Poradna duly
Jana Čurdová
Moni, krásný smajlíci! JO jo, vydržela bych i dýl, ale to už by nebylo k užitku, že? ![]()
Holky, kdo nám udělá to společný zdanění? Jeden ze zaměstnavatelů nebo musíme sami? A co k tomu potřebuju? To zas musím pro další potvrzení příjmu? (Respektive já si o něj musím napsat a pak mi bude doručeno poštou, protože 250km tam a zpět kvůli tomu nepojedu. Pakárna)
Novire, pyžámka jsou odeslaný. Posílal je Martin, tak doufám, že je nenahňácal. A prej jestli nejsi nějaká herečka, podle jména.
![]()
Holky já jsem z něho úplně hotová. Sebík se zase po půl hodině probudil a ted mi doslova ječí 35 minut v postýlce. Už chudák ani nemůže. Byla jsem za ním, dostal vodičku, dudlík, ale nic nepomohlo. Namazal jsem mu zuby . Už nevím co mám dělat. Brečím tady s ním. Když za ním pujdu tak začne řvát ještě víc. POMOC. Předvádí to už 14 dní. Vždycky na to zabere prso, ale já ho to chci odnaučit. Dostane večer prso, pak UM. Snad nemá hlad.
Už řve 40 minut.
Zuzko, to je zlý, to se nedivím, že brečíš. Vydrž, třeba zítra bude líp. tAdy je každá rada drahá.
Ahojky maminky,
to chodítko hodlám používat jako zpestření. Bylo by mi proti srsti, že by tam byla jen tak, abych se jí „zbavila“. To ani náhodou!!!!!
Doris, to byly časy, když jsem chlapům (no spíš klukům) motala hlavy. Do dnes to nemůžu pochopit, že jsem měla tolik nápadníků. Nojo, ale to je dááááávná historie.
Loudalko, děkuji za chatičku. Snad to vyjde. A hlavně nezapomeň na tu kuchařku, to by byly muka a né dovolená
![]()
Dneska, když jsem dala spinkat Terezku, na mě padla nějaká šílená depka. Udělala jsem si kafíčko, uřízla dortík
, sedla jsem si k albu a koukala na fotky - no a řvala. Dokud nepřijet tchán. To jsem musela přestat. Dan teprve teď dojel domů. Zase mi hráblo. Nejsem já husa????
Jdu si udělat čajík a nalít si vínko. Dneska bude oslavička. Tchán měl v pondělí narozky, v neděli je má Dan a za týden tchýně.
Nějak se mi nechce nic. Nejraději bych se stulila k Rézince a spinkala sní… No nic, jdu se tvářit mejdanovsky
![]()
Krásnou dobrou noc
Zuzi a kajdí a prdí normálně??Já nechávám Ríšovi rozsvícenou lampičku a usne v poho-většinou se vzbudí až na kojo-jinak neporadím-pokud nepomůže ani gel na zoubky-masáž
vydrž
Ahoj,ahoj, konečně jsem vás dočetla, dítě spí a můžu písmenkovat. Tesco jsme vzali útokem, většina nákupu byla pro naše zlatíčko
,ale máme pleny,kaše, nějaké přesnídávky a hlavně další tepláčky na lezení
. Samozřejmě máme i nové kalhoty a overálky,které jsme vůbec nepotřebovali,ale kdo by odolal
![]()
SZM budeme taky podávat. Nevím,kdo se ptal,ale podat si to musíte sami.
jargova - když jsem Nelu učila usínat samostatně bez nošení a houpání na míči, poprvé řvala 90 minut.Hrůza,málem jsem nevydržela,ale pak se to upravilo během několika dní,ale podle chytrých knih jsem byla nachystaná,že to může trvat i tři týdny.
Doris - pár lžiček a dokojit, záleží kolik Ti toho spapá. Já jsem pak,když už snědla víc dokojovala třeba až za hodinu,aby si nemyslela,že když nejí dostane mlíko.
Ahojky,
tak jsem se dnes taky konečně dostala k počítači.
Manža jel za mámou. Nějaký mamlas jí trhal osmičku a přitom jí zlomil čelist
Zatím je doma, příšerně oteklá, nemůže mluvit ani jíst. Otevře pusu jen na brčko, takže pije kašičky.
Já jsem si dnes udělala sama bezva prochajdu. Potřebovala jsem ke své dr. Ordinuje na Pražském hradě, tak jsem se tam pak prošla, když bylo tak nádherně. Děti hlídala máma a pak ji vystřídal taťka. Tak jsem ještě prolezla nějaký obchody, že si něco koupím. Dopadlo to tradičně, pro sebe nic, jen pro holky ![]()
Doma to ale zas taková pohoda nebyla, Lucka prý dost řvala a nechtěla nic jíst.
Jinak výsledky Ájiných odběrů ještě nejsou. Máme přijít v pondělí. Takže pořád nevím, co jí vlastně je.
Jo a chodítko nemám a ani ho pořizovat nebudu. Taky jsem slyšela, že to není zrovna nejlepší. I když na chvíli to asi zas tak vadit nemůže.
Holky děkuji za podporu. Sebík kadí i 5× denně. Jinak já jsem nikdy neuspávala. Když byl malinky, tak to nějak šlo, pak pomáhal kolotoč, pak měl dva měsíce období kdy předváděl něco podobného jako ted, ale nikdy nešel do takových ječáků, pak byl asi 1,5 měsíce klid a ted to začlo nanovo. Holky myslíte, že by mohl mít hlad? Večer mu dávám prso, to moc nevypije, spíš tak na požužlání a pak dostane 240 ml UM.
Jo a k chodídku,taky jsem slyšela,že to není moc dobré. Chci Nele koupit spíš takové vodítko nebo jak to nazvat.Prostě je to na kolečkách a prcek to vozí před sebou,aby byl stabilnější,když začíná chodit.Vybírám něco takového http://www.mimishop.cz/…y/detail.php?…, líbí se mi,že z toho jde následně udělat i odrážedlo. Zatím,ale stále vybírám,protože s našimi pokroky to ještě dlouho nebudeme potřebovat
Ivonelo, tak tohle jsem chtěla koupit Dorisce k vánocům, ale manžel mi to zakázal se slovy, cituji: Ještě si rozbije hubu.
Ale neboj, nerozbije. Asi o něm taky ještě popřemýšlím.
Holky díky za podporu s těmi plasťáky. Oni v pondělí začli a skončili u nás v úterý kolem poledne, do večera jsme měli celý byt uklizený, teda v rekordním čase, ale zbrzdilo nás malování stěn (malovali jsme jen ty kde jsou okna, máme vymalováno nedávno). Manžel měl totiž ve středu a čtvrtek denní směnu a byl celý den fuč a tak jsme malovali až po večerech a já jsem pak myla okna do 23 hodin. Ale už je to za námi a máme už tu útulno, voňavě vyprané záclony visí, no už je prostě pohoda.
Zuzko, tak snad gel zabral a malý už klidně spinká. Zkus mu ještě namasírovat dásně, nebo netrápí ho prdíky, jak psali holky? No každopádně držím palce ať máte klidnou noc.
Hani, nějak se domluvíme a určitě to dáme do kupy. Mám kamaráda na FÚ, tak nám v případě nouze pomůže „jako přítel na telefonu“. Mám v plánu příští týden vyzvednout formuláře na FÚ a pak uvidíme, co všechno tam budou chtít.
Doris, to tvoje video je šílené. Nedovedu si představit takhle blbnout s Vendou. Ten tatík měl teda odvahu.
Vendulka mi večer už zase normálně baští UM s kaší z láhve, holt se přecpavala při odpolední svačině Aktivií a večer neměla hlad, tak jsem jí začla dávat menší porci a UM pak zbaští v pohodě.