Červňátka 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8
9.12.05 16:41

Ahoj holky, po menších peripetiích jsem se snad už dostala do té správné diskuze (nějak jsem to nezvládla a založila jsem si svou vlastní) :roll: Jsem ted 13tt a termín mám v půli června. Mejte se hezky a držte se :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
459
9.12.05 21:49

Ahoj Zuzi, gratuluji a jsem ráda, že jsi se připojila a rozšířila naše řady. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
9.12.05 21:53

Ahoj Zuzko,
taky Tě vítám mezi námi a gratuluji k miminku :)
Zrovna se nervuju s tím, že mi nejde sestříhat film, abych si ho vypálila, jsem prostě totální antitalent na počítače :(
Musela jsem si aspoň odskočit od mých marných pokusů k něčemu pozitivnímu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
9.12.05 23:13

ahoj Zuzko,vitej mezi nami.
ja mam holky zae problem se prihlasit.....jinak nic noveho.
tak hezkej vikend.
pa.theresie

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
11.12.05 08:33

Ahojky holky,
jsem ostuda, hrozně dlouho jsem tady nebyla, ale fakt mi doma nevychází čas, v práci sedím celý den u počítače a doma mě to už nějak neba, takže většinou se na internet dostanu až o víkendu.
Koukám, jak se tady docela rozrůstáme, to je super, to bude letních miminek, paráda.
Jinak musím napsat taky něco o sobě, v pátek jsem byla na kontrole, i s manžílkem, mimi bylo úžasný, sice máme asi pěknýho pohodáře, protože nám nechtěl nic předvádět, je veliký asi 5,1 cm, doktor řekl, že je všechno v normě, všechny testy zatím vyšly suprově, takže pohodička. Byli jsme s manžílkem moc šťastný. Jinak musím říct, jak jste tady psali, že máme placený jen 3 ultrazvuky na těhotenství, tak já mám asi nějakýho supr doktora, už jsem byla celkově na 4 ultr., tedy z toho na dvou nebylo moc vidět, mám už 3 fotečky, ale neumím je vložit do galerky, tak zkusím přemluvit manžílka, jestli by mi je tam nedal a taky tam přidám nějakou naší fotku, aby jste viděly, jak vůbec vypadáme.
Na další vyšetření jdu až 13.1.
V sobotu jsme byli v Praze, potřebovala jsem se podívat na nějaký to těhu oblečení, kalhoty mě začínají tlačit, musím říct, že jsem si vybrala v obchodě MUTTI, myslím, že Markétka o tom psala, koupila jsem si i jednu halenku, ta se mi fakt líbí. Zašli jsme se podívat i na Staromák, strom je fakt hezký, ale ty mraky lidí, to je vážně hrůza.
K vitamínům, já beru občas Calibrum baby plan a teď mi doktor předepsal ještě hořčík, ale neberu to pravidelně.
O porodným, jsem taky slyšela, to by bylo super, kdyby to schválili.
Mějte se všichni moc moc fajn a pozdravujte mimísky.
papa Tulipán - Lenča, koukám, že jsem nepřihlášená.

• Citovat
  • Upravit
8
11.12.05 11:14

Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat, jestli už pociťujete, že vám roste bříško? Já jsem teď 13+2tt a mám pocit, že už mě začínají škrtit trochu kalhoty. Nevím ale, jestli je to rostoucím bříškem, nebo tím že mi nepracují střeva tak jak mají :x Mějte se Z :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
540
11.12.05 12:04

Tulipan-tak to jsem psala ja o tech 3 ultrazvucich.....to mi rek doktor…to mas teda stesti,ze uz si mimco videla 4×!!!to ja si zas 2 mesice musim pockat:(

Zuza-no ja mam teda bricho jak valach.nez jsem otehotnela,mela jsem 48kg,tak je to na me asi hodne videt.sestra se vdavala v 5.mesici a pamatuju si,ze to na ni vubec videt nebylo.a ja jsem ve 4. a mam fakt veliky bricho,ze uz i cizi lidi si toho vsimnou.tak sem zvedava,kam to az pujde!
v utery jedem na hory na 4 dny do alp.obavam se,ze je to na tuhle sezonu moje prvni a posledni jezdeni(snowboard).nejsem si moc jista,jestli to ustojim,ale tesila sem se na zimu celej rok,tak to musim jet zkusit!kamoska rikala,ze jezdila na bezkach i na snb jeste v 6.mesici,ale ja si to nejak neumim predstavit…no…uvidime.ale tesim se mooooc!
jinak zitra rano bezim na tu genetiku do Krce,tak mi drzte palce!!!
mejte se krasne a hezkou nedeli.
theresie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
11.12.05 12:05

Ahoj Zuzko,
já už jsem začala nosit těhu kalhoty, protože mě ty normální fakt škrtily a byly hodně nepříjemný. A taky si nejsem až tak úplně jistá, že to břicho mám velký jen kvůli miminku, vidím to tak 1/2 na 1/2 s nafouknutím kvůli střevům :) :roll: Každopádně jsme si s manželem řekli, že bříško začneme čas od času fotit, abysme pak viděli ty pokroky, první fotku už máme a myslím, že už to je vidět :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
11.12.05 12:08

Theresie,
budu Ti na tu genetiku zítra držet palečky, ať Ti vše dobře dopadne :D
Užij si to na horách a dávej pozor na mimíska :D
Já jdu na genetiku tenhle čtvrtek, tak mám taky trošku strach, ale snad to bude dobrý :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
263
11.12.05 12:10

Čau holky,

jsem tu úplně poprvé a taky úplně poprvé se účastním nějaké diskuse, ale tento server mě tak nadchl, že jsem neodolala.A hlavně: jsem na stejné vlně jako vy (čekám mimíska:)), tak bych se ráda o tu radost podělila s někým, kdo je na tom stejně.
Něco o mne:Jsem z Prahy,momentálńě jsem v práci a makám. Jsem 12tt+5, TP mám 20.6.2006. V po 5.12. jsme byli na UTZ, tak jsem malýho viděla, bylo to něco úžasného. Jinak už nejsem nejmladší mamina, je mi třicet, ale snad vše zvládnem.

Zuzce: kalhoty už jsem musela zakoupit o číslo větší, protože to bylo neúnosné, hlavně v práci, kde většinou sedím.

Monika11 + mimísek 12tt+5

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
540
11.12.05 12:16
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
263
11.12.05 12:24

Díky za vlídné přijetí,všem taky přeji krásná a hlavně zdravá míma. :lol:

Theresie - já mám v lednu taky narozky, bude mi 31. Jsem Kozoroh - 11.1. - A ty?

Monika11 + mimo 12tt+5

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
11.12.05 12:24

AHoj holky, tak bříško se mi také malinko zvětšilo. Posunula jsem si knoflík na kalhotech a mám malinko nahoře rozepnutý zip. Ale je zajímavé, že normálně by mi tak nevadilo, že jsou mi trošku těsné, ale teď mi to dost vadí a pokud mě tlačí dlouho, tak mě začne bolet trošku bříško i trochu v zádech - v bederní páteři. No hlavně ať nám bříška rostou a jsme v pořádku.

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
11.12.05 12:27

To jsem byla já, EvaK, nepřihlášená.

• Citovat
  • Upravit
263
11.12.05 12:31

Jo přesně, jak říkáš, ať rostou a jsou zdravá. Ale je to hrůza. Doma už se můj partner bojí, že ho snad za chvíli sním :D . Taky máte takovou chuť k jídlu? Já mám pocit, že většinu dne nemyslím na nic jiného než co si dám dobrého.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí