížka. Je fakt, že se na mě lepí samý kuriozity.
![]()
Ivonelo, taky by mi bohatě stačila moje trojkombinace, ale musela bych si koupit větší auto. Do mojeho fiata se nic nevejde. Takže levnější varianta byla koupit golfky.
A myslím, že to tu je asi důvod pro většinu, že jsou skladnější na cestování. No já jsem teda nadšená, že se mi do kufru vejde kočárek i cestovní taška.
![]()
A chcete vidět, v čem jsem jezdila před puntem? Tak číhejte. 
Vykyno, ani mi nemluv, já se toho kojení budu jen těžko vzdávat. A nejspíš z pohodlnosti. ![]()
No přece na sedadlo spolujezdce.
Ono to nejde vidět, ale jsou tam i zadní sedačky. Jezdívali jsme v něm ve čtyřech do práce.
Pak jsme jeli i vodu, teda na lodi, ale loď jsme přivezli na střeše.
Já jezdila 250km do práce a zpátky, tak jednou za měsíc, když se mi nechtělo vlakem. Pravda, párkrát jsem nedojela, ale vždycky se našel nějakej hodnej chlap, co mi zastavil a někam mě odtáhl.
Ono to nic neváží, tak kein Problem. ![]()
No nic, jdu do hajan. Zítra nám přijedou namontovat digi-tv, tak to se fakt těším. To už ovladač v životě neuvidím. Ne že by mi to vadilo, ale vidět z každýho kanálu pět vteřin fakt nemusím!
Doris, ty jsi číslo, fakt
.Nakonec jsem tu tvojí samomluvu přetla a fakt jsem se nasmála
.Kam ty na ty zážitky chodíš? A kojit budu i jako těhu, už to vidím, plánuji vy:,–(it prášky v červnu, tak jen doufám, že se to hned nepovede, ale o mlíčko Janýska neošidím
.
Tak jsem taky změnila metřík, ale tu fotku tam mám pořád malou, ale nevím proč. Schválně jsem si jí nechala zmenšit s metříkem, vkládala jsem tam velkou i malou a je to pořád stejné
.
A Janýsek taky miluje cedulky u hraček, myš, klávesnici(u tý by se mohl zbláznit) lžičky na jídlo, noviny(ty hned beru protože je jí a to chce opravdu rychlou reakci), pet lahve taky, plínky, tuby s krémem na prdelku a víčko od zimního krému od Altermedu.Je dvojité a je v něm jakoby sníh a to chrastí.Kdo ho má, tak ví o čem mluvím.
Ale všechny děti milují věci, se kterými by si hrát neměly, to je normální a lepší to už nebude
.
Teď už jdu fakt hají
Pápá
PRVNÍ ![]()
Dobré ránko,
u nás se už nespí, resp. Tomášek spí, manžel šel do práce a Anička je čilá. Na to že večer usnula v půl jedenácté, tak je vzhůru nějak moc brzo… v noci 2× kojení. Šla bych si ještě schrupnout.
DORIS - kamarád měl taky fiátka jako vy a párkrát jsme s ním jeli na závody, ještě když jsme neměli vlastní auto. Tři lidi uvnitř, tři kola na střeše. Fakt bomba. Ale jelo to ![]()
Tak už je vzhůru i Tomík, tak běžím.
papa
Dobré ránko,
tak noc byla zase ds, ale o malinko lepší než včera. A jak jsem se vytahovala, že nejsme nemocný - JE TO TADY. Má nudli jak spisovatel a kašle jak tuberák, tak pojedu přepadnout lékárnu,
jdu za ní je nějaká nevrlá…
já se z toho po… Tomík má teplotu a bolí ho v krku. Ach jo, a manžel je v práci, tak asi pojedeme na pohotovost všichni ![]()
Dobré ráno,
u nás tyky nebyla tak pohodová noc jako včera, ale šlo to…
Koukám, že jsou Tomík a Terezka nemocný
tak halvně ať je to brzo přejde.
DORIS, tvojemu vozítku se u nás - u polských hranic - říká „maluch“
Ale už jich moc nejezdí ![]()