Poradna duly
Jana Čurdová
To je mo hezké jméno, připomíná mi to Sebastiena z Nekonečného příběhu, ten jsem milovala jako dítě..
Já jsem taky v práci a začíná mi bejt ještě k tomu všečmu pěkně blbě…
To bude veselý…
jj, přesně tak… taky jsem si vzpomněla na Nekonečný příběh ![]()
Jsem zvědavá jak to v práci budu dávat až mi bude opravdu špatně, teď jsem „jen“ šíleně unavená, ale pak ![]()
To jo holky ta únava je hrozná
, já s dětmi spím taky dvě hoďky po obědě. Já byla na krvi včera a hodnota byla jen kolem HCG-100. Na UZ stále nebylo nic vidět tak jdu znovu na kontrolu ve čtvrtek (kvůli mimoděložnímu těh.). ![]()
No,já se zařekla,že do pátku testovat nebudu a pokud v pátek nebude pořádná dálnice,zajdu si zas na krev.
Ahojte!
Právě jsem se vrátila od Dr.
Takže už byla vidět dutinka a zvětšená sliznice ![]()
Krev mi ani nebrala, prý to není potřeba, když už je na UTZ něco vidět.
Na kontrolu mám přijít za týden kvůli volné tekutině, co mi tam objevila. Prý to není nic závažnýho,ale chce to zkontrolovat. Jinak bych tam šla až za 14dní…
A dnes jsem 4+5, nález na UTZ odpovídá.
Ahoj,
no vidíš já ti to říkala
Gratuluji!!!!
Parádní zpráva… ![]()
Luli , díky, mám radost ![]()
Ale ještě to beru trošku s rezervou, přece jen až bude vidět srdíčko a bude po 1.trim., tak to bude jistější…
jo, je fakt, že to si říkám taky… ale musíme věřit, že bude vše v pořádku… NO STRESS!!! ![]()
Teruš ,taky díky ![]()
Luli, ono budeš mít nervy o dítě už celej život
Akorát ty začátky jsou nejistý,no.. Radši v tom moc nepátrám, protože i v okolí je dost případů zamklýho, biochemickýho,mimoděložního atd atd těhotenství.
To by se člověk zbláznil, kdyby měl nad tím přemýšlet.
navíc já už 1 dítě mám,tak to beru jinak, minule jsem byla furt nervní.
A hlavně: co se má stát, to se stane ![]()
Tino, já už mám taky jedno dítě a beru to jinak, ale musím se přiznat, že jsem myslela, že budu mít větší nadhled, možná proto že se nám nezadařilo hned.. Kolem mě taky těch ZT a vůbec je tolik.. radši se v tom opravdu nevrtat…
Ahojky holky,mohu se k vám přidat??
Těhu jsem zjistila v pátek,kdy jsem byla na predoperačním vyšetření na gyndě ![]()