Poradna duly
Jana Čurdová
Jojo, BEDHANN, taky jsem řešila fusak a origoš nánožník - zaboha se mi tam oboje nevešlo. Takže jsem nakonec koupila nánožník golf s límcem od Emitexu. Na kočár pasuje dobře a prckovi je teploučko. Bez fusaku bych si ve sporťáku netroufla… Jo, prosím, dáš mi do galerky foto slunečníku? Zajímalo by mě, jak je to uchycené na rukojeti. Taky ho nejspíš budeme objednávat. Tobík řve, když mu svítí slunko do obličeje ![]()
Ahojte,
hlásí se ztracená a znovuobjevená mamina s Vendulkou. Od pondělka nám dělali plastové okna a tak jsem byla nucena už v sobotu všechno pozakrývat a i vypnout PC. Teď už máme konečně douklizeno a vymalováno, no prostě už máme hotovo. Tak jsem hned jukla mezi Vás.
Vendulka nějak přeskočila pořádné přetáčení ze zad na bříško a dneska začla rovnou válet sudy. Jinak je pořád hodná a krásně nám začla spát (do cca 8,30 hodin), teda u mamči, tak doufám, že jí to vydrží i u nás doma.
Gratuluju všem mrňatům k x-měsíčninám.
Přidávám se k podavatelům SZM. Jen ještě musím zjistit co všechno je potřeba kvůly toho vylítat. Ale asi stačí potvrzení výše příjmu od zaměstnavatele nebo od OSSZ, že?
Hani, neboj nějak to dáme do kupy. Jinak usínáček vypadá perfektně.
Dneska jsem Vendulce koupila v Tescu dřevěné puzzle a hlavně sportovní dětský kočárek slevněný z 1 tisíce na 199Kč, vím, že máme ještě čas, ale neberte to za ty prašule, že?
No nic jdu Vás dočítat pokud Venda dovolí, zatím páčko Ivule
JONATAN, máme stejnou cestovní postýlku a plánujem taky stejné využití
Jen to pro toho našeho lenocha zatím není třeba…
Novi - jasan, až mě dojde, tak to tak fuknu a nafotím… ![]()
No a s tím fusakem a nánožníkem si mě tedy moc nepotěšila…
Tak se po čemsik poohlédnu…vím, že do hluboké je origoš fusak…ale jestli bude pasovat i do sporťáku - tak to fakt nevím a jestli na to vejde i ten nánožník…
no divila bych se… ![]()
Ivulko - vítej z5, tak hlavně, že už je to nejhorší udělané, ne? A Vendulka je šikulka, že už válí sudy, to ta naše ani omylem a když se převrátí z břicha na záda, tak je to na oslavu… ![]()
A to zdanění bude teda fakt sranda, já jsem na takovéto věci docela magor.. ![]()
Právě že ten nánožník je dost blbě udělanej, jak je to jen taková placka. Ten od Emitexu má vysoké boky (nevím, jak do popsat), takže se tam fusak vejde krásně. Jukni sem…
https://www.emimino.cz/modules.php?… … ale ten můj nánožník vypadá trochu jinak, když tak foto dodám ![]()
http://www.emitex.cz/nanozniky.htm …stránky Emitexu.
Hm… po studiu obrázků jsem zjistila, že na fotkách v té diskuzi je asi nánožník na trojkolku, kdežto já mám golf s límcem. Ta trojkolka si pasuje líp ![]()
Mně se fusak do nánožníku vejde krásně,mám starou kolekci x-landra a ten má ten nánožník širší.Jo a fusak mám emitex. ![]()
Hezky vecer! Tomik mel vecer po odectu v zadecku 37,8,tak dostal nurofen cipek a doufam,ze zitra bude vse OK a je to jen z ockovani.Dneska si Tomik sednul ze sikmeho sedu,ale jeste neni vubec stabilni.Ale to se poda.
SKUROKAT,kdyz bude volna,tak ji mas mit
.Myslim,ze jich je 6 a jsi pata.Tak by to mohlo klapnout.
Jejda,ted me trklo,ze jsem jeste nedosla zamluvit ty kucharky - v pondeli tam dobehnu ![]()
IVCO,vitej zpatky.To jste to zvladli rychle.Jste sikulky.To uklizeni je nejhorsi,tak jestli jeste nejsi uplne hotova,tak preji hodne sil.Vim, o cem mluvim
!
BRÝ VEČÍR.
WILDCAT, ty máš stejně narozeniny jako můj tchán. A čtvrtýho má můj taťka, padesát, takže velká oslava a my tam s Doriskou nebudem.
No jo no, nedá se nic dělat. Ale nejsem v tom sama. Ségra a sestřenka mají ještě menší cvrčky než já a sestřenka byla vždycky největší tahoun na akcích, teda samozřejmě se mnou.
Tak snad se tam ti starouškové nebudou nudit. ![]()
UKAMENOVAT VIVINU ZA PROVOKACE!!!! To je závist Vivino. Kromě Dorisky bych dala cokoli za to, mít problém s tím, že nemůžu přibrat.
SKUROKAT, teda tys musela mít frajerů! Taky závist.
No a Doriska vůbec nepostřehla, že by byla zavřená a já měla klid, nemusela jsem každou minutu vykukovat z kuchyně, jestli je tam, kde má být a nelozí po té ledové podlaze. Ještě mi zítra ségra přiveze vatelín, tak jí ušiju mantinel na tu stranu od okna, kde není topení, aby na ní netáhlo a bude to. Zároveň moje geniální hlavinka vymyslela, že na ten mantinel našiju rovnou i kapsy na hračky, tak to bude mantinelokapsář.
![]()
No a já měla holky velkej uklízecí den, jako teda každej pátek, ale stihla jsem to za poloviční čas, než jindy, jednak díky tomu, že Doriska dopo spala dvě hodiny v kočárku a taky proto, že jsem ráno vstala v půl osmé a ne až v deset a měla jsem energie na rozdávání. Pravda, teď se mi klíží oči, ale ten den byl najednou takovej klidnější a delší. Takže se budu muset zvedat z pelechu opravdu tak, jak mě vzbudí Doriska, jinak to stojí za prd a akorát si tím polospaním přivodím vždycky bolest hlavy.
To jsem vám ani nepsala. Předevčírem o rána, hlava jak střep, tak jsem si vzala paralen, protože se to fakt nedalo vydržet a z něho se mi udělalo blbě. No hnusnej celej den. Do večera to nepřešlo a včera ráno nanovo, zas mě bolela hlava, ale snažila jsem se to přežít bez prášku. A to byly zrovna takový krásně slunečný dny. No ven jsem šla, myslela jsem si, že mi to pomůže, ale ani to nepomohlo. Tak nevím, asi krční páteř, protože včera večer jsem si ještě zacvičila na záda a dneska v pohodě.
SKUROKAT, taky jsem slyšela na chodítka jen hanu. Kvůli páteři, ale taky kvůli nožičkám. Dokud se sami nepostaví a nechodí, tak ty nožičky nejsou připravený. No ostatně jako je to se vším. Ale v kadeřnictví se na mě ohradila jedna paní, že měla v chodítku všechny děti a nic jim nebylo.
Ale samozřejmě je to tvá věc. ![]()
no a vidíte, jaká jsem hlava děravá. Ty příkrmy v Tescu jsem nakoupila a úplně jsem vám to zapomněla říct, že tam je ta akce. Ještě že tu nejste všechny jako já a napsaly jste to. ![]()
Holky, ještě potřebuju radu. V neděli začínáme s příkrmy. Měli bysme až v úterý, ale kvůli Martinovi začnem už v neděli. Ono se to ty dva dny nezblázní. Ale jak jsem nastudovala
, první den stačí třeba jen lžička, pak přidávat víc až sní tu skleničku a nepotřebuje dokojit? Každé tři dny jednu zeleninu kvůli reakci. A s ovocem začít až po třech týdnech. To mi řekla doktorka. Nebo až když nahradíme to polední jídlo a nechce už kojo? Třeba to bude trvat dýl?
Tak teď nevím, jestli jste pochopily, na co se vás ptám. Tak jednoduše. S dopoledním ovocem začít po třech týdnech bez ohledu na to, jestli jíme v poledne bez dokojení?
BEDHANN, krásnej usínáček!!! Tos mi udělala radost, že nenecháš Terinku se šprušlema.
![]()
Hani tak ten nánožák jsem koupila původně na trojkolu Jané,ale pak jsem kočár prodala a nánožák zůstal doma,ale ani mě nenapadlo jej použít na X landra-nám to tam v pohodě vejde
a slunečník jsem vybírala takový čtverec,ale neobjednala
(
Skurokat,taky už máme doma chodítko po Kikce -zkusili jsme tam Ríšu dát-což o to líbilo se mu tam,ale moc dobré to není-spíš na to rozptýlení
Ivule tak to budete mít krásné,nové okna jsou paráda-hlavně na umývání
je to hračka
SZM budeme taky dávat-v loni nám vrátili pěkné peníze-dáváme tam ještě na odečet hypotéku a životky,tak se to hodí
Loudalko pořád žádná odezva na uzamčení??
Ríša měl dneska v soplíku trošku krve-bobek od toho jak pořád má plný nos-a to odsávám a stříkám Physiomer
Doris asi tak jak si to napsala-ze začátku pár lžiček a dokojit
pak jak toho sní víc-1porci už třeba my nekojíme-dám zapít čajem-kdybych nabídla prso,tak by ho chtěl pokaždé a nenajedl by se -ale možná někdo dokojuje
![]()
a ty dva dny jsou fakt detail-vydržela jsi extra dlouho
![]()
No, tak na idnes píšou, že o víkendu příjde vichřice…tak sporťák se nekoná…bude to muset vydržet ještě v hluboké korbě..
Joo a dneska jsem Terezce koupila kámoše na spaní (Chicco Medvídek usínáček) - ať se nemusí držet šprušlí…
Snad splní účel… 
http://www.chiccocz.cz/…/67172_1.jpg