Červňátka 2006

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
263
14.12.05 09:05

Ahoj holky,
přeji hezký den. My s přítelem trávíme Štědrý večer každý sám, já s rodiči a on se svým otce, který je sám a neumí se o sebe moc postarat a k nám jít nechce. Tak je to trošku těžší. Ale pak za mnou přijede k našim, tak se užijeme.Na Boží hod objíždíme všichni příbuzné, to se moc těším.

EvaK-moc držím palečky na ten genetický UTZ

Lendulin-taky mě v nejbližších dnech čekají návštěvy doktorů, zítra zubař…au,au.V pondělí poradna a tak.Rekonstrukci byty, respektive třetího pokoje,kde jsou teď všechny možný krámy, nás teď taky čeká.Už mám z toho hrůzu. A svatba? Tu asi odložíme na příští rok.Mě se teď do toho moc nechce.I když od mých rodičů dostávám s železnou pravidelností otázky, kdy už to konečně bude.

Faninko-píchání v podbřišku mám občas také.Neboj, opravdu to nic není.Aspoň víš, že si tam mímo dělá víc místa :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
459
14.12.05 10:09

AHoj Moni11, děkuji za držení palečků. Asi to pomohlo. Ultravuk dopadl dobře - podle sdělení doktora. Mimišek se stále otáčel, pak seděl a nechtěl se natáhnout a jakoby péroval nožičkama, kýval hlavičkou a hýbal ručičkama. No byla to sranda. Pana doktora zlobil. :) Doktor říkal, jestli hcceme vědět, co to bude, že on už to ví. Tak jsme s manželem souhlasili. Před nedávnem jsme se totiž v:,–(ili o zmrzlinový pohár. Já jsem měla pocit, že to bude kluk a manžel vyčetl z ultravuku z 11tt, že to bude holčička. To samé jeho svědek ze svatby. (nevím, kde na to ti chlapi chodí) A jak to dopadlo? No samozřejmě jsem měla pravdu já. :) Už se těším na ten pohár s hodně ovocem. Mňam. Samozřejmě to ještě není asi možná na 100%, ale doktor si byl jistý, že vidí mezi nožkama camprlíček. A o tomto doktorvi se říká, že je na to dobrý. Tak uvidíme až se mimiš narodí, nebo na pozdějím ultrazvku kolem toho 20tt. Jinak si mám ještě po 14h volat na výsledky krve (to mi brali u toho), tak doufám, že ta také dopadne dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
459
14.12.05 10:10

Lendulínko, nerozčiluj se. Lidi jsou zvědaví. Zle to určitě nemyslí. Já bych se asi ptala na to samé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
849
14.12.05 10:16

EvaK - gratulujeme k úspěšnému ultrazvuku a pravděpodobnému klučíkovi :-) K těm dotazům, já vím, že to myslí všichni dobře, ale občas už mi s tím lezou trochu na nervy :wink:
Mně se do svatby taky moc nechce, budeme toho mít fakt hodně, protože se bude rekonstruovat celý byt včetně jádra, ale byla jsem přemluvena… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
459
14.12.05 10:42

Lendulín: Děkuji za gratulaci.
S tou svatbou. Já jsem se vdávala 20.8. 2005 a to už přes rok rekonstruujeme barák - kompletně (střechu, stropy, podlahy, občas nějakou zeď … atd.) Takže jsme už přes rok každý víkend na baráku a také kdo může tak v týdnu. Mě to naši vymlouvali, že je to velké vydání svatba a že teď rekonstruujeme … Tak jsem jim řekla, že od září se začneme snažit o mimi (veděla jsem to jistě - měla jsem to vřele doporučeno od lékařů kvůli nemoci, co jsem předtím měla) tak abychom už byli manželé. Mama mi řekla, že kdoví kdy otěhotním, že klidně to může být za půl roku. Ale já a manžel jsme trvali na svém. Je fakt, že to bylo trošku hektické - 2 dny předtím nám zasazovali okna … apod. a také naštěstí manžel slevil z velké svatby. Takže jsme to nakonec zvládli. Byla to nádhera.
Takže nedej na své rodiče a pokud máš pocit, že by svatba nebyla vhodná, tak ji mějte později. Je to přece váš život. Na druhou stranu pokud ses rozhodla, že do toho půjdeš, tak to určitě zvládnete a držím pěsti ať máte svatbu nádhernou!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
14.12.05 10:59

Evičko, to je super, že Ti UTZ dobře dopadl a už víš, že budete mít chlapečka, tak ještě ta krev, ale to bude určitě taky dobrý :D Já jdu na krev zítra, ale výsledky budou nejdřív další týden :(
Na Vánoce budeme s manželem sami, ale už se děsím příštích Vánoc, kdy už budeme mít prcka, že budou chtít tchánovci, abysme byli všichni u nich, což teda nechci. Jsme u nich mnohem časteji než u mých rodičů a mě to teda pěkně s… Vím, že naši bydlí daleko (160 km), ale mě to fakt mrzí :roll: :( Navíc už nás přemlouvali zase na Silvestra, abysme jeli k nim a manžel i přesto, že jsme se dohodli, že budeme doma, se mě před nima ptal, tak co?? :evil: Řekla jsem, že vůbec nevím, jak to budu mít v práci apod., ale tchýně je fakt neodbytná a neustále vymýšlela, jak to udělat. Přece jí nemůžu říct, že tam prostě nechci :?: :roll: Nevím, proč jí to manžel neřekl, už jsem mu to taky řekla, že to pak vypadá, že to všechno kazím já. Až jim zavolá to rozhodnutí, že nejedeme, je mi jasný, že mě bude bombardovat telefonama, asi už jí řeknu něco ne zrovna pěknýho :( :evil: :evil:
Ona ani tchán nejsou zlí, ale já prostě nevidím důvod, proč bysme měli být veškerý náš volný čas, co můžeme být spolu, s nimi, jsme už přece rodina :! a moji rodiče to taky chápou, tak proč ne oni :evil: :?: :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
263
14.12.05 11:06

EvaK-ooohromná gratulace :D. Já když jsem viděla toho svýho prcka, tak jsem z toho byla hrozně vykolejená.Bylto fakt krásný, jak se tam mrskal a dokonce si strkal ručičku do pusinky.Do té doby jsem nechtěla nic zakřiknout, tak jsem si to ještě nechtěla moc připouštět.A to už je tak brzo vidět, co to je?To je paráda.

Lendulín-mě ke svatbě nikdo nepřemlouvá (bohužel).Né…spíš jsme se oba dohodli.Přítel chce mít větší svatbu a chce si to pořádně užít a ví, že těhotní bysme si to moc neužili.Tak uvidíme příští rok.Prostě jsme to nějak nestihli.I když mímo bylo plánované a moc chtěné. Tobě přeji krásnou svatbu, určitě se vydaří.

Monika11

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
459
14.12.05 11:14

Ahoj Peťulko, zítra ti budu držet pěsti. Ale určitě to bude v pořádku. Ale přesně vím, jaké to jsou nervy. Dnes ráno jsem nemohla dospat. :)

Jak tak čtu o tvých starostech, tak v každé rodině je něco. Je to fakt hodně nepříjemné, že manžel nedokáže říct, že tam nebudete a nechává to alibisticky na tobě. A ještě tak, že se tě na to přímo před rodinou zeptá i když jste domluvení. Jseš právem naštvaná. Jak píšeš rodina jste teď ty a manžel a brzy váš brouček. Rodiče samozřejmě má rád každý, ale musí to mít určité mantinely.
Přeji ať přístí Vánoce nemusíš opět zápolit s rodiči od manžela o to kde budete. Snad jim to tvůj manžel do té doby ozřejmí.
Já už se taky těším, jak budeme přístí Vánoce slavit manžel, já a náš brouček. Tyto Vánoce budeme s manželem poprvé sami - už se těším. No vlastně úplně sami ne, s námi v bříšku bude mimišek. :) Sice ještě na barák není vevnitř úplně dokončený - ještě tam není kuchyň a podlaha bude jen provizorní lino v jednom z pokojů, ale je to náš domeček a jsem ráda, že na Vánoce budeme tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
459
14.12.05 11:17

Moni11, taky jsem z toho byla vedle, že to bylo vidět. Ale fakt bylo. Doktor mi to ukazoval. Asi ten genetický ultravuk je nějaký podrobnější. Nevím. Tak snad to nebyl záhyb pupeční šňůry. Ale asi ne, protže doktor si byl na to moc jistý. Nám je smanželem jedno, co se nakonec narodí, takže je to stejně jedno. Hlavně aby bylo dítko zdravé a mělo se k světu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
14.12.05 11:35

Evičko, moc díky za podporu a pochopení :D Někdy mi manžel fakt připadá jako dítě, spousta věcí mu vůbec nedochází. Snad do příštího roku aspoň trochu dospěje a postaví se za svou „novou“ rodinu, musím doufat :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
14.12.05 16:26

Ahoj holky, že se ještě vracím k tomu lyžování - myslím si že hodně taky záleží na co je tělo zvyklé. Já ještě pořád předcvičuju aerobik, neměla jsem žádné problémy a jsem zvyklá na větší zátěž. Samozřejmě to s těma lyžema nemíním přehánět, chci se jen naposledy na nějáký čas svézt, protože k lyžování mám dost vřelý vztah, ale rozhodně to nemíním nějak přehánět (max. 1/2 den). Stejně si myslím že si tělo samo řekne, protože jsem byla na lyžích před 14 dny a po hodině jsem byla tak utahaná, že jsem prodala permici a skončila
Ještě k vánocům: já si zase nedovedu představit vánoce bez velké rodiny. My to s manželem střídáme, jeden rok jsme u našich, další rok u jeho rodičů. Oba máme rádi velkou rodinu vedle sebe a jinak si to nedovedem představit. Každý to v sobě máme jinak :wink: Mějte se Z

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
15.12.05 07:49

Ahoj holky,
právě se chystám na krev na ty genetické testy, mám divný pocit v žaludku, snad to dobře dopadne, ten týden čekání na výsledky bude asi nekonečný :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
849
15.12.05 08:58

Tak máme dneska za sebou odběry na triple testy. Výsledky budou za týden. Tak držte palce :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
459
15.12.05 12:56

Holky držím vám pěstičky seč můžu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
15.12.05 15:36

Právě jsem dorazila domů, po krvi jsem se stavila ještě u babičky, kde jsem se samozřejmě zdržela :D Na tý krvi mi řekli, že výsledky budou až za 14 dní, ale to je můj doktor na dovče, takže až po Novém roce, nevím, jak to do té doby vydržím :(
Měla bych tu trochu uklidit, než se manžel vrátí z práce, ale jsem tak unavená, že se mi vůbec do ničeho nechce a dárky jsem samozřjemě zase žádný nekoupila :( Aspoň, že nemusím vařit, babička mi dala „výslužku“ :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí