ČERVEN 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5648
20.1.08 11:08

Hezke rano,teda vy pismenkujete.Nas broucek se zacina rozlezat,takze uz delame ruzne zatarasy,aby nemohl pod stul s pocitacem,protoze ho hrozne lakaji kabely atd. Ani k PC nemuzu,protoze je tu narazene kreslo,tak sedim na gauci a jsem natazena ke klavesnici.Pohodlicko nic moc!Manza dela sekanou a ja hlidam a piju kaficko.Rano jsem si mohla prispat,ale to nase mrne,tak piskalo v obyvaku,ze to bylo slyset pres dvoje zavrene dvere do loznice,ze jsem stejne nakonec 1/2hod. po klukach vstala.No ale jsem docela vyspinkana.Sla jsem v 10 a Tomikovi jsem jen jednou nandavala dudlika.Papal az v 6 a pak si zdriml jeste do tech jeho 7,30 :-).Parada!A vypada to,ze kazdym dnem bude druha jednicka venku -uz ji citim a budeme mit 6 zubu :-).

EVUSKO,ty puvodni tvoje metriky byly pekne,ale tyhle jsou hezci :-). Na prdiky jsme trpeli cca do 5-ti mesicu.Ted uz zaplat pan Buh je klid…tuk,tuk,tuk.Asi je to tim,ze kadi min. 2× denne.Tomikovi hodne pomahal nahraty pytlicek s tresnovymi pecickami z DMka a masticka Flatulin.Jinak neporadim.Sabik ani babycalm nam moc nepomohli.Taky mu hodne pomahalo teplejsi mlicko,ale ty kojis,tak s tim ti neporadim.

i ja se pripojuji ke gratulaci STEPANKOVI a TOBIKOVI !!!! A dodatecne Sebikovi - nejak mi uniklo,ze mel svatek.Nebo teprve bude?

MONI, krasne metriky.Teda tady se ty zmeny rozjeli :-)

JANI,klikni si na nejaky novy metrik a stranka se ti sama zobrazi v novem okne :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4554
20.1.08 11:08

Jani klikni na ty naše nový a dostaneš se tam :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20840
20.1.08 11:21

Holky, mám jednu prosbu a jeden dotaz…

Chtěla jsme vás poprosit, jestli až budete někdo v Tescu a budou mít ty pyžámka trojbalení modrý s pejskaka velikost 6-9 měsíců, jestli byste mi ho některá nevzala a neposlala. Zaplatila bych to na účet. U nás mají jen velikost 0-3 měsíce nebo menší. Děs prostě, fakt ty větší nemůžu sehnat :evil: Ochotnému nákupčímu děkuju předem :D

A ještě se chci zeptat, budu kupovat záclony, kolik se toho kupuje navíc, aby to bylo hezky nařasené? Já jsem záclony ještě nekupovala :oops: Něco mi říká, že se kupuje dvojnásobek délky, ale nejsem si jistá :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5648
20.1.08 11:28

NOVI,staci 1,5× delky,dvojnasobek je vic naraseny,ale mi mame 1,5× delka a je to taky dost naraseny :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8561
20.1.08 11:28

Ahojík všem :wink:

Novire - Do tesca asi nepojedu páč tam jedu sotva jednou za půl roku pomalu, jezdím nakupovat do globusu. :wink: A co se týká záclon, tak minimum na nařesení je 1,5× šíře okna, ale lepší je jak jsi psala dvojnásobek, já to tak alespoň mám. :wink: :wink:

Jinak včera jsem byla u našich, proto celodenní absence. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1434
20.1.08 11:44

NOVIRE - možná se do Tesca zítra dostanu, tak kouknu - ta pyžámka jsou to overálky že jo? A všechny tři mají být s pejskama? Písni mi kdyžtak do SZ mobil, že bych ti dala vědět, kdyby je měli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8561
20.1.08 11:52

Doris - Tomu vašemu přistání jsem se musela fakt začít smát, vím že když se ozvala ta rána tak asi ve vás byla pididušička, ale já jak to četla tak jsem prostě vyprskla smíchy. :lol: :lol: :lol: Jinak za radu ohledně pejska nemáš zač, já návod taky nečetla, ale zase jsem děsnej koumám a dokud neprošmejdím na každé věci každej kout co a jak kde jde dělata pepínat a zapínat a vypínat tak nejsem spokojená. :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2104
20.1.08 11:54

Loudalko, on má svátek dneska, ale není ve všech kalendářích. Jen v některých.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1719
20.1.08 11:54

Ahoj, gratulujeme všem k sedmiměsíčninám, dětičky nám rostou nějak rychle. Prosím o radu,jak jste naučili dětičky pít čaje, šťávičky cokoliv. Nela byla do 6 měsíců plně kojená,pak jsme začali s příkrmy. Teď už baští ráno v 6 MM,dopoledne ovocnou přesnídávku v poledne masozeleninový příkr, odpoledne MM a večer kaši.Chci zrušit už i odpolední kojení a ona stále odmítá čaje i všechny šťávičky. Zatím to nevadilo,ale když ji budu kojit jen jednou v noci a ráno,tak jí budou chybět tekutiny.Prosím,všechny rady a tipy jak ji k tomu donutit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7846
20.1.08 12:30

Novire, tak já jsem koupila dvojnásobek šířky, ale klidně bych dala i dva a půl. Ono taky dost záleží jakou si koupíš tu řasící stuhu. Já jí kupovala v obi a tam jsou pěkný amatéři, takže mi nikdo neporadil.

Tak mi jdeme ven, malá už je protivka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5648
20.1.08 12:52

Ivonela,ja kojila jen 2 mesice a to hned s dokrmovanim,takze bumbani cajicku nam nedelalo problem.Nevypili jsme ale toho tolik,stavicky nechtel vubec,tak jsem mu je zacala redit horkou vodou,aby to mel aspon vlazny a to mu jede :lol: ,ale u tech kojenych deti,to bude asi horsi uz jenom,aby si zvykli na lahvicku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
278
20.1.08 13:04

Ivonelo, já jsem také do 6 měsíce jen a jen kojila a ted jsem mu měsíc dávala masozeleninový příkrm a od 7 měsíce jsem chtěla zařadit odpoledne ovocný příkrm. První den mi snědl celou přesnídávku jablka - hrušky a pak se mi z toho poblil. Druhý den už jí vůbec nechtěl,takže bojuji co se dá. Je to děs. Sní dvě lžičky a pak zavře pusu, kroutí se, dělá blbiny a nedostanu do něj nic.Tak ho jdu nakojit a to mu šmakuje,ale nevím jestli to mlíko je na ty jablka a hrušky to pravé. A jinak čajík jsem se mu taky snažila dávat,ale bez úspěchu. Začne se z něj dávit a obracet žaludek,tak nevím co mu budu dávat pít. Jinak jsem mu to dala do takového hrnečku kde je pítko a z něj vede do hrnečku brčko a on jakoby začne sát a měl by pít. Jenže jak jsme psala nechutná mu to. Nechěla jsem ho učit na láhev s dudlíkem, protože na to není zvyklý ani cumel neměl,tak proto rovnou ten hrneček. Moc ti teda s tím čajíkem neporadím, jen tě uklidním,že u nás je to to samé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1719
20.1.08 13:36

Vava2 my jmes sovocem taky trochu bojovali, přesnídavky ve skleničce Nele nechutnaly, jí jen Frutapuru a ta jí šmakuje. Ani doma rozmixovaný banán nechce.Naštěstí není blicí a od narození vlastně nechápala co po ní chceme,aby si odříhla,tak jsme to vzdali. Na flašku jsem jí taky učit nechtěla,ale vyměkla jsem. Zkoušela jsem sice pítko měkké co mám na hrnečky od Aventu,ale jen do toho kousala a kaše večer lžičkou byla unavující, takže jsme jí naučili na flašku,ale i to byl boj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
278
20.1.08 13:43

Já právě zatím ani kašičku nedávám, tak jsem zatím neměla na čem vyměknout,ale já si myslím,že by mi stejně s flašky ani nepil, protože od mala bojkotuje cumel. Dáví se jím,tak si myslím,že by to bylo i s flaškou. Jo,jo. S papáním je to boj. Zlaté kojení :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1719
20.1.08 13:49

Cumel taky bojkotuje,ale flašku se naučila.On jí totiž manža nejdřív tu kaši do pusinky kapal,tak podejť by se jí to nelíbilo. Udělal do dudlíku díru jak vrata a když začala sama sát málem se utopila :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí