Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky, po menších peripetiích jsem se snad už dostala do té správné diskuze (nějak jsem to nezvládla a založila jsem si svou vlastní)
Jsem ted 13tt a termín mám v půli června. Mejte se hezky a držte se
![]()
Ahoj Zuzi, gratuluji a jsem ráda, že jsi se připojila a rozšířila naše řady. ![]()
Ahoj Zuzko,
taky Tě vítám mezi námi a gratuluji k miminku ![]()
Zrovna se nervuju s tím, že mi nejde sestříhat film, abych si ho vypálila, jsem prostě totální antitalent na počítače ![]()
Musela jsem si aspoň odskočit od mých marných pokusů k něčemu pozitivnímu ![]()
ahoj Zuzko,vitej mezi nami.
ja mam holky zae problem se prihlasit.....jinak nic noveho.
tak hezkej vikend.
pa.theresie
Ahojky holky,
jsem ostuda, hrozně dlouho jsem tady nebyla, ale fakt mi doma nevychází čas, v práci sedím celý den u počítače a doma mě to už nějak neba, takže většinou se na internet dostanu až o víkendu.
Koukám, jak se tady docela rozrůstáme, to je super, to bude letních miminek, paráda.
Jinak musím napsat taky něco o sobě, v pátek jsem byla na kontrole, i s manžílkem, mimi bylo úžasný, sice máme asi pěknýho pohodáře, protože nám nechtěl nic předvádět, je veliký asi 5,1 cm, doktor řekl, že je všechno v normě, všechny testy zatím vyšly suprově, takže pohodička. Byli jsme s manžílkem moc šťastný. Jinak musím říct, jak jste tady psali, že máme placený jen 3 ultrazvuky na těhotenství, tak já mám asi nějakýho supr doktora, už jsem byla celkově na 4 ultr., tedy z toho na dvou nebylo moc vidět, mám už 3 fotečky, ale neumím je vložit do galerky, tak zkusím přemluvit manžílka, jestli by mi je tam nedal a taky tam přidám nějakou naší fotku, aby jste viděly, jak vůbec vypadáme.
Na další vyšetření jdu až 13.1.
V sobotu jsme byli v Praze, potřebovala jsem se podívat na nějaký to těhu oblečení, kalhoty mě začínají tlačit, musím říct, že jsem si vybrala v obchodě MUTTI, myslím, že Markétka o tom psala, koupila jsem si i jednu halenku, ta se mi fakt líbí. Zašli jsme se podívat i na Staromák, strom je fakt hezký, ale ty mraky lidí, to je vážně hrůza.
K vitamínům, já beru občas Calibrum baby plan a teď mi doktor předepsal ještě hořčík, ale neberu to pravidelně.
O porodným, jsem taky slyšela, to by bylo super, kdyby to schválili.
Mějte se všichni moc moc fajn a pozdravujte mimísky.
papa Tulipán - Lenča, koukám, že jsem nepřihlášená.
Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat, jestli už pociťujete, že vám roste bříško? Já jsem teď 13+2tt a mám pocit, že už mě začínají škrtit trochu kalhoty. Nevím ale, jestli je to rostoucím bříškem, nebo tím že mi nepracují střeva tak jak mají
Mějte se Z ![]()
Tulipan-tak to jsem psala ja o tech 3 ultrazvucich.....to mi rek doktor…to mas teda stesti,ze uz si mimco videla 4×!!!to ja si zas 2 mesice musim pockat:(
Zuza-no ja mam teda bricho jak valach.nez jsem otehotnela,mela jsem 48kg,tak je to na me asi hodne videt.sestra se vdavala v 5.mesici a pamatuju si,ze to na ni vubec videt nebylo.a ja jsem ve 4. a mam fakt veliky bricho,ze uz i cizi lidi si toho vsimnou.tak sem zvedava,kam to az pujde!
v utery jedem na hory na 4 dny do alp.obavam se,ze je to na tuhle sezonu moje prvni a posledni jezdeni(snowboard).nejsem si moc jista,jestli to ustojim,ale tesila sem se na zimu celej rok,tak to musim jet zkusit!kamoska rikala,ze jezdila na bezkach i na snb jeste v 6.mesici,ale ja si to nejak neumim predstavit…no…uvidime.ale tesim se mooooc!
jinak zitra rano bezim na tu genetiku do Krce,tak mi drzte palce!!!
mejte se krasne a hezkou nedeli.
theresie
Ahoj Zuzko,
já už jsem začala nosit těhu kalhoty, protože mě ty normální fakt škrtily a byly hodně nepříjemný. A taky si nejsem až tak úplně jistá, že to břicho mám velký jen kvůli miminku, vidím to tak 1/2 na 1/2 s nafouknutím kvůli střevům
Každopádně jsme si s manželem řekli, že bříško začneme čas od času fotit, abysme pak viděli ty pokroky, první fotku už máme a myslím, že už to je vidět ![]()
Theresie,
budu Ti na tu genetiku zítra držet palečky, ať Ti vše dobře dopadne ![]()
Užij si to na horách a dávej pozor na mimíska ![]()
Já jdu na genetiku tenhle čtvrtek, tak mám taky trošku strach, ale snad to bude dobrý ![]()
Čau holky,
jsem tu úplně poprvé a taky úplně poprvé se účastním nějaké diskuse, ale tento server mě tak nadchl, že jsem neodolala.A hlavně: jsem na stejné vlně jako vy (čekám mimíska:)), tak bych se ráda o tu radost podělila s někým, kdo je na tom stejně.
Něco o mne:Jsem z Prahy,momentálńě jsem v práci a makám. Jsem 12tt+5, TP mám 20.6.2006. V po 5.12. jsme byli na UTZ, tak jsem malýho viděla, bylo to něco úžasného. Jinak už nejsem nejmladší mamina, je mi třicet, ale snad vše zvládnem.
Zuzce: kalhoty už jsem musela zakoupit o číslo větší, protože to bylo neúnosné, hlavně v práci, kde většinou sedím.
Monika11 + mimísek 12tt+5
Díky za vlídné přijetí,všem taky přeji krásná a hlavně zdravá míma. ![]()
Theresie - já mám v lednu taky narozky, bude mi 31. Jsem Kozoroh - 11.1. - A ty?
Monika11 + mimo 12tt+5
AHoj holky, tak bříško se mi také malinko zvětšilo. Posunula jsem si knoflík na kalhotech a mám malinko nahoře rozepnutý zip. Ale je zajímavé, že normálně by mi tak nevadilo, že jsou mi trošku těsné, ale teď mi to dost vadí a pokud mě tlačí dlouho, tak mě začne bolet trošku bříško i trochu v zádech - v bederní páteři. No hlavně ať nám bříška rostou a jsme v pořádku.
Jo přesně, jak říkáš, ať rostou a jsou zdravá. Ale je to hrůza. Doma už se můj partner bojí, že ho snad za chvíli sním
. Taky máte takovou chuť k jídlu? Já mám pocit, že většinu dne nemyslím na nic jiného než co si dám dobrého.