ČERVEN 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20840
20.1.08 13:55

Holky, díky za radu ohledně té záclony :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
278
20.1.08 13:58

Chudinka malá. Jsme zvědavá na nás až začneme s kaší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
932
20.1.08 14:44

Ahoj holky, měli jsme tu na víkend návštěvu, tak jsem se nedostala k netu.
Zdravím Ivonelu Vavu s Kuíkem ! Koukám, že kromě jména toho máme víc společného. Co se týká jídla, tak Kuba baští úplně stejně, odmítá flašku, (dokonce nechce ani moje odstříkaný mlíko,pokud není v originál obale :lol: ) A noční krmení máme taky stejný. Jo a mám objednanou úplně stejnou autosedačku, dokonce i ze stejnéno internet. obchodu, jenom jinou barvu. Taky jsem se dívala aby měla málo umělý povrch, malej se hodně potí, takže v létě by se v autě koupal.

Zítra se taky chystáme do Ikei, ale do Ostravy. Je tam větší výběr, tak doufám, že tam nebude narváno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
440
20.1.08 14:47

Zkouším vám sem hodit odkaz na kočárek http://www.babyportal.cz/…-3-vzor-2007?…

máme sice trojkombinaci, ale zabere celý kufr, takže na cestování jsem hledala něco menšího se spojenou rukojetí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7846
20.1.08 15:08

HOlky, já vám sem pro změnu hodím odkaz na to pití. To je věčný téma. Třeba tam IVONELO najdeš odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7846
20.1.08 15:09

LOUDALKO, už to tu zamkni, jinak budu mít průser jak brno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7846
20.1.08 15:14
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7846
20.1.08 15:15

NO já mám fakt dost. Já tam k tomu odkazu cpu img, jako u obrázků a divím se, proč mi to nejde. Tak nic, tak slez…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7846
20.1.08 15:17

Zase samomluva, tak já jdu něco upéct.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1719
20.1.08 15:19

Doris, díky za odkaz jdu to pročíst

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3538
20.1.08 15:29

http://www.gify.nou.cz/…ubory/74.gif /> Sebíkovi přejeme všechno nej nej k svátku
včera jsem zkusila dát Ríšovi do Activie 3 malinoostružinu a šmakovalo mu to,tak jsem dneska nachystala maliny-uvidíme co na to bude říkat :lol: :lol: a poprvé měl dneska špenát s bramborem-to byla mňamka

á já že se zeptám ,proč mi to nejde otevřít a ono už to stihla Doris opravit :lol: :lol:

s tím pitím-Ríša taky nechtěl pít,ale začala jsem mu nabízet z pítka čaj a nějak si zvykl-nechtěla jsem mu po jídle nabízet ještě prso na zapití-tak možná poradím zkoušet-u nás to funguje :wink: :wink:

dneska jsem si vzpoměla na JanuT-neměla jít po vánocích s tím žlučníkem??nebo jsem zas mimo?? :oops: :oops: :oops:
jdu ještě vyměnit fotky -konečně jsem děti vyfotila
Loudalko děkujeme za chválu metříku-fakt se to tu rozjasnilo-už byly očučkané :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1551
20.1.08 16:01

Ahoj holky, koukám, že nejsem sama kdo bojuje s odpoledními ovocnými přesnídávkami. Ale musím říct, že se to lepší, první den mi banán po 2 lžičkách bojkotoval, včera ho s nědl s pohankovou kaší půlku a dneska celej a dokonce si pomlaskával. Tak třeba je to opravdu jen o tom, že si musí trochu zvyknout. Dnešní den mě vůbec naplnil optimismem, dokonce snědl můj vlastoručně udělaný zeleninový blivajz!!!Hurrráá!!! Nakoupila jsem v TESCU bio květák, mrkev a banány a mraženou bio zeleninu ARDO (brokolici a hrášek)
Co se týče pití, taky nechce čaj ani vodu, jediný co vypije je voda naředěná pár lžičkami ovocné šťávičky, to mu moc chutná.Taky mu ji dávám zapít po příkrmu.

Novinkou je, že od včerejška opravdu regulérně LEZE!!!Ještě trochu nemotorně, ale to asi brzo vypiluje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5648
20.1.08 16:20

Tomik dneska mel k obedu tu delanou zeleninu,co nam vcera dala babicka.Jsem zvedava,jestli bude OK,protoze kdyz mamka vypravela,co tam vsechno dala,tak se toho hrozim - dala tam i bazalku :oops: .Snedl toho mnohem vic nez te kupovane zeleniny,ale myslim,ze je to tim,ze ten kupovany prikrm je vydatnejsi a nebo ze by mu chutnala od babicky zeleninka vic :oops:!Pak jsme si vsichni 1,5 hod. zdrimli a ted se napapal a hraje si na zemi.Pri tom si spokojene povida.Budu ho ale muset vzit a pujde s nami do kuchyne,jdu totiz pristrihnout manzelovi kridylka (ba ne vlasy :lol: )

DORIS,ja uz bych to zamkla,ale SARKA ani LESINA ne a ne odpovedet :oops: ,asi se budu muset ozvat znovu

MONI,aha a ja si porad rikala,proc tu neni a hloupe jsem ji vyradila ze seznamku :oops: ,ale nedavno byla na skypu,tak jestli se zase objevi zjistim,co se deje :wink:

ROXO,gratulace k lezeni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20840
20.1.08 16:21

ARIN, teď nevím odkud jsi, ale v Brně v Chiccu vedle Ikei je mají za 1700,– Taky jsme na něj koukali, ale zdál se nám malý a hlavně vratký :! Tak radím určo se na něj někde kouknou naživo :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7846
20.1.08 16:57

Loudalko, zelený bylinky se můžou a myslím, že bazalka mezi nima je. :wink: To víš, domácí strava je domácí strava. Mně taky víc chutná maminky knédl, než ten kupovanej.

Já teď upekla nějaký kávový řezy s polevou, ale jsou tak děsně suchý, že jsem po ochutnání jednoho kousku dostala škytavku. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí