ČERVEN 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1364
19.1.08 20:57

Ahoj holky,

tak my jsme měli dneska taky děsnou noc - asi bylo něco ve vzduchu, ne? Verča se vzbudila v jedenáct, to jsem jí ještě nandala dudlíka, ve dvanáct už jsem nevydržela a šla jí ohřát mlíko, tak se najedla, ale spát taky nechtěla - napřed si tam hrála a potom začala kňučet, no usnula až v půl třetí - fakt hrůza, vůbec na to nejsme zvyklí. A v pusince taky nic nevidím, že by to byly zuby. No snad to bude dneska lepší.

Doris - my máme ty puzzlíky s krtkem - jsou krásný, akorát mi vadí, že docela kloužou - kupovali jsme je v globusu za 289,– balík - a museli jsme vzít dva, protože tam je jenom osm kusů…
Jo a máš opravdu kráááásný metřík :lol:

Skurokat - Eury mě naprášila, jo? Jsem se jenom zmínila, že ses po ní
ptala :lol: :lol: :lol: .

Helenis - tak Verča je na tom s hračkama úplně stejně - nejlepší jsou cedulky od hraček, igelitové pytlíky, dálkový ovládání a tak :D

Loudalko - přidávám naše aktuální míry do seznámku - v sedmi měsících máme 7840g a 71 cm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
278
19.1.08 21:04

Hodně z vás tady nakupuje golfky, tak já se musím pochlubit taky s novou věcí. V pátek mi přišla konečně větší autosedačka. Mám jí přes internet autosedacky-kocarky.cz. Je to Maxi-Cosi Priori a vyšla mě i s poštovným cca 4400,– . Barva je to Squirl a je celá bavlněná,tak doufám,že se brzy neroztrhá. Umělinu jsem moc nechtěla, prý se dost žmolkatí a v létě se prckovi potí prcka. TO se hezky rýmuje :D . Malej je už ve vajíčku jak sardinka, nohy nemá kam dát když v ní sedí v autě,tak už musíme do větší.

Helensis - koukám,že máte také originální hračky jako my. Kubík zase když ho svlékám na koupání a on pak nahatý leží na té pevné desce na vaně (je to ta pevná na přebalování),tak si hraje s tou houbou z té síťoviny.Houba visí kousek opodál na háčku a on pořád po ní šmátrá. Nic by na tom nebylo,ale ta houba je většinou nacucaná vodou studenou a on jí strhne vždycky na sebe a jak je nahý,tak se tak strašně leká jak ho to studí,ale jak jí pověsím zpět,tak za chvíli jí má zase na sobě. Nějak ho rajcuje a nejraději si s ní chladí pytlíka, protože tam končí ze všeho nejvíc :lol: :lol: :lol: Sprosťák

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2104
19.1.08 22:00

Ahoj holky, zdravím po celodením výletu. Bylo to super, ale náročné.
Jen jsem chtěla popřát dobrou noc.

P.S. Holky krásné metříky, že bych si taky chvíli hrála?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3471
19.1.08 22:28

Ahoj holky,

normálně nestíhám dočítat, nějak moc písmenkujete :lol: :lol: .

Vítám nově příchozí, koukám kolik holek nás potají četlo :lol: :lol: .

Dneska jsme byli venku, mám tu děti a tak jsem si připadala jak zasloužilá matka :wink: . Janýsek celou dobu spal, což je nevídané, protože se vždycky vzbudí tak po půl hodině a to jedu!! Bylo tak krásně, že mi ani nepřipadalo, že je leden :? . Nicméně prcek byl tak utahaný, že usnul brzy, sice se probudil, ale spíš hlady, tak jsem mu dala napít a zase spí. Když ho položím, tak je hned na břiše a otáčí se , aby viděl, co je kde zajímavého.Hrozně rád boří mé pracně vymyšlené hrady z kostek, když je v židličce, tak háže všechno cíleně na zem. Hrozně se mu totiž líbí, když já se por to sehnu.To totiž na chvíli zmizím a pak se mu zase ukážu.To se řehní na celé kolo :lol: :lol: .

Metříky, co tu teď všechny máte :lol: :lol: , jsem už měla, ale vrátila jsem se k původnímu, protože jsem tam měla tu fotku moc malou.Jinak jsou opravdu krásné a nápadité. Třeba to zase zkusím :lol: .

V pátek jdu na srazík budějovických mamin, tak se těším, já potřebuji vypadnout, jinak se z manžela zblázním :roll: .

Doris, ty taky pořád jen kojíš? Pro mě je to i pohodlné, ale hlavně doufám, že se vyhneme alergii, to je docela utrpení. :( :(

A úplně bych zapomněla, podařilo se mi změnit gynekologa :lol: :lol: .Jen doufám, že ten můj původní už našel mojí kartu :evil: :evil: .Když jsem byla minule pro prášky, nemohla jí sestra najít a častovala mě dotazy, jestli k nim vůbec chodím. A to tam chodím přes deset let :evil: :evil: . Tak ještě změním pediatra a budu mít snad klid :wink: .

Jdu si lehnout dokud prcek spí :lol: Dobrou všem :-) :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1719
19.1.08 22:33

Ahoj,konečně jsem vás dočeta. První plavání jsme zvládly dobře, jen polévání hlavičky se Nele moc nelíbilo, musíme trénovat.S Ikeou v Brně je to opravdu hrozný i v týdnu, navíc teď je tam díky rekonstrukci docela chaos a některý části i zrušili a rozstrkali jinam.

Golfky - taky zatí spoléhám na trojkombinaci,zatím jezdím ještě s hlubokým.

Řidičák mám několik let,ale prakticky jsem nejezdila. Dlouho měl manžel služební auto a teď máme konečně vlastní povoz,ale zase velkou káru,aby se tam všechno vešlo při našich přesunech. Nicméně jsem rozhodnutá na jaře začít jezdit,abych nebyla závislá na manžovi a MHD.

Pěkný román jsem napsala 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7846
19.1.08 22:39

KAMI, krásný metříky.

Děkuji za chválu metříku. Je takový výrazný, co? Paráda, aspoň mě nikdo nemůže ignorovat. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Holky, s těma hračkama je to asi všude stejný. Doriska taky nejradši cedulky a ovladače, no a pochopitelně i mobil. Já jí ho teda nepůjčuju, ale díky němu se naučila lézt. Bylo to silnější než ona, tak popolezla a když zjistila, že už na to došáhne, tak začla makat víc, až ho měla u nosu. Na to, že do té doby nic, tak to byl najednou fofr! No nádhera. Teda to asi dlouho říkat nebudu, až mi odleze přes půl místnosti. :roll:

Vavo, tak Doriska si dneska strčila gumovou žabičku na pipku. Na úplně pokajděnou pipku. Tak jsem jí sebrala a položila na plenku, že jí umeju a za chvíli, ani jsem nemrkla, jí měla málem v puse. No fůůůůůj!

MONI, já tu každou chvíli vedu monology. Mám asi jinej režim, než ostatní, či co. No a dneska bylo tak hnusně, tak se mi nechtělo trajdat po venku. Malá od půl druhý do půl pátý spinkala venku, já měla uklizeno, uvařeno a místo toho, abych dělala něco užitečnýho, tak jsem zase seděla u pc. :roll: Aspoň jsem vás dočetla, no… No fakt na mě platí jen zaheslovanej počítač.
Vy mě všichni nahlodáváte, já ty svoje zážitky asi opravdu hodím na papír a třeba by z toho byla knížka. Je fakt, že se na mě lepí samý kuriozity. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7846
19.1.08 22:47

Ivonelo, taky by mi bohatě stačila moje trojkombinace, ale musela bych si koupit větší auto. Do mojeho fiata se nic nevejde. Takže levnější varianta byla koupit golfky. :lol: A myslím, že to tu je asi důvod pro většinu, že jsou skladnější na cestování. No já jsem teda nadšená, že se mi do kufru vejde kočárek i cestovní taška. :lol: :lol: :lol:

A chcete vidět, v čem jsem jezdila před puntem? Tak číhejte. 

Vykyno, ani mi nemluv, já se toho kojení budu jen těžko vzdávat. A nejspíš z pohodlnosti. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1719
19.1.08 22:50

Doris hezký fáro,ale kam jsi tam dávala nákup? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7846
19.1.08 22:55

No přece na sedadlo spolujezdce. :lol: :lol: :lol: Ono to nejde vidět, ale jsou tam i zadní sedačky. Jezdívali jsme v něm ve čtyřech do práce. :lol: Pak jsme jeli i vodu, teda na lodi, ale loď jsme přivezli na střeše. :lol: :lol: :lol: Já jezdila 250km do práce a zpátky, tak jednou za měsíc, když se mi nechtělo vlakem. Pravda, párkrát jsem nedojela, ale vždycky se našel nějakej hodnej chlap, co mi zastavil a někam mě odtáhl. :lol: :lol: :lol: Ono to nic neváží, tak kein Problem. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7846
19.1.08 22:58

No nic, jdu do hajan. Zítra nám přijedou namontovat digi-tv, tak to se fakt těším. To už ovladač v životě neuvidím. Ne že by mi to vadilo, ale vidět z každýho kanálu pět vteřin fakt nemusím!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3471
19.1.08 23:24

Doris, ty jsi číslo, fakt :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: .Nakonec jsem tu tvojí samomluvu přetla a fakt jsem se nasmála :lol: :lol: :lol: :lol: .Kam ty na ty zážitky chodíš? A kojit budu i jako těhu, už to vidím, plánuji vy:,–(it prášky v červnu, tak jen doufám, že se to hned nepovede, ale o mlíčko Janýska neošidím :lol: :lol: .

Tak jsem taky změnila metřík, ale tu fotku tam mám pořád malou, ale nevím proč. Schválně jsem si jí nechala zmenšit s metříkem, vkládala jsem tam velkou i malou a je to pořád stejné :cry: :cry: .

A Janýsek taky miluje cedulky u hraček, myš, klávesnici(u tý by se mohl zbláznit) lžičky na jídlo, noviny(ty hned beru protože je jí a to chce opravdu rychlou reakci), pet lahve taky, plínky, tuby s krémem na prdelku a víčko od zimního krému od Altermedu.Je dvojité a je v něm jakoby sníh a to chrastí.Kdo ho má, tak ví o čem mluvím. :wink: Ale všechny děti milují věci, se kterými by si hrát neměly, to je normální a lepší to už nebude :lol: :lol: .

Teď už jdu fakt hají :-) :-) Pápá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1434
20.1.08 08:01

PRVNÍ :lol:
Dobré ránko,
u nás se už nespí, resp. Tomášek spí, manžel šel do práce a Anička je čilá. Na to že večer usnula v půl jedenácté, tak je vzhůru nějak moc brzo… v noci 2× kojení. Šla bych si ještě schrupnout.

DORIS - kamarád měl taky fiátka jako vy a párkrát jsme s ním jeli na závody, ještě když jsme neměli vlastní auto. Tři lidi uvnitř, tři kola na střeše. Fakt bomba. Ale jelo to :-)

Tak už je vzhůru i Tomík, tak běžím.
papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
20.1.08 08:10

Dobré ránko,
tak noc byla zase ds, ale o malinko lepší než včera. A jak jsem se vytahovala, že nejsme nemocný - JE TO TADY. Má nudli jak spisovatel a kašle jak tuberák, tak pojedu přepadnout lékárnu,
jdu za ní je nějaká nevrlá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1434
20.1.08 08:20

já se z toho po… Tomík má teplotu a bolí ho v krku. Ach jo, a manžel je v práci, tak asi pojedeme na pohotovost všichni :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20840
20.1.08 08:30

Dobré ráno,
u nás tyky nebyla tak pohodová noc jako včera, ale šlo to…
Koukám, že jsou Tomík a Terezka nemocný 8O tak halvně ať je to brzo přejde.

DORIS, tvojemu vozítku se u nás - u polských hranic - říká „maluch“ :) Ale už jich moc nejezdí 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí