ČERVENEC 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymni
13.11.06 21:46

Ahoj všem těhulím i Tobě Veru :-)
Hlásím se do diskuse červenec 2007, protože dneska se mi ta účasná novinka potvrdila a taky jsem už na ultrazvuku viděla 8,8 mm velkého malého „prcka“ :D
Mám strašnou radost a těším se, že se tady občas budu moct podělit o své prvozážitky :-)))

Tak holky piště a všem gratuluji!

Bára

• Citovat
  • Upravit
9843
13.11.06 22:06

Ahoj Manetko,
mohla bys mi, prosím, poslat link na nějaké to cvičení, co jsi našla na webu? Taky ráda začala cvičit, ale nevím co pořádně můžu nebo ne :-( Díky moc.

Bára

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
253
15.11.06 02:05

katko, nebuď smutná, já byla taky těhotná každý měsíc…včera ráno jsem svýmu chlapovi řekla, že podle bazálek jsme se snad trefili a třeba otěhotníme, a on na to „to zas bude zklamání“ a pak „asi dám připustit Jezinu, abys přišla na jiný myšlenky“. je fakt, že se mi daří na to poslední dobou nemyslet, ale pak jak se blíží ms, tak mám hlavu v pejru..
ale třeba spolu založíme diskuzi stejný měsíc porodu srpen 2007. tak se čiňte!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
253
15.11.06 02:06

:lol: :wink: :lol: jo a samozřejmě všem novopečenjem těhulím mooooc gratuluju a držím palečky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
551
15.11.06 08:43

Báro blahopřeji!!!!!

Kammko- a ty se pěkně snaž, třeba to k nám ještě stihneš!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
15.11.06 08:48

Ahojte

No smutna uz nejsem, ale byla jsem moc zklamana..........
Mam alespon jistotu, ze v lednu se mnou doktor uz neco zacne delat.....
No a abych na to nemyslela, pristi tyden odjizdime s Jenickem k nasim na slovensko :-)
Budu tam asi 14 dni, tak se snad srovnam.........

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9843
15.11.06 16:33

Minonko díky! Zatím je mi jen špatně a špatně a i když jsme se delší dobu snažili, mám z toho trochu strach, jak to všechno zvládnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9843
15.11.06 16:38

Katko, ten pocit moc dobře znám, 9 měsíců jsem pokaždé čekala a modlila se, abych to nedostala, až jsem z toho někdy magořila. Ale strašně moc pomůže zaměstnat hlavu něčím jiným, čímkoliv… třeba prací. Udělala jsem to a začala jsem fakt tvrdě makat a najednou to přišlo samo. Vím, že to ti radí asi každej, ale jak to bude mít přijít, tak to přijde, uvidíš. Drž se!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
16.11.06 08:25

sasankava: Holky mě trvalo 13 měsíců než jsem otěhotněla (snad všechno dopadne dobře, ťuky, ťuk - na kontrolu jdu 24.11.) a přestože jsem se snažila to brát s klidem, prvních 9 měsíců to šlo, měla jsem před sebou důležité certifikace, ale jakmile minula 30, lehce jsem znervózněla a začala chodit po doktorech. Nakonec zjistili, že mi nedozrávají vajíčka a na:,–(ili Clomhexal, taky jsem pila bylinky (čaje 2-3 denně)+Sarapis+Gynex (a dle testů se mi naprosto srovnala hormonální hladina na normál). Zatím se mějte

• Citovat
  • Upravit
574
16.11.06 12:24

Ahoj holky,

tak jak jste na tom ? Už je některé z vás špatně? U mě nic, ale břicho mám pořád jak nafouknutý balon a to jím pořád stejně jako dřív.

Co u doktora už jste některá byla? Já jdu v pondělí 20.11., už se těším, snad bude něco vidět.

Ozvěte se.

Šárka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
551
16.11.06 13:50

Čau holky,

Verunko - mě taky není špatně, jen jsem hróóózně unavená!! Ráno se vzbudím a už bych nejraději zase spala!

Teď jsou dvě hodiny, malá ještě nespí a řádí tady a já na ni dnes nějak nemám nervy!
Byli jsme u mamky pouličkou, hrosně prosila, že chce jet autobusem! Ale moc se mi to nevyplatilo, protože ta hysterická scéna, kterou mi uštědřila, když jsme měly vystupovat, tak ta za to fakt nestála!!!

Jak to holky zvládáte??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9843
16.11.06 13:57

Ahoj Šárko,
buď ráda, že ti není špatně, někomu prý vůbec nebývá. Já jsem v 7 týdnu a špatně mi teda je pořádně, o únavě ani nemluvím, spím několikrát denně, dokud si to můžu dovolit :-))
Na ultrazvuku jsem byla 13.11. a krásně jsem už viděla, jak mu bije srdíčko. Byla jsem z toho úplně naměkko :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
16.11.06 15:59

Ahoj holky, mužu se k Vám přidat. Jsem 6tt a na kontrolu jdu příští týden. Tak doufám, že srdíčko bude.
Všem moc gratuluju a jen ať mimísci rostou Jana :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9843
16.11.06 17:25

Tak to moc gratuluju! Je to první mímo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
17.11.06 22:09

Ahoj, jsem tady poprve a jdu se k vam pridat :oops:
Ja si na tu novinku porad jeste nemuzu zvyknout. Test jsem si delala radsi ctyrikrat (jednou negativni a trikrat pozitivni) a neverila jsem tomu do te doby nez jsem videla tecku na ultrazvuku :) Zatim vubec zadne priznaky nemam, jen vcera jsem se citila jako po kocovine. Marne jsem si lamala hlavu nad datem posledni menstruace, ale nastesti se to da urcit podle ultrazvuku. Zatim to nikdo nevi (samozrejme krome manzela, ktery mel hroznou radost :P ). Chceme novinku dat rodicum jako darek pod stromecek, ale nevime, jestli to vydrzime - i kdyz uz je to jen mesic…

Tak zatim ahoj, pozdravujte vase miminka :D a tesim se na vase zazitky a informace

Petra

""http://bd.lilypie.com/g2-qp1/.png:http://bd.lilypie.com/g2-qp1/.png

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital