Červňátka 2006

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
11
2.12.05 21:24

Ježišmarjááááá já se nabourala Marce do jejího účtu. SORKY! Fakt nechtěně. Hned se vrátím k xMarkete. Doufám že jsem ti nenadělala moc zmatků,promiň :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
540
3.12.05 12:27

Ahoj holky!
tak se hlásím s novinkama :wink:
u doktora jsem byla 30.11.a dostala jsem tehu.knizku.parada.
na ultra zvuku jsem videla miminko!!!byl to super pocit,musela jsem se desne smat!doktor ho malem ani nemoh zmerit,jak s sebou mrskal.videla jsem celou pater,prstiky,zebirka,oci…proste vsecicko.vazne nadhera.jen doktor rikal,ze je tak o tyden vetsi,takze jsem ve 14tt.(nebo mame maleho obrika,coz je zvlastni,jelikoz jsme oba dva mali…)
objednal me na genetiku.tam jdu 8.12. nebo 12.12.
potom jsem spechala k zubari,kde mi zpravili dva zuby(oba se mi nasledkem tehu ulomily a mam teh.zanet dasni)zubar rekl mezi dverma "a jeje,spejle spolkla tresen,takze uz je to na me videt!!!uz mam 50kg,takze dve kg jsem pribrala.tak to je snad v poradku:)tak uz mam 1.razitko v TK od zubare…super.
hned odpoledne jsem jela s foteckou miminka za mamcou.ta mi poridila v sekaci laclace,ktery mi jsou a :,-( i par mesicu vydrzi…pak mam jeste jedny kalhoty,co dopnu a tot vse z meho satniku…asi to nebude na celou zimu stacit,ale na par mesicu jo:)
co se tyce kocarku,tak na to myslim je casu dost…vetsina mych znamych(asi 5 paru)kupovali kocarek v AAA bazaru na kocarky a nestezovali si,tak do toho pujdu asi taky..jinak urcite poridim satek,ten je myslim zaklad!

s tema chutema…nic zvlastniho nepocituju.driv jd¨sem musela mit kafco kazdej den,ale ted si ho dam jen obcas…moc mi nechutna…jen kdyz me boli hlava,dam si jedno s mlikem(roztahuje cevy)a hned je po bolesti!cajik taky piju,ale jen roiboos a sem tam zelenej,ale cetla jsem,ze jedna kava denne neublizi a caj taky ne…hlavne kdyz chutna:))
tak nevim,co bych jeste napsla,to je asi zatim vse.
preju vse nej na kontrolach a testech a co nejmene nevolnosti!!!
mejte se krasne.
theresie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
540
3.12.05 13:01

jeste poznamecka…zacinam od 7.12.chodit na gravid jogu.je to kazdou stredu od 17ti ve Vodickovy 20,tak se taky nekdo stavte!!!ja uz se tam moc tesim.stoji to 130kc na hodinu,ale je tam snad moznost zakoupit permici.myslim,ze m to snad pojistovna proplatii :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
459
4.12.05 18:46

Theresie, gratuluji k úspěšné prohlídce. Jen ať se mimiš mrská a má se čile k světu. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
540
4.12.05 22:23

EvoK,diky za gratulace.ted me jen ceka ta genetika,tak doufam,ze vse dobre dopadne…to jsou porad nejake strachy,co?
preji krasne tehu:)
Theresie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
459
5.12.05 08:58

Tehresie, to máš fakt pravdu. Jdu 14.12. na genetický ultrazvuk a sice se těším, ale stejně mám celkem strach, aby vše bylo v pořádku …
Tak snad to budeme mít všechny dobré a v červnu se nám narodí zdravá miminka!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
849
5.12.05 09:41

Ahoj,
hlásím se po dnešní kontrole, vypadá to, že je všechno ok :) Příští týden ve čtvrtek jdu na odběr krve na tripple testy a na další kontrolu 27.12.
Vítám také všechny nové těhulky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
876
5.12.05 11:07

Ahoj holky,
zdravím všechny při pondělku.
Tak já mám taky dneska další kontrolu za sebou. Proběhla v pořádku, mimís už je velký, dokonce šly na UTZ rozenznat oči a nos a taky ruce. Docela se tam vrtěl :D Akorát, že tam byl nějaký jiný Dr., takový mladík, a ani mi mimíse nezměřil, tak nevím, jak je velký. prý asi 12cm, ale to mi přijde moc. Fotku mi taky nedal, tak snad příště - jdu 2.1. Příští týden jdu taky na odběry krve (tripl testy). Ale jsem po té dnešní kontrole taková uklidněná, teď už si opravdu začnu užívat bez obav druhého trimestru, možná i koupím nějaký ten miniobleček :D

Lendulin - gratuluji k úspěšné kontrole :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
635
5.12.05 11:59

MARKETA182 - to je nádhera co? Měla jsi vzít manžela. My jsme viděli oči, pusu, pátěř, tlapky, ručky prostě všechno. i srdíčko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
876
5.12.05 12:52

Michello - chtěla jsem, ale bohužel musí být v práci. Kromě toho - Dr. mi ještě dělal vaginální UTZ - to by můj muž nemusel rozchodit (nemusí vidět všechno). Tak snad příště.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
849
5.12.05 13:12

MARKETA: taktéž gratuluji k dnešní kontrole, jsme za vámi v těsném závěsu :lol: Mě dneska dr. dělala taky vaginální utz, teda nevím proč, když po té autonehodě mi dělali už před 14 dny břišní, ale to bylo jinde… Jen tak koukla, jo dobrý, hlava, ruce, nohy, srdíčko, žádné detaily, taky ho ani nezměřila a obrázek taky nemám :( Příště chci vzít partnera, dneska jsem byla sama, on šel zrovna akorát k jinému dr. Jinak vaginální utz mu nevadí, už ho se mnou absolvoval 2×, akorát poprvé se divil, kam že mi ten dr. tu sondu strkal… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
205
5.12.05 13:18

Ahoj spolubojovnice. Píšu bojovnice, protože já bojuju s nevolností (ano, stále ještě, i když jsme už ve 12 tt) a nedovedu si představit, že mi jednou bude líp. Vzala jsem si 2 dny před víkendem dovolenou ale jako by nebyla - už zas sedím v práci a snažím se nepřipouštět starosti přibývající s koncem roku. Dneska jsem tu šťastnou novinu řekla šéfovi a čekala jsem že se alespoň orosí a zavzdychá, co si beze mne počne, že mu přidělávám starosti. Ale on se začal smát, že mi to moc přeje a že si prostě dám přestávku a po mateřské že se mne nevzdá. Moje sekretářka zblbla a začala na mne mluvit zdrobněle ale myslím, že ji to taky potěšilo - už si asi myslela, že se mne nezbaví :lol: Ba ne, je to paní v letech a má mne moc ráda. Chutě , tak ty teda nemám, spíš nechutě. Taky dost málo piju - polykání je pro mne totiž ještě horší, než kousání. Koupila jsem si drahé džusy, které jsem si vždycky odříkala, tak snad ošidím sama sebe a nějakou tu tekutinu zmáknu. Kafe osobně nepiju ale prý hrneček dva denně je úplně v pohodě. To platí i pro černý a zelený čaj. Ten bych si občas dala ale ovocný čaj je pro mne nepředstavitelný! Dnes u doktora na mne sestřička vychrlila asi milion věcí a z toho si pamatuju jen, že velkou genetiku dělají až od 35, mám si vybrat nemocnici (pomoc, neznám Plzeň ) a klidně se tam jít podívat a pak případné problémy řešit už jen tam (jako kdyby se něco dělo během těhu a pak tam už mít založenou kartu), na další kontrolu za měsíc (jejda, to už bude po vánocích. A hlavně od začátku mazat bříško proti pothání kůže nejlépe k tomu určenými přípravky. Divila se, že se mi nenalévají prsa a necítím pnutí, ale shodly jsme se na tom, že pokud jsem už před tím měla „luxusní čtyřky“ tak se to možná tolik neprojeví. Normální vel. podprsenky jsem mívala 75 D/E ale poslední dobou mne začíná táhnout dolní obvod. No jasně, kalhoty taky. Ale spíš, než aby mi byly malé, necítím se dobře, když mne cokoli obtáčí (guma od spoďárů a pod. :lol: ) Tolik další můj příspěvek, jdu nabírat sílu a ozvu se až se zas otřepu. Mějte se pěkně (všechny a všechna). Josefka z Plzně co je dnes ve 12 tt (TP 21.6.) a přemýšlí nad porodnicí v Plzni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
5.12.05 13:20

Ahoj holky,
dnes jsem k vám nakoukla a vidím jak krásně rostete.Moc vám to všem přeji.
Ve středu jsem byla na revizi zamlklého těhotenství a moc se mi po tom ulevilo.Jsem na tom psychicky celkem dobře,manžel mi pomohl dostat se z nejhoršího.Taky mi moc pomohly holky tady na emiminu,které si tím taky prošly.
Dívám se na všechno celkem pozitivně.Za 3 měsíce se zase můžeme začít snažit a doktorka mi říkala,že máme velkou šanci otěhotnět brzo.Prý hlavní je,že víme,že otěhotnět můžu,že v tom není problém.Tak uvidíme…
Celou dobu jsem byla strašně smutná,když došla MS a teď se na ni těším jak malá.Vím totiž,že jen 3× a pak budu zase snažilka.Mějte se krásně,dávejte na sebe a svá bříška pozor.Lenča.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
205
5.12.05 13:34

OPRAVA

Opravuji nesrozumitelné: Tzv. velkou genetiku dělají až od 35 let (ono to vypadalo jako od 35 tt :lol: tak sorry). Ale mojí kamarádku honily po vyšetřeních „vzhledem k věku matky“ už ve třiceti, takže to je asi taky ordinace od ordinace jiné. Mne to zajímá, neboť mi je 32 a od osmnácti poslouchám od rodiny akamarádek, že už mám namiminko věk a takové ty příběhy o tikajícíhc hodinách :twisted: tak jsem byla trochu zblblá. Ale doktor mne ujistil, že je jsem jeho ideál (pak mu došlo, co řekl a trochu to dementoval :D ) a nemám si dělat starosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
635
5.12.05 13:45

Lenkap - gratuluji k té optimistické náladě. Držím palce ať to tvé čekání trvá jen ty tři-čtyři měsíce a nezapomeň nám potom hodit zprávu že jsi opět v tom… :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí