Poradna duly
Jana Čurdová
Začíná už přemýšlet jestli to je normální že nemám žádne nevolnosti… ![]()
někdo má a někdo nemá, buď ráda, opravdu není o co stát a k tomu, co není, může být, tak si zatím užívej, že ti nic není
Já bych taky byla ráda za to, že nemám nevolnosti. U prvního těhotenství mi bylo špatně jen někdy (většinou když jsem se pořádně najedla, tak se mi udělalo zle a za 30min jsem byla už v pohodě), ale jestli chceš, tak já ti klidně moje celodenní nevolnosti půjčím ![]()
Cvalenko tobě budu v pátek držet palce, aby už bylo Terezce vidět srdíčko a měli jste radost. Zítra až půjdu od dr, tak se hned stavím v lékárně a zkusím si ty lízátka koupit. Už jsem o nich taky četla, ale v naší lékárně je neměli
Dnes jsem se k obědu přemohla sníst samostatné brambory a je mi líp než ráno. Za chvíli mi má na návštěvu přijet tchán (ještě o ničem neví) tak mi snad dobře zůstane, aby návštěva proběhla v klidu.
Ahoj Holky tak kontrola dopadla dobre vse v poradku od nedeli pocit na zvraceni a od dnesiho rana zvraci nemuzu se najist jemi strasne zle tak se opatrujte
Já rozhodně po nevolnostech netoužím, tak si je nechte
jen mi příjde že tu jsem snad jediná bez…no ale máte pravdu možná to na mě příjde později a nebo taky vůbec, kdo ví ![]()
někomu je celý těhu dobře, ale jak moc ti to závidim.
Jsem šťastná, že má Ivunka v pořádku KO. Bylo už něco vidět?
Ty brambory jsem četla že jsou taky dobrý. Na loupačku a obsahujou mnoho důležitých živin. Hned jsem si u miláčka objednala, až pojede z práce, ať se stáví v mekáči a koupí mi americký brambory ![]()
wewiku nejsi jediná, já také nemám nevolnosti. jen někdy ráno mi tlačí žaludek.
Holky kdo z Vás chodí do práce? Jak jsem pochopila tak hodně z Vás je na nemocenské…
Já patřím mezi pracující, chtěla bych zůstat v práci co nejdýl…
Ahoj Cvalenko bylo videt jeto takova tečka Utz pridavam ale neni to moc kvalitni fotila jsem to.
Já právě také pracuju a chci co nejdéle. Pracuji v kanceláři, tak to není moc náročné a taky nejsem moc mezi lidmi, což je fajn ![]()
Holky poraďte mi jak si můžu udělt také ten metřík ?
Příspěvek upraven 01.12.09 v 20:44
ahoj Jájo, mám ho třeba na www.lilypie.com. tam si zadáš termín porodu a vybereš, jak bude metřík vypadat… pak okopíruješ tu změť znaků a vložíš si ji do podpisu, ten se nastavuje někde v profilu ![]()
ahoj holky,
tak mam za sebou prvni utz a moc veselo mi neni. Plod je v poradku, spravne velky a bylo i videt srdicko. Vedle nej je ale krevni hematom 3×2cm a ten muze plod ohrozit. Tak mam zustat lezet, dost se bojim. Prosim nemate s tim nekdo zkusenost?
Ahoj Nicky33 skusenost nemam ale budu drzet palce at vse dobre dopadne hlavne odpocivej a opatruj se.
![]()